Beebiootus Rasedus Uncategorized

pühapäevaõhtune loba

24. juuli 2016

Täna olin siis vahelduse mõttes tegus ka. Terve see aeg, kui Mari ei olnud, ärkasin ma iga hommik teadmisega, et täna on see päev, mil ma olen asjalik. Oli ka tagumine aeg, et ma lõpetaks selle igapäevase endale näkku valetamise ja päriselt ka midagi tegema hakkaks. Seega võtsime ette koristamise. Kuigi arvestades seda, et Mari kohe koju jõuab, oli see koristamine umbes sama mõttekas, kui enne suurt läbu kraamimine. Nagunii läheb kohe sassi tagasi. Aga vähemalt on korraks hea vaadata, kuidas reaalselt KÕIK toad korras on. Tavaliselt jõuame me ühe ära koristada ja siis läheb tuhin üle.

Mari tuba kraamides jõudsin ma järeldusele, et mul võiks hommepäev ka see laps sündida ja mul ei oleks millestki puudu. Reaalselt mul on olemas isegi nr 1 suuruses mähkmeid, riideid kuni 5da eluaastani, mänguasju, mängukaari, hälle, võrevoodeid, beebimonitore, pissipotte, lutipudeleid, lutte, tekke, ilalappe, marlisid, jalanõusid, kombekaid, tudukaid, mütse, sokke, salle…you name it!

Ma kogu aeg mõtlen, et teeks hullu postituse, kus ma näitan kõiki riideid ja asju ja siis mõtlen, et no mis mul neist näidata. Riided, nagu riided ikka. Pealegi on nad ilusti kokku lapitud ja piltide jaoks küll ei viitsiks neid lahti koorima hakata. Nii et küllap te neid riideid näete, kui mul on laps, kellele need selga panna. See tundub muidugi saja aasta pärast alles olevat.

Hämmastaval kombel on ligi hiilinud kolmas trimester. Ja kui ma enne juurdlesin, et huvitav, milline mu teine beebi välja nägema hakkab, siis nüüd ma tean. Kardo vanem vend sai siin laupäeval tütre, kes näeb välja üks ühele nagu mini Mari. Ja kuna Mari näeb välja nagu Lea, siis peame me vast leppima, et Leal on suguvõsa kõige haardkoorimad geenid ja kõik Treimannid edaspidi temalaadsed tulevad. Ma ei kurda. Mari mulle meeldib.

Muuseas, Kardo täitis oma lubadust ja on päev läbi koristanud, mind mudinud, masseerinud, kohvi teinud, süüa vaaritanud, patsutanud, kallistanud ja musitanud. Nooooo okei, FAIN, pääseb see kord lahutusest!

Aga okei, ei ole mul siin aega enam suva loba ajada, sest me lähme nüüd Marile vastu! Jeeeeeeeeee!

DSC_4794

DSC_4792

Loe ka neid postitusi!

19 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Vei 25. juuli 2016 at 20:39

  Minuarust võiksid kúll rohkem neid beebiriideid Ja asju nâidata 🙁 päriselt!

 • Avatar
  Vasta KerliLauk 25. juuli 2016 at 18:08

  Sa näed lihtsalt vapustav välja…Ja see armas punukene…nunnumeter põhjas 😀

 • Avatar
  Vasta Janeli 25. juuli 2016 at 10:41

  Täitsa lõpp noh, niiiiiiiiiiiiiiiiiiiii armas oled! 🙂
  Ma mõtlesin, et äkki sa oleks nõus tegema mingi postituse, kus räägid kuidas Lottet oled kasvatanud, mida söötnud talle, kas ja
  kus kutsikakoolis käinud ja üldse natukene sellest kutsikaeast? 🙂 oleks tore lugeda, ma ise olen 3 ndl kutsika omanik olnud,
  igasuguseid sehkeldusi olnud selle aja jooksul 🙂

 • Avatar
  Vasta MM 25. juuli 2016 at 08:59

  Väga ilus! Kleidiinfot palun 🙂

 • Avatar
  Vasta väga väga naine 25. juuli 2016 at 08:01

  Mul ei ole selliseid külalisi olnud, a nüüd tagasi mõeldes ma olen ise selline olnud oma toonase ämma ja siis juba eksämma juures.
  Sest tal oli soe vesi ja mina olin titega ja siis oli sooja veega lihtsam ja pealegi oli ta mõnus (või noh – on ikka veel =)) ja tema juures
  alati tore.
  Kuna ta kunagi ei öelnud, et kule, mine nüüd koju ka ning mu tütar oli nii õnnelik tema juures vannis, vannivaht kõrvuni ja viis
  barbit korraga vannis koos temaga, siis ta ikka nägi mind palju =)

  • Avatar
   Vasta väga väga naine 25. juuli 2016 at 09:04

   täiega vale postituse alla kirjutasin. Nojah.

 • Avatar
  Vasta Katrin 25. juuli 2016 at 07:25

  võrratult kaunis oled 🙂

 • Avatar
  Vasta Mari 25. juuli 2016 at 02:20

  Pühapäeva õhtuks, niisama jutuks:
  mulle tundub, taevaisa karistab sind
  kaksikutega.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 25. juuli 2016 at 11:29

   Siiski mitte 😀

 • Avatar
  Vasta nt 24. juuli 2016 at 23:06

  Jeesus kui suur su kõht on! Vb
  mäletan valesti aga tähtaeg oli sul
  sügisel ju vist? Oled kindel, et neid
  seal mitu ei ole? 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 25. juuli 2016 at 11:29

   Jah

   • Avatar
    Vasta K. 25. juuli 2016 at 11:34

    Sama rumal oleks küsida rasedalt, kellel pisike
    kõht, et kas ta kindel et ikka rase on mitte paks…

    • Mallukas
     Vasta Mallukas 25. juuli 2016 at 11:41

     Jah, et ega ma ju ei ole ultrahelis jumala eest käinud 😀

     • Avatar
      Sandra 25. juuli 2016 at 12:50

      😀 😀

  • Avatar
   Vasta Kärt 25. juuli 2016 at 18:52

   Olles ise teistkordne rase, võin öelda, et suure kõhu
   kommentaarid ei tee yhtegi rasedat megaõnnelikuks 🙁
   vb on Mallukal teine arvamus, kes teab. Kuna kõht
   tulebki varem ette teine kord, siis olen isegi pidanud
   rasedariideid muretsema- mis jäi 2 aastat tagasi
   ebavajalikuks. Ja, mallukas, sa oled ise nii peenikeseks
   jäänud, et eks punu paistabki suurem 🙂

 • Avatar
  Vasta xxx 24. juuli 2016 at 22:00

  nigu roosiõis!

 • Avatar
  Vasta Carmen 24. juuli 2016 at 20:15

  Hästi mõnus kelidike))

 • Avatar
  Vasta Sandra 24. juuli 2016 at 19:49

  Sa oled nii ilus lihtsalt, ma jumadan beebikõhtusid! 🙂

 • Avatar
  Vasta A 24. juuli 2016 at 19:30

  Megaaad pildid on need ikka, sulle väga sobib selline
  külje peale kammitud tukk