Uncategorized

oma kurjade silmadega ronisin taevasse

19. juuni 2010

Ühesõnaga ÜLIILUS oli see koht. Hotell asus ise mäe peal ja me olime 17dal korrusel nagunii. Ehk siis Ainuke asi, mis üliilus polnud oli see, et mu host elueest üritas mind sebida igal jumala võimalusel. Mu hostid on ikka täitsa ulmelised olnud, eriti kaks viimast, kes elueest mind sebida üritasid. Esimene õnneks viisakalt, aga teine viis mind eile genting highlandsidesse mis on suuuuur .. kaubamaja, aga linna suurune:D pmst kasiinosid ja poode täis. ja siis mingi üübersuur lõbustuspark ja siis hakkas hullult vihjama, et oioi ei tea ikka kuidas mehed peaks aru saama, et kas tasub proovida oma move teha või mitte, ja ma sada korda ütlesin et nojah vaata kui see mees ei TEA kas naine tahab või mitte, siis ei tasu proovidagi, sest järelikult ikka naine ei taha, muidu ikka teaks ju:D aga eiii ta pidi hakkama ikka seal üritama ja kui ma ei ütlesin siis ta ANUS mind:D ja siis ütls et jah tra ida euroopa naistel on alati kuri nägu, sellest ei saa midagi välja lugeda:D

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar