Uncategorized

ma ei tahtnud sulle enne msnis öelda, aga ma võitsin uue coca

27. juuli 2010

Eilne päev meeldis kohe nii väga! Esiteks tööl ei surnudki, vaid need 10.5 h läksid päris ruttu. Siis sain Rainerilt jänesekujulise pitsa ja kablutasin koju. Siis ma sain kokku Priiduga, kes tuli mind visiteerima Martini biancoga, mida me väga usinalt lahendasime, ise samal ajal maailmaasju arutades. Tänagi tõotab tulla hurmav päev: Regina tuleb siia ja me teeme sushit. Samuti visiteerivad mind Hannes ja Aliinake, kellega me hakkame veini jooma (Reginale raudselt ei anna) ja isegi Piret lubas läbi astuda? Ehk saab sellise kamba inimestega kohe veel midagi mu korterist siia toodud? Ma ei tea, voodi peaks ju tooma sest neljap tuleb siia mingi couchsurfer Inglismaalt, teda peaks ju ka idee poolest kuskile magama panema eksole. Aga elu on ilus.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar