0
Uncategorized

mannetu

3. august 2010

Ei tegelikult ma olen palju teinud- tsillinud Kätuga, Piretiga, hostinud uut CS tüüpi, kes ei võtnud ennast telgis alasti. Käinud Tartus ja Vatslas reivipeol. Võidelnud Joosepiga- kes täna mulle voodisse kuses ja siis mu silma peast üritas välja süüa. Oh tegelt sain endale hästi minimaalse crushi ka, aga see on nii üle pika aja, et ikka on tsillor.

Ja noh, korter HUI on valmis veel. Vannituppa on seda matti vaja ja kardinapuud seina ja oma voodit ja kappi ja kummutit on siia ka veel sisse vaja saada. Siis peaks põlema panema oma uusaastahullust kassi ja siis oleks elu ilus. Tuleksid veel mu hõumid ka Eestisse tagasi oleks tsill. Jah missin küll Hardot ja Silbet.

Aga nüüd ma lähen keedan kassile kummeliteed:)

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar