Uncategorized

miks keegi ei usu et ma suren

2. märts 2006

Eile ma olin kodus ja kompressroris kus oli üüratu.. pläru:D? Kas selle kohta öeldakse pläru? Imelik sõna.. Igatahes, olime seal. Ma ja Jürgen ja Rasmus ja muutüüp tulid ja pärast jou. Elvis ka tuli. Siis ma lahkusin ja Jürgen see va põrguline treenis mind:( Igatahes, ma TORMASIN näitekasse, kus oli vihane Henrimusi ja niizama nums Elisamusi. Igatahes, vähe rahvast oli, a meil on Henriga plaan. A Markolt võtsin käepaela ka ära. Oh kuidas vast võitlesin, hirmus. Kui palju ma küll ikka rabelesin. See selleks. Siis mingi kodus leppisin Henriga, kes kallab vanni kuuma kuuma vee. Ja Juhaniga kelle ema mind ei mäleta, kuigi ma olen neid, kes nende rõdu täis suitsetas, ja siis Jürgeniga, kes niizama.. rääkis:* Ma aint ei mäleta mida. Ärkasin täna hilja. Mingi kell 8. Ronisin vanni. Koolis oli Piret, Paula ja KADIGA tsättasin. Siis Marii ja Gretega ka:) Oh joy. Mingi peale kooli, kohe vanni. Mingi jou. Siis tuli mataõps. Kommid, küpsised ja silindrid. Igatahes, ta oli siin pool tundi kauem, ja ma hilinesin POOL tundi Jürgeniga kokkku saama. Mingi saime ikka. Vaatasime mingi sarja MTV pealt. Jou Joosep, ma vaatasin MTV-d. Kuigi see oli jah mingi kaanetüdruku sari, kus neku pani riimi maha . Ja siis ta vend tuli mängima mingit mängu, ja siis me lebasime niizama ja mul oli niii külm ja kuum olin ja hääl läks ära ja ma sain teki ja ikka oli külm, lõpuks enam väga polnud. Ja siis mingi Jürgen üritas selgeks teha, et mingi puder läheb pahaks kui tema peale karjuda jne. Igatahes, muda helistas ja tervas ja veits isegi tsättis muga. Igatahes nurm oli, ja Jürgen ei lasknud mind tulema, oh my. Jubekülm oli. bussikas uuesti treenis. Maolen nüüd kodus ja haige:*

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar