Kassid LOOMAD

Kassid on ühed saatanast loomad

29. märts 2012

funny-cat-making-a-mess-445x299-2612176

Nüüd võis küll jääda mulje, et ükspäev söödud surmakook (nii me ta ümber ristisime) tõesti meid maha tappis, aga tegelikult olen siiski ikka veel elus. Lihtsalt tuleb teinekord ka veidikene tööd teha, muud miskit.

Eilse veetsin padruuga Daki juures, seega jätsin oma ulakad kassid omapead koju tsillima. Tagasitulles oli vaatepilt õõvastav: köögipõrandal vedeles kanatu kanavokk, välja oksendatud kana vedeles kolme koha peal mööda korterit laiali, esik oli täis Kure seljast kistud karve ja vannituba oli täis puru, mis algselt olid 3 rulli WC-paberit.

Ma esialgu üritasin põrandasse kuivanud kassiokset ignoreerida, aga seejärel võtsin oma igasuguse viitsimise kokku ja kraamisin terve korteri nii ära, et paar päeva oleks võind muretult tsillida, aga siis suutis Joosep ajada ümber KÕIK mu redised ja taimed rõdult ja ma üritasin teda ära kägistada – kahjuks ei saanud kätte.

Pealegi lugesin ma kuskilt, et kasse ei maksa karistada, nad nagunii sellest aru ei saavat. Tea siis nüüd, kus see tõde ennast peidab…

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Dea H. 30. märts 2012 at 07:03

    See veenide ründamine on puhtast armastusest – võõrastega nad seda ju ei tee, eks? Veeprits on abiks. Aga kuna see on tavaliselt just teise tuppa jäänud, siis avastasin, et minu oma rahuneb ka siis, kui talle suvaline käepärane tekstiil üle pea visata.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. märts 2012 at 07:04

      Ei ta ründab ikka kõiki, kes teda näiteks valest kohast puutuda julgevad 😀

  • Mallukas
    Vasta Mallukas 29. märts 2012 at 21:41

    Ma mõnikord kardan, et mis siis kui Joosep ühel hetkel üsna tagasihoidliku Kure, täiesti ümber harjutada suudab. Kurg juba praegu astub ta jälgedes, aga rohkem kahju teeb ikka Joosep üksi 😀

    Lõnga mul õnneks kodus pole. St on, kuskil kilekotis, aga sinna kassid ei pääse. Joosep proovib ka teinekord järele, et kas ta ikka kindlasti mu veene läbi närida ei saa?:D

    Aga, kuidas neid kasse ikka karistada. Nad nii väiksed ja pehmed, kuidas neile ikka liiga teha.

  • Avatar
    Vasta Teavituspealik Kärt Ojala 29. märts 2012 at 21:17

    Appi! 😀 😀 😀 Ma tean, et sellise koha peal ei ole viisakas naerda aga issand, kuidas ma naersin ju 😀 Pisarad jooksevad siiani.
    Aga no worries, mul on 1 kass ja ta on sama võimekas kui sinu 2.

    Kahtlustan, et meie kassis elab päris mitu isiksust korraga. Väike valik neist:
    Pervo-Ervin: hetkedel, kui tal on ilmselgelt VAJA istuda vanniäärel ja vahtida, kuidas inimesed duši all käivad. Pervert!
    Marakratu-Matu: hommikutel, kui tuled elutuppa ja avastad, et elukas on kätte saanud lõngakera ja sellest elutoale ämblikuvõrgu peale kudunud. Tõbras
    Vägivallavanem Vägi-Valdur: hetkedel, kui ta otsustab, et aitab naljast, nüüd hakkame kaklema ja hüppab sulle ootamatust nurgatagusest kõigi küünte ja hammastega jalga kinni näiteks.

    On see normaalne? 😀