Uncategorized

95% mehi vihkab homosid – see on FAKT

30. märts 2012

Kuulutas mulle täna uhkelt üks meesterahvas. Mul läks meel kurvaks ja süda pahaks. Kuna ma ikka olen selline loll, kes ei saa aru, millal parem vait jääda (sest vaevalt, et minu jutt sellise mõttemaailmaga inimest muudab) siis ma ikka pidin sellel teemal edasi jaurama.

Temalt sain teada, et kõik mehed vihkavad homosid, aga ei julge seda tunnistada. Loodan, et ma ei eksi, aga ta jutust sain nii aru, et ta vihkab neid homosid eriti, kes paraadidel käivad ja peale selle kõige on homoseks ju RÕVE. Seda teab ta kogemusest, sest ta olevat seda korra ka vaadanud, noh, et teada saada, kui rõve see täpselt on.

Kui ma julgesin öelda, et see on iga inimese oma asi, mida ta magamistoas teeb ja, et kindlasti saavad heterod veelgi suurtemate rõvedustega hakkama, siis sain vastuseks, et olen lihtsalt noor ja loll. 10-aasta pärast näevat ma maailma teisiti. SEST ÜKSI NORMAALNE MEES EI SALLI HOMOSID, naistel olevat nad alati rohkem peale läinud. Ja kord, kui ma saan 32, siis ma ärkan ja mõtlen: “persse need homod, rõveee” ja hakkan neid tulihingeliselt vihkama. Kui see juhtub, palun andke mulle molli.

“Mariann, lepime kokku et ükski täie mõistusega mees ei salli homosid,” ütles ta mulle lõpuks. Ma vastasin, et tean nii mõndagi meest, kes ei veeda oma päevi homovihkamisega. Selle peale sain teada, et ma lihtsalt ei tea meeste mõttemaailma.

Ometi väidab ta, et homofoob ta ei ole. Ta lihtsalt ei sallivat homosid, easy as that! 🙂

Mul on vaid kolm sõna öelda: what the fuck?

Loe ka neid postitusi!

9 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta mann 1. aprill 2012 at 17:34

    kle sa pidid ju selle tervilike eluviiside v mingi kaaluteema siia panema ajakirjast:)

  • Avatar
    Vasta Antipede 31. märts 2012 at 19:13

    Üldiselt jah.. Sõna homofoob mõtlesid pederastid välja, et saaks kuidagi normaalseid inimesi osaliselt homoks kutsuda. Pederastia ei ole normaalne. Pederastid tuleks saata ravile või vangi ja kogu lugu.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 1. aprill 2012 at 16:08

      tore,et sa leiad nii. ma mitte

  • Avatar
    Vasta Aarne 31. märts 2012 at 08:58

    1)Arvan, et selline statistika tuleneb ainult sellest, et mees peab võtma mingi verbaalse seisukoha, mis on piisavalt kultuuriliselt mõjutatud, et puhtmõistuslik vastus esineb vähestel vastanutel (seesmiselt ei pruugi neid huvitadagi see või ei pane nad seda tähele).
    2) Homod on olnud avaliksaladus, eks see taotlus saada võrdseks tavalise valge heteroost pintsakus mehega on tekitanud probleemi, sest maailma vaadatakse läbi tavalise valge heteroost pintsakus mehe silmade läbi.

  • Avatar
    Vasta Krõõt 30. märts 2012 at 14:10

    Ma olen juba ammu imestanud, et kuidas meil XXI sajandil ikka veel sellised asjad üldse teemaks on (homoõigustega samas nimekirjas veel rassism, palgalõhe, diskrimineerimine jne). Kuidas saab üldse täiskasvanud inimestele öelda, et teievaheline armastus on vale ja sa oled selle pärast halb inimene (et mitte öelda “t*ramingivärdjasoledväää”). Ja siis just eile läks meil ühe vana sõbraga jutt homode peale ning ta siiralt avaldas arvamust, et tema lükkaks kõik homod kuskile auku kokku ning et homoseksuaalsust tuleks ravida. Uskumatu!

  • Avatar
    Vasta m 30. märts 2012 at 13:13

    kes üks kord proovib, see juurde soovib

  • Avatar
    Vasta miiu 30. märts 2012 at 12:47

    nukker, tõesti…

  • Avatar
    Vasta liisotshka 30. märts 2012 at 12:46

    jeerum. vihkab homosid, homoseks on rõve, homofoob ei ole, lihtsalt ei salli neid… jutt meenutab mulle seda, kui keegi ütleb kellelegi halvasti, näiteks “sa oled idioot” ja siis lisab juurde, et mitte halvas mõttes. aa, heas mõttes idioot vä 🙂