Uncategorized

KURG ON ELUS

1. juuni 2012

Kurg on elus ja ründas mind nõnda raevukalt, et veetsin eile kolm tundi taaskord EMOs, sellest on saamas juba iganädalane traditsioon. Muidugi ei suutnud me Sannuga olla täiesti skandaalivabad ja natukene seal torisesime ebaviisakate õdede peale läbivaatusruumist number 1.

Päriast olin ühekäeline ja pidin valmistama wrape ühe käega (valmistamise all mõtlen ma juhendamist inimesele, kellel polnud ilmselgelt õrna aimugi, milline see välja peaks nägema, aga valmis me ta saime. Jah ME. Sander aitas ka tomatitükke kommenteerida ja pusis ka kurditükkidega nats.) VEEL KOLMNURKSEMAID! Mina lõikasin nagu rätsep lavaši lahti.

Täna käisin oma vigase käega suurepäraselt lugu tegemas, kirjutasin selle lausa ka valmis. Nüüd olen veel veits usin ja lähen koju kraamima. Enne kui tuleb suur ja kuri korteriomanik. Pluss tuleks pilk peale visata, et mis see Diiler seal kodus teeb.Diilib kindlalt ja sahkerdades ajab oma asju.

 

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar