Uncategorized

ma minestasin! omg

1. juuni 2012

Üleeile läksin uuesti Kurge püüdma aga ajasin ta aint hüsteeriasse ja kätte me teda ei saanud. Mõtlesin siis Mustikasse minna ja Kurele kala osta, et ehk see teda kuidagi välja meelitab, aga selle asemel minestasin dramaatiliselt kulinaarialeti ette maha. See on tegelt päris naljakas, sest ma olen terve elu mõelnud, et mis tunne on ära minestada, aga ma ei teadnud, et see päriselt minuga kunagi juhtub! Pea hakkas täiega ringi käima, silme eest läks mustaks, umbes nagu siis kui sa liiga kiiresti diivanilt püsti tõused. Ja ma arvasin, et see läheb kohe üle ja toetasin veits letile ja järgmine hetk avastan, et mingi mees tõstab mind püsti ja on ngau WTF. Siis hakkas siblimine pihta.

Kõigepealt toodi mulle tool ja vett ja kästi ennast mingi märja nartsuga tupsutada. Ja siis ma helistasin Sannule, kes oli poe ees, et ta mind kuidagigi aitaks, sest ma ei saand MIDAGI aru, ainult täiega uimas oli olla. Ja kaege nüüd pilti – Sannu arvas, et ma teen nalja! Lõpuks Gerda ikka mõistis mu muret ja nad tulid sisse ja talutasid mu sealt välja. Kulinaarialeti tädi arvas, et ma olen anorektik ja käskis sõpradel mulle süüa anda ja grillkana osta.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar