Uncategorized

lugu sellest kuidas me Kardoga lennukiga Saaremaale läksime aga lennukiga sõita ei saanudki

23. veebruar 2014

Nagu te teate, kinkis Kardo mulle valentinipäevaks romantilise reisipaketi Saaremaa Grand Rose SPAsse. Kogu üritus oli aga…Noh, ma räägin järgemööda, eks saate siis ise aru.

Äratus oli kell 5.40, sest lennuk pidi väljuma kell 7.45. Roomasime üles, viisime Mari vanaema juurde ja tormasime lennujaama. Umbes 7 olime seal ja põnevil. Eriti muidugi Kardo, kes pani oma telefoni juba airplane mode’i peale ja oli hirmus änksi täis, sest vaene inimene ei ole kunagi lennukiga lennanud. Kell sai 7.45 – vabandati ja öeldi, et lend väljub kell 8. Kell 8 öeldi, et see juhtub kell 9 ja kell 9 öeldi, et ausalt kah, 10 läheb lennuk Saaremaale.

Mina surin. Esiteks sellepärast, et ma vihkan ootamist. Teiseks olin ma hirmus väsinud ja kolmandaks igatsesin ma Mari nii kohutavalt. Ma pole iial arvanud, et mul selline kanaema geen sees on, aga last emale üle andes tuli mulle isegi pisar silma. Istusin seal lennujaamas ja vaatasin ühte imikuga ema ja niiiii kurb oli. Minu väike hüljatud nööbike. Tissid hakkasid vaikselt valutama.

Kell 10 öeldi, et sorri, lend jääb tegelikult ikkagi ära, aga lennujaam organiseerib meile transpordi Kuressaarde. Püha jumal. Ootasime siis veel 45 minutit seda transporti, milleks oli vana mees, logiseva bussiga. Sellega viis ta meid kolme (üks mees vajas veel reisu Saaremaale) bussijaama, kehitas õlgu ja ütles, et tema enam edasi ei lähe. Ootasime järgmist autot. Samal ajal tahtsin oma juukseid peast kiskuda, sest põhjus, miks me just selle lennukiga paketi valisime, oli see, et saaks KIIRELT kohale ja et Kardo lennukiga sõita saaks. Aga selle asemel pidin ma aina ootama ja ootama ja ootama, ise Mari igatsedes. Ütleme nii, et mul ei olnud eriti hea tuju.

Kui me lõpuks Kuressaarde jõudsime, asusime spasse sisse ja tõesti väga ilus ja uhke koht. Tahtsime ennast sisse checkida, aga kae nalja – kohe kui kuuldi, et oleme voucheriga, tegi klienditeenindaja sitahaisunägu ja ütles, et me ootaks. Istusime siis toolidele ja tegime seda, mida me terve päeva teinud olime – ootasime.

Vahepeal saabus sinna omajagu rahvast ja nemad said kohe oma tubadesse minna, ju siis ei olnud neil neid jubedaid vaese inimese vouchereid.

Lõpuks ei viitsinud ma enam oodata ja mõtlesime, et lähme ostame Kardole plätud, sest ta oli suutnud enda omad jäädavalt siia korterisse ära kaotada. Poodidest sai tema plätud ja mina mõtlesin ka endale väikse sünnipäevakingituse teha – ostsin endale kookosrasva Nurme Seebilt ja 2 ripsmetušši. Tuju sai juba natukene parem.

Tagasi spasse naasedes selgus, et nüüd saab ka alamrahvas oma tuppa minna ja seda me tegimegi. Tuba oli ilus, naljakas oli see, et WC sein oli klaasist. Huvitav miks? Ma ei taha oma pissimisi Kardoga jagada.

1964829_10151824304402134_16739478_n-7125542

Hommikumantlid olid puised ja karedad, vannilinad olid rabedad. Ainult voodilinad olid nii mõnusalt pehmed. Voodipeatsi tagant oli sein sodiks pekstud, sest iga vähimagi liigutuse peale voodis, hakkas see vastu seina käima. Soovitus SPA töötajatele – pange sinna vahele mingisugune padi vms.

Uni oli nii kohutav, sest noh, täitsa ilmaasjata olime me ju kuke ja koiduga ärganud. Otsustasime, et lähme parem sööma. Kuna me ei suutnud soovitatud Veskit üles leida, läksime mingisse kohta nimega Mosaiik. See oli täiesti inimtühi, aga toidud olid head. Ainuke ebameeldiv asi oli kohutav roheline valgustus, mis tekitas mus tunde, et me oleme surnukuuris.

Pärast söömist oli minul massaažiaeg. Oh jeesus küll – kohe kui ma kõhuli heitsin, mõistsin ma, et mu tissid on liiga piima täis. Ja kas mina oma pumba kaasa võtsin? Oh ei! Sest ma ju arvasin, et mul seda piima ju eriti nagunii ei tule. WRONG! Pool massaažist piinlesin kõhuli, aga siis kui selili keerasin, jäin kohemaid magama, sest nii hea oli mitte plahvatavate tissidega kõhuli olla. Muidugi oli ka sellega kamm. Meie voucheril oli kirjas selline pakkumine: Grand rose klassikaline 40 min – 26,25€ (tavahind 35€). Kui ma seda küsisin, siis öeldi, et seda ei saa ja pidin võtma täishinnaga tunnise variandi, mis oli mingi 40 euri. Nahui nad üldse lubavad mingisuguseid asju, kui neid “ei ole”. Kuidas saab massaaži “mitte olla”??!

Siis oli aeg SPAsse ronida. Lükkasime oma puised hommikumantlid selga ja läksime alla. Veekeskus oli tõesti ilus ja palju erinevaid saunasid oli ka tore. Paraku ei ole ma suurm asi ujuja (sest minu jaoks on vesi alati külm). Seega läksin ma otsejoones mullivanni poole, kus ma kavatsesin niikaua olla, kuni Kardo nagu viieaastane mööda basseine sulistab. Astusin sisse ja vesi oli NII külm, et ma tahtsin nutma hakata. Proovisin õnne lastebasseinis, aga suht kahtlane oli seal istuda, samal ajal kui üks viieaastane seal istus ja mängis.

Nõnda läksime me baari, jõime ühe sidra ja vaatasime akvaariumist tuima näoga kalu.

Pärast käisime veel mõnes saunas ja läksime oma tuppa. Tissivalu oli tappev, seega pidin ennast kraanikaussi lüpsma. See oli suhteliselt ebameeldiv ja kätele väsitav.

Dušši all käimine oli piin, sest seda vett seal normaaltemperatuurile regullida oli suhteliselt pikk protsess ja kui see lõpuks tehtud sai, siis seal kabiinis polnud võimalik normaalselt olla. Ühe koha peal pahises vesi täie survega pähe ja teise koha peal oli vesi külm 😀 Nokk kinni, saba lahti, mis RIST JA VILETSUS!

Ahjaa, vahepeal helistasime lennufirmasse, et uurida, kas meie hommikune lend jääb ka ära, sest ei oleks tahtnud ilma hommikusöögita väga sealt spast lahkuda ja siis 73876 aastat lennujaamas oodata. Öeldi, et suure tõenäosusega jääb, aga et nad bronnivad meile õhtuse lennu, mis väljub kell 19.00. Kinnitasid, et meie hotellis on nende paketiga kindlasti võimalik saada hiline check-out kella neljaks ja niikaua saame veel pärast seda SPAs olla, kui tahame. Kui aga õhtune lennuk ei peaks saama sõita, siis oleks pidanud jälle bussiga minema. Tundus ikka normaalne viis mu sünnipäeva pidada…

Otseloomulikult jäime me kell 11 magama ja ärkasime alles hommikul üles. Nii palju siis meie megaromantikast ja lapsevabast lõbust, kus me aina naerame ja joome veini.

Tegelikult lihtsalt magasime.

Hommikul lõin ma silmad lahti: “Kardo! Mul on sünnipäev!!!”.

“Ma tean,” vastas ta ja keeras külge.

Ma tahtsin teda kaissu haarata, kui mõistsin, et ma vedelen piimaloigus ja mu tissid plahvatavad kohemaid. Mis muud moodi ikka oma sünnipäevahommikut alustada, kui ennast lüpstes. Oh seda lõbu, mida minu eluke mulle pakub.

Läksime uurima, et kas saame siis selle hilise chek-oudi, aga saades teada, et me oleme ikka need mõttetud, rotid voucherivennad, siis öeldi tuimalt: “No olge siis üheni….” nagu vaesrahvale halastades. Et noh, eks te siis olge TUNNIKE kauem meie uhkes hotellis.

Mul oli kopp nii ees. Ma vihkasin seda hotelli ja seda suhtumist ja ma igatsesin nii kohutavalt Mari järele, et ma ei tahtnud enam minutitki seal olla. Käisime söömas, tegime väikese powernapi ja läksime bussiga Tallinna tagasi.

Kell neli sain oma nööbikese uuesti sülle krabada ja vanduda, et ma ei hülga teda enam mitte iialgi!

Ühesõnaga ma ei saa öelda, et mul parim “puhkus” oleks olnud, sest ma pidin pidevalt aina ootama ja kuskile minema. Seda lennukipaketti ei soovita ma kellelegi ja seda kuramuse Grand Rose spad ka mitte. Ainuke hea asi selle reisi juures oli a)Kardoga kahekesti olemine b) normaalselt magamine.

Oleksime võinud paarsada euri kokku hoida ja lihtsalt lapse emale anda ja kodus tsillida. Aitäh kallis Grand Rose Spa, selle eest, et te mind kui väärtusetut sitta tundma panite, mulle karedast papist hommikumantli andsite ja mul TUND AEGA KAUEM hotellis olla lasite.

Siiralt teie Mallukas.

Muuseas ma ei tea, miks ma alguses kõigile ütlesin, et ah nii mõnus ja tore oli, ei tahtnud vist tunnistada, et täispask puhkus. AINUKE ka veel takkaotsa eksole. Aga noh, see oli tõsi, et ILUS on see hotell küll, aga voucheriga vms sinna minna ei soovita. Või näen ma niisama selline rott välja, ei tea.

(Aga aitäh ikka Kardole pingutuse eest, laav ju:))

 Jagage ka enda kogemusi voucheritega või sellesama spaga! 

Loe ka neid postitusi!

125 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Akinai 29. juuni 2015 at 22:16

    Pärast enda kogemust selle Grand Rose
    spaga kohe huvi pärast otsisin, et
    kas ja mida sa selle koha kohta
    kirjutanud oled 😀 Praegu selgub, et
    oleksin võinud vist eelnevalt lugeda.
    Internetist uurides tundus olevat
    Grand Rose kõige fancym koht üldse
    Saaremaal ja muud jutud, kuid ma ei
    tea. Saime peiksiga mingisuguse
    deluxe toa.. sisususe koha pealt
    nuriseda ei saa tõesti, armas mööbel
    ja puha. Esimese hooga vaatasin ka,
    et oh jess rõdu.. ja siis selgus, et
    sealt saame vastasoleva kortermaja
    akendest sisse piiluda hoopis. Vot
    sulle vaadet. Tuba ise oli üldiselt
    ka selline umbne ning rõdu ust lahti
    tehes tuli sealt mingisugust vänget
    haisu sisse, võibolla mängisid rolli
    sealsed 10 diameetrilised
    linnupätsikesed, kes teab? Spasse
    minnes tabas meid järgmine segadus,
    tee või tina aga me ei leidnud üles
    kohta kust saaks noh sinna
    ennespadriietusjadušširuumi. Jõudsime
    oma hommikumantlitega nõutult spa
    basseini äärde ja mõtlesime, et mis
    nüüd saab. Sealsest baarist küsides,
    et kuhu me minema peaksime ja oma
    mantlid ära panna saaksime ulatati
    meile rätikud ja saadeti minema. Noh
    egas midagi, panime oma mantlid
    nagisse ja uurisime saunu. Sealsed
    loputamiseks mõeldud duššinurgad
    töötasid ka kuidas jumal juhatas,
    kord kuum kord külm kord ei tulnud
    mitte midagi. Uurisime ka sealsete
    hoolitsuste kohta ning sain
    mingisuguse koorimisega massaaži.. no
    kuidagi väga ebamugav oli kõva laua
    peal lamaskleda ning samal ajal läbi
    ukse kuulata basseinis hullavate
    laste kisa. Hoolitsus ise oli mõnus
    küll, pärast oli nahk pehme ja
    makaron olla (heas mõttes ikka).
    Pärast pikka spas ringi käimist
    otsustasime tagasi tuppa minna ja
    otsida mingisugust söögkohta. Käisime
    küll mööda Kuressaare linna ringi ja
    otsisime, kuid lõpetasime siiski
    selles samas restoranis, mis Grand
    Roses asjatab. Ma võin käsi südamel
    vanduda, et ma pole elusees ühtegi
    nii rämeda maitsega liha maitsenud,
    kui seal oli. Esimese ampsu ma vist
    võtsin nii väikese, et ei saanud aru
    kust see imelik maitse tuleb.. kuid
    kui hetk hiljem peiksile seda liha
    maitsta andsin ja ta sõna otseses
    mõttes öökima hakkas ja otsis kohta
    kuhu oma suutäit sülitada, siis no
    cammmooon ei saa ju asi päris okei
    olla. Jätsin oma söögi söömata ning
    tõstsin selle teisele poole laua
    äärde, sest see “lõhn” hakkas
    lihtsalt vastu. Teenindaja, kes muidu
    tundus küllalti viisakas ja meeldiv
    uuris, et kas lihal oli midagi viga..
    vastates mitte polnud midagi viga
    vaid see oli kergelt öeldes
    söögikõlbmatu kergitas ta kulmu ja
    ütles, et küllap see nii peabki
    olema. Eeee peabki oksele ajama? Väga
    meeldiv. Hiljem toodi meile arve
    lauda ja ei lausutud sõnagi.. minu
    toit oli küll arvest maha võetud, aga
    oleksin oodanud mingisugustki
    vabandust või sõnagi selle kohta, et
    nad selle kohta arvet ei esita. Noh
    ühesõnaga neid miinuskohti oli veel,
    näiteks toas olev vetsu uks läks
    kinni vaid jõu- ja ilunumbreid
    kasutades ja duššinurga trapp oli
    juuksekarvu täis ja hommikusöögil
    pakuti sooja mahla jne jne. Aru mina
    ei saa, kust kohast see kõrge maine
    sellele spale tulnud on.. mina sinna
    tagasi ei läheks. Sain südamelt ära
    rääkida 😀

  • Vasta hoi-hoi, Saaremaa | Mallukas 9. aprill 2015 at 10:16

    […] üritan lennukiga Saaremaale saada. Mäletate, kaks aastat tagasi oma sünnipäeval oli katse üks (LINK), loodame, et seekord saame siis selle tillukese könniga sõita ka. Kui me seekord ka tunde […]

  • Vasta Spapuhkus vol 2 | Mallukas 30. märts 2014 at 17:31

    […] te vast mäletate meie ebaõnnestunud romantilist puhkust, mis minu sünnal aset leidis, eksole. Kuna see nõnda kehvasti välja kukkus, pakkus Grand Rose […]

  • Avatar
    Vasta Egle 6. märts 2014 at 20:18

    Ma olen voucheritega käinud massaazis ja fotograafi juures ning mõlemad olid super, läheks teine kordki veel 🙂

    SPAdest olen käinud ainult Laulasmaal, võiks öelda, et kogemus oli neutraalne. Võtsime päevapaketi, milles oli ka lõunasöök, mis oli lüll pigem mao mõnitamine. Õnneks olime võileivad kaasa teinud, nii et päris ära ei nälginud.

  • Avatar
    Vasta merilin 4. märts 2014 at 10:59

    Meie käisime elukaaslasega Grand Rose Spas, ilma voucherita. Kohale jõudes saime kohe tuppa, ei pidanud kellegi/millegi järgi ootama. Imelik oli see, et parklas oli väga vähe kohti ja meil paluti auto parkida üle tee kuskile maja ette ? Toa kohta ühe parkimiskoha võiks võimaldada ju.
    SPA poole pealt oli koht täitsa tore, basseine ja mullikas olid ju olemas ja saunade valik oli väga suur. See mulle meeldis.
    Toal polnud ka midagi viga, nägi ju ilus välja ja oli puhas. Ainus asi, mis mega häiriv oli, oli see voodi. See oli nii pehme ja seal ei saanud mitte midagi teha! 😀 Magada vist sai, aga muud..
    Teenindajad suhtusid meisse hästi ja sõbralikult. Peale sinu posti ma ei läheks sinna iialgi, aga kuna endal hea kogemus olemas, siis usun, et võin seda veel külastada. 🙂

  • Avatar
    Vasta P. 27. veebruar 2014 at 17:26

    Käisin sõbrapäeval Grand Roses ja mind valdasid sarnased emotsioonid.
    Pakett oli ettemaksuna tasutud mitu päeva varem, kohale jõudes selgus, et pean u. 40 € juurde maksma. (Üks põhjus, miks just selle paketi valisin, oli soodne hind) Administraator oli kogu minu sealviibimise aja (olin 2 ööd) sellise näoga, et mida sa jälle tahad. Tuba oli iseenesest kena, aga see aken WC ja toa vahel oli tõesti kahtlane. Esimene õhtu käisin söömas Rose restoranis ja ütleme nii, et peale toitude lauale tulekut ma enam ei imestanud, miks seal nii vähe rahvast on. Hommikusöök oli enam-vähem, päris huvitav oli see et śampust hommikul pakutakse. Lõunasöök oli hinna sees ja see oli jube! Tõsiselt ma arvan, et see oli kokku pandud eelmiste toidukordade jääkidest. Spaa koha pealt mulle samuti meeldis, et oli palju saunasi. Käisin kõik läbi. Aga väga häiriv oli, et mõlemal päeval erinesid saunade temperatuurid lubatust. 40 kraadistes saunades oli näiteks koguaeg 60 kraadi. Ja muidugi mindki jahmatas see külm vesi mullivannis. Istusin seal vist minuti ja siis jooksin sauna. Basseinivesi oli nii külm, et mul ujumise ajal hakkas külm. Ahjaa, see jäi veel mainimata, et päris tore vastuvõtt oli, kui parkla tõkkepuu taga seistes teatatakse, et parkla on täis ja parkima peab kuhugi tükk maad eemale. Lühidalt – never again!
    Minu lemmik Saaremaal on GO Spa.

  • Avatar
    Vasta CC 26. veebruar 2014 at 14:14

    See on ikka ühe firma poolt äärmiselt lühinägelik ja lihtsalt raha raiskamine (teha pakkumine) ja mitte oma töötajatele selgeks teha, et vouchereid pakutakse ju selleks, et rohkemate inimesteni jõuda. Ülioluline on suhelda viisakalt potensiaalse kliendiga, kes tuleks ju tagasi kui talle vägaväga meeldib. Peaksid just olema mingid tutvustavad ringkäigud ja pigem midagi ekstralisaks, mida seal paketis lubatud pole. Klienditeenindaja hea tava on ikka, et tee alati veidikene rohkem kui on oodatud. Spa oleks pidanud selle pakkumise ikka ise põhjalikult läbi mõtlema. Ma üldse imestan, et turundus nii halvasti läbi mõeldakse – kasvõi see lennukisõit – ära pane seda paketti kui see nii kahtlane variant on :D, et võib kliendi päeva kohe alguses ära rikkuda. Pluss kui on selline pakett ja juhtuski, et lennukisõit jäi ära ja klient jõuab kohale, siis peaksid teenindajad veel eriti ettetaha vabandama ja osavõtlikud olema, sest nüüd on nende ülesanne see lennukisõidu ärajäämine leevendada äärmiselt hoolitseva käitumisega. Mul on ka väga hea silm heade ja mitte nii suurepäraste teenindajate suhtes ja ma alati annan tagasisidet. Nii hea kui ka halva osas. See, et sa Chillile kirjutasid oli mõistlik, aga ma soovitaks sul ka hotellile tagasiside kirjutada, sest siis on neil teada, et on klienditeenidust vaja parandada.

  • Avatar
    Vasta Getty 25. veebruar 2014 at 04:47

    Eelnevalt on olnud juttu palju seoses voucheritega. Pmst tahate öelda, et voucheritega ja voucherita kliente koheldakse erinevalt, sest voucheriteta kliendid toovad rohkem raha sisse. See väide on küll väga vale, sest teenindajal ju palganumbrit see ei muuda 😀 Ja kliendid kes ööbivad voucheriga võivad olla mitmeid kordi rohkem rahaliselt kindlustatud kui teised, lihtsalt oleneb kes tahab kokku hoida ja kes mitte…
    Inimesed kes selle blogi tõttu jätavad Grand Rosesse minemata, siis te olete lihtsalt kergesti mõjutatavad, sest hotellides on olukordi kus klient ei jää rahule, sest inimesed on erinevad ja seega ka erinevate soovidega(olen ka ise pidanud teatud hotellides pettuma kuigi alati teen taustauuringut enne kui sinna lähen.) Selle näite puhul läks halvasti ja, seega ärge siis lennukiga Saaremaale üritage minna:D

  • Avatar
    Vasta Anne 24. veebruar 2014 at 20:56

    Mina olen ostnud restoranide vouchereid eesmärgiga külastada uusi söögikohti ning leida tulevasi lemmikuid. Üldiselt olen rahule jäänud. Just tänu seda tüüpi otsingutele leidsin oma vaieldamatult uue lemmikkoha kokteilitamiseks ja mõnusa õhtusöögi söömiseks. Soul Lounge Toompuiesteel võlus kohe esimesel korral oma fantastilise teeninduse ja tähelepanelike teenindajatega. Keegi ei vaadanud kõõrdi kui oma voucheri lauale asetasin. Vastupidi. Järgmisel, ülejärgmisel ja ka 10. korral teenindati mind täpselt sama armsalt kui esimesel korral. Tänu positiivsele kogemusele jään seal käimagi. Kui esimene kogemus oleks olnud negatiivne, poleks tagasi minekuks põhjust, sest toredaid kohti on Tallinna linnas õnneks mitmeid.

    • Avatar
      Vasta enge 24. veebruar 2014 at 23:53

      Hale reklaam.

  • Avatar
    Vasta S. 24. veebruar 2014 at 20:31

    Me oleme käinud Grand Roses päris mitu korda, kuid ühel korral, peale pulmi, läksime kinkekaardiga. Siis pööritati ka silmi (kuna neil pole enam seda paketti, kuigi pakett kehtis aasta lõpuni ja me käisime juunis-juulis) ja lõpuks pidime 3 korda tagasi pöörduma, kuna lisateenuste eest küsiti rohkem raha. Iga kord seletati üle, kuidas summa moodustus, me lahkusime, autos lugesime üle, ei klappinud, tagasi ja nii kolm korda, vahe oli ligi 100 euri, aasta oli 2011 ja esimene “euro-aasta”, sada euri oli ilmatu summa.

  • Avatar
    Vasta konkreete 24. veebruar 2014 at 20:23

    meid huiati kunagi türgi hotellis täiega, sest me polnud venelased nagu ülejäänud inimesed seal. Kuigi tulime ühe lennuki ja ühe bussiga, siis venelased paigutati kõik tubadesse samal ajal kui meie 5h ootama pidime. samuti ei tohtinud lõunapausil basseinis ujuda… hiljem selgus muidugi, et see keeld käis ainult meie (mittevenelaste kohta) sest venelasi küll veest välja ei pekstud. Üldse oli seal asjaajamise keel vene keel ja inglise keeles oli suht võimatu isegi tänaval poodides jageleda. Õnneks jagas mu reisikaaslane veits vene keelt, muidu me oleks seal raftingul ilmselt ära uppunud või uputatud (infovoldikult oli küll kirjas, et asi toimub inglise keeles aga päris oligi… reaalsuses anti valik aru saada vene või türgi keelest :D)
    ei osanud üldse oodata sellist vene riiki seal, oleks ehk muidu mõne teise sihtkoha valinud.

  • Avatar
    Vasta Zi 24. veebruar 2014 at 19:07

    Me käisime ka ükskord seal spaas ainult registratuuris..et küsida mis paketid ja värgid teil on ka ei tahaks teil siin paar ööpäeva veeta..ja siis se tsikk kes seal oli viskas meile ka mingi jumala tuima näoga mingi brozüüri ette et “noh eks te vaadake siis meil siin on midagi”… 😀 No nii nõme mulje jäi sellest kohast juba siis, et tulime sealt kohe tulema ja läksime hoopis mingisse teise suvalisse spaahotelli seal Saaremaal…

    • Avatar
      Vasta Zi 24. veebruar 2014 at 19:07

      …et tahaks….ikkagi et tahaks pidi seal kirjas olema 🙂

  • Avatar
    Vasta B 24. veebruar 2014 at 14:13

    Mina olen käinud väga palju hotelliveeb.ee kaudu spa puhkustel ja seal on alati kõik hästi sujunud va. siis kui Jurmalas käisime kuna hoolitsusi bronnides ei olnud neid, mida meie tahtsime enam saada aga see oli absoluutselt ainult meie enda viga ka- oleksime pidanud varem broneerima kui 2 päeva enne sõitu! 😀 Aga muidu jah, mina hotelliveebi soovitaksin.

    Ja keegi siin ütles, et ei kujuta ette, et lapse kõrvalt nii kaua ära oleks.. Me käisime siis kui laps vist 3-kuune oli, Otepääl spa-puhkusel ning laps jäi ka vanaemaga ööseks. Oli hea laps olnud, ei nutnud ja mina ning mees tulime “laetud patareidega” tagasi. Ehk siis- inimesed ja nende vajadused on erinevad.

  • Avatar
    Vasta K. 24. veebruar 2014 at 14:08

    Olen käinud Grand Roses (veidi vähem kui aasta tagasi) ja oli vastupidi väga positiivne mulje, kuigi oli soetatud siis vist “poolrotipakett” Osturallilt. Aga muus osas olen voucherijamaga teeninduse mõttes nõus, nt Troikas oli kolmekäigulise õhtusöögi voucher, nad tegid kõik endast oleneva, et me võimalikult ruttu jalga laseksime ja hea meelega oleks toonud meile need kolm käiku vist korraga lauda kah.

  • Avatar
    Vasta Allar 24. veebruar 2014 at 13:59

    Lp “Mallukas”
    On tore teada, et meie ühiskonnas leidub Teiesuguseid toredaid inimesi, kes julgevad ennast välejndada ja jättes sellega endast väga “ekstravakantse” mulje.
    Ma ei tea, mis toimub Teie elu gulisside taga ja mis paneb Teid halvaustama kõike, mis toimub Teie ümber. Tahes või tahtmata jätab Teie postitus Teist endist mulje kui inimesest, kes tunneb ennast kui maailmanaba, elades oma tundeid ja emotsioone välja kaaskodanike peal. Tundub, et Te ei ole kunagi rahul kuidas Teid koheldkse, mida Teile õeldakse ja kuidas Teid vaadatakse. Kas kordagi ei ole Teil tulnud pähe mõte, et vaadata peeglisse ja küsida, kas mõned vead mitte ei tulene Teist endist.
    Antud juhul saan aru, et tegelikuks probleemi allikaks oli Teie tahe olla koos oma lapsega ja mitte olla temast kaugel, millest ühtalsi said alguse kõik Teie loos kirjeldatavad probleemid. Lennates lennukiga Saaremaa ja mandri vahet, oleksite pidanud arvestama võimalusega, et lennutranspordiga võib ette tulla probleeme ja oma plaanidesse lisama mõne muu transpordi võimaluse või võtma tekkinud situatsiooni rahulikult- seda kõike nimetatakse etteplaneerimiseks. Juhtus, et jätsite maha rinnapumba. Kas see ei olnud mitte Teist endist tulenev probleem? Keegi Teine ei ole selles süüdi sest antud hetkel on see elementaarne kaasa võtta. Usun, et kindlasti oleks olnud võimalik Saaremaal see pump endale ka soetada. Miks Teie tegematta asjad on ühtäkki teiste süü? Usun, et Teid ei koheldud antud Spa´s halvasti. Nemad ei ole süüdi, et Teie rinnad valutavad ja Te rinnapumba koju jätsite või sellepärast, et Te ei suuda olla lahus oma lapsest. Teil oli kaasas ka oma mees. Tundub, et mees jutumärkides. Tema oleks pidanud olema see, kellega soovisite olla kaheksi. Sinu mees oleks pidanud sind rahustama ja võibolla oma plätud jätma teisejärguliseks ja viinud sind mõnda hubasesse kohta sööma. Kelle viga oli see, et Te ei leidnud ülesse Veski kohvikut. Tundub, et Teie suuvärk pritsib vaid mürki ja olete üpriski eneseimetleja. Kas siis tõesti ei oska kumbki Teist kohalikelt uurida, kus see koht asub. Samas oleksite võinud ju enne kohad kaardistada, kui puhkusele läksite. Tundub ju puhtalt enda lohakuse tagajärg. Rabedad hommikumantlid, külm vesi jne. Kõik see ju tõdeb lauset “paha siga, mitu viga”.
    Soovite ju ilusat ja romanilist puhkust kaheksi. Teie ju ise rikkusite selle oma tujutseimsega ja käitumisega. Oleksite pidanud tähtsustama seda, mis Teil oli, Teie kaks ja olema õnnelikud.
    Inimesed kellel on madal enesehinnag ja ei oma elus sihtmärke kuhu pürgida, just sellised ongi.
    Ja tundub, et sellise kirjutisega tõstate Teie enda arvates oma enesehinnakut.. . Teid koheldi Teie arvates kui alamklassi. Palun väga vabandust, aga selline kirjakeel nagu Teie siin kasutada, ei rõhu kuidagi sellele, et Te midagi rohkemat ka väärt oleksite.
    Nautike seda mis Teil on ja ärge virisega selle üle mida Teil ei ole. Kui soovite, et Teil oleks parem olla siis teheke ise ka midagi ära!
    On olemas üks ülimalt lihtne Tsitaat: Suured inimesed vestlevad ideedest, keskmised inimesed vestlevad sündmustest, väikesed inimesed vestlevad teistest inimestest. Võimalik, et see ütlus läheb küll kontekstist välja kuid siiski on mille üle järele mõelda!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. veebruar 2014 at 14:08

      Tere! Usu mind, nii rinnapumba ununemine kui Veski mitte leidmine ei olnud tõesti Spa süü ja ei olnud ma seda ka neile ette heitnud. Kui sinul lugemisoskus (ja ka kirjaoskus, kui kommentaari grammatikat vaadata) puudub, siis sõna võtta ei maksa.

      Te ütlete: “Nautike seda mis Teil on ja ärge virisega selle üle mida Teil ei ole. Kui soovite, et Teil oleks parem olla siis teheke ise ka midagi ära!” Kui ma maksan spa teenuse eest, siis ma tahakski nautida seda mis on mulle lubatud. Mida ma ise oleks pidand ära tegema? Ise ennast viisakalt teenindama? Endale ise 40 minutilise massaaži tegema? Ise lennukiga sõitma õppima?

      • Avatar
        Vasta Kakuke 24. veebruar 2014 at 15:20

        Selle peale ütleksin, et, kulla inimene, sinu grammatika pole nüüd ka perfektne (mis panigi algul imestama, arvestades su ametit).

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 24. veebruar 2014 at 15:22

          Siis tundub, et meil on siin harilik “pada sõimab katelt” olukord 😉

          • Avatar
            Liis 24. veebruar 2014 at 15:56

            Pada sõimab katelt olukord küll, aga vähemalt Mallu ei kasuta “suuri ja uhkeid” sõnu valesti. Grammatika ei peagi olema ideaalne, eks ikka vahel tuleb vigu sisse või ei ole keeletunnetus nii hea….aga kui inimene tahab end raskeid sõnu kasutades tähtsaks teha, võiks õigekirjale veidi rohkem rõhku panna, et ennast mitte piinlikku olukorda panna (gulissid, no tõesti??)

          • Avatar
            kuku 24. veebruar 2014 at 16:51

            Irw! Loe, ja naerust silmad märjad! Kudas sa ometi ei mõelnud siis oma alternatiivi lennutranspordile 😛 ja et sa pead nautima seda, mis sul on, mitte vinguma selle pärast, mida sul pole, siis ilmselt tuleks sul lendama õppida, oma käekestega, sest ega sul tiibu ega lennukit ju kah, ilmselt, pole : P

            Kogu see ilusõnalisus ja kõrgete aadete jutt härra Allarilt, vürtsitatuna kenade kõlavate väljenditega, mille mõttest pole kahjuks aru saadud ja mille muudab veelgi kohatumaks põhikooligrammatika mittetundmine.

    • Avatar
      Vasta e. 24. veebruar 2014 at 18:12

      Täiesti OT, aga sõna “ekstravakantne” meeldis mulle väga. Nii palju toredaid seoseid tuli kohe pähe.

      No näiteks, et see on nagu eufemism väljendile “täisloll”. Inimene ei ole mitte loll, vaid “vakantne” (noh, et nagu mõistuse koht on vakantne). Ja kui tahad öelda, et teine on ERITI loll, siis on ta ta lausa ekstra-vakantne.

      Ma võtan selle kasutusse, igatahes. Milline poeesia!

      • Avatar
        Vasta Ella 24. veebruar 2014 at 23:45

        Loen ja naeran 😀 Well spotted!

  • Avatar
    Vasta Ploom 24. veebruar 2014 at 10:59

    Mina leian, et kogu seepostitus on täiesti õigustatud vingumine. Põhiline on ju see, et taheti lennukiga ruttu saarele saada ja seda ei võimaldatud, vaid oli mingi tobe vabanduste otsimine ja edasilükkamine. Ma oleks ka ikka üsna kuri. Ja päris kindlasti ma kaalun väga hoolikalt, kui see SPA peaks meie valikutesse sattuma.
    Edaspidi peaks minema vist GOSPA’sse, selle kohta pole midagi halba kuulnud. Ja muidugi täis raha eest, sest kes neid voucherirotte ikka hästi vastu võtab. 😀
    Muidugi mul märtsis üks voucheriga minek mandri spasse… eks näis. 🙂
    Saaremaal olen ise käinud Arensburgis ja Johan Spas. Esimene neist jättis väga hea mulje, kusjuures meil oli see tagasihoidlik standardtuba, seega midagi erilist ju polnud – aga üldmulje ja teenindus meeldis (muidugi sussid ja hommikumantel võiks kõikides tubades olla, aga see selleks).
    Johan Spa seevastu nii tore polnud. Kuna sinna sai mindud mehe sünnipäeva puhul, lootsin mõnusat olemist. Basseinivesi täiesti külm, seal lihtsalt ei kannatanud ujuda. Ühissaunad samuti külmad. Ma saan aru, et jaanuari alguses polnud ehk palju rahvast hotellis, kuid see ei tähenda, et nende vähestegi nimel ei peaks pingutama. Maksin veel eraldi selle mullivanni eest, mis õues terrassil on, tundus vahva. Olen mujal varemgi talvel soojas õuebasseinis olnud… Aga no seal oli ka see täiesti külm. Imestan, et mehega kopsupõletikku ei saanud. Ja pärast (loll, oleks võinud ju enne lugeda hotelliveebi arvustusi), kui netist arvustusi lugesin, sain teada, et see külm vesi Johan Spas on äärmiselt tavaline nähtus ja seda nagu ei kavatsegi keegi soojemaks keerata.

  • Avatar
    Vasta Hannaliisa 24. veebruar 2014 at 10:49

    Mina olen Cherry voucheritega alati rahule jäänud, isegi kui on mingi mure olnud, on lahendus leitud. Ise tuleb ka täpselt neid aegu ja tingimusi lugeda. Aga kui ikka on sitt teenindus, siis ei aita vist isegi see kui neile täishinda maksad. Pulmaöö sai Võru kubijas veedetud (nö rotihinna eest) ja teenindus oli super.
    Mind jäi häirima see, et nii pisikese lapse juurest kauaks ära mindi. Ok vanaemaga on küll hea ja turvaline, aga soovitav aeg lapse juurest ära olemiseks (lapse vanus kuudes + 2 tundi või lapse vanus aastates + 2 päeva). Ma ei kujuta ette, et oma 7 kuusest 9 tundi eemal oleksin, sest jah rinnad lähevad täis ja vastik on olla + lapse igatsus ja mure. Loodan, et sa rinnapõletikku selle kõige peale ei saa.
    Teinekord laps kaasa, tuppa magama (monitor kõrvale) ja ise basseini mulistama!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. veebruar 2014 at 11:09

      Just selle lapse pärast tahtsimegi seda paketti, et saame hommikul minna ja varahommikul ka lennukiga tulla. Ja seda KUI suur igatsus tegelikult peale tuli, sain ma alles siis aru, kui laps oli ära antud. Aga vanaema juures oli Mari väga rahul ja ei nutnud mitte kordagi, mitte et ta seda ka igapäevaselt üldse teeks. Saan aru, et on emasid, kes mitu esimest aastat lapse kõrvalt ei lahku ja see on ka ok, mina aga nende hulka ei kuulu. Kõigil puhkust vaja 🙂

    • Avatar
      Vasta Kadi 24. veebruar 2014 at 12:08

      Jumal. Inimestel on puhkust vaja! Ma olen siis lausa jõhkard kui oma 8-kuuse lapse kõrvalt kolm õöd ära olin! 🙁
      Ja ma ei usaldaks IIAL last yksi hotellituppa magama, sest teinekord monitor ei pruugi tööle minna ja igasugu perverte on olemas, on ennegi lapsi röövitud! 🙁
      Kirjuta kaebekiri ja anna meilegi teada kuidas ja mida! 🙂

    • Avatar
      Vasta Sandra 1. aprill 2014 at 08:47

      Tegelikult võetakse selliseid asju liiga julmalt tänapäeval.
      Kui aastakümneid tagasi jäeti lapsed vanavanemate hoolde siis ei vaadanud sellele mitte keegi viltu, aga kui julged praegu lapse usaldada oma vanematele nt. ööpäevaks siis tahetakse puuriidal põletada.

      Esimene laps jäi esimest korda minu emaga kui oli 9 kuune ja jäi lausa 2 päevaks mu ema juurde – palun tõmmake mind oksa nüüd.
      Teine laps on hetkel peaaegu 6 kuune ning ma pole hetkekski ta kõrvalt lahkunud.. Aga ilmselt kuu pärast, kui tahan oma sünnipäeva tähistada, on tema kord jääda mu emaga 6-7 tunniks.. Ma ei arva et ma selle tõttu kehvem ema oleks :).

  • Avatar
    Vasta Preili 24. veebruar 2014 at 09:05

    Mina olen käinud oma 5-6 korda grand rose spaas. Mulle väga meeldivad toad ja samuti ka spaa osa, kuna seal on palju erinevaid basseine ja saunasid ning saunas saab koos mehega koos käia. Samas on mul ka palju negatiivseid kogemusi selle kohaga.
    Esiteks on täitesti negatiivne mu meelest parkimine, pea võimatu on kohta saada hotelli parklasse. Ükskord olin päris pahane kui läksime koos lastega ja nagu teada on siis alati asju palju rohkem ning nad ei lubanud isegi autoga sõita hotelli ukse juurde, et saaks asjad ära tõsta.
    Lisaks ühest asjast millest ma kunagi aru ei saa on restorani teenindus. Esimene kord kui sinna läksime oli restoran broneeritud, aga sisse registreerudes seda keegi meile ei öelnud. Käisime all ja vaatasime, et okei siia sööma ei saa. Läksime siis vastuvõtu ja seal laudade peal oli kergemate snäkkide ja toitude menüüd, valisime siis sealt endale salati ja kui vastuvõtust seda tellima läksime siis öeldi, et ei saa, et restoran on reserveeritud ja nad saavad meile pakkuda vaid soolapähkleid. Küsisime siis, et kas oleks võimalik siis järsku toit tuppa tellida, mille peale saime vastuseks endiselt ei ja et restoran onju reserveeritud. Olime üsna nördinud. too külastus me rohkem restorani sööma minna ei proovinud.
    Teine kord seal majutudes panime restorani juba laua kinni ning mõtlesime, et nüüd läheb küll paremini, aga ei läinud. Me võtsime juustuvaliku, mida saime oodata 40 minutit ja siis mina võtsin salati ja mees prae, mille palusime koos lauda tuua, kuid selle asemel toodi salat peale tellimist 1h ja 10 min ja praad 2h peale tellimuse esitamist. Olime väga nördinud. Väideti et köögil on palju tellimusi, kuid peale meie istus laudades vaid 6 või 7 lauda veel. Lõpuks andsid küll allahindlust 20 % aga no 2h oodata nii lihtsaid asju, kus tõesti kõht oli väga tühi.
    Kolmandal korral mõtlesime veel korra restorani proovida, et vb oli tõesti paha nädalavahetus või töölised haiged jne. Restorani sisenedes öeldi meile juba et ooteaeg on minimaalselt 2-3h, loobusime ja rohkem pole ka sinna sööma läinud.
    Aga kahekesi käies ikka vahest lähme uuesti, just spa ja tubade pärast.
    Teenuste variant ka väga ei meeldi, kuna need teenustetoad on kohe basseini ääres ja kui seal lapsed satuvad olema, kes mängivad, siis see häirib.

    Gospa hotellis on alati kõik väga kenasti laabunud. Meeldib, et kui oled seal juba varem käinud siis on kõik sinu andmed juba ette täidetud ja vaja vaid allkiri lisada. Teenindus on seal super luks ja restoran samuti. Lastega käime alati seal, siis ei pea pettuma ja lapsed ei jaksa niikaua sööki oodata. Ainus asi, mis seal häirib, et naiste ja meeste saun on eraldi, et ei saa koos käia.

    • Avatar
      Vasta saarlane 24. veebruar 2014 at 17:48

      GOspas ehitati nyyd saunad kokku (;

  • Avatar
    Vasta Dmitri 24. veebruar 2014 at 02:13

    Kas teie teate, kui olete voutserid ostnud Cherrys või muu müügifirmast, tegelikult võite neile pöörduda ja annulerida, kuna teenus ei olnud selline nagu reklaamiti. Neil on lepingud kirjas, kui tulevad pretensioonid, nad peavad tagastada kliendile täissumma.

  • Avatar
    Vasta Kakuke 24. veebruar 2014 at 01:30

    Üle pika aja loen su blogi ja peab ütlema, et on ikka täiesti õige mulje jäänud, endiselt oled ääretult negatiivse suhtumisega. Endal plaanis Grand Rose’i järgmisel nädalavahetusel minna ning olgu, saan aru, et igatsesid last, aga see siia kirjapandu on ikka liiga tumedates toonides vaadatuna. Grand Rose on lihtsalt parim.

  • Avatar
    Vasta Heleri 24. veebruar 2014 at 00:17

    Minul on lausa uskumatu seda juttu lugeda, Grand Rose on mu lemmikspa! Olen seal käinud nii voucheritega kui ka ilma. Pole kunagi selliseid probleeme olnud.
    Pigem algas päev kehvasti tänu ärajäänud lennule ja siis edasi pidi kõiges nokkima… ?
    Tualetis on tõesti ruloo, mida saab ette tõmmata, duššiga pole probleeme olnud ja suures bassus peabki minu arvetes vesi jahedam olema, kuidas siis muidu saab ennast peale suurepäraseid saunasid maha jahutada? Seal on tegelikult olemas ka väike bassu kuumemagi veega kui lastebasseinis.
    Jah, restoranis võiks söök tõesti maitsvam olla, see on ainus, millega võin nõustuda.

    Olen käinud enamuses Eesti spades ja tõesti on olnud Grand Rose parim, kahju et teil nii jube kogemus oli.

    • Avatar
      Vasta M 24. veebruar 2014 at 15:23

      Ja sina nokid lihtsalt sellepärast, et sulle see koht meeldib.
      Ma ei mõista, kuidas keegi saab vaadata seda kui mõttetut nokkimist, kui nad ei saanud mitte midagi, mis voucheris lubatud oli? Jah, lendude ärajäämine ei ole spa süü, see on selge, aga miks nad üldse pakuvad massaaži, mida EI SAA? Kui ei ole lubatud massaaži, siis tuleks pakkuda alternatiivi sama hinnaga, mitte nii, et klient peab nende vea tõttu juurde maksma. Pluss kui teenindus on juba retseptsioonis alla igasugust arvestust, siis loomulikult langeb tuju ning arvamus spast koheselt.
      Minumeelest on ka tihti basseinid liiga külmad, ka nokin niisama või?
      Natuke kohtlane inimene oled vist.

      PS. bassu on ilmselt üks rõvedamaid sõnu üldse, titt oled, et normaalselt rääkida ei oska?

  • Avatar
    Vasta Katu 24. veebruar 2014 at 00:16

    Päris huvitav kogemus sul. Minu vanemad on Eestis peaaegu kõik SPA-d läbi käinud ja Grand Rose Spa on kõige rohkem meeldinud. Tänaseks on nad vist juba 10 korda seal käinud. Kusjuures nad elavad Tartus. Grand Rose Spal on ka päris kõrge hinnang Hotelliveebis. Ma arvan, et pettuma pani sind mitmete halbade asjade kokkulangemine. Tavaliselt kui tuju korra rikutud siis järsku tulebki jonn sisse iga asjaga. Muidugi tundub ka, et seekord ei vastanud Spa töötajad nõudmistele. Igatahes täielik antireklaam, kahju kohe Spast. 😀

  • Avatar
    Vasta Killuke 24. veebruar 2014 at 00:15

    Olen kuulnud ka igasuguseid huvitavaid ja mitte just meeldivaid juhtumisi seoses voucheritega, aga kuna ise kipun ikka ka otsima odavamaid pakkumisi, siis on just voucherid üks võimalus, kuidas raha kokku hoida. Hiljuti sai kingitus.ee voucheriga käidud Rock-al-Mare hotellis, kus olid väga professionaalsed ja meeldivad töötajad. Kõik oli väga maitsekas ja ilus, rätikutest kaunistused voodi peal ja puha. Hommikumantlid ja rätikud ei olnud ka papist, vaid ikka korralikult pehmed. Ainult hommikusöök oli kesine, muud negatiivset ei saaks küll öelda. Lisaks sellele olen käinud piljardit mängimas poole hinnaga, mis sai soetatud läbi zizu.ee. Seni pole pettuma pidanud, aga eks see ole risk tõesti, kui võtta kupong mingile sellisele teenusele, mida saab teha halvemini kui muidu.
    Kuressaares olen käinud aga GoSpas, küll mitte voucheriga, ning sellestki on ainult positiivsed kogemused. Grand Rose’i võiks aga kaebuse esitada, et ei suuda oma teenuseid täies ulatuses pakkuda, mille eest juba tegelikult makstud on.

    Edu edaspidiseks!

  • Avatar
    Vasta Kaire 23. veebruar 2014 at 22:49

    Me kunagi käisme Viimsis Cherry kaudu. Meid võeti täitsa kenasti vastu. Ei sunnitud ootama ega kedagi. Ei tajunud küll, et oleks keegi meisse kuidagi teistmoodi suhtunud. Selle külastusega jäin ise küll rahule. Rätikud olid ka veits karedad, aga voodipesu leevendas selle valu 😀
    Ja Grand Rosesse nüüd küll enam ei taha minna. Oli märtsis korra mõte, aga isu läks üle.

  • Avatar
    Vasta Jaanika 23. veebruar 2014 at 22:37

    Minul on Grand Rose SPA-ga ainult positiivsed kogemused. Voucheriga muidugi kogemus puudub, ei ole kunagi ühtegi voucherit ostnud, aga kui suhtumine on sellega teine, siis see on küll äärmiselt nõme… Kummaline on ka see karekõvade hommikumantlite teema, kui me sõpradega käisime, siis just omavahel imetlesime, et wow kui mõnusalt pehme kõik on – voodipesu, käterätid, hommikumantlid… Tõenäoliselt oli neil äkki pesukuivati katki sel ajal, kui te sinna sattusite:D Pesukuivati on üldse üks maailma parimaid leiutisi, kellel on, see mõistab;) nii pehmeid saunalinu ja voodipesu ei saa mittekuidagi muud moodi!

  • Avatar
    Vasta Lihtsaltmelon 23. veebruar 2014 at 22:08

    Ma alles hiljuti käisin pühajärve spaas hotelliveebi voucheriga ning see oli lihtsalt fantastiline elamus ja ei suuda senini uskuda kui paljude asjadega ikkagi vedas. Absurdne suhtumine, et kui tuled voucheriga oled näljarott. Täpselt samamoodi on inimene teenuste eest maksnud ja keegi ei ole käskinud Spaal/hotellil teha sellist sooduspakkumist. Mina klienditeenindajana vaataksin pigem imelikult neid kliente, kes ostavad sama paketi, mis antud hetkel voucheriga odavamalt. Puhas lollus ju rohkem maksta.
    Anyhow, kindlasti tasuks kirjutada, sest mingi osa rahast tuleb kindlasti tagastada juba lennuki puudumise pärast.

  • Avatar
    Vasta cookie 23. veebruar 2014 at 21:44

    mu üks geniaalne tuttav ostis voucheri brasiilia depilatsiooni kus siis peaks lõpptulemus ilus puhas ja beebipehme olema aga tema olevat jäetud tuttidega ja öeldud et ei ole võmalik kõike puhtaks teha… nii ta seal käis mitu korda veel ..igakord mulle kurtes et ikka tutid püsti ja mine koju sheivima ennast(lõpuks ma suunasin ta salongi peale mida ta ei pidanudki koju järelsheivi tegema minema ).. ebanormaalne why the flying f*ck nad tevad üldse neid vouchereid kui nägu krimpsus kui alamrahvas julgeb seda välja lunastada.. 🙁

  • Avatar
    Vasta Marca 23. veebruar 2014 at 21:44

    Ise pole Grand Roses käinud aga meheõel oli seal selline “vaimustav” kogemus, et neil oli kinni pandud pulmaööks sviit ja kui kohale läksid, siis laiutati käsi, et ups, oli ka või, kahjuks jäi vist kahe silma vahele, sest seal on juba keegi ees… Ilmselt ka väga-väga ebameeldiv kogemus.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 23. veebruar 2014 at 21:08

    Kas see üks mees veel oli selline hästi pikk, heledamapoolsete juustega?

  • Avatar
    Vasta kiku 23. veebruar 2014 at 21:06

    Oleks olnud nutti oma pump kaasa võtta, oleks veidi parem tuju ja olemine ning ei süüdistaks kõiki teisi oma kehvas olekus.
    Siis oleks ka vähe roosamad prillid ees olnud 😉

  • Avatar
    Vasta Anu 23. veebruar 2014 at 21:03

    Mina esitaks kindlasti chillile kaebuse, sest no mida te siis lõpuks selle voucheri raha eest saite?? Lennukiga sõita ei saanud, kas minnes maksite bussisõidu ise kinni? Massaazi ju ka ei saanud, maksid täis hinda. Tagasituleku maksid ka ise kinni. Ööbida saite seal küll jah, aga peale esimese päeva ootamist ja bussisõitu(päris pikk loksumine, olen käinud) – see ei olnud kindlasti seda väärt! Niiet tehniliselt ei ole sa ju saanud seda teenust selle voucheri eest, mida sa oleks pidanud saama. Lisaks ootamine, suhtumine spas ja peale maksmine!
    Spasse kirjutaks ma veel eraldi kaebekirja sealse ebaviisaka suhtumise eest.

  • Avatar
    Vasta K2ty 23. veebruar 2014 at 20:52

    Suht jube sünnipäev ikka. Poleks uskunud nii suurt vahettegemist, et kas voucheriga või mitte. Ise olen elukaaslasega mitu korda voucheritega Võrus Kubija spaas käinud. Teenindus on alati meeldiv olnud ja ootama pole pidanud niimoodi kunagi ning kõik mis lubati, oli ka olemas. Loodan et järgmine sünnipäev tuleb lõbusam 😀

  • Avatar
    Vasta Nonoh 23. veebruar 2014 at 20:48

    See jah jama, et sul niiiiiiiiiiiii halb kogemus oli, sest spa on küll ülihea ja mul oli küll super kogemus seal!! Kuigi jah, sai mindud tavahinnaga, mitte voucheriga. Kahju. Ehk kunagi läheb kuidagi nii, et saate uue võimaluse sinna minna ja selle õige tunde kätte.

  • Avatar
    Vasta L 23. veebruar 2014 at 20:47

    Saime jõulukingiks Chillist voucheri, ei olnud lennukiga, aga ka miski 55 euri, hommikusöök + majutus ja mingid massaažid ka odavamalt. Jõudsime täpselt kell 16 kohale, koos kõikide teistega seisime ja ootasime natuke ja saime sisse, teenindus oli meeldiv, olgugi, et ei olnud eriti aega seletada neil, mis trepist alla ja kust üles ning kus spa asub, aga kõik üles leidsime ikka. Olin ette bronninud massaaži, mida ei olnudki võimalik soodushinnaga saada, nii et selles osas ei saa probleeme öelda. Hommikumantlid olid tõesti natuke väsinud olemisega, aga neid ei olnud väga pikalt vaja õnneks seljas hoida. All saunade ja asjade juures oli õhk nii mõnus ja soe, palju hämaram kui teistes sellelaadsetes kohtades, kuidagi mugavam olla rohkem ning ei tunne ennast sinakas-valgena. Ja see, et rätikuid küsida sai saunades jms kasutamiseks, oli ka meeldiv. Massöörid tegid ka head tööd 🙂 Nii et alati ei tähenda küll voucheriga minek seda, et kuidagi kehvema kohtlemise osaliseks saab!

  • Avatar
    Vasta Pisi 23. veebruar 2014 at 20:43

    Minul ka oli mõttes osta odav pakkumine pakkumised.ee-st ja ostmata jäi, kui lugesin kommentaare, et kui saadi teada, et oldi vouceriga, siis ei saadud ise sööki valida ja toodi söök, mis ei kõlvanud ja tuli ikka ise osta lisaks veel söök ja polnud sooduspakkumisest enam jälgegi.
    Aga meil on ainus hea pakkumine, mille vouceriga saanud oleme, laste sünnipäevaks ostetud kringlid. Need olid nii head, et väärt ka oma tavahinda.

  • Avatar
    Vasta Keiu 23. veebruar 2014 at 20:42

    Me käisime Laulasmaal vautšeriga, ja ükskord tuttavad ka, jummala meeldiv oli. Soovitan! Ja loodan, et nad meeldivaid inimesi pole persevestidega asendanud.

  • Avatar
    Vasta Kadi 23. veebruar 2014 at 20:38

    Minul on Grand Rose’iga vaid head kogemused. Mis puutub mullivanni vee temperatuuri, siis see sõltub päevast ja kellaajast. Õhtupoole on enamuses basseinides vesi jahedamaks läinud. Ei olnud probleeme ka hommikumantlite ega rätikutega. Lapse hommikumantel oli vaid pisut palju pesu näinud. Dušist tuli sooja vett ja klaasseinale käis ruloo ette.

    Voucherite osas kommenteerida ei oska, kuna ise olen ilma nendeta puhkamas käinud. Kui sul voucheriga häda oli, siis kontakteeru Chilliga. Nad peaksid lennusõidu ärajäämise kompenseerima.

    Laulasmaa on ka väga hea spa. Natuke väsinud interjöör aga kogemust see ei rikkunud.

  • Avatar
    Vasta Sirli Lump 23. veebruar 2014 at 19:55

    Reaalselt olen mina saanud veel halvema kohtlemise osaliseks Laulasmaa spaas ja seda täiesti maksva kliendina ILMA VOUCHERITA! Muidugi sellest kohast on koguaeg mingit jama räägitud aga usaldava inimesena ma otsustasin, et peaks ikka ise proovima enne kui halvustan ja sellel hetkel oli piisavalt lähedal see spaa ka, nii, et sinna läksimegi.

    Ja mis siis seal nii halvasti oli? Esiteks ei töötanud seal veekeskuses mitte miski ja sai olla sisuliselt ainult selles suures basseinis edasi tagasi ujudes. Seda öeldi meile kohe alguses, et nad seal midagi remondivad aga kodulehel selline info absoluutselt puudus. Jõudes käitus reseptsioonitädi meiega väga vastikult ja tegeles eelkõige mingite soomlastega kes meist ette trügisid ja meil kui vaesematel eestlastel palus oodata kuni ta kõik inimesed ikka enne meid järjest vahele võtab. Uksekaardid ei töötanud korralikult ja pidime juba alguses neid mitu korda käima all vahetamas, sest lihtsalt ei saanud enda tuppa sisse. Mina sain okei massaaži aga mehele tehti väga pealiskaudselt midagi suvalist mida võiks pakkuda igaüks. Õhtul soovisime tellida tuppa õhtusöögi… Selleks oleks pidanud nad selle tooma reaalselt 3 koridori edasi aga me ei tahtnud ise välja minna ja tahtsime toas romantikat teha. Esialgu öeldi, et liiga kiire helistage poole tunni pärast. Siis helistades aga teatati, et helistage tunni aja pärast, ikka on kiire. Ma mõtlesin veel, et mis koht see selline on, et me tahame raha anda teile, et te söögi 3 koridori edasi tooks aga teil on nii kama lihtsalt. Kolmas kord helistades öeldi meile, et köök pannakse üldse kinni poole tunni pärast ja juurde midagi ei tehta ja tulgu me sinna sööma, sest nemad tuppa täna enam ei too. MIS ENAM? Te pole toonudki midagi! Me ei läinud seega sööma ka. Kopp oli ees… Sõime kaasatoodud näkse ja jõime šampust. Ja kui sellest veel vähe polnud, siis hommikul 6.25 hakkas terves majas alarm karjuma ja karjus 10 MINUTIT! Kõndisin alla fuajeesse ja küsisin milles probleem ja kas tuleb hotellist jalga lasta? Või lihtsalt häire? Milles probleem? Naine kogeles mulle vastu ja oli enamvähem ilmega, et misassja, meil pole mingit häiret olnud ja ta ei saa üldse aru millest ma räägin. Mis sellest, et see alarm üürgas veel koridori peal kui ma alla läksin. Selgitusest võisin ma ainult unistada, sest isegi vabandus ei tulnud tädil üle huulte.

    Kodus kirjutasin ma neile kurja kirja millele ootasin vastuseks vähemalt vabandust. Mis sa arvad, kas see tuli ja kas ma sain vabanduse? EI!

    Ärge sinna ka minge! Kunagi! 😀

    • Avatar
      Vasta kuku 24. veebruar 2014 at 14:48

      Laulasmaa Hotell Spasse meie pere ka enam ei kipu. Administraator oli tore ja sõbralik, tema kohta ei ütle mitte üht halba sõna. Hoiatas ka, et kui tahate õhtul restorani sööma minna, äkki broneerite laua.
      Kogu koht oli meeletult ülerahvastatud. Veekeskuses ja spa poolel. Spa administraator oli eriti “elegante daam” kes eelistas mingi noore kutiga jutustada, minust vaadati konkreetselt “läbi” selle asemel, et pilgule vastata või välja teha, et inimene tema leti ees seisab ja ootab. Tahtsin küsida, et kuhu ma minema pean edasi, olin esimest korda. Ja restorani me ei mahtunudki, kohti pole, samas, oli terve suur saal, kus olid lauad ja toolid ja nõud laudadel, mis niisama jõude tiksus. Kas nad siis ei jõudnud toitu valmistada nii palju või ma ei tea, mis probleem seal oli.
      Seega, Laulasmaad ei soovita. Kui siis kusagil keset nädalat ja suvisel ajal. Muidu on jubedalt ülerahvastatud ja näha on, et see töökorraldus ei ole seal nii hea, et kõik kliendid saaks norm. ära teenindatud.

  • Avatar
    Vasta Anxu 23. veebruar 2014 at 19:45

    Kardole lohutuseks, et see moosikarp mis Tallinna-Kuressaare vahel sõidab, pole eriline lennukogemus kah. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 23. veebruar 2014 at 19:43

    Olen käinud GO Spa-s mingi Estraveli sooduspakkumise raames ja siis jäime küll väga rahule. Oleks isegi kauemaks jäänud, kui oleks võimalik olnud 🙂

    Voucheritega pole väga halbu kogemusi olnud. Enamasti olen tingimused enne endale selgeks teinud, kui olen teenust nõudma läinud. Ainult üks kord oli Photopointi voucheriga halb kogemus, kui voucheri lõpptähtaja maha magasin ja järgmisel päeval lunima läksin, et ehk ikka saaks. Ei saanud, öeldi, et ise oled loll. No, päris nii ei öeldud, aga läbi lillede vihjati 🙂

  • Avatar
    Vasta B.B 23. veebruar 2014 at 19:32

    Olen küll ka kuulnud jah, et tihtilugu on nende voucheritega mingi jama, ent pean mainima, et cherry’t võib selles osas usaldada, cherry teenindus ja pakkumised on super, pole ühtegi halba kogemust ja minu arust koheldakse cherry’st voucheri ostnud inimesi hoopis teisiti kui näiteks chilli’st ostnud inimesi. No eks ilmselt see ka määrav, et cherry on omale nime teinud terves Baltikumis, ehk sealt ei osta vouchereid ainult Eesti omad inimesed vaid ilmselt ka nt. soomlased, lätlased vms. Siis peabki suhtumine teine olema. Chilli’ga on endal ka halbu kogemusi olnud, mitte küll voucheriga. Ja muidugi oli tohutu jama zizu’ga, sai sealt kunagi ostetud paar asja, läksime isegi elukaaslasega Tallinnas olles kontorisse järgi selleks kuupäevaks nagu ette määratud oli, ise Tartu inimesed ja jube hea mugav tundus, et kui nagunii sel kuupäeval Tallinnas olla, siis võiks ju juba ise kohal käia, sinna minnes kõnetas meid üks väga halvasti eesti keelt valdav naisterahvas, kes ei osanud ei a’d ega o’d öelda meie tellimuse kohta. Esitasime tellimust kinnitava paberi, mille igaksjuhuks eelnevalt välja olime printinud ning selle peale kehitas õlgu, helistas kellelegi ja palus tunni pärast tagasi tulla, võttis meie kontaktid ja arvasime, et asi korras, lähme käime söömas ja siis tuleme tagasi. Ei läinud vast poolt tunnikestki mööda kui meile helistati ja teatati, et kaup ei jõuagi täna kohale, et äkki soovime, et see meile postiga nädala jooksul kohale toimetataks. Noh, olime siis läbi pika vaidluse sellega lõpuks nõus, õnneks midagi juurde maksma ei pidanud. Kümme päeva möödus, ei mingit pakki ega ka infot, kas kaup meieni üldse jõuab. Elukaaslane otsis siis numbri ja helistas sinna, seal vabandati ja öeldi, et meie poolt tellitud toodet pole nendeni jõudnudki. Küsimuse peale, et miks ei teavitata klienti sellest, nähvati, et nad ei saa igale kliendile ka mõelda ja kui soovime võime raha tagasi saada. Lubati 10 päeva jooksul raha tagasi kanda, enne aga pidime vähemalt kolmele erinevale inimesele kontonumbri teatama ja siis ei jäänud muud kui oodata, ootasimegi ja jäimegi ootama. Juba kaks nädalat oli möödas, elukaaslane helistas ja uuris, lubati järgmisel päeval üle kanda, et ju on kahe silma vahele jäänud, täpsustati veel meie tellimuse number ja mainiti, et nüüd on ikka kaup ka nendeni jõudnud, et võivad selle ka saata, olime siiski endale kindlaks jäänud ja keeldusime. No nädal hiljem jõudis siis see raha lõpuks meieni, aga enne sai ikka pea kaks kuud jamatud ja muudkui oodatud. Ei teagi, kas teistel ka sama jama olnud on, aga enam sealt midagi ei osta. 🙂

  • Avatar
    Vasta mac 23. veebruar 2014 at 19:22

    Enne kui kommentaare lugesin, et paljudel voucheritega sama häda olnud, oleks kindlalt pakkunud, et vb oli teenindaja hitleremme vms inime, kes hingepõhjani solvunud on Su pääle 🙂 Või kui mees-teenindus oli, siis äkki oli Paul 😛 😉

  • Avatar
    Vasta Jane 23. veebruar 2014 at 19:17

    Mina olen oma elukaaslasega päris mitmel korral käinud hotelliveeb.ee kaudu siis erinevates hotellides/spades. Suvel käisme ka Kuressaares, aga hotell oli Johan Spa Hotell. Paketiks romantika, ja no nagu ikka. Meie jäime küll rahule teeninduse ja kõige muuga. Aga sinu juttu lugesed jääb mulje, nagu Kuressaares ei müüdaks pesupehmendit või on seal mingi imelik vesi. Sest ka seal olid käterätikud ja hommikumantlid kõvad ja ebameeldivad. Aga see oli ka ainuke negatiivne asi vist.
    Aga sulle soovitus, teinekord proovge tõesti hotelliveebi. Mina olen küll rahul, ja pole isegi kuulnud, et keegi oleks saanud kohelda nagu vaene rott.. Pigem vastupidi 😉 !

    • Avatar
      Vasta Kaia 23. veebruar 2014 at 19:58

      Olen ka kõik oma spapaketid ostnud Hotelliveebist ja alati rahule jäänud. Olgu need siis Saaremaa eliitspad (erandina siis Grand Rose, millest kirjutasin ülevalpool), väikesed ja tundmatud hotellid või Jurmala Spa Hotell. Soovitan!!! 🙂

    • Avatar
      Vasta Riin 23. veebruar 2014 at 23:34

      Saarlasena võin kinnitada, et Saaremaal ongi erakordselt kare vesi, mis kuivatab nahka ja teeb rätikud karedaks 😀

      • Avatar
        Vasta Lii 24. veebruar 2014 at 10:27

        Eestis on üldiselt kare vesi, sest põhjavesi voolab lubjakivil, mitte nagu Soomes, kus vesi voolab graniidi peal…..

  • Avatar
    Vasta Liis 23. veebruar 2014 at 19:13

    Olen ostnud hotelliveeb.ee-st Tallinn Viimsi spa oma ja mina ainult kiidan , poleks nii head kohtlemist oodanudki , isegi lauda juhatati/spa osa tutvustati, räägiti mis lisa eest on võimalik jne 🙂 Kus juures käisin 18 sünnipäeva pidamas ja õnne sooviti ka , kui sisse registreerisime 😀

  • Avatar
    Vasta Neiu 23. veebruar 2014 at 19:05

    Kahju, et sul nii halvasti see puhkus välja kukkus.. Ma olen mitu korda Grand Roses käinud ja ise väga rahule jäänud (olen käinud nii voucheri kui nn. otse “ostnud” kohelehelt). Kindlasti oleneb ka adiminnist, kes satub. Olen saanud mina ilusti küsides nii varem check-inni teha kui ka muudele palvetele on vastu tuldud. Aga sul on küll täielik ebaõnn 😀 :S .. Mina nõuaksin sinu/Kardo asemel voucheri pakkujalt raha tagasi, sest juba see lennusõidu ära jäämine rikub üldmuljet ja emotsiooni päris palju…

  • Avatar
    Vasta T 23. veebruar 2014 at 19:03

    Olen ise käinud kahel korral Laulasmaal voucheritega ja seal ma ei täheldanud halba teenindust ei niisama ega ka voucherite pärast (õnneks). Ega see koht just teab mis uhke palee pole, aga minipuhkuseks minu arust paras. Suvel oli eriti mõnus õhtul vein kaenlasse võtta ja rannas istuda. Olen kahte erinevat massaži ka proovinud ja kurta ei oska. Vann on soe, saunu on mitu ja ümbrus on ilus. Soovitan.

  • Avatar
    Vasta Janika 23. veebruar 2014 at 19:02

    Oh seda rõõmu. Meil ka plaan järgmine nädal minna voucheriga. Õnneks küll oma autoga, aga juba hakkasin kartma 😀

  • Avatar
    Vasta leevi 23. veebruar 2014 at 18:56

    Voucheritega täpselt sama kogemus ja mitmest kohast. Kunagi Cherry algusaegadel kasutasime neid üsna tihti, kuid lõpetasime, kui saime aru, et voucher võrdubki asutuste töötajate jaoks näljarottidega. Vähemalt suhtumine oli vastav. Grand Rose’s pole käinud, see-eest korduvalt (ilma voucheriteta) GO spa’s ja seal on alati meeldiv suhtumine olnud. Viimsi SPA-d oleme samuti kiire get-away’na korduvalt kasutanud ja kuigi neil on Grand Rose’ga sama omanik, oleme seal üldiselt rahule jäänud. Välja arvatud hommikusöök, mis mu meelest on suhteliselt kesine. Ja siis need soooomlased, keda on seal alati busside viisi!

  • Avatar
    Vasta stella 23. veebruar 2014 at 18:50

    Kallis Mallu aka karm eit !
    Ära jäta seda asja niisama, võta ühendust nendega ja pool raha nõua kindlalt tagasi. Ok , kardo maksis, a vahet pole 😉
    Mul igasugune hotelli isu kadus . Naistepäeval tahtsin minna ;(

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 23. veebruar 2014 at 18:58

      ma mõtlesin sellele, aga kellelt ma seda raha nõuan? Spalt? Chillilt?

      • Avatar
        Vasta Riina 23. veebruar 2014 at 19:16

        Ma kirjutaks mõlemale. See nende omavaheline asi arutada, kes kompenseerib.

      • Avatar
        Vasta SV 23. veebruar 2014 at 22:10

        Ilmselt esialgu kirjuta Chillile ja nõua neilt kompi, kuna nendele on see raha ju laekunud teilt. See, et nad Grand Roselt papi tagasi saaks on juba nende mure.
        Lennu ärajäämist ilmselt ei kompenseerita, kuna see oli ilmastiku olude tõttu bla bla bla ja kohale ju viidi – see ongi kompensatsioon 😀
        Kahjuks pean ütlema, et nii kui ma siin nägin seda paketti, mille kingiks said, siis esimese asjana mõtlesin, et ei tea, kas lennud ikka toimuvad, kuna need Kuressaare ja Kärdla lennud kipuvad väga tihti ära jääma (eriti sügisel – nagu meil praegu ju on).

      • Avatar
        Vasta Lii 24. veebruar 2014 at 10:24

        No raha nõua ikka sealt, kuhu maksid voutcheri eest….

  • Avatar
    Vasta Riina :) 23. veebruar 2014 at 18:46

    Johhaidii!!!
    Lugesin päris õudusega. Kurb, sest kavatsesime ka Saaremaale trippima minna ja Spad külastada. Tuleb valida vist tavaline majutus. Tundub parem variant 🙂
    Ma oleks võinud oma korteris ka selle majutuse ära teha. Oleksite vist sutsu rohkem rahule jäänud, kui seal Spas 😀

    • Avatar
      Vasta Lii 24. veebruar 2014 at 10:24

      No mis??? Ei see siis nüüd ainuke Spa ole saares!!!! Mine siis GoSpasse, seal olen kuulnud, et külastjad on pea alati rahule jäänud, ei ole see imelise nimega Grand Rose ka ainuke……aga valik on sinu, nii et miks mitte, mõni võib ju ka mandrile jääda vigu otsima…. 😛 😀

  • Avatar
    Vasta Liisu 23. veebruar 2014 at 18:30

    Mina ja mu elukaaslane käisime suvel ka voucheriga spas aga Pärnus ja selle soetasime pakkumised.ee lehelt.
    Muidu oli kõik väga normaalne. Massaaž oli ka hinna sees, ainuke jama oli, et tegija ńägi välja nagu mingi psühopaat kuskilt õudukast ja massaaži tehes hingas veidralt ja pervertlikult kõrva.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 23. veebruar 2014 at 18:34

      Haha, ma kujutan ette, et see võis päris naljakas olla 😀

    • Avatar
      Vasta Siret 24. veebruar 2014 at 21:02

      Hahahaa, väga hea kommentaar! 😀

  • Avatar
    Vasta Mari Laasma 23. veebruar 2014 at 18:25

    Jah, nõus. Ma ka iga jummala kord luban, et never ever ei osta enam ühtegi voucherit, sest nii palju kui neid ostnud olen (ca 5 korda) pole vist peaagu ühtegi saanud kasutada. nt. selgub, et enne restosse minekut peab eksta voucheri aja kinni panema aga selleks ajaks kui vaba aeg mis ka mulle sobib on voucher juba läbi jne. Igatahes on alati nendega mingi jama. Nüüd kui kuulsin raadiost üks päev et Jazz autopesula soodukas siis mõtlesin, et no mis sellega ikka viltu saab minna ja autot vaja pesta niikuinii siis jälle läksin õnge ja ostsin. Läksin siis järgmine päev Rosaleeniga Jazzi, kus oli elupikk järjekord (ise mõtlesin näe kui palju voucheri omanikke). Küsisin igaks juhuks veel, autopesijate poiste käest kas ootan seal järjekorra lõpus…ootasin siis oma järjekorra ära, panin Rosaleeni vankrisse (kuna pesu pidi olema ca 2h pikk oli plaan vankriga jalutada senikaua). Selgus aga, et voucerid hakkav kehtima alles järgmine päev Tõstsin siis Rosaleeni sama targalt autosse tagasi ja kuna ma muud moodi enam väljasõita ei saanud kui läbi pesutänava, mõtlesin, siis et mis siis ikka tühja sõita ja lasin auto ka juba puhtaks pesta…niipalju siis jälle “odavast autopesu voucherist”

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 23. veebruar 2014 at 18:34

      Vähemalt saad teinekord autot pesta “tasuta” 😀

    • Avatar
      Vasta albiino_lammas 23. veebruar 2014 at 20:50

      Mis see ROSALEEN siin nii tähtsat osa nüüd mängis? Või on tegu järjekordse tibuemmega, kellel peale Rosaleeni ühtegi “saavutust” elus nagu ei olegi?

      • Avatar
        Vasta Käts 23. veebruar 2014 at 22:14

        Issver milline õelus…

        • Avatar
          Vasta albiino_lammas 24. veebruar 2014 at 13:19

          kurb küll, aga tegu ei olnud õelusega. pigem olen realist.

          usun, et inimesed oleksid teemast aru saanud ka ilma selleta, et igas lauses ROSALEEN ära pidi mainima.

          • Mallukas
            Mallukas 24. veebruar 2014 at 13:43

            Et sa teaksid, siis Mari on arst, seega on ta elus paljugi muud saavutanud, kui ainult laps. Ma usun, et lapse mainimine oli tingitud sellest, et titega seiklemine ja ootamine on ju kordades raskem, kui üksinda. Kui ma oleks spas käinud Mariga, siis usu mind, ma oleks palju pahasem olnud..

          • Avatar
            Käts 24. veebruar 2014 at 16:18

            Mul on sinu pärast kurb! the end!

          • Avatar
            kuku 24. veebruar 2014 at 16:37

            kurb tõesti, aga minu meelest oli küll tegu õelusega. inimesed saidki teemast aru, ja taipasid ka seda, et Rosaleeni maniti sellepärast, et ilmselt see lõi situatsioonile veel lisamõõtme. Võiksid hoopis ise natuke mõtiskleda selle üle, miks see Rosaleeni mainimine SIND nii väga häirib. Kuskil midagi kripeldab…

          • Avatar
            Zi 24. veebruar 2014 at 19:18

            Kade meel, et mõnel lapsel nii ilus nimi on v? Kui ma oma lapsest räägin, siis ka ikka nimepidi.

          • Avatar
            albiino_lammas 25. veebruar 2014 at 11:21

            pole üldse põhjust minu pärast kurbust tunda, olen juba harjunud sellega, et kui keegi tibuemmesid kommenteerida (just kritiseerida) julgeb, on kohe teised kõik nagu kanakari ringkaitses kallal.

            mis sa ikka teed, kuidas muudmoodi tibuemmed end kodus lõbustavad. usun, et suur osa delfi debiile on ka just selliste hulgast pärit.

            ja (nagu ma ka ette aimasin), tuleb mõni kirkam kriit lagedale selle tüüpilise “sa oled nagu lihtsalt megakade ää!!!” lausega. sest et jah, absoluutselt tuleks kellegi peale kade olla, kuna tema oma lapsele nii “kihvti” nime välja mõtles. mina nii kõrgele ei küündi.

          • Mallukas
            Mallukas 25. veebruar 2014 at 11:44

            Mulle tundub, et sul siiski mingi isiklik probleem on. Heidad Marile ette, et ta pole elus mitte midagi saavutanud kanaemme, kui ma seletan, et sul on siiski vale arvamus, siis jäb sulle hoopis hambu lapse NIMI? Miks?

          • Avatar
            albiino_lammas 25. veebruar 2014 at 12:43

            vaata, selle nime-teema tõi sisse tark tibuemme Zi, kes väitis, et olen hirmkade, et minu lapsel sellist nime pole.

            minu poolest võib see nimi kasvõi Mya-Zhinderylla-Chrystellä (minu siiras austusavaldus, kui nüüd keegi ongi oma lapse nii nimetanud) olla, kuid kui seda ikka igas lõigus mitu korda rõhutada, jätab veits pentsiku mulje.

            ma nüüd enam ei plõksi – tegu on ikkagi arstiga ju.

          • Avatar
            Käts 25. veebruar 2014 at 15:40

            Kohe näha, et tegu on lambaga. Ma küsiks, et mis see sinu asi on, kui kellegi saavutus ongi tema laps? Last muide normaalseks kodanikuks ja inimeseks kasvatada ei olegi nii lihtne. Igatahes on see parem, kui nurgas istuda õel olla ja ilkuda. Pluss, kui lapsele on nimi pandud tema vanemate poolt, siis on suhteliselt loogiline, et seda kasutatakse. Saavuta ise ka midagi ja ära ole nii kibestunud. Ja sa väidad, et meie tibuemmed end nii lõbustame aga mida sa ise teed? Paremat pole teha, kui kellegi lapse nime kommenteerida? Muide ma pole veel ühtegi tibu siia ilma toonud 😉

          • Avatar
            albiino_lammas 25. veebruar 2014 at 16:16

            käts, tee ühiskonnale teene ja õpi lugema, palun. või siis lugema ja samal ajal tekstist aru saama – see oleks lausa suurepärane!

            minu postitus ei olnud üldse kirjutatud võtmes “su lapsel on nagu nii megarõve nimi see ROSALEEN”.

            side lõpp.

          • Avatar
            Käts 25. veebruar 2014 at 16:22

            Lausa nii tähtsat rolli mängis, et sa lõugama pead 😀

            Mis see ROSALEEN siin nii tähtsat osa nüüd mängis? Või on tegu järjekordse tibuemmega, kellel peale Rosaleeni ühtegi “saavutust” elus nagu ei olegi?

  • Avatar
    Vasta Kristin 23. veebruar 2014 at 18:19

    ohh, nii kaua kui soomlaste bussid ette vuravad ja meie hinnaklassi üle õnnest õhkavad , on omanikele eestlase mure kärbsesitta väärt 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 23. veebruar 2014 at 18:34

      🙁

  • Avatar
    Vasta Pilleriin 23. veebruar 2014 at 18:16

    Meie lastevabad nädalavahetused on ka enamasti magades möödunud 😀 Ja kui oleme une täis maganud tuleb meeletu lasteigatsus peale.

    Ja need spade töötajad on jah tihtipeale sellised üleolevad nähvitsad, kui Sul on palju raha, siis koheldakse hoopis teistmoodi, sest siis Sa ju potensiaalselt tood neile hunniku raha sisse. Nõme suhtumine, nagu natuke vähem varakad inimesed ei võikski nautida meeldiva teeninduse ja õhkkonnaga puhkust.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 23. veebruar 2014 at 18:35

      Oleks võinud jah koju jääda… 😀

  • Avatar
    Vasta Paul 23. veebruar 2014 at 17:58

    Issand jumala küll lüpsnud oma udar ära ja ehk oleks tunduvalt parem hakkand… iga teises lauses oli udar sees… ma arvan et see udar jäi mulle ja teistele lugejatele rohkem meelde kui sinu hädad. Ilmselt sealt need hädad hakkasidki. Tänud. Vaata et postitust ära ei viska, muidu copyn uuesti 😉 Head päeva UDAR.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 23. veebruar 2014 at 17:59

      udar, udar, udar, UDAR!!!!

    • Avatar
      Vasta Kati 23. veebruar 2014 at 18:06

      Ei tea kas olen debiilik või düslektik, aga ei näe, et siin postituses kusagil sõna UDAR mainitakse.. Äkki sul oli Marianni blogi lugedes ka mingi teine zoofiilialaadne leht avatud?

    • Avatar
      Vasta Trimami 23. veebruar 2014 at 18:08

      Vaene Paul- ilmselgelt lapsena liiga vähe tissi saanud 🙁

      • Avatar
        Vasta miiu 23. veebruar 2014 at 18:27

        ja mitte ainult lapsena…

    • Avatar
      Vasta jobu mees 23. veebruar 2014 at 20:39

      Kuule Paul mine arene nurga taga ja siis tule inimeste sekka tagasi…..

    • Avatar
      Vasta Ohh mees 24. veebruar 2014 at 22:06

      Ja siis meie, mehed, mõtleme miks naised meid sigadeks kutsuvad. Aga loomulikult, kui üks As*hole suudab sellist lollust ajada. Piinlik! Vabandan enamus meeste eest, et selliseid leidub!

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 24. veebruar 2014 at 22:08

        Ma tegelikult lausa üllatunud, et mehed ka siia blogisse eksivad, aga kena kohata 🙂

  • Avatar
    Vasta Jennifer 23. veebruar 2014 at 17:56

    Peale sellist lugu lugedes ei kavatse ilmselt enam ükski isik oma jalga sinna tõsta, kaasa arvatud mina. Targem ehk olekski.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 23. veebruar 2014 at 17:51

    Grand Rose SPA Hotel
    20. veebruar
    Tähelepanu tähelepanu!
    Otsime oma meeldivasse meeskonda töökaid abikäsi massööre.
    Kui sul on oskus ja tahe teha meeldivat tööd siis anna endast märku annika@grandrose.ee. Jagada võite ka kõik rõõmsalt.

    Nali naljaks, just rääkisin elukaaslasele, et näe ala üks läks sinna… ega enam ei tõmba ka 🙂

    Näedsa, põhjus, miks sa massaži ei saanud 😀

  • Avatar
    Vasta Tikker 23. veebruar 2014 at 17:50

    Oh sind. Tõesti arvasid, et nii kauaks titest eemale minnes ei hakka rinnad “üle ajama”? 🙂

    Aga see puhkus oli teil nii täielik ebaõnn, et lausa naerma ajab. See on täpselt see Murphy – plaanid midagi ekstraägedat vahelduseks titemamma elule, lõpetuseks on kõik s*tt ja kodus oleks parem olnud. Mul on ka nii olnud 😀

    Ma irvitan tõsimeeli Grand Rose “hea õnne” üle sel kombel sinu blogisse sattuda. Ma usun, et mõni kõrgem tegelinski kisub seal varsti juukseid peast. Aga noh, äkki õpivad ka oma vigadest vms 🙂

  • Avatar
    Vasta K 23. veebruar 2014 at 17:50

    Mariann, soovitan Sul kirjutada Chillisse, mis toimus. Sest olgugi et ma olen ise ka korduvalt saanud halva teeninduse osaliseks läbi voutserite (no kurat et loll ei õpi eks :D) olen ma igajumala kord neile kirjutanud, mis sita või olematu teeninduse osaliseks ma sain. Siiamaani on see mulle kompenseeritud (ja üpris kiiresti kusjuures).

    Spa kohapealt niipalju, et mul mees kunagi võitis mingi mitmepäevase paketi GO Spa’s ja no me olime samamoodi nagu mingid rotid seal. Ma hakkasin juba esimese päeva õhtuks seda saaremaad ja seda nõmedat spa’d vihkama. Ma ei saa aru, millal ükskord teenindajad INIMESTESSE (ka sooduskupongi kasutaja on inimene ju!!) hästi suhtuma hakatakse. Mulle on kuskilt külge jäänud ütlus: “No nad ei taha lihtsalt mu raha!!!” Sest ma hea meelega jätaks tippi ja kirjutaks nende ülemustele kirju kui tublid töötajad neil on (olen teinud ka seda) aga enamasti lihtsalt ei jääta sellist võimalust.

  • Avatar
    Vasta Trimami 23. veebruar 2014 at 17:50

    Järgmine kord põrutame mu juurde maale. Kütame kümblustünni ja teeme grilli 😉

    • Avatar
      Vasta miiu 23. veebruar 2014 at 18:25

      vot see on alles lege spa, soovitan soojalt!!!

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 23. veebruar 2014 at 18:28

        olen valmis selleks. 200 euri tuleb kaasa võtta?

        • Avatar
          Vasta miiu 23. veebruar 2014 at 19:06

          olen käinud umbes kahega ja ikka oli paaaaaraaaadiiiiis

  • Avatar
    Vasta Hmmm 23. veebruar 2014 at 17:49

    Aitäh, kui ma varem sinna spasse tahtsin minna, siis nüüd ei taha 😀 😀 nii ebameeldiv mulje jäi ja vaevalt et ka teisi külalisi paremini kohtlevad 🙂

    • Avatar
      Vasta Liina 23. veebruar 2014 at 17:57

      Täpselt sama siin. EI taha enam sinna minna 😀

  • Avatar
    Vasta Marija 23. veebruar 2014 at 17:48

    Üks hea tagasiside Spale kirjutada kindlasti paha ei tee. Ehk püüavad nad seda kuidagi korvata ning teevad teinekord oma töötajaid koolitada paremini käituma ehk.

  • Avatar
    Vasta Kaia 23. veebruar 2014 at 17:46

    Kusjuures olen varem ka kuulnud, et minnes voucheriga kuhugi restosse/hotelli, siis ei kohelda sind kui külastajat vaid kui… rotti, nagu mainisid. See on kurb, sest ka voucheriga külastaja jagab sõprade ja tuttavatega muljeid ja ilmselgelt annab edasi ka negatiivset tagasisided. Kunagi oli vist isegi Delfis artikkel kuidas restos voucheriga käidi ja teenindajad kohtlesid neid kui kõntsa.
    Mis puutub Grand Rose’i, siis suvel käisime ka mehega seal ja noh… teist kord ei läheks. Ostsime Hotelliveebist 2 öise paketi. Saabudes teatati, et meie broneeringut pole. Õnneks olin kinnituse välja printinud ja toa me omale saime. Hotell ise on tõesti ilus ja tuba sattus meile ka iseenesest väga kena – rõduga ja vanniga ehk romantikalevel oli laes. Aga… leian, et ükski hotell ei tohiks lubada numbritubades ämblikuvõrke (see polnud kuskil kapi taga vaid otse rõduukse kõrval), katkist telekapulti ja tolmuseid klaase. Spa basseinis oli mingi katkine koht, kus mees oma jalatalla katki astus, nii et ujumisel oli kriips peal. Hotelli restoranis tellisime hirmkalli prae, mille liha oli pooltoores ja kartulid ülekeedetud.
    Saaremaale spapuhkusele minemiseks soovitan GOSPAd, seal oleme mitu korda käinud ja alati rahule jäänud!!

    • Avatar
      Vasta V 24. veebruar 2014 at 21:19

      “Hotelli restoranis tellisime hirmkalli prae, mille liha oli pooltoores ja kartulid ülekeedetud.”
      defineeri pooltoores ?!
      Mina olen üldiselt ikka VÄGA pettunud, kui liha seest ilus punakas roosa ei ole…
      Kui tahad läbi kärsatatud liha, mine kuskile kooli sööklasse

  • Avatar
    Vasta AbFab 23. veebruar 2014 at 17:40

    Siinkohal kohe kaval soovitus misiganes muule SPA-le: tehku sulle nüüd kohe mingi megaäge pakkumine ja ümmardagu sind seal kaks päeva, siis saad võrdluseks kirjutada, kui lahe sul seal-ja-seal oli, ja nad saavad sitaks feimi.
    Sest su blogi loeb mingi neljandik Eesti elanikkonnast (ehk siis need, kes ei ole päris vanurid, imikud, riigikeelt mitte valdavad või välismaal ära olijad (seal internetti ei ole).)

    Ma arvan, et sa lausa peaksid selle ideega välja tulema, juhuks, kui need SPA-inimesed kommentaare ei loe.

    • Avatar
      Vasta Mariann 24. veebruar 2014 at 00:12

      Mina olen välismaal janett töötab ja blogi loen!

    • Avatar
      Vasta Lii 24. veebruar 2014 at 10:16

      No mis jutt???!!! Küll seal välismaalgi internett on, ei ole see välismaa mingi kiviaegne koht, kus tänapäevasus puudub. Olen minagi välismaal ja ennäe imet! saan lugeda ja kassanäe! isegi kommenteerida oskan.
      Samas mõtlen, Mariann, kuidas Sa küll veskit ei leidnud, selle tuledes tiivad paistavad pea igale poole Kuressaares…..ja no sinna minekuks oleks tigukiirusel läinud ehk 15 minti (seegi aeg ülepakutud)

    • Avatar
      Vasta AbFab 24. veebruar 2014 at 10:23

      I can’t even…

  • Avatar
    Vasta Eliise 23. veebruar 2014 at 17:36

    Miks sa kallis inimene abi ei palunud? Ma oleks võinud vabalt teid veskisse juhatada või sinna lausa kohale viia! Ma oleks võinud sulle rinnapumba tuua! Mis sa veel oleksid soovinud? 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 23. veebruar 2014 at 17:37

      ma mitu korda mõtlesin, et ma kirjutan facebooki, et suren rinnapumbata, aga mu nett ei töödanud seal hotellis hästi 🙁 pluss mul juba oli niii sitt tuju 🙁

  • Avatar
    Vasta Silja 23. veebruar 2014 at 17:35

    Lihtsalt loen ja pean sõna võtma, ükskõik kui head need voucheri pakkumised on, siis mina neid ka ei soovita sest ÜKSKÕIK kus kuradi kohas mina ja mu tuttavad nendega käinud oleme, siis saa ootadki ennast segaseks, nende jaoks ei ole sa arvestatav klient sest mis moodi peaks normaalne klient mingi sooduskupongi ostma?!?! Üldse ootad ja ootad ja ootad ja jäädki ootama, lisaks pole mitte ainsas kohas näinud toredat teenindust mille voucheri endale soetanud olen. Kuigi mina oma ilmselge hiireajuga ei saa aru mis loogika see on, inimene maksab ju ikka.. Isegi taaratšekkide eest poest maksmisel on klienditeenindaja sinuga sõbralikum kui kusagil spas. Niiet kuramus nad neid pakkumisi üldse teevad, mina ei mõista.

    • Avatar
      Vasta Anu 23. veebruar 2014 at 18:08

      Ma pole küll chilli-st vouchereid ostnud, aga olen cherry-st ostnud mitme aasta jooksul päris palju ja ei ole veel siiani kordagi pettuma pidanud! Nii cherry poolne teenindus on olnud alati väga hea, kui ka nende voucherite pakkujate teenindus ja suhtumine! Ei ole keegi mind vaadanud, kui mingit vaest maakat(mida ma ka tegelt suht olen :D) ja kõik on alati väga sõbralikud ja abivalmid olnud 🙂 Niiet eks asi ole suhteline.. Mina olen millegipärast just chilli kohta ebameeldivat tagasisidet kuulnud..

      • Avatar
        Vasta M 24. veebruar 2014 at 16:09

        Pole ka chillist ostnud, aga samuti cherry voutcheritega vaid positiivne tagasiside 🙂
        Ostsin aparaadi, mis läks katki, sain tasuta selle parandusse saata ja saadeti mulle hiljem terve koju; ostsin ka spaa piletid jurmalasse ja meid koheldi seal kui täiesti tavalisi kliente, mitte kui mingeid voucheri omasid 😀 😀