Uncategorized

eriti mahlakad seksilood

9. august 2012

4785042_460s-7927316

 

Nüüd, kus mul on teie tähelepanu, tahaksin ma paluda kõikidel oma kallitel lugejatel sheerida ERITI HÄID retsepte, sest mõni vend siin peab varsti impressima nelja inimest õhtusöögiga, if you know what i’m sayiiiiiin’.

 

 

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Mallukas
  Vasta Mallukas 9. august 2012 at 12:23

  Mul oleks tarvis kaht eelrooga, pearooga ja magustoitu! Kõik neist võiks megahead olla 😀

 • Avatar
  Vasta katskatskats 9. august 2012 at 10:53

  Ausalt ütlen – üldse ei tunne sind ega tea, mida sa sööd (et nii lahedalt kirjutad), aga minu enda muljetavaldamise lemmik õhtusöögi retsept on kana-pastaroog porganditega ja pestoga ja parmesaniga http://www.toidutare.ee/retsept.php?id=10425. No võib-olla pilleenden ütleb, et see on ikka pigem tema retsept, aga.. Mulle maitseb igaljuhul. Külalistele on ka alati maitsend (vabandan ette ja taha kui see nüüd kõlab umbes nagu väide “minu koer kunagi kedagi ei hammusta”) 😀

 • Avatar
  Vasta Revenga 9. august 2012 at 10:32

  Magustoiduks: tapa nad kaloritega.
  Jumala silma järgi kuskile anumasse purusta küpsiseid (jumala suva, milliseid), peala aja Kalor (vahusta mingi kogus vahukoort ja sega sinna sisse kakao-šokolaadipulbrit. Ma segasin Oboyga). Kupatus läheb 30 min-ks sügavkülma. Pärast raputa peale mustikaid (või miks mitte ka midagi muud?? mida need mustikad seal üldse teevad? moe pärast vist lihtsalt).
  Sõin seda tassitäie, nüüd tuleb ööläbi joosta.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 9. august 2012 at 12:24

   Ok, see tundub nii megahea. Peaks vist sõpsidele korrldama proovisöömaaja, et nad saaks erinevaid asju mekkida ja kommenteerida 😀