Rasedus

kirjad kõhtu: väike tüdruk

13. juuni 2013

Mu käsi ei tõuse sind enam mingisuguseks papaiaks või spagettsuvikõrvitsaks kutsuma. Miks ma seda üldse tegin, seda ma ei tea. Eriti kuna sul juba on päris nimi täitsa olemas, mida ma naaa-aa-aatukene veel enda teada hoian. Ok, su isa ikka ka teab. Ja need, kellele ma ikkagi öelnud olen… 🙁

Asi, mida sa minu kohta aastate jooksul õpid on see, et ma ei suuda vait olla ja üllatusi teha. Never. Loodame, et ma ikka kunagi sulle mõne üllatussünnipäevaga hakkama saan. Tead küll, selline, kus me teeskleme, et me unustasime su sünna ära ja lõpuks on see awesome party! Nagu filmides.

Igatahes tulin ma sulle kirjutama, et isegi 22 nädalat vanana (kuigi see on üsna naeruväärne VANUS, mis sul oktoobrist nagunii ära nullitakse) suudad sa mind niiii pingesse ajada. Näiteks eile üritasin ma igavusest filmida seda, kuidas sa kõhus liigutad.

No peale selle, et mu jalad tundusid seal videos kui pakud, sa lihtsalt:

a) ei liigutanud

b) liigutasid siis, kui ma ise ka just liigutasin, seega seda polnud näha

c) liigutasid kuskil sügavustes

Loomulikult iga kord kui ma telefoni pettunult kõrvale heitsid, siis lõid sa mind nii kõvasti, et pool kõhtu liikus. Ega ma seda muidugi videole ei saanud 🙂 Tänks, kallis.

Mingid õrnad müksud sain ma ikka lõpuks videole ka. Need pidin ma ka sinust patsutamise ja hõõrumisega välja pressima, et sa koostööd teeksid.

SIIT VIDEOST peaks natuke seda imeasja nägema. 0:18 ja 1:19. Kui sa jääd kunagi tulevikus juurdlema, et miks ma lamasin kõrvitsaseemnepurusena ja püksata elutoas, siis ütlen kohe ära, et ega see rasedus muud olegi.

Muidugi oled sa kiuslik ka siis, kui ma tahan lasta kellelgi su liigutusi katsuda. Panevad käed kõhule ja sina mängid tardumismängu. Lõpeta ära, ole inimene.

Ma tahan ju ka uhkustada 🙂

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Ave 19. juuni 2013 at 16:03

    Tead Mallu – mina sain liigutused (kuskil 23-24 nädalal) nii kätte – rääkisin ja samal ajal silitasin pikalt kindlat kohta (no kui kastud kõhtu, siis tunned kuskohas tal kas pepu või pea on) ja kui siis minuti (või noh natukene peale) järgi jätsin, andis ta paarikümne sekundi pärast endast ikka väga lainetavalt märku 🙂 aga lapsed on erinevad 🙂 ole tubli!

  • Avatar
    Vasta Kätlin 14. juuni 2013 at 11:18

    Endal rasedust 25. nädalat ja olen samamoodi üritanud issi jaoks filmida neid hetki, kus kõhubeebi rahus olla ei lase ja kuidas ta mürgeldab. Nii kui võtad telefoni välja, et filmima hakata kohtan ma maailma häbelikumat last, kes arvatavasti hingata ka too hetk ei julge. Pannes juba loobunult telefoni käest läheb lahti disko mu kõhus.

  • Avatar
    Vasta mina 14. juuni 2013 at 09:38

    kõige imelikum kassivideo ever

  • Avatar
    Vasta Andra 13. juuni 2013 at 08:43

    Jalad on sul küll puupakkudest väga kaugel, tulevane emme! 🙂
    Aga eks see nii tundubki.