Lasteasjad Riided TÄNA ON MUL SELJAS/JALAS

Krimmiostud

6. august 2013

marile

Selle hõlstikese, mis koosneb tillukesest t-särgist ja …traksidega ürbist(?) ostis Kardo Marile Krimmi turu pealt. Noh, et keegi ei saaks öelda, et me lapsele midagi ostnud ei ole 😀 Hind oli vist 40 grivnat, ehk siis 4 eurikest.

pilt1

Selle kleidi suutis mulle turu peal proovimata pähe määrida osav vene tädike. Hind 200 grivnat, ehk siis 20 eur.

pilt3

Et ikka kodus uhkelt kokata saaks, siis ostsin 5 grivnat tükk neid maitseaineid. Ma saan aru sõnast pitsa ja rõõba ja grill ja kuuritsa, aga ülevalt teine on mulle tundmatu. Kes teab, mille peale seda panna?

sibulJa muidugi kuulsad Jata sibulad! 25 grivnat oli vist selline ilus pundike, mille ma kodus (kui ma sinna kunagi saama peaks) kööki üles riputan.

Tegelt ma otsisn veel igast vidinaid: triibulise kleidiga pildil olevad prillid ja punased jalanõud ja sarnased hallid ka ja…Aga ma lihtsalt ei viitsi enam blogida. Andke andeks 😀

 

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta teresa 8. august 2013 at 10:28

  Vaatasin su facebooki… sain aru et su mõistus ja nägu viivad kokku, mõlemad on rõvedad

 • Avatar
  Vasta Anonüümne 6. august 2013 at 11:25

  Universalnaja ei tohiks ju väga mõistatuslik olla 😉

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 6. august 2013 at 11:26

   haha, kui sa seda nüüd nii ütled…