Uncategorized

Mallu märatseb- õpi jooma, nah!

7. august 2013

Kuna nii hea oli eile oma hingelt natukene viha ära saada, siis kohe eile õhtul meenus mulle asi, mis ajab mind vähemalt sama närvi kui rasedad naised. Lubage ma seletan:

Kindlasti on teil elus ette tulnud sellist olukorda, kus naudite näiteks kuumal suvepäeval karastavat joogipoolist, kui sõber teilt lonksu küsib. Pahaaimamatult ulatad sa talle pudeli ja MIDA KURADIT PEAVAD SU SILMAD NÄGEMA?! Inimene võtab pudeli ja tõmbab siis enne joomist käega üle pudelisuu.

Jah. Oma kuramuse sitase, bakteritest vohava käega üle sinu pudelisuu.

Esiteks. Kas sa tahad mulle öelda, et ma olen kuidagi nii rõve ja tülgastav, et sa pead minuga ühest pudelist joomiseks selle eelnevalt “desinfitseerima”?

Teiseks. Kas sa arvad, et sinu näkane käsi, millega sa ennist hoidisid bussis samast torust kinni, millest paar minutit tagasi hoidis kinni kodutu, kes just perset sügas, on kuidagi puhtam kui minu huuled? Päriselt arvad nii või?

Ma tõesti ei ole mingi bakterifriik muidu. Ma naeran salamisi pihku, kui ma loen ilublogidest, et omg omg, kasutan seda huulebalsamit ainult kodus, pärast seda, kui olen ennast happega koorinud ja kummikindad kätte tõmmanud, sest muidu see pole ju hügieeniline! Aga ma tõesti lähen üli närvi, kui keegi arvab, et ta peab minu joogi ära rikkuma sellega, et ta seda “puhastab”.

Mine osta endale ise pudel, kui sa arvad, et ma toksiline olen, idioot!

Aga nüüd on jälle märatsemised märatsetud ja saab rõõmsalt tööle lipata. Ainult 12. septembrini veel ja siis on ka minu tööpäevad loetud ja ma saan lõpuks päev läbi kodus vedeleda ja mõelda välja rohkem asju, mis mind mega närvi ajavad 🙂

Ma luban, et järgmine postitus tuleb ehk veidi positiivsem. Kui miski mind just üübernärvi ei aja..

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Jaanika 9. august 2013 at 16:59

    Nalja nabani 😛 Ausõna!

  • Avatar
    Vasta klaabu 7. august 2013 at 16:41

    😀
    Olen mõelnud, et mind ajavad niipaljud asjad närvi, et ma olen justkui kõndiv Närv vöimidagisellist 😀
    Nt- poes tädid/onud, kes oma ostukärudega laiutavad, tüübid kelle. autol puudub suunatuli, kass jah kass kes just siis on täpselt nii jalus kui sul mega kiire on. Tööga seoses on ka ärritajaid üksjagu 😀

  • Avatar
    Vasta Anonüümne 7. august 2013 at 10:15

    ISSAND KUI NÄRVI SEE MIND AJAB!

  • Avatar
    Vasta Anonüümne 7. august 2013 at 09:40

    JAAAAA