Uncategorized

Pereintriigid

20. august 2013

Täna teen natukene Merje stiili blogisissekande ja hädaldan debiilikutest pereliikmete üle. Tõsi, mitte päris enda vahetust perekonnast, vaid täna teen juttu Kardo vennast, Jussist, kes on absoluutselt vaieldamatult kõige suurem idioot ja nahhaal, keda minu silmad näinud on.

amXz7y4_460s_v1

Kui sa härra Jussi peaksid kohtama päriselus, võib sulle esiti jääda mulje, et tegu on vaikse ja toreda noormehega. Minu meelest on ta umbes 18-aastane ja suudab inimesi petta oma “toreda ja ausa” loomusega.

TEGELIKKUSES on ta igavene siga, kes ei löö risti ette näiteks oma perekonna tagant varastamisega. Kuna ta on seda suhteliselt lapsest peale harrastanud, siis on Kardo näiteks aastaid enda toa ust lukus hoidnud. Noh, sest muidu tuleb Juss ja laseb lihtsalt ta asjad rotti. Ta ei löö isegi risti ette teise inimese aluspesu varastamisel. Ülimalt normaalne, eksole?

Ka ta ema on ta näppamiskommetega kursis ja seega ei ole ta Jussile iial tahtnud anda enda pangakaardi pin koodi. Kuna Kardo ja Jussi ema on aga üsna haige, siis ei ole ta pea 9 kuud enda kodust välja saanud, et näiteks ise poodi minna. Selle jaoks on nende tavaliselt teinud nii, et kui tal on poest midagi vaja, siis ta saadab sinna Kardo. Kui Kardot pole kodus, siis annab ta Jussile sularaha (mille Kardo on eelnevalt välja võtnud). Kui korraga oli vaja rohkem kraami, siis läksid mõlemad vennad korraga poodi, aga pangakaart oli muidugi Kardo käes.

Ühel sellisel korral, kui nad jälle poes käisid, pidi Juss kuidagimoodi Kardo selja tagant seda kuramuse koodi nägema, sest nagu mõni aeg hiljem selgus, oli keegi käinud 2 korda nende ema pangakonto kallal. Mõlemal korral päev pärast poeskäiku. Kokku oli võetud sealt üle 100 euro.

Loogiline oli, et:

a) see ei olnud Kardo

b) keegi suvakas ei murdnud nende koju sisse, võtnud nende ema pangakaardi, mõelnud ise välja seda pin koodi ja võtnud raha välja

c) ta ema, kes ei suuda väravastki välja minna, ei käinud enda teadmata poes raha välja võtmas.

Seega jäi ainukeseks võimaluseks see, et Juss võttis lihtsalt selle kaardi ja lootis, et kuna ema netipanka ei kasuta, siis jääb ta väike vargus tähelepanuta. Ma ei tea, kas see inimene on ilmselge ajupuudega, või mis, aga no loogiliselt ta siiski vahele jäi. Nimelt on nende ema sissetulek üsna väike, seega oleks naeruväärne arvata, et ta ei märkaks umbes 1/3 enda kuusissetuleku kadumist.

ERITI kui sa arvestad nüüd, et selle sama sissetulekuga toidab ja kasib ta ka Jussi ennast, sest tööl see idioot ju ise käia ei suuda. Sellisel tasemel see tüüp ongi – varastab oma haige ema söögiraha. Ja läheb selle eest jooma 🙂

Kui teda sellel teemal küsitleda, siis vaatas ta tuimalt emale otsa ja ütles, et ta ei tea midagi. Edasi temaga arutada ei saanud, sest ta jalutab lihtsalt minema, nagu tõeline mees ikka, eksole.

Samuti rottis ta Kardo sahtlist 100 euri. Kui Kardo talle mainis, et ta oli ainuke, kes siin käinud oli ja et suure tõenäosusega oli see tema, hakkas see vend lihtsalt nutma ja ütles, et ta ei tea asjast midagi. “No mida sa teed sellisega, ei hakka ju molli ka andma,” kehitas Kardo õlgu. Jah, ta ei ole mul selline, kes oskaks taielda või molli anda. Rehmas käega ja elas edasi.

Samal ajal paljastas Jussi sõber, et Jussil vahepeal tekibki imelikul kombel raha. Kui küsida, et kus ta selle sai, vastab ta: “Süsteemid!”. Ja on ise enda üle uhke.

Ohhoo. Kas ma juba mainisin, et tal on aastane laps? Temaga ta oluliselt ei tegele, vaid peab toredamaks oma sõpradega laaberdada.

Sellest, kas nad koos on, pole mina aru saanud. Ju siis see tüdruk nagu kuidagi loodab, lapse nimel ja nii. Juss aga paugutab seda, mida jumal talle ette söödab ja kes ta all lamama nõus on, nõnda nende suhtekene siis veerebki.

Mingil hullushool oli Kardo vanem vend Jussile laenu andnud. Kuna ta tahtis oma raha tagasi, küsis ta Kardolt, et ehk saab Kardo nii teha, et võtab Jussilt sularaha ja kannab siis ise Kaurile pangakontole rahhi. Kardo aga ei süvenenud eriti juttu, kandis aga vennnale raha üle ja taipas siis hiljem, et nüüd on tema selles lõksus, et Juss talle võlgu on.

See oli miljon aastat tagasi ja muidugi on ta pidevalt lubanud seda raha ära maksta. Naeruväärne oleks loota, et ta seda teinud on. Veel on ta raha võlgu oma emale. Kuna nende ema ütles, et kena oleks, kui inimene vähemalt KUIDAGI kodusesse majapidamisse panustaks, mitte ainult pereliikmetelt asju varastaks, siis leppisid nad kokku naeruväärselt väikse summa “elamiskuludeks”, mille Juss pidi tasuma enda palgapäeval.

Palgapäeval läks ta sõpradega Pärnusse jooma ja kulutas sendini ära kõik, mis ta saanud oli. Järgmine lubadus emale ja Kardole oli maksta võlg 10. augustil. Kui see päev käes oli juhtusin ma teda köögis nägema ja küsisin, et kas ta ehk midagi unustanud ei ole. Vastas, et kuna 10. oli laupäev, siis tuleb palk alles esmaspäeval.

Saabus esmaspäev. Jussi maja peal nähes pööras ta alati pea kõrvale nagu koer ja ignos kõiki, kellele raha andma pidi. Lõpuks pöördusin ma ta poole, et noh, ehk maksaks võla ära. Selle peale läks ta kurtma, et Kardo saadab oma rasedat naist võlgu sisse nõudma. Oiii juudas kui närvi ma läksin. Lendasin talle peale, et kui ta selline kuramuse valelik rott ei oleks, kes ei suuda iiial oma sõna pidada, siis ei peakski keegi talt midagi NÕUDMA.

See oli nüüd 10 päeva tagasi, sellest ajast saati ei ole Juss siia majja oma jalga tõstnud. Ei huvita teda see, et kas keegi on siin, et ema eest poes käia, või mingeid toimetusi teha. Ei huvita teda see, et ta kõikidele võlgu on.

Ükspäev läksin jumala närvi ja saatsin talle smsi, et maksku oma asjad ära, et kaua ta lolli mängib. Vastus: “Arvad, et oled ültse mingi boss vä? Mine bossa oma kodus!!!”. Jeah, no mida iganes. Võtsin siis absoluutselt kõik ta riided tema toast, pakkisin kokku ja saatsin smsi, et kui ta oma asju tahab, siis enne palun tasugu oma võlad. (Ma peaks vist inkassosse tööle minema:D). Ma eeldasin, et ta tuleb ikka kunagi koju ja kuna üsna sitt on elada ilma riieteta, et ehk ta siis mõtleb välja, kuidas oma asjad kinni maksta.

Aga ei. Ta saatis mulle smsi: “Koli välja, siis maksan”. Mina vastu: “Maksa ära, siis kolin.” Eeh, taidlesime, mis me taidlesime, aga ega ma nagunii eeldanud, et ta midagi ära maksaks. Mida sa selliselt varganäolt ja tolguselt ikka ootad, eksole?

Ühesõnaga, siia ta enam ei tule, ignob meid nagu põrgutuld. Saatis täna Kardole smsi, et ta ei pea midagi maksma, sest mina ju võtsin tema riided, mida olevat tal 150 euri väärtuses ja Kardo peaks nüüd neid kuskile turu peale müütama minema 😀

Teeb issand jumal ikka debiilikuid. Aga mida sa teed sellisega? Annad peksa? Aga mis siis paremaks läheb? Mind isiklikult ajab see nahhaalsus niiiii närvi. Tahab, varastab ema tagant. Tahab, varastab venna tagant. Ma olen kindel, et ta ootab, kuni me õismäele kolime, et siis saab rahulikult siia tagasi tulla. Mida ta aga ei tea, on see, et ta on oma vaese ema nii üle piiri ajanud, et ega tema ka teda enam siia tagasi ei taha. Kurat küll. Inimene ei suuda keskkooligi lõpetada(valetas muidugi pool aastat, et seal käib), tööl käia ei suuda, mitte midagi ta ei oska ega taha. Täiesti mõttetu isik siin ühiskonnas.

Täna jälle Kardoga arutasime seda teemat ja mina ütlesin talle, et ta on ikka mul liiga pehmeke, et laseb pähe istuda kergesti ja ei taha mingit konflikti. “Sellepärast ma endale alati kurja naist tahtnud olengi,” vaatas Kardo mind armastavat.

Voh, selline elu siis siin mail.

Edit: Võtsin jutu Jussi lapse emast maha, sest kuigi ka tema on tohutult ebameeldiv inimhing, siis tõesti ei olnud see postitus ju temale suunatud, vaid hoopis Jussile. Kindlasti ei mänginud selles rolli kirjavigadest kubisev kiri, mis ta Kardole saatis 😀

Loe ka neid postitusi!

29 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta black uggs for men 14. november 2014 at 10:30

    I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz answer back as I’m looking to design my own blog and would like to find out where u got this from. thanks
    black uggs for men
    [url=http://www.calendarwarehouse.co.uk/index.asp?shop=black-uggs-for-men&id=4412]black uggs for men[/url]

  • Avatar
    Vasta Krissumissu 28. august 2013 at 12:43

    Igatahes julge ja vapper oled ka. Mõni mees olevus ütleks, et omad vitsad peksavad kunagi.. aga peksavad ka ilma blogita. Nüüd igatahes sul rohkem aega blogida ;D

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. august 2013 at 13:01

      minu meelest ma muud ei tee, kui blogin 😀

      • Avatar
        Vasta Krissumissu 20. september 2013 at 18:24

        varsti sul seda aega pole, et anna tulla 😉

  • Avatar
    Vasta Krissumissu 27. august 2013 at 11:11

    Tunnen kaasa… aga lohutuseks ütlen, et igas perekonnas on üks selline. Mul omal selline vend. Võlgu mulle, mängib hasartmänge, varastas ex naise korteri paljaks, uuega ka jamasid, pooled eesti pätid ajavad teda võlgadepärast taga. Kutsusin oma lapse 1aasta sünnipäevale, ta pole mu last veel kordagi näinud. Ütles, et pole bussipiletiraha. *** Kes sellist venda tahab ? Paar korda aita siis jäädakse võlgu, kolmas kord enam ei tulle, on vingunud küll aga iga üks on oma saatuse sepp. Mõned ongi sellised “süsteemitajad!” .. Kahju sellistest emadest, kui loosiratas sellise lapse annab. Kui mu poisil sellised märgid tekivad, siis ma ei tea mis teen. Kolimine ?

    Ma mõtlesin muidu ka seda,. et kuidas julged kõigest kirjutada 😉 Kas ei karda, et sõbrannad kaovad ära, ei julge enam pihtima tulla 😉 Ma kirjutan ka ühtteist ikka oma perest aga oma nime alt never ei julge. Aga samas sellised kirjutised on head, kutsuvad inimesi korrale.. julged sitta keerata, julge seda lehest lugeda (ahahhaaaa)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. august 2013 at 14:08

      Ega jah, alati võiks hullem olla. Ei tea ise ka, mida ma teeks, kui minu laps selliseks osutuks. Lihtsalt HAIGE olukorda. Juss voolas siia muidugi tagasi – sellist kisamist pole siin majas veel kuulda olnud. Muidugi naisega:D Kui nägi, et ei lastagi vaikselt tagasi tulla, siis solvus ja praegu demonstratiivselt pakib uuesti asju.. Jessake küll

      Aga ma julgen kirjutada sest.. Juss pole ju mu sõbranna? Teinekord kirjutan küll, et ühel juhtus nii v naa, aga siis ma olen nende käest seda enne küsinud ja nende nimesid kah ei pane. Aga ma kirjutan ju ka endast suht kõike 😀

  • Avatar
    Vasta Leelui 23. august 2013 at 09:57

    Vahet pole tegelikult..kui ikka kolm last on ühest üsast ja kasvanud samas peres, on põhibaas neil ühtne. Edasised järeldused võid ise teha. 2 aastat hiljem siunad oma kallist meest siin niisamuti. Kui ämma nägu ei meeldi, siis ka seda…peaasi, et leiduks keegi, kelle elu avalikult nöökida ja vardasse pista!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 23. august 2013 at 10:18

      Arvad kohe nii või? Ega ma sind ometi keela, arva, mida soovid :))

  • Avatar
    Vasta hellik 22. august 2013 at 05:57

    Oeh, ma just lugesin täna hommikul Naistelehest Mallu lugu Kardo emast ja tõesti oli väga kahju, et tal tervis “röövitud” on. See, et ta peab veel sellise nahaaliga maid jagama, on täiesti üle mõistuse :S Kuna see oli artiklis kirjas, võib selle ilmselt välja öelda, et Juss on hoopis Kardo ema onupoeg, kelle K. ema onu vähki suremise tõttu juba pisikesena lapsendas. Tee teisele head ja vastu saad ainult p*ska.. Kui sa ei ole päris vanem, on sul veel raskem noort meest taltsutada. Aga selline hoolimatus tüübi poolt on julm. Muidugi oleks tal karmi isa kätt vaja, aga mida pole, seda pole. Saadaks sellised nolgid asumisele kuhugi Siberisse, töökasvatust oleks vaja :/

  • Avatar
    Vasta Edith. 21. august 2013 at 18:09

    Mul on täpselt samasugune vend, miinus laps 😀
    Naine oli tal rase küll, aga õnneks otsustasid aborti teha, sest see oleks kindlalt samasugune hullumaja tulnud. Need iga nädal umbes lähevad lahku ja kokku.
    Varastas mult, emalt, isalt ja minu mehelt veel ka :S. Selle toimumise ajal ootasin ka oma esimest last 😀 Kokku õnnestus tal kuskil 30 000 krooni (krooni ajal toimus see siis) ringis ära huiata.. raha ja siis mingi stuff.. enamuse ta kulutas antsu ja alko peale 😀 eriti hea vend ikka. Ei käinud koolis, ei tööl… laaberdas ringi.. peksis mingeid vendi, nukid oli pidevalt katki :S
    Õnneks on ta veidi ennast kokku võtnud. Varastamisega ei tegele.. käib enam vähem tööl. Vahepeal laseb üle töökohti, on vaja kuskil juua tööl käimise asemel ja siis jälle otsida enale uus koht 😀

  • Avatar
    Vasta Lii 21. august 2013 at 05:32

    See, mida oled valesti teinud, ilmselt ei oska iial keegi öelda… Alati on õhus selline küsimus, alati üritad anda oma parima lapse kasvatamisel. Siin ju veel nii, et noorim nagu aia taha kukkunud vasikas (kui ma ikka õigesti aru sain)….Kui vanemad lapsed on korralikud, siis ei usu, et lapsevanemate kogemuste kasvades midagi valesti tehtud, pigem on iga laps omaette n.n. isiksus ja võid teha, mis iganes, mõni kasvabki väärakaks…..kahjuks. Mul on kolm täiskasvanud last, kuid pea samas plaanis murdeeas oli keskmisega probleeme….õnneks on asjad muutunud paremuse suunas, kuigi siiani on vahetevahel lubaduste pidamisega probleeme…. Õnneks oleme kõik nii palju iseseisvad, et palju ta lubaduste peale rõhku ei pane ja palju ei looda (hea, kui asjad saavad tehtud nii, kui loodetud, kui ei, siis peab ise hakkama saama) 😉

  • Avatar
    Vasta Carry 21. august 2013 at 00:38

    Mul tekkisid kusjuures täpselt samad küsimused mis Kauril.

    Kommentaariks aga tsiteeriks oma naabriplikat: “Igast ärakasutajaid leidub maailmas jah. Ja sa võid nendega seltsida, kui nad on sinu jaoks huvitavad või mingil põhjusel vajalikud. Aga jälgi siis seda, et nad kedagi teist ära kasutaksid, mitte sind ennast.”

  • Avatar
    Vasta Kaur 20. august 2013 at 21:19

    Lapse-saamise-blogis võiks lihtsa kirjelduse järel, või asemel, arutada kahel teemal:
    – mida on Kardo vanemad teinud valesti, et neil on selline laps?
    – mida kavatsed teha sina ise, et teie laps ei kasvaks selliseks?

    Ja nii muuseas – miks on juttu Kardo emast, aga mitte isast?

    • Avatar
      Vasta Rents 21. august 2013 at 07:52

      See, et ALATI on midagi valesti tehtud (= kaudselt, et ALATI peab keegi süüdi olema) on iseenesest muidugi üks tore idee, sest peksta on ju ikka tore ja teiseks on see ju läbinisti kristlik mõte, st otseselt Piiblist tulenev (kui midagi on viltu, tuleb kedagi karistada), aga kui kolmest vennast kaks on normaalsed, siis mõtleksin mina küll, et äkki kolmandal ei vedanud lihtsalt geenikombinatsiooniga (või siis ei vedanud selle kokteili nende perre sattumisega neil, kes tema ümber elama peavad, ta ise tundub üsna rahul olevat), sattus mõjutataval hetkel vale seltskonda, sai lapsepõlves mõnest multikast täiesti valesti aru või mida iganes. Elu on juba kord üks selline koht, et süüdlast alati ei olegi, mõnikord on lihtsalt sitasti.

  • Avatar
    Vasta Olga 20. august 2013 at 20:58

    Kunagi taidlesin Tarmo vennaga ka päris kuumalt, kuid koristamise pärast 😀 Kuradi tolgused siin ilmas, nii närvi ajab, et nad üldse olemas on, ausalt. Ja ma ühinen soovitusega lukud ära vahetada ja ta asjad üldse ära visata. Vaadaku siis, kuidas hakkama saab.

  • Avatar
    Vasta Oimakas 20. august 2013 at 19:49

    tuleb välja, et vahel läheb mõni järgmine vasikas aia taha, mitte alati esimene

  • Avatar
    Vasta AbFab 20. august 2013 at 19:00

    Kas ta käib keskkoolis või miks ta üldse kodus elab? Tõstku ukse taha noormees ja vahetagu lukk ära.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. august 2013 at 19:36

      Ta eelmise aastani käis koolis. Siis sai lapse ja elas selle tüdrukuga Männikul. Eks Kardo ema süda ei tahtnud ju neid terve perega välja visata. Kui tüdruk ära läks, siis Juss lubas, et hakkab maksma enda söögi eest ja korduvalt “läks kuskile tööle”, kus ta never kauem kui kuu vastu ei pidanud ja palka ta nagu ka kunagi “kätte ei saanud”. Niimoodi ta seda asja venitanud ongi.

  • Avatar
    Vasta Vot nii. 20. august 2013 at 18:45

    Küll Eesti on ikka väike.. Olen tollesama Jussiga suhelnud nii 6 aastat tagasi umbes, ega ta siis ka väga normaalne ei olnud, aga kuna tal sõbrad samasugused tolgused, siis ei anna imestada, miks see Juss ise ka selline kaak on . Uskumatu, et sellisel on laps , ta ise on alles laps ju … Normaalne inimene ei lähe oma EMA tagant varastama… Ema on teinud kõik, et teda üles kasvatada armastuse ja hoolega ja tüüp lihtsalt vastab niimoodi… Mitte mingit austust ei ole tal kellegi vastu tundub su jutu põhjal, ega ta vaevalt ennastki austab..

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. august 2013 at 19:37

      Annab ainult loota, et ehk vanusega tuleb veel mõistus pähe? Kes teab

      • Avatar
        Vasta vot nii 20. august 2013 at 19:46

        Vaevalt 🙂

  • Avatar
    Vasta Blogi lugeja 20. august 2013 at 17:43

    Olen Sinu blogi juba pikemat aega jälginud ja mul tekib paratamatult küsimus, et miks üks inimene tahab kõiki oma elu intiimsemaid asju jagada kõikide suvaliste inimestega?
    Ma üldse mitte paha pärast, aga ma tõesti ei tahaks, et mingi suvakas loeks minu elu kohta mingeid seikasid, mida ta hiljem võib olla arutab kuskil seltskonnas vmt.
    See lihtsalt minu arvamus.
    Muidu kirjutad tõesti huvitavalt ja hästi ja mul on tore lugeda:) aga lihtsalt mulle on see avalik blogimine veidi võõras.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. august 2013 at 19:39

      Ega ei oskagi su küsimusele niimoodi vastata, et miks tahan. Miks tahad sina mulle seda kommentaari kirjutada? Eks ikka vaba maa ja me kõik võime teha, mida meie hing ihaldab.

      See, et keegi kuskil seltskonnas midagi minu kohta arutab, ei saaks mind vähem kõigutada. Las siis arutavad 😀

      • Avatar
        Vasta Nella 23. august 2013 at 16:33

        Word! Ja üleüldiselt on ikka nii, et nagunii räägitakse, vahet ei ole, kas sa siis annad selleks põhjust või mitte. 😀

  • Avatar
    Vasta KH 20. august 2013 at 16:42

    Kui pidevalt ei loeks sellistest tolgustest, siis arvaks ma siiamaani, et inimesed on üldiselt intelligentsed ja toredad. Ilmselt on kõikidele hea, et ma ei pea selliste tüüpidega isiklikul tasandil kokku puutuma.. ma ei ole kindel, kui hea enesevalitsusega ma olen. Tööl kohtab selliseid küll aeg-ajalt ja puhtalt professionaalsusesoovist suudan ma ennast need 5-60 minutit talitseda.
    Sulle soovin raudseid närve..

  • Avatar
    Vasta C 20. august 2013 at 16:35

    Kui mõne aja pärast toosama vennake ilmub sirge jalaga koju ja kõigil teistel temast nii kuramuse hale on hakanud, teeb ta solvunud näo, sõnab: “vaadake, kuis mind kohtlete” ja nahaalitseb edasi, siis ma pean siia lihtsalt suurelt allkirja alla kirjutama. Need kuramuse tolgused ei õpi millestki(!), ring muudkui käib üht ja sama rada, algusest algusesse ja lüheneb iga korraga, nii et lõppeks ei viitsi see nõmedik isegi mõneks ajaks silma alt ära kaduda!
    PHH.. Mallu, mis sa ajad rasedaid närvi 😀

  • Avatar
    Vasta A. 20. august 2013 at 15:32

    Paraku sellisega ei annagi midagi teha. Lihtsalt asjad ukse taha ja kõik.