KODU

Kodulood/kes tahab Männikul elada?

22. august 2013

Nagu lugejad on ehk märganud, olen ma hiiglama kaua Männikul olnud. WC ja vannitoa remont, mis pidi võtma “maksimaalselt nädala”, on nüüdseks võtnud lausa kaks kuud. Kui mitte rohkem? Ma isegi ei mäleta, millal ma siia tulin. Oeh.

Tahaks koju…

Mitte, et siin hirmus oleks või miskit, kassidele ka ju meeldib õues käia ja nad kindlasti vihkavad mind täiega, kui ma nad korterisse tagasi viin, aga noh. Õismäel on minu rõdud ja seal pole neid kohutavaid ämblikke ja kiile ja konnasid, keda kassid saagina tuppa tassivad ja minu ees sööma hakkavad.

1081619_10151787964714911_1054191196_nKodus, õikal, on aga minu üüratu tomatipõõsake, mis esiti oli küll väike, aga praegu ripub nagu sado-maso harrastav taim uhkelt mu rõdul. Esimesed tomatid on ka söödud. Imehead olid!

20130709_135942

Alguses olid nad nii pisikesed!

Aga mis ma nendest tomatitest ikka heietan. Point on selles, et kord saime me endale mingi lombaka plaatija, kes sada aastat munes. Siis sai tema kõik asjad tehtud, kuid santehnikud läksid Venemaale. Pidid eelmine reede tagasi jõudma. Eeldasin siis, et HILJEMALT selle nädala esmaspäevaks-teisipäevaks on kõik kenasti valmis. Aaaaaga EI. Muidugi mitte!

Eile ema helistas neile ja selgus, et minu santehnikud ei saa sel nädalal tulla. Neil on kiire Suure Tõllu parandamisega. Jah. Keset augustikuud on neil kiireloomuline tööots JÄÄLÕHKUJAT PARANDADA! No tule mulle jumal appi.

Ema ütles, et no aga minge elage õismäel ja käige minu juures ennast pesemas. No ei ole mina midagi nii naeruväärset siin ilmas kuulnud. Eks ma võin ju selle järgmise nädalani oodata, kui ma juba niiii kaua oodanud olen…

Oeh. Tahaks ikkagi koju.

Ja tegelikult on asjad nii, et me peaks siin ka omajagu vaeva nägema ja kraamima ja küürima. Kui meie siit saunamajakesest välja kolime, siis jääb see täitsa vabaks ja siia sisse võiks ideaalis tulla elama tore üürnik.

See tore üürnik oleks kõige paremas ideaalis tudeng, aga noh, kätt ette ei paneks ka teistele. Saunamajake on väike. Tuba, köögunurgake. Eraldi WC, sauna eesruum, pesuruum ja muidugi SAUN, kus teha awesome saunapidusid. Siis on siin veel kamin ja.. aeda saab kasutada ja kui Kardo emmega väike diil teha, siis kindlasti sees pesumasinat kah kasutada, kui tarvis peaks olema noh… enda asju pesta ja nii.

Kuna me veel kraaminud ja küürinud ei ole, siis ei ole me ka pilte teinud, aga kui keegi lugejatest juba praegu mõtleb, et tahaks soodsa hinna eest elada sellises uhkes kohas nagu Kardo saunamajake, siis andke teada. Eelistaks ikkagi enda lugejat :))

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Carry 22. august 2013 at 23:07

    Tessa!
    Kui teil kaup miskipärast katki jääb, siis vähemasti ootejärjekorras tahaks essa olla! =)

  • Avatar
    Vasta Kata 22. august 2013 at 18:21

    Tere!Mina olen küll huvitatud! Olen juba mõnda aega sinu lugeja, nimi on Kadi ja kui saunamajake tõesti üürile antakse, siis ma rõõmuga kandideerin:) Mulle võib kirjutada meilile. Aitäh!