Uncategorized

Mallu märatseb: ahelkirjad!

31. august 2013

Ma tean, et ma võin paljusid üllatada informatsiooniga, et leidub veel inimesi, kes reaalselt AHELKIRJU jagavad. Vanasti saatsid inimesed neid teineteisele meilitsi, eksole. Ma pead ei anna, et kas mina ka 13-aastasena mõne edasi saatsin, vast ikka. Aga leidub ka 20+ inimesi, kes seda teevad. AUSALT! Kas te suudate seda uskuda? Nad jagavad neid oma Facebooki lehel – et kõik nende sõbrad näeksid, et nad on kerge vaimse puudega. Ja häbi neil ka ei ole. Samas arusaadav, kes see ikka kümmet aastat õnnetust taluda tahaks 🙁

Eile hüppas mu wallile selline kurjakuulutav tekst:

Tüdruk: Kas ma olen ilus?
Poiss: EI
Tüdruk: Kas sa tahad minuga igavesti olla?
Poiss: EI
Tüdruk: Kas ma üldse meeldin sulle?
Poiss: EI
Tüdruk: Kas sa nutaksid kui ma minema kõnniksin?
Poiss: EI

Tüdruk kuulis seda kõike ning tal oli valus…ta kõndis pisarad silmas minema…

Poiss haaras tema käe
Poiss: Sa ei ole ilus…Sa oled kaunis!
Poiss: Ma mitte ei taha olla sinuga igavesti…Ma vajan sind igavesti enda kõrvale!
Poiss: Sa mitte ei meeldi mulle…Ma armastan sind!
Poiss: Ma mitte ei nuta kui sa lahkuksid…Ma sureks, kui sa lahkuksid!

Poiss sosistab: Palun ole minu…
Tüdruk sosistab: Ma olen…

• Täna keskööl Sinu tõeline armastus saab aru, et ta armastab sind
• Midagi head juhtub sinuga öösel kellas 1-4-ni!!
• Homme see võib-olla igalpool!
• Olge valmis šokkiks oma elus!
• Kui sa ei postita seda enda seinale…On sul halb õnn suhetes järgmised 10 aastat!

Ma lugesin selle ila läbi ja noh loomulikult ei olnud ma ainus, kes sellele eidele, kes sellist solki oma seinale paneb, puid alla pani. Vaene tüdruk oli segaduses: “Ma ei saa midagi teha, et olen ebausklik!”.

Esiteks tahaks ma teada, et kas siis kui kell lõi kesköötundi, kargas voodist püsti Mait Pärnust, kes polnud antud neidu iial käinud, kuid mõistis – tegu on tema eluarmastusega. Kuna tal selle infoga muud teha polnud, siis arvatavasti tegi ta seda, mida mehed ikka öösiti teevad, kui nad on üksi kodus ja und ei tule (ok, ok naised ka, ma ei hakka kedagi diskrimineerima) ja heitis rahunenult magama.

Seega palju õnne, kallis neiu facebooki sõbralistist! Eile pani keegi sinu peale onni. Südaööl! Kas pole mitte romantiline :))

Samuti väidab ahelkiri, et midagi head juhtus temaga postitamise öösel. Ma ei tea, olen skeptiline. Isegi kui ma selle oma seinale oleks pannud, siis ma ju magan 1-4ni. Kuidas saab keegi tõestada, et midagi head on juhtunud? Aga noh, ei maksa ju ka seda riski võtta, et midagi hea EI juhtu.

Siinkohal teen ettekuulutuse – kõik, kes mu blogi loevad, saavad oma tänases REM-unefaasis teada midagi, mida nad on ammu teada tahtnud! Prove me wrong, bitches!

 Homme see võib-olla igalpool! – Misasi? Misasi on igal pool? Appi?! Mina igatahes kardan…

Olge valmis šokkiks oma elus! – Isegi ahelkiri ise tunnistab, et olenemata sellest, kas oled seda oma wallil jaganud või mitte, tuleb šokkiks oma elus siiski valmis olla. Aga samas, kas see mitte ei kehti iga päeva kohta siin ilmas? 

Ja viimane ähvardus paneb põntsu. 10 aastat halba õnne suhetes, kui seda jura ei jaga. Ehk siis sa saad 10ks aastaks mehe, kes sind iga päev vaasiga pähe peksab ja sina kannatad. “Kuidas ma ära minna saan? Ise ma vana loll ju seda ahelkirja oma seinale ei pannud…” nuuksud sa iga öö patja.

Kavalamad said kindlasti aru, et tegelikult hakkasin ma ka ise kartma ja kuna ma Facebooki wallile seda panna ei tihanud, siis loodan ma lihtsalt, et ahelkirjajumalad aktsepteerivad ka blogipostitusi.

Annaks jumal, et mu elu armastus ka minu peale keskkööl kätte paneks… Annaks ahelkirjajumal!

nobody-cares-quote-text-favim-com-522381

Loe ka neid postitusi!

11 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta M.ly 31. august 2013 at 10:01

  Aga näe, skepsise tähe all leidsid ikka viisi, kuidas seda jagada ja seega mitte katkestada ketti või mis ta ka pole ning suunasid pahaaimamatule lugejale kohustuse see mingil viisil edastada.
  Well played.

 • Avatar
  Vasta AbFab 31. august 2013 at 09:06

  Mismõttes “Mis asi on šokk?”

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 31. august 2013 at 11:37

   ma muuseas nüüd alles tabasin biiti, et šokk ongi jah sõna 🙁

 • Avatar
  Vasta H. 31. august 2013 at 09:02

  Oh jumal, mul on nii mõnigi sõbralistis selline(vanuse järgi peaksid ka täitsa täiskasvanud olema, aga jagavad valimatult igast paska). Ilmselgelt olen ma närvihaige, kuid ma ei saa midagi teha, et ma tõesti lähen väga närvi, kui terve mu news feed on mingeid ahelkirju, mõtteteri(ala kui poiss hoiab su käest, siis see on truu love vms) ja muidugi need jaga ja võida postitused. Olen julmalt lihtsalt nende inimeste postitused lasknud ära peita ja elu on kohe ilusam. Närvid lausa puhkavad!

 • Avatar
  Vasta Coraline 31. august 2013 at 08:18

  Mul on õnn omada päris mitut noort puberteediealist sugulast oma sõbralistis ja tunnistan ausalt, et mõnel päeval kui nad on eriti aktiivsed seesegust jama jagama (ja seda ikka jagub!) ajab mind päris vihale ja kaalun mõttes võimalusi, kuidas mitte neid postitusi saada… Samas ei saa ma neid tegelikult mulle olulisi noori inimesi ju oma sõbralistist kustutada või ei soovi kõiki nende postitusi peita… 🙂 Noorus on ilus aeg, aga vanematele inimestele käib närvidele 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 31. august 2013 at 08:21

   Nagu mainitud, siis tegemist ei olnud mingi pubekaga, vaid minuvanuse isikuga 😀

 • Avatar
  Vasta Kati 31. august 2013 at 08:16

  Tüdruk: “Kas ma olen ilus?” Poiss: “Ei.” Tüdruk: “Kas ma meeldin sulle?” Poiss: “Ei.” Tüdruk: “Kas sa nutaksid, kui ma sureks?” Poiss: “Ei.” Tüdruk hakkab juba lahkuma, pisarad voolavad, aga poiss haarab tal käest ja ütleb: “Kle, anna mu pusa tagasi.”

 • Avatar
  Vasta Ruth Maria 31. august 2013 at 08:06

  Ma mäletan veel seda aega, kui neid saadeti KÄSITSI! Reaalselt vorpisime kodus mingi 20 tükki valmis ja siis jagasime koolis edasi, sest no katkestamine tähendas ju häda ka õnnetust! Nii umbes neljanda klassi aegu..

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 31. august 2013 at 08:21

   Oh jumal, sellist oldschool teemat ma pole kuuulnudki!