SUHETEST

ähvardused, ähvardused…

10. september 2013

Eelmise postituse kommenteerijal Marial on tegelikult natukene õigus, sest tõepoolest on Kardo valduses nüüd Helery number. Kuidas? Sest selle asemel, et minuga ühendust võtta, hakkas Helery talle smse saatma.

Esiti nõudes, et Kardo oma naise paika paneks ja käsiks mul mu blogipostituse maha võtta. Kardo vastas siis selle peale, et tema ei saa mind käskida asju tegema ja samuti ei saa ka loota, et kui inimene käib kuskil suvalistes kohtades kommenteerimas, et mina rasedust rüvetan, et mina siis sellele ei reageeri.

Selle peale arvas ablas miisu, et kuna mina olen oma blogis noori emasid mõnitanud, siis olen mina väärt igasugust sõimu, mis talle pähe tuleb. Sest MINA ALUSTASIN ja seega on õigus tal kommenteerida seda, mida iganes tema kommenteerida tahab.

Selgel pilt, mul on ka õigus blogida, millest iganes ma tahan.

Ühesõnaga asi lõppes sellega, et proua Helery otsustas vaest Kardot hoopis ähvardama hakata 😀 Esiteks, et Kardo tema mehega kell 11 õhtul kuskil “niisama kokku saaks”. Kui Kardo vastas, et tal pole erilist huvi keset ööd kuskil nendega kohtuda, siis hakkas jälle pihta see hala, et kui blogipost pole maha võetud, siis Kardo alles kahetseb. Sest enda sõnul on Helery muutunud ja ta ei kõhkleks silmapilgukski, et Kardole kuidagi sitta keerata. Tal olevat alles mingisugused vestlused, mida mulle näidates läheksime me Kardoga sekundipealt lahku vms.

tumblr_m4s36xcr8o1rwcc6bo1_500-3441397

No lubage mul naerda. Või noh, ma naersingi, kui nüüd päris aus olla. Ma ei suuda uskuda, et 26-aastane täiskasvanud inimene hakkab teist niimoodi ÄHVARDAMA. Ütlen täiesti ausalt, et kui see Helery oleks mulle endale kirjutanud kohe ja öelnud, et kle sorri, läksin üle piiri, võta see post maha. Ma oleks seda tõsimeeli teinud. Aga minna Kardole ütlema, et see MINU PAIKA PANEKS, on veits idiootne. Ja veel idiootsem on hakata Kardot ähvardama.

Kui suur tõenäosus on, et kui trussikumiisu mulle mingisuguse “chati” saadaks, et ma seda:

a) usuks.

b) selle peale Kardo maha jätaks 😀

Oeh, see issanda loomaaed on ikka kirju!

(Muuseas, ma eile läksin vahepeal nii vihaseks, et mulle tundus, et ma hakkan suurest raevust sünnitama 😀 Õnneks ei hakanud, halleluuja!)

Loe ka neid postitusi!

32 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta ParaNähtus 12. september 2013 at 12:33

    Exidega on see moment, et keegi ei taha oma trofeed jagada. Aga inimesed on nagu rändkarikad. Tee või tina…kuskil on ikka nimekiri nendest, kellele see karikas kunagi ennem kuulus. Ja konkurents kestab surmani. Suur osa aru kulutatakse vaidlusele, et milliseid relvi on kohane kasutada. Lahingud ise on kas pikad ja väsitavad või kiired ja konkreetsed. Enamasti keegi ei taandu ja siis ongi loogiline lõpptulemus, et keegi jääb soolikad ripakil haavu lakkuma. Vbl olla isegi kõik osapooled. Kellegi kõva oigamine ei pruugi jälle tähendada ,et ta kõige kõvemini on viga saanud.

  • Avatar
    Vasta ParaNähtus 12. september 2013 at 12:21

    Onu. Üldiselt kulgeb inimühiskond umbes selliselt, et naised ei jää rahule ennem, kui on kõik mehed enda peale reageeruma suutnud panna ja mehed ennem, kui on kõik naised ära reageerunud :)))
    Selline parasjagu genitaalne mentaliteet. Sinagi lõid kohe enda riista letti. Ja mina võtsin otsast kinni.
    Ma ei tea miks on olulisem olla kas mees või naine, selle asemel ,et olla inimene. Üleüldiselt me valime selle, et oleme kas mees või naine ja siis hakkame ennast ahistatuna tundma kohe.

  • Avatar
    Vasta Jane 11. september 2013 at 21:40

    Ohh, Onu, oled mind läbi näinud. Pean tunnistama tõesti, et mind on tabanud loominguline kriis ja kohe mitte ei suuda oma PÄRIS mõtteid üles kirjutada…lahmin lihtsalt tuimalt mingit jama. Aga noh, nii karmi hinnanguga ma ka nõus ei ole. Ma arvan, et peetusega tegu veel ei ole. Ja arvan, et nende mõnede postituste põhjal on ka natukene julm inimesele selline diagnoos panna. Aga jah, luban end parandada ja sulle tulevikus midagi ilusat ja sügavamat kirja panna.

    PS! Ära teinekord Mallu kommentaariumit solgi, kirjuta parem minu omasse.

  • Avatar
    Vasta Kati 10. september 2013 at 18:20

    Peaksin ka blogima oma mitme aastasest “täiskasvanust” eksist, saaksin pikalt jutu kohe ja ikka väga värvika, igatahes ma loodan et Sinu oma sama lolliks ei lähe, sellist jama ei soovi kellelegi. Kuigi alge on olemas.

  • Avatar
    Vasta ParaNähtus 10. september 2013 at 15:58

    Ma vahepeal olin seda meelt ,et meestel on targem mitte lapsi saada naistega. Sest kui juhuslikult juhtub…siis on eluks ajaks orgi otsas. Ehket ei taha need eksid tihtipeale kuskile kaduda. Ja lapsega on neil mehe üle omaarust nagu kohe eriline õigus. Muidugi mehed ise on lollid ka ja usuvad naiste iba. Naera puruks aga täiskasvanud meeste käest kuuleb päris lõbusaid müüte raseduse ja selle vältimise kohta 🙂 Oli aeg , mil arvasin ,et meeste harimise mõttes peaks pornoajakirjad ehk vahest siukest vähe elulisemat tarkust ka jagama…

    • Avatar
      Vasta Jane 10. september 2013 at 16:07

      Üleüldse olen viimasel ajal aru saanud, et mehed on ikka erakordselt lollid ja naiivsed olevused. Peab vist teisele poole jõge minema…

      • Avatar
        Vasta ParaNähtus 10. september 2013 at 16:25

        Pole hullu. Ma loodan ,et see kasvab neil välja. 🙂

      • Avatar
        Vasta onu 11. september 2013 at 19:30

        Para, meil kasvabki välja. Aga miks mul on jöälle tunne, et me räägime minu munnistt.

        Aga tegelikult ajab mind ahastusse see, lolluseks nimetatakse vastutulelikkust, tahtmatust kedagi ärakasutada või lihtsalt heauklikust. Mis ütleb nüüd naiste ülistatud tarkuse kohta kõik. Ei soovi, aitäh, omale toda tarka naist.

        Olge kenad, asjadele õiged nimed.

      • Avatar
        Vasta onu 11. september 2013 at 19:38

        Fuuu, rsk, Jane… tegin saatsuliku vea, vajutasin su blogile. Valus kraam, tuult tiiba arenguks! Tahaks küsida midagio sellist, mida küsiks näiteks 5 aastase käest. Erinevalt kõigest, ei pea ma 4-aastatst debiilikuks.

        Miks pean vajalikuks sellist (inetut?) märkust blogi eksisteerimise kohta teha? No selliste sõnavõttude peale on vajalik, et ikka saadaks selgelt ja tõestatult aru, kellel on peetus, kellel mitte.

      • Avatar
        Vasta onu 11. september 2013 at 19:38

        4/5/potato*

  • Avatar
    Vasta A. 10. september 2013 at 14:59

    Eino mida juttu, mulle miskipärast jäi mulje, et selle H. mees on üks nendest kaksikärivendadest. Saada oma naise eksiga kusagil hilisõhtul kokku, kuna tolle naine oskab ja julgeb oma arvamust avaldada. Tark see noormees tal küll ei paista olevat. Iga normaalne mees oleks oma naise sellise soovi ja jutu peale üldse kuskurat saatnud.
    Täiesti absurdne olukord. Nagu ühes standupis oli öeldud : I find, if a person is having a fight with someone, he should be allowed to say whatever he thinks, is going to hurt the other person most. Niiet anna aga minna Mallu !

    Ma ise küll pole ema ega rase 🙁 aga kui peaksin jääma ja mõni mu meeste eksidest tuleks minu kohta nii ütlema, kraabiks vist üldse silmad peast. Inimk*nts.

  • Avatar
    Vasta Jane 10. september 2013 at 14:28

    Minu mehe eks helistab isegi nüüd , 4 aastat hiljem ja küsib, kas tema Tupperware küpsisekarp on meie juures.

    • Avatar
      Vasta Lis 10. september 2013 at 15:14

      hahahahha appi andke õhku 😀 kui loll

      • Avatar
        Vasta Jane 10. september 2013 at 15:24

        tõsilugu. Ükskord tal hakkas pesumasin uputama ja uputas terve põranda ära. Siis mees pidi talle meie kodust ühe vaiba viima, sest “Meie lapsed ei saa ju palja põranda peal käia”

    • Avatar
      Vasta Laura 10. september 2013 at 22:07

      HAHAHAHAAA püha issand 😀

  • Avatar
    Vasta Gertu 10. september 2013 at 14:03

    Mu eksil oli ka laps ja tema lapse ema helistas ka suvalisel ajal, suvalise murega…ükskord öösel, et temal kukkus presskann maha ja kuidas ta nüüd hommikul kohvi saab juua…mul sai sellest perest täiega villand sest mees polnud piisavalt mees, et ekseit paika panna 🙂 saatsin nad kõik kuradile

  • Avatar
    Vasta ParaNähtus 10. september 2013 at 12:50

    Mul nende imeinimeste peale meenus üks kunagine suhe. Mehel oli laps eelmisest suhtest ja siis lapse ema arvas, et vend peab iga tema liigutuse peale pappi köhima. Ta helistas päevade kaupa ja nõudis endaga tegelemist (muidugi last ettekäändeks tuues). Ja ma ei liialda, kui ütlen,et helistas päevade kaupa… Ja rahast ei jagunud kunagi. Ja siis tipphetk oli see, et mees ütles, et pole enam anda ja tibi leidis, et aga küsi selle oma uue naise käest :)))
    Tibi ise arvas, et temal on nüüd laps ja tema ei pea enam kunagi tööle minema. Ma siis palusin talle vastu öelda, et mul on ka laps ja ma ei ole saanud kunagi päris nii olla, et tööl ei käi. Ja kuna ma nii palju palka ei saa, et kahte last ja kahte ema ära elatada, siis ta peab midagi muud välja mõtlema.

  • Avatar
    Vasta Gertu 10. september 2013 at 12:46

    Trussikumiisu ju õnnitles vmt hea mehe puhul ja nüüd üritab selgeks teha et polegi nii hea mees??? 😀

  • Avatar
    Vasta kartulimardikas 10. september 2013 at 12:23

    Aga miks teda üldse mingid noored emad huvitama peaksid? 😀 Leidis liiga palju ühiseid jooni iseendaga? 😀 Ma kusjuures arvasin kunagi, et selliseid inimesi ei saa päriselt olemas olla, aga siis hakkasin ma nende olemasolusse vägagi uskuma, kui ka minu enda jaoks üks samasuguse, või veel raskema kiiksuga, eit välja kargas! 😀 (Vanust oli sellel 30 ja peale.) Nimelt pulmadeks saatist ta mu mehele kaastundeavalduse postiga. ( No need kaardid, mida matuste puhul saadetakse.) Aga no üldiselt ta helistas ka ikka öösiti ja tegi sada muud imet. Asi rahunes siis, kui tibi kujuteldava peika asemel lihast ja luust mehe sai. 😀 ( Rääkis pidevalt mingist müstilisest mehest, keda päriselt ei eksisteerinudki, nagu hiljem selgus.)

  • Avatar
    Vasta M! 10. september 2013 at 12:19

    Kas see Helery oma mehest ei karda lahku minna, kui tal sellised mõjuvõimsad tekstid käeulatuses on? Milline inimene salvestab selliseid tekste üldse??? kunagi läheb ähvardamiseks vaja??? sick!

    • Avatar
      Vasta Oimakas 10. september 2013 at 22:22

      facebook, näiteks, salvestab igasuguseid tekste vägisi ja ilma luba küsimata 🙂

  • Avatar
    Vasta ParaNähtus 10. september 2013 at 08:14

    Ma just praegu avastasin ,et jummalast hasardiga juba ootan asjade edasist kulgu…Huvitav kas see tähendab ,et mul on omal igav elu ? 😉
    Muideks … eelmise postituse peale tuli mul pähe mõte ,et tegelikult oli Mallu ju see, keda Kardo kõigepealt ex-i eest varjas. Ehket see ignoor ja telefoninumbri varjamise jutt pole nagu päriselt läbi mõeldud miisu poolt…

  • Avatar
    Vasta IRW 10. september 2013 at 08:13

    ajukas teema ikka tglt 😀

  • Avatar
    Vasta K 10. september 2013 at 07:41

    Mulle tundub ka nii nagu Kertu just kirjutas. Ei usu, et miisuke polnud kuulnud sinu blogist ja sellest, et kirjutad siin oma elus toimuvast üsna avalikult. Tõenäoliselt oligi ta eesmärk saada üheks sinu blogipostituseks, et siis teha endast süütu ohver, keda mingi hull rase avalikult laimab 😀 Tundus hea plaan, kahju ainult, et ta ei arvestanud sellega, et ta ennast täiesti lolliks teeb… Sellised asjad jäävad internetti väääga pikaks ajaks.

  • Avatar
    Vasta Kertu 10. september 2013 at 07:22

    Hahahha. Otse ei saa ju tulla ütlema, et kuule võta maha.. muidu võetaksegi äkki postitus maha ja enam polegi kuskil temast kirjutatud. Seega sorgime ikka mehe kaudu, et saaks rohkem postitusi juurde kirjutada. Juu see Miisu saab ennast siis tähtsalt tunda, et keegi temast avalikult kirjutab 😀

  • Avatar
    Vasta Jane 10. september 2013 at 07:09

    Eriti karm oleks muidugi, kui selline chat ikkagi olemas oleks…just sayin´. (vabanda, olen kibestunud ja meestes pettunud)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 10. september 2013 at 07:14

      No ma ootan seda igatahes põnevusega 😀

  • Avatar
    Vasta gabriela 10. september 2013 at 07:09

    Vastikuks musta pesu pesemiseks on see blogi muutunud. Kõigepealt see FB varjatud grupp, kuhu salaja roniti ja emmesid päevavalgele hakati tooma. Siis mehevend J. Nüüd see Helery saaga, jälle FBst toodud must pesu. Mis järgmisena tuleb? Rasedus peaks olema oma raskustele vaatamata õnnistatud ja helge ajajärk, mitte sõnnikuhunnikutes sahmimine.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 10. september 2013 at 07:13

      Ära roni siia siis, tee oma elu kergemaks.

    • Avatar
      Vasta Marilyn 10. september 2013 at 07:34

      Tore, et keegi ikka selle õnnistatud ja helge oleku ikka ära mainis. Tahaks ühineda selle inimesega, kes eelmise postituse all tuletas meelde, et rase olemine ei tähenda automaatselt, et pead maailma kõige päikselisemaks inimeseks muutuma ja oma endised arvamused ja loogika (eriti idiootidega tegelemisel) igaveseks kuradile saatma 😀

      Täisnime ja pildi võtaksin isiklikult maha, siis pole ta ähvardustel alust ja kõik on juba nii kui nii kursis, kellega tegu.

  • Avatar
    Vasta Merit 10. september 2013 at 07:02

    See suvemiisu mingu arenegu mõnda aega kuskil, see on ajuvaba! Tundub, et ta pole oma praeguses suhtes just eriti õnnelik, kui Teid niimoodi torgib!

  • Avatar
    Vasta Andra 10. september 2013 at 07:01

    Oh jumal, on tõesti kirju see loomaaed. Sul on siin 26-aastane “täiskasvanud” naine, kes olla ei oska, mina aga seevastu tean ühte 31-aastast, kel justkui peaks ka aru peas olema, aga käitub hullemini kui 14-aastane tiinekas. Jõudu ja jaksu ja külma närvi!