KARDO Lapse üles kasvatamine Mari SUHETEST

lapse saamisega enda käest laskmisest

24. oktoober 2013

Esiteks rõõmustan, et mul pole täna juba lõunast saati pea valutanud! Ei tea, kas aitas rohke vesi, jalutuskäik õues või hoopis coca-cola, aga ma tunnen ennast taas inimesena! Ja mida muud siis teha, kui mitte…BLOGIDAA!

Ma kirjutasin siin Delfile artikli nõuannetest, mis mind absoluutselt ei huvita ja noh, hakkasin siis igavusest kommentaare lugema. Leidsin mõne nii võrratu, et pean neid  teiega ka jagama.

Liisi

22.10.2013 05:00
 
Täitsa jube lugeda.Ma ei mõista neid naisi,kes end peale sünnitust käest lasevad.Ole ikka naine edasi.Mul on 2 last ja nende kõrvalt ma küll ei lasknud endal sammalduda.Mehe bokserite ja rokaste riietega? Mehel peaks ikka mingit silmailu ka olema.Sel ajal kui siia oma totakaid kõiketeadvaid artikkleid kirjutad,võiksid vannitoas endale aega leida.
Vuihh
ene
22.10.2013 00:48
 
apppiii mis titemammad siin kirjutavad,,,,lapse sünniga toimib mingi täielik mõistuse kaotamine…pole vahet kui palju lapsi mul on iial ei taha ma haiseda okse järele…kui enam ei ole laste kõrvalt oma hügieenile tähelepanu pöörata siis oleks võinud mõne lapse tegemata küll jätta,,pole siis imestada ,et kõige rohkem lahutusi toimub enne lapse 2 aastaseks saamist….appppiii kui jälk kui üks naine mammastub niimoodi….
Jumal tänatud, et Delfi kommentaatorid ei väsi. Nüüd lõpuks ma tean, kuidas minu iga päev algama peab: ärkan hommikul, annan ruttu lapsele süüa ja siis jooksen meiki tegema. Samuti viskan argipävaselt selga oma õhtukleidi ja hakkan hommikusööki tegema. Hoidku jumal selle eest, kui laps peaks selle peale oksendama. Sest mitte SEKUNDITKI ei taha ma olla oksehaisune. Olen kuulnud, et mõned lapsed ei oksendagi – kurat küll, ma sain vist haiglast praagi. Mul oksendab 🙁
Nali naljaks. Minu arust on nii naljakas see, et kui ma kirjutan, et mu riided on piimased ja oksesed, siis eeldatakse, et ma ennast ei pese 😀 Ausalt ka, ikka olen paar korda selle aja leidnud siin selle kahe nädala jooksul, kus saan ennast ka pestud 😉 Kui ma tahaks kogu aeg puhaste riietega olla, siis ma peaksin suhteliselt iga poole tunni tagant enda riideid vahetama. See läheb aga raskeks, sest mu pluusidel peab olema täidetud kriteeriumid: katta mu volte, mugav ligipääs tissidele (sest ma ju lüpsilehmastaatuses). Mul lihtsalt ei ole selliseid asju sadade viisi, et neid aina vahetada, rott nagu ma olen.
tumblr_mh5kyf9fm21qb1vv2o1_500-4987493
Kallid Delfi kommentaatorid, kinkige mulle riideid! Soovitatavalt õhtukleite, millel piisavalt avar dekoltee. Noh, esiteks selle pärast, et siis on mehel hea vaadata ikka seda seksikat rinnapaari. Teiseks saan ehk salaja lapsele ka süüa anda, kui mees parasjagu tissi ei imetle.
Ja muidugi ka see püsiv mure, et “nahui sa kirjutad seda blogi, selle asemel, et enda lapsega tegeleda!”. Jube, jube inimeseloom olen. Rääbakil ja laps unaruses. Oeh.
Huvitav, mis oleks nende arust aktsepteeritavad tegevused noore ema jaoks siis, kui laps magab? Enda meikimine? Või peaksin ma kogu aeg lapse kohale kummardudes õhkama, kui mõnus ta on? Muuseas, ta praegu magab siinsamas mu kõrval, iga sekund võin kirjutamise pooleli jätta ja õhkamispausi teha, kui hing ihaldab 😀
Ma küsisin Kardolt, et kas teda häirib, kui ma selline piimane ja ropsine olen. Ta vastas, et kõik on nagunii piimane ja ropsine – tema ka, et te teaksite!! Kujutage ette, kui ma veel seda Delfisse kirjutaks. Vaene mees, pandud naistetöid tegema, lapsega jändama ja nüüd on MEES KA MINU PÄRAST ENNAST KÄEST LASKNUD!
Lõpetuseks tahaks ma teada, et kui rõvedad need kommentaatorid ise ilma meigita on, et kohe üldse ei kannata ilma mehe silma alla sattuda? Kas on nii hull lugu, et mees valab endale kuuma vaha silma ja pimedad lapsed hakkavad õudusest nutma?
Mina isiklikult olen õnneks ka meigita imetabane :))
tumblr_mjvp95i3vr1s8czzko1_400-5305426

Loe ka neid postitusi!

46 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kati 26. oktoober 2013 at 00:52

    Miks ma kunagi kommentaare ei loe delfis, postimehes või mis iganes sellises kohas, delfisse ongi koondunud need kadedusest rohelised “kõige targemad ja ilusamad” tõelised hädakodukanad kaagutama ja postimehes nende kibestunud mehed!
    Mõtetu ennast üldse selliste peale raisata, selle asemel võiks nemad oma lastega tegeleda kui päevast päeva otsida artikleid kus ilkuda ja enda madalat enesehinnangut kuidagigi anonüümselt iseenda jaoks tõsta.
    Mul on küll alati olnud oma laste kõrvalt aega ja nad mõelda vaid, ei olegi unarusse jäänud, täitsa puhtad, riides, söönud, mänginud, maganud, musitatud, kaisutatud, … Oh, ma ei mõista selliseid kommenteerijaid, see on juba kõrgemat sorti haigus vististi mitte enam kibestumus ja kadedus.

  • Avatar
    Vasta Katrin 25. oktoober 2013 at 17:06

    Issand küll! Ma ei meigi end üldse ja mul pole isegi võimalust vabanduseks öelda, et lapse kõrvalt ei jää aega. Peaks vist nüüd maale keldrisse kolima ja häbenema hakkama.

  • Avatar
    Vasta Merilin 25. oktoober 2013 at 11:53

    Kui palju teil umbes kuus raha kulub Mari peale?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. oktoober 2013 at 11:57

      Ma ei kujuta ettegi 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. oktoober 2013 at 11:57

      Ta ei ole meil kuudki olnud veel ju 😀

  • Avatar
    Vasta L 25. oktoober 2013 at 11:07

    No sellise mehe pärast ma isegi ei pingutaks,kes hakkab ajama ka,et ära lase ennast käest…Põgeneks ruttu pigem.See nii ajuvaba teema,aga noh,mõni on sünnitustoas ka värskelt meigitud ja õhtukleidis,niiet mis siis ikka..väärareng on ka areng

  • Avatar
    Vasta Viktoria 25. oktoober 2013 at 09:33

    Eks need naised ole rohkem raha pärast mehega koos, ma eeldan ja sellepärast ei saagi nemad never ever lubada meikita olemist, muidu mees lihtsalt minestab kätte ära ja võtab uue naise. Sest kui mees on naisega ikka armastusest koos, siis armastatakse ikka seda ka, mis naise sees on mitte ainult välimust. Nii, et sina saad vähemalt öelda neile ja uhke olla, et sul Kardo, kes sinuga koos sinu enda pärast, mitte välimuse pärast 🙂

  • Avatar
    Vasta Cassike 25. oktoober 2013 at 00:40

    Olen siin vaikselt Sinu “lugusid” lygenud ja mõnega nõus, mõnega mitte… nagu ikka- kõigile ei saagi kõik meeldida. See selleks.

    Lugesin samuti neid kommentaare ja kahe väikelapse emana ajasid needsamad kommentaarid mul harja punaseks.

    Just needsamad beib-mammad tõmbavadki juba nädalase beebiga mööda Kaubamajasid ja tuunivad juukseid-nahka-küüsi salongides… ikka koos imikuga! Nii pagana head ja ilusad emmed ju! Väkkk ma ütlen selle peale ja ma VIHKAN selliseid.
    Kellele jaoks need beebid sünnitati??? No ju oli vaja…. eks muidu mees tõmbab minema või sõbranna tegi ka, pean järgi tegrma.

    Oma jutuga tahtsin sinna jõuda- esimese lapsega ongi nii, et sa ei jõua endale nii palju aega pühendada, et sirada ja särada nagu pühademuna iga päev “ballikleidis”. Hea, kui vetsus jõuad ära käia ja süüa teha ning ära süüa ka see söök.
    Dušši all käigud olid defka, kui gaasivaludes beebit oli vaja kussutada, kiigutada, nunnutada…. nojamissiis???? Sai natuke vett siia-sinna loopida ja asi korras 🙂

    Seda aega ju nõnna vähe, nii et ei see harjumuseks saa.
    Sa veel isegi tubli, kui miskise pluusi selga said 😀 Ma lasin ikka päevi pesuväel ringi (suvi oli, vb sellepärast) mööda tube ja rõdul kiigutasin last hommikumantlis. So what??

    Nüüd on mul kaks imearmast tüdrukutirtsu, üks 3 ja teine aastane ning ise olen riides, korras, kasitud! Mööduv nähtus ma ütlen, see on mööduv! 😉

    Tubli emme oled ja armastad oma peret kõvasti! Pisikesele suur pai ja jõudu Teile!!!

  • Avatar
    Vasta miiu 25. oktoober 2013 at 00:03

    see viimane gif on ju lausa hüsteeriliselt naljakas

  • Avatar
    Vasta Diana 24. oktoober 2013 at 22:43

    Väga super , õhtune jutt loetud , naerda saadud ja nüüd magama . :D.
    Head ööd teile 😉 !

  • Avatar
    Vasta merka 24. oktoober 2013 at 22:19

    See oli hea kokkuvõte, et huvitav millised nad ilma meigita küll siis välja näevad:). jah, blogi kirjutaja ongi armas naine, meigiga või mitte :). Mul on endal 8kuune laps kodus ja olen ammu harjunud sellega,e t titad ajavad igasugu sodi eest ja tagant välja ja päeva lõpuks on ka elutoa põrand tükati väljaaetud piimalobiga koos :D. Üks sõber käis külas ja pidi lausa pikali kukkuma ja hirnus naerda mis kole selle titemajanduse peale. ja bai see vei, ma ütleksin isegi,e t ilma meigita on naised kenamad, sest näevad nooremad välja :). Minu mees ütleb küll,e t just niimoodi tema t-särgiga ringi lastes, kus piimaplekid peal, et vot niimoodi olengi absoluutselt viimase peal seksikas :). Ja tegelt on nii kurb mõelda,e t on vaeseid naisinimesi kes peavad hommikust õhtuni paraadvormis ringi käima kodus ja inimese moodi end tunda ei saa. kahju neist kohe.

  • Avatar
    Vasta Helena 24. oktoober 2013 at 22:06

    Ma pole kunagi päriselt aru saanud miks kodus ennast meigitakse, lapsega või ilma. Kas siis ärgatakse enne meest ülesse, siis tehakse nägu pähe enne mehe ärkamist või. Ei tahaks nagu uskuda. Ja tite okse, mis see niiväga on, väike plörts piima. On muidugi neid hellakesi, kellele ka see on õudne aga see ei ole igavene. Mehe suhtes on minumeelest käest laskmine pigem see, kui naine unustab peale lapse saamist mehe sootuks, tehakse vaid seda mis lapsele parim, mehega ei sa teatrissegi koos minna, kuna kedagi ei usaldata oma maailmanaba hoidma jne. Kui kogu jutt keerleb vaid titenduse ümber. Kolme lapse emana on mul endalgi raske nende ülititemammadega suhelda, kelle ainus jututeema tundukse olevat tite kakavärv, mähkme sort, beebiringid jne.

  • Avatar
    Vasta Kadi 24. oktoober 2013 at 21:04

    Ilmselt on need suured sõnavõtjad ilmselt need mammad, kelle last kasvatab kas nende endi ema või siis lapse isa, sest noh mammake ise peab ju küünehoolduses käima, ripsmehoolduses ja sõbrannadega kohvitamas. Sest noh, ma sain lapse, aga ma ei saa ju sotsiaalsest elust võõrduda mingi lapse pärast.. Nooo c’moon, kuradi mutid. Kurat ma olin terved esimesed kuud kodus nagu kaltsakas, t-särk seljas, retuusid jalas ja pm oli iga jumala päev mu särgil okselaik. Räme asi ju. Kui ma ikka kodust välja läksin, suutsin end nii ilusaks teha, kui seda on võimalik pärast sünnitust.

    Ilmselgelt ma muretsen enne beebi heaolu pärast kui enda.. ja pealegi, see algus ja see lapse ja tema vajadustega tutvumine.. Miks ma pean endale räme krohvi peale viskama, mõnusad pikad küünised panema, et siis hea mähet oleks vahetada ja ma ei tea mida veel.

    no ei ole sõnu!

  • Avatar
    Vasta Kati 24. oktoober 2013 at 20:23

    Ma arvan, et seda, mis sa teed, ei saa nimetada “enda käestlaskmiseks”. Pigem on see asi seotud prioriteetidega. Sul on nüüd väike inimene, kelle eest sa hoolitsema pead. Üksinda jah poleks suurt targemat teha, kui oma nägu sodida, aga nüüd on sul hoopis teine töö ja selle nimi on lapse eest hoolitsemine. Pigem, et jääb vähem aega enda jaoks, kui et jääb vähem aega lapse jaoks. Mul pole lapsi, nii et ma ei tea seda süsteemi, aga see on kõigest mu pakkumine.

  • Avatar
    Vasta Helen 24. oktoober 2013 at 20:19

    Sellise jutu peale tuleb tahtmine neid inimesi pigem natuke raputada, et see aru natuke alumistest kihtidest tagasi sinna kuhu vaja liigutada. Minu mees on mulle öelnud, et ma näen ilma meigita palju ilusam välja. Seega miks seda siis kasutada, kui ilma ilusam olen. S**t mees, kes ilma meigita oma naist ei hinda.
    Hetkel olen oma pea 3 kuuse tirtsuga kodus ja naudin emaks ning koduperenaiseks olemise rolli täiega. Ilma meigi ja muude “HÄDAVAJALIKE” asjadeta.

  • Avatar
    Vasta Kats 24. oktoober 2013 at 20:10

    Heh! Kahe esimese lapsega olin ka kõndiv oksehunnik sest nad ajasid ikka väga palju sööki välja. Mul küll mees kordagi ei nurisenud. See on lihtsalt loomulik osa elust. Ja tekib küsimus mis mehed nendel naistel on et nende mehed ei kannata neid ilma meigita vaadata?

  • Avatar
    Vasta Karin 24. oktoober 2013 at 20:10

    Mina arvan et kui lapsega kodune olla, siis ei peagi ma ennast übersuper klubivälimusse timmima. Mees on mind valinud sellisena, nagu ma olen ja kui ta armastab naist vaid seetõttu, et naine on MEIGIGA ilus, siis järelikult on ta sitt mees .
    Mina olin kõik see 18 kuud lapsega kodune, meikimata ja kodustes riietes. Neist 4-6 kuud olid veel nö “tulistamiskuud” , mille vältel ma olin pidevalt titepiima ja kakat/pissi täis. Meest see ei huvitanud, ta ei valinud mind selle järgi, kui ilus ma meigiga olen 😀
    Nüüdseks olen ma juba tööinimene, rahva seas, aga meiki ei armasta kasutada. No lihtsalt ei pea vajalikuks. 😀 Ju ma olen imelik 😀

  • Avatar
    Vasta ailialber 24. oktoober 2013 at 19:59

    Mul veel kolm kuud rasedust nautida, kuid juba praeguseks olen mitmel korral kuulnud “nõuannet” end mitte käest lasta pärast lapse sündi, siiani olen neile vaid naeratanud ja õlgu kehitanud.
    Ilmselt kui asi ka minul nii kaugele jõuab, et “näen mehe jaoks välja kui peletis”, ei julgeks nendest nõuandjatest keegi midagi iitsatada mu välimuse kohta… vähemalt seda mulle otse näkku öelda. Pohlad nendega.

  • Avatar
    Vasta Pille 24. oktoober 2013 at 19:42

    Olen ka kord sellist juttu enda aadressile saanud ning minule “kõige ilusamad koduperenaised” ütlesid,et noor ema on teistele eeskujuks ( neile kellel veel pole lapsi) ja peavad head välja nägema. Ilmselt mõeldi siis seda,et äkki me oma rokastre pluusede ja meigita nägudega hirmutame tulevased emad ära 😀 😀 😀

  • Avatar
    Vasta sille 24. oktoober 2013 at 19:38

    See ajas ikka suu kõrvuni 🙂 Ma usun täitsa, et need õhtukleitidega ja meigitud emmed on küll emmed, kuid ilmselt lapsi kasvatab keegi teine või on palgatud koduabiline 😀
    Kui inimsestel on VÄHEGI normaalne mees, siis meest ei häiri see okse ega väike kaka pluusil, vaid pigem ta näeb sinus seda tõelist naist, kellesse ta armunud on ja kes ta nunnude lastega mässab 🙂
    Tahan veel lisada, et ma ikka ei saa mainimata jätta kui hästi sa kirjutada oskad – kvaliteet lugemine! 😉

  • Avatar
    Vasta Ellin 24. oktoober 2013 at 19:24

    Hahahaaa, väga hea, Mallukas! Tuju läheb kohe õhtuks nii lõbusaks:D Mul kolm väikest last, ma parem ei räägigi, missugune ma päevad otsa välja näen:D Ja missugune veel minu kodu välja näeb, ohjuudas, lastetud inimesed minestaksid ära tõenäoliselt! Aga mul vist siis mehega vedanud, et tema sellest numbrit ei tee ja endiselt mind ihaldab:)

  • Avatar
    Vasta Gertu Saareli 24. oktoober 2013 at 19:23

    No ilmselgelt on Issanda loomaaed kirju 😀 Kui aus olla ei meikind ma ennast ennem rasedust juba. Ainult siis kui oli peole v6i kellegile külla minek. Ma lihtsalt suht laisk. Mehe vanaema olla küll kunagi mehele öelnud, et ma v6iks natukenegi ennast meikida. WTF, mis see teiste asi on. Elukaaslast ei häiri, et ma ilma meigita olen tema arust ongi hea, sest kui ma aegajalt meiki peale panen pidi tal kohe selline tunne tekkima, et tal uus hullult kena naine 😀 Puhtad riided on meie peres saatanast. Nii kui ma olen lapse täiesti rokased riided ära vahetanud suudab ta need kohe jälle ära määrida. Suht pointles vahetus ühes6naga. Endal ma vahetasin küll alguses mitu korda päevas pluusesid aga l6puks l6in käega. Minu meelest need vigisejad v6iks 6nnelikud olla, et neil endil selleks VEEL aega on.

  • Avatar
    Vasta Triin 24. oktoober 2013 at 19:23

    Noh, kuna ma ennast praegu ei meigi, siis tuleb tuleviku tarbeks tarkus kõrvataha panna: Kui kunagi peaksin lapse saama, siis kohe, kui imikuga koju jõuan, torman ennast meikima! 😀 ( Praegu pole mul isegi huulepulka. Eks ma siis “dikreetrahade” eest püüan osta ühe, kui asi kunagi sealmaal peaks olema. 😀 )

  • Avatar
    Vasta mari 24. oktoober 2013 at 19:21

    Loen,titt magab rinnal,olen ilane,no make up. Ei kurda.

  • Avatar
    Vasta Cathlyn Vihalem 24. oktoober 2013 at 19:14

    Kui aus olla,siis on mul hetkel sama olukord.Olen samuti suurem osa ajast oksega ja piimaga koos. Mu 4kuune poja ikka pea iga söögikord ÕNNISTAB mind oma väikese kingituse. Ma ise ka ei viitsi nii mõnigi kord ennast korralikult riidesse panna vaid lasen päevad läbi öö riietega mis on lohvakad ja mugavad.Hea on kui ma juukseid kammida viitsin.Mu suurem osa ajast kulub ikka poja ja tütrele ning ülejäänud ajast teen süüa ja siis istun siin blogis ja muudkui loen.Vahepeal on isegi poiss süles ja temagi siis suure hoolega vaatab mida emme loeb.
    Kui aus olla siis tõsiselt ei morjenda mind need “Täiuslikud koduemmed” kes üritavad oma mehele silma ilu pakkuda või muidu läheb mees mu kõrvalt ära ja jätab mind lapsega üksinda.Kui mees ikka tõsiselt armastab ja hoolib naisest ning lapsest ei tohiks meest huvitada milline naine välja näeb antud hetkel.Küsisin samuti oma mehelt:” Kas teda häirib mu välimus,et olen lapse oksega ja kasimata välimusega?” ning ta vastas,et ei teda ei häiri mu välimus.
    Järelikult pole vaja meil kellegil põdeda millised me emmed parasjagu välja näeme.

  • Avatar
    Vasta Piret 24. oktoober 2013 at 19:11

    hmm.. kas peaksin lapse ka nüüd siva ära mukkima, et laps “käest lastud” poleks? 😀

  • Avatar
    Vasta Gerly 24. oktoober 2013 at 19:09

    Ah need tibid kindlasti àrkavad hommikul kell 5, et jumalaeest enne mehe àrkamist nàgu pàhe joonistada…Ja 6htul kykitavad niikaua àrkvel, kuni mehevolask karu-unne vajub..sest tsiiises..ei saa ju riskida, et mees su naturaalse nào pàrast maha jàtab..nendel pole ju enesekindlustki..veel vàhem on neil usku, et nende suhe kestab, kui nad meigita ringi jooksma hakkavad…mu mehel on kyll savi, on see nàeos v mitte..rohkem vaatan ise, et oh christ, tàna on laip nàgu ees..ehk joonistan kaks kriipsu 😀

    • Avatar
      Vasta Annekas 24. oktoober 2013 at 21:57

      Kusjuures ma ei uskunud, et sellised naised on olemas Aga siis sain teada, et üks tuttava tuttav abiellus lausa nii, et mees ei ole teda kunagi meigita näinud.. appi nagu milleks. ma küll ei viitsiks 😀

      • Avatar
        Vasta maijamarja 25. oktoober 2013 at 15:33

        Oh my god…. Vaene mees 😀

  • Avatar
    Vasta Gerlyn Talvik 24. oktoober 2013 at 19:05

    Mina lõpetasin meikimise ära, kui ma tööl käisin, sest paratamatult pagar-kondiiter ei saa töötada, kui on kasvõi ripsmetušš peal (või noh, saab, kuid ei tohiks ja mul on harjumus silmi hakata hõõruma ja siis kõik laiali ajada). Ja pärast tööd õhtul poodi minnes, ei hakanud enne kodus meikima, sest pole nagu mõtet. Nüüd kui ma rasedana kodus istun, aeg-ajalt enne linna minekut meigin, kuid mitte midagi nii erilist. Ja siis küsib ka mees, et milleks on vaja neid mustasid silmasid.

  • Avatar
    Vasta IRW 24. oktoober 2013 at 19:00

    Oijummel kus ma naeran jälle 😀
    Ma ütleks nii, et jube sitt naine pead olema kui mees su meigi puudumise pärast maha jätab 😉

  • Avatar
    Vasta Egle 24. oktoober 2013 at 18:54

    Mul on ausalt öeldes kahju neist naistest, aga soovitaks neil meeste juurest kiirelt jalga lasta ja keldrisse ära kolida, et need mehed saaksid minna naiste juurde, kes ei pea ennast krohvikihiga katma, et inimese moodi välja näha.
    No mina olen niivõrd allakäinud naine, et juba enne rasedust ei viitsinud ennast iga päev meikida ja mis kõige hullem, ma käin isegi avalikes kohtades ilma meigita. Seni pole keegi minesatnud ega röökides minema jooksnud 😀

  • Avatar
    Vasta Gätlin 24. oktoober 2013 at 18:54

    Kui laps magas, mina magasin – ma arvan, et magamatuse nägu on hullem kui meigimata olla 😀

  • Avatar
    Vasta Liisbet 24. oktoober 2013 at 18:51

    Huvitav… Ma olen oma teismeea üleelanud ilma end meikimata, jõudnud toredatesse 20ndatesse, leidnud endale mehe ja praegu olen kergelt rase ka. Ikka ilma meigita.

    • Avatar
      Vasta Merilin 24. oktoober 2013 at 23:00

      mis see kergelt rase on? 😀

      • Avatar
        Vasta Liisbet 25. oktoober 2013 at 12:09

        See on midagi taolist, kus naturaalse polsterduse tõttu pole beebikõht paistma hakanud ning pool rasedusest on varsti täis tiksumas.

  • Avatar
    Vasta laura 24. oktoober 2013 at 18:51

    Haha, no lôpulause pani korraliku punkti. AUSÕNA on olemas naisi, kes ka ilma meigita inimese moodi välja näevad! Ei vaja solaariumipäikest + 3 kihti jumestukreemi + 2 kihti puudrit, lisaks ripsmepikendusi+kaunistusi, lisaks loomulikult erkroosaad huuled ning sama tooni kulliküüsi. Saab elada
    niimoodi ilma kôige selleta, nii ilma kui ka koos

    • Avatar
      Vasta laura 24. oktoober 2013 at 18:52

      …koos lapsega. (“nuti”telefon paneb hullu)

  • Avatar
    Vasta Lii 24. oktoober 2013 at 18:47

    ma olen ise pooletestkuuse lapse ema , laps on pudelitoidul , aga olen ikkagi koguaeg oksene , ja pole aega ennast meikida koguaeg , huvitav mis testele tähtsam on kas enda meikimine või lapse heaolu , ja kui laps magab , siis enne ma teen ju loomulikult süüa ja koristan tuba 🙂

  • Avatar
    Vasta Kea 24. oktoober 2013 at 18:46

    Ma arvan, et need kommentaatorid on lapse saanud, et meest kinni hoida, või siis on mees neid maha jätnud ja nüüd targutavad.
    Ja kui Kardo samas seisus on, sisi ei ole ju vahet eriti 😀

  • Avatar
    Vasta Reet 24. oktoober 2013 at 18:46

    Heh, mind see kõik ootab alles ees, niiet nüüd siis tean, et kui laps magab siis meigin ennast ja keeran lokke pähe 😀
    Su postitused panevad mu alati muigama või kõva häälega naerma 😀 Like it!

  • Avatar
    Vasta Jänx 24. oktoober 2013 at 18:45

    Hahaha, õudne, kadedus ajab lõhki. Inimesed on kadedad, et mõni inimene ilma meigita kena välja näeb. Tahaks teada, kas neil “super” emmedel on ka kunstküüned ja kunstripsmed?:D Õudne… Mind vabsjee ei huvitaks, kas ma olen ikka piits peenike peale sünnitust või kas mul on juuksed ikka ilusad sirged või suvalt patsi pantud ja rääkimata riietest. Mis mees on koguaeg siis ülikonnaga neil kodus?:D
    Jõudu ja jaksu sulle selle heidiga..:) Ära parem loe neid.. Nad lihtsalt ei ole normaalsed.:) Ja jaksu sul Marikesega.:)

  • Avatar
    Vasta Ingrid Kaasik 24. oktoober 2013 at 18:43

    Ehk neid tädisid ei tunne oma mees ilma meigita ära. Ja kui ikka vaja, siis vaja. Omale meik näkku, mehele ka näokreemi ja puudrit 😛

  • Avatar
    Vasta Gätlin 24. oktoober 2013 at 18:42

    Mis see meiki tegema on? 😀 Ausalt, ma ei tunne sellist asja. Mul ei ole mitte ühtegi asja, mis enamusel naistel on – ripsmedušš, hunnik kreeme, silmapliiats, huuleläige, huulepulk, juukselakk. Nojah, hea kui nimetusi tean 😀 Ja sorri täna ei ole veel pesema jõudnud. Samas mul pole meest ka, kelle ees õhtukleidis eputada. Ups, mul pole ühtegi õhtukleiti ka 😀 Ma hommikul käin ikka vannitoast läbi ja teen end korda aga õhtu lõpuks on mul hunnik plekke, küll on pisike täis ilastanud või teine pastakaga “lille” joonistanud. Täitsa savi, peasasi, et tuju hea ning lapsed rõõmsad 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika 24. oktoober 2013 at 18:42

    5+ 😀

  • Avatar
    Vasta Eneli 24. oktoober 2013 at 18:41

    Hahhh. Tahaks neid naisi 24/7 kodus meigiga ja ballikleitides ringi käimas näha. Ja no kui mees jätab naise sellepärast tõesti maha..no järelikult oligi s**t mees.