Mari

Kingiaeg

27. oktoober 2013

Uurisin Marilt, et kas ta üldse aru ka sai, et täna oli tal pidu. Selle peale oksendas ta mu täis ja naeratas rahulolevalt. Ju siis sai. Katsikud on nagu üks ekstra sünnipäev. Okei, loogiliselt see ongi nagu null-vanuse sünnipäev 😀

Aga kingitustest siis:

20131026_182033

Mitte kunagi ei saa ma ilmselgelt ära unustada Mari sünnipäeva, sündimise kellaaega või ta mõõte, sest need on kõik kirja saanud nii graveerituna kui ka tikituna. Just see tikitud pildike oli tänase päeva armsaim üllatus. Mõelge vaid, keegi on viitsinud nõnda palju vaeva näha! Ma ei hakka siin nimeliselt kiitma, ta on selline häbelik neiu, aga ma võin seda mainida, et ka tema olen ma endale saanud tänu oma blogile. Mõelda vaid!

20131026_182055

TÄHT ON SÜNDINUD pildikese sain ma armsa Nele käest, kes selle mulle tegelikult suhteliselt kohe pärast Mari sündi saatis. Kas saaks olla armsam kingitus? Kes endale ka tahab, siis minuminu kodukalt saab sellise endale soetada. 
20131026_182128

Parempoolne pildialbum on juba poolenesti pilte täis, sest ma ei suutnud oodata, kuni mul rohkem pilte on 😀 Seega lasin kohe 80 pilti ilmutada. Ma ju iga päev teen siin temast pilte ja kuna minu vanemad sellise albumikese Marile kinkisid, siis oli hea see kohe ära kasutada. Aga küllap saab see varsti täis ja siis on ju hea, kui on kohe teine ka varnast võtta :))

20131026_182206

Kiisumüts, mis on üsna suurele lapsele. Kiisushoksid mulle ja siis selline lapsprostituudi mustriline body 😀 Andke andeks, aga ma kujutan ette, et see body on osa komplektist, kuhu kuulusid veel võrksukad ja hoorasaapad 😀

20131026_182240

Puust klotsid, mis on ühtlasi ka pusle. Täna ei osanud veel Mari miskipärast seda kokku panna…Ega neid tükke kätte võtta…Ega isegi mitte nende poole vaadata.

20131026_182515

Marlilappe pole iial liiga palju! Ühtlasi ei ole kunagi liialt pehmeid lusikaid, mida Mari juba kuue kuu pärast kasutama saab hakata. Ja mähkmepaber! Halleluuja!

20131026_182621

Iga jumala kord, kui ma Mari-Leenu näen, on tal Marile UUED kingitused. Selline on vist iga lapse lemmitädi vms 😀 Seekordne saak olid sokid ja pluus, papud sai ta juba fotoshuudi ajal kätte :))

20131026_182646

Armas “kaltsunukk”, mille kinkisid Marile Kardo töökaaslased, kui ta isapuhkusele läks. See krõbiseb ja krabiseb ja meeldib Marile kunagi kindlasti väga.

20131026_182705

Selle asjanduse kinkisid ka mu vanemad. See on selline julla, et sa saad sealt valida ühe loo (kolme seast) ja siis ta näitab lakke pilti, mis käib ringiratast.

20131026_182735

Selles kotis peitus veel see valge kleit, mida ma juba eelmises postituses näitasin. Aitäääh Linda 🙂

20131026_182815

Kätu tõi need papud mulle vist juba haiglasse, aga ma siiamaani olen suutnud neid oma kallite blogilugejate eest varjata 😀

20131026_182909Ükspäev käis külas Mari nimekaim Naistelehest, kes tõi säärase uhke komplekti, mille jaoks peab väiksem Mari veel natukene kasvama.

20131026_182132

Siit on natuke näha, et me saime ka lõpuks selle mängukaare asja. Lõpuks ometi ei pea blogilugejad südant vaevama sellega, et ma lapse diivanile üksi jätan. Edaspidi panen ta maha 😀

20131026_182335

Need ei ole küll katsikukink, aga pildistasin üles, kui juba läks pildistamiseks. Võitsin Lucky Laikast sellise uhke komplekti. Kassiga ripatsi ka – minu meelest näeb see välja nagu mundris Kurg:D

20131026_182419

Jälle ühed armsad kingakesed Marile ja see beebiraamat ka. Sellega on nüüd nii, et see on meie pere kolmas 😀 Aga mõte on see, mis loeb 😀

20131026_182718

Tegelikult oli kinke veel, aga ma ei viitsinud tõusta, et neid kokku korjata. Ma olin ju surmväsinud, eksole. Veel saime kingiks LIITRI KONJAKIT (?), lutte, kaardikesi, lilli ja Marile taskuraha. Ja kindlalt on keegi veel ilusaid asju kinkinud, aga mina olen unustanud nendest rääkida. Kui nii on, siis andestage!

Aga nüüd me vaatame Kardoga tätoveeringute pilte ja mõtleme, et kui Mari juba graveeritud ja tikitud on, siis miks mitte ka tätoveeritud? Paraku on meil sellest tätoveeringust väga erinevad ettekujutused 😀

Aga head ööd teile, kallid sõbrad. Homme kirjutan ma sellisel uhkel teemal nagu mehed väljamaal. Noh, et ma ära ei unustaks 😀

Edit: Ei, me ei plaani LAST tätoveerida, ikka endid 😀

 

Loe ka neid postitusi!

8 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Riina 28. oktoober 2013 at 00:21

  Tätoveeringutest niipalju, et minu abikaasal on neid päris mitu. Aga kaks neist on pühendatud meie lastele.
  Üks on paaripäevase Jakobi jalajälg südame kohal koos nime ja kuupäevaga ja teine on sealsamas kõrval – maikelluke koos nimega Sofia ja sünnikuupäevaga (Sofia küll sündis 3.juunil, aga me ootasime teda alates 24.maist, sellepärast siis ka maikelluke).

  Mahuks vast veel, aga ma ei vitisi seda kõike jälle otsast alata, kasvatame need lapsed suureks ja siis ta võib ju lapselaste nimesid tätoveerida, kui ta tahab 🙂

  Ja kuipalju ilusaid kingitusi! 🙂

 • Avatar
  Vasta Keiri 27. oktoober 2013 at 22:10

  Väga armsad kingid 🙂 Konjakil soovitan kontrollida väljalaske kuupäeva, tuttavad vaatasid ka alguses nats naljakalt aga siis avastasid, et sellel oli lapse kuupäev peal 🙂

 • Avatar
  Vasta Liisu 27. oktoober 2013 at 20:48

  Kõik need beebiasjad on armasad, aga minu vaieldamatult lemmik on lucky laika. See mundris kass on lihtsalt nii ilus. Viimaselajal on mitmes blogis selle teemalised loosimised olnud, kahjuks üheski pole õnn mulle naeratanud.
  Tuleb need postkaardid endale ikka ise osta vist 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 27. oktoober 2013 at 20:49

   saada mulle meilile oma aadress, ehk saadan sulle postkaardikese :))

 • Avatar
  Vasta Kai 27. oktoober 2013 at 13:07

  Seda lakke näitavat aparaati nimetatakse projektoriks, seda minu laps (9-kuune) jälgib jätkuvalt suure huviga, vahel ka magama jäämiseni.

 • Avatar
  Vasta Kätu 27. oktoober 2013 at 13:00

  Ostsin ka oma pisikesele nädal tagasi selle tähekese mis pilti lakke näitab ja muusikat mängib , lakke ta veel vaadata ei oska ta alles natu üle 3 nädala vana ka aga tähekest küll vaatab kui voodis on ja päris hästi jääb selle muusika saatel magama , varem ta mul oma voodis magada ei tahtnud öösel nüüd juba mõned korrad õnnestunud 😀

 • Avatar
  Vasta berit1984 27. oktoober 2013 at 11:42

  Meil ka olemas see mis lakke pilte näitab ja keerleb, nii vahva asi minu meelest 🙂 Kingid olete muidu üldse väga vägevad saanud 🙂

 • Avatar
  Vasta Laura 27. oktoober 2013 at 11:11

  Väga lahedad kingitused, ka mulle kingiti see tegelusmatt / mängukaar… Ise oma uhkes üksinduses sellise asja ostu peale ei osanud tulla , aga see on nüüd üks mu lemmikasju, sest see on nii pehme ja armasad jubinad ripuvad , mahuks ise ka sinna vedelema… 😀
  Mis osas teie mõtted tatoveeringuga erinevad ? Üks tahab suurt Mari nägu ja teine hieroglüüfe :D?