KASSID

kott-tooli jahil

5. november 2013

Ma nii väga tahan endale kott-tooli! Mul kunagi oli kott-tool, aga siis juhtus selline asi:

Me elasime Silluga toona mustamäel, vaatasime rahulikult telekat ja tsillisime, kui äkki kassid välisukse taga karjuma hakkasid. Tegi siis Sill ukse lahti, kui sisse tuli ERITI RÕVE rääbakas, haisev, kärnas musta värvi kass.

Astus sisse, vaatas ringi ja läks heitis kott-toolile pikali. Minu kassid olid hüsteerias, tema ise oli väga rahul eluga. Minu süda teda välja visata ei lubanud ja Silver isegi pani talle mingi nime, mida ma enam ei mäleta. Ütleme, et see oli Andres. Andres oli tõesti rõve, aga ma suutsin ta pea pealt leida ühe väikse koha, mis ei olnud kärnadega kaetud ja paitasin teda sealt.

Minu meelest isegi ühtegi ööd ei jõudnud see kass meil veeta, sest mu kuri sõbranna tuli külla ja ütles midagi sellist nagu: “Mariann, sa oled haige inimene, ma ei tule su koju kui sa siin mingisuguseid kärnas, haigusi täis kasse siin hoiad!” ja viskas Andrese välja. Ma helistasin kuskile varjupaika ka siis, aga sealt öeldi, et neil on kõik kohad täis ja viigu ma esikusse sööki ja ehk mingi pehme asi, mille peal kass põõnata saab.

Paar ööd käis vaene Andres meil ukse taga karjumas ja see oli nii rõve ja kurb, AGA ma ei saanud teda sisse lasta, sest mu kassid läksid hulluks ja kusesid absoluutselt kõik asjad täis, mida Andres puudutanud oli. Kaasa arvatud mu kauni kott-tooli.

Sellise pika sissejuhatusega küsingi, et kas kellelgi vedeleb kodus kott-tool, mida ta kunagi ei kasuta? Ehk on kellelegi silma jäänud, kust neid odavalt saab?

Ideaalis võiks mul kodus olla SELLINE imekaunis kott-tool:

Vaevalt, et kellelgi just säärane kodus üle on. Ma tegelikult lepin suht ükskõik millisega. Ma ei taha ainult üüratuid summasid sellele kulutada :(

 

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

15 kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist

 • Reply Inca 5. november 2013 at 16:42

  Minul on üks üle. Annaksin täiesti tasuta ära heameelega.
  Kui tahad võin sellest pilte teha enne ja saata sulle. Kirjuta mulle meili peale:)

 • Reply Eva 5. november 2013 at 15:02

  Mul on kott-tool, mis on ka Alfa poost täis kustust, aga samas pärast seda ära pestud. Hetkel seisab mul majapidamisruumis, sest see on ainuke koht, kuhu Alfa ligi ei saa, et seda uuesti täis kusta :( Vaja mul teda otseselt ei ole. Punakaspruuni värvi, nahast ja teradega.

 • Reply Haly 5. november 2013 at 13:46

  Mul plaanis ise teha :) Millal aga asja käsile võtan, see on iseasi ;)

 • Reply liisur 5. november 2013 at 13:12

  aga miks mitte ise meisterdada? :) v2hemalt peletab su igavuse eemale mingiks ajaks ja saad just sellise teha nagu syda ihaldab! :)

 • Reply Andra 5. november 2013 at 13:05

  Kusjuures su kott-tooli sooviga seoses hakkasid ka minu väikesed ajukettakesed krigisema – me andsime enda kott-tooli ühele väiksemale ilmakodanikule, kes seda ilmselt rohkem kasutas kui meie. Peakski selle tagasi küsima, sest plika ise on juba piisavalt suur…

 • Reply Marika 5. november 2013 at 12:59

  Lisan, et kui Krismarist tellid selle kott-tooli, siis suure tõenäosusega tuuakse see su ukse ette kohale ka:)

 • Reply Marika 5. november 2013 at 12:57

  Pärnumaal teeb kott-toole mõistliku hinna eest OÜ Krismar tekstiil. Peale selle on seal ka imeilus voodipesu valik ja samuti täiesti sõbraliku hinnaga!

 • Reply Egle 5. november 2013 at 12:56

  Kusjuures ma just ükspäev vaatasin ja otsisin ka neid, netipoodides on 40-50 euri kanti ja Sotkas oli soodukaga 60 midagi :-S Jubedad hinnad!

 • Reply carulin 5. november 2013 at 12:55

  iseenesest on võimalik osta kraanuleid ka niisama, aga nendega mässamine on jube ja pärast on kõik kohad neid täis… :D

 • Reply carulin 5. november 2013 at 12:54

  aatriumis on 200L 56 eurot, suht suur ja mõnus(nahast). Pigem osta uus, kasutatud on juba kokkuvajunud ja neid kraanuleid on seal sees umbes poole vähem. Jyskist ei soovita osta, need lähevad umbes 4 tundi peale koju toomist katki ja on riidest.

 • Reply Carmen 5. november 2013 at 12:51

  Heh, sa pole ainuke kes kott-tooli jahil on :D Sooviks ka endale seda soetada aga samuti mõistliku hinna eest, osad on ikka röögatult kallid ja no neid ei raatsi osta!

 • Reply Reet 5. november 2013 at 12:50

  uuskasutuskeskusesse pead ikkagi ka piilma :S!!!

  • Reply Mallukas 5. november 2013 at 12:56

   sa juba said sealt selle ainueksemplari vist :S