Uncategorized

kõikidele heiteritele

26. november 2013

Nagu Ringvaates, teen mina ka seda, et jagan teiega parimaid kommentaare, mida ma enda kohta leidsin. Oh, need on ikka konstruktiivne kriitika ja õigus patta panduna. Aga mis ma siin ikka jauran, nautige:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=p6yG6hPwU7k&feature=youtu.be]

Ja kujutage ette, PARIMA PALA unustasin ma videosse lisada, aga ma siis jagan seda teiega siin:

Oled verine tampoon. Oled kõõmane sampoon. Oled solgitoru suue. Rasket laadi on su puue. Oled kuivand potitaim, keha haige on ja vaim. Tead, et kui sa oleks mees, oleks lõdvamunnimees. Oled see, mis sobib hästi oksekotti, prügikasti.

:)))

Loe ka neid postitusi!

64 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Liina 8. november 2014 at 14:04

    Appikene 😀 Ma ei viitsinud isegi lõpuni vaadata…üks ja sama hala…..õnneks saavad nad elu lõpuni elada teadmisega, et Mallukal on sitt elu ja k.p.i ei saa ning on üldse sünnitusjärgses depressioonis….mingu hüpaku aasa peal roosas mullis, seni kuni (tfüi, tfüi, tfüi) avastavad, et elu EI OLE koguaeg lill….!!! Kuigi jah….ega nad arvatavasti seda ei tunnistaks.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 4. detsember 2013 at 15:58

    Mis su ask on? 😀 Saan ka äkki lugeda ja naerda 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. detsember 2013 at 15:59

      kustutasin ära

      • Avatar
        Vasta Kristiina 4. detsember 2013 at 16:07

        😀 Mul tuli sinna ka päris palju kurjasid sõnu, kui inimesed teada said, et ma titaootel. Ma saan aru, et mõne inimese jaoks on 17 aastaselt rasedaks jääda kõige hullem asi maailmas, aga ei saa mina aru, miks on vaja kohe oma arvamust nii kurjalt välja öelda 😀

  • Avatar
    Vasta annika 29. november 2013 at 13:44

    Alguses ajas naerma küll, aga nüüd on kananahk ihul- kas tõesti ma elan selliste inimeste keskel ? :O

  • Avatar
    Vasta Kertu 28. november 2013 at 12:30

    Kusjuures on mingi väike protsent inimesi, kes peavad igal pool kommenteerima, et “Kes see on kellest kirjutatakse, ta pole mingi kuulsus/laulja/tähtis inimene, mind üldse ei huvita see teema.”
    Ja kindlasti tuleb rõhutada oma vaimset üleolekut ja seda kui naeruväärne kirjutatud asi oli, lausa nii nõme et “ma üle 2 rea ei lugenudki”.
    Aga kommenteerima tuli ikka.
    Youtubes näeb seda ka tihti, et lugu on hästi nõme väidetavalt aga selle asemel, et aken lihtsalt sulgeda tuleb sellest kommentaariumis teada anda ja võimalusel alustada tüli mõne teise kasutajaga teemal “see bänd on loll, sina oled ka loll”

  • Avatar
    Vasta Lilli 27. november 2013 at 17:25

    Ma ei saa aru, miks inimesed kukuvad kommenteerima ja labaste sõnadega sõimama kui miski ei meeldi 🙂 kui mulle ei meeldi siis võtan järgmise blogi lahti ja loen seda, mitte ei raiska oma aega, et nyyd tatti pritsida kommentaariumis 🙂
    Aga sellega, et kõik need inimesed kadedad nyyd Malluka elu peale on ka hale väita. Mina aran, et neil on jäänud vanemate poolt õpetamata elementaarne viisakus. Mind ajavad ka väga paljud inimesed ja maailma asjad närvi aga ma ei pea neid kirjutama kellegi blogisse võiikuhugi Delfi foorumisse või kuhu iganes 🙂 ja see kibestumise jutt hakkab juba jumala ära tyytama, pole midagi uuut teha v?
    Mm ja ma ootan juba kes Mallu asemele tuleb? Millega järgmine blogija hakkama saab, et kõi sapipritsijad Malluka rahule jätavad ja uuue vaesekese ette võtavad, sest me kõik ju teame, et mingil hetkel ka see täht kustub ja Mallukas ei suuda kommentaatoritele enam midagi huvitavat pakkuda.
    Sorry kirjutasin selles kuradi ipadis ja siin on lihtsalt võimatu normaalselt kirjutada :))))) ja õigesti 🙂

  • Avatar
    Vasta siku 27. november 2013 at 16:05

    Appi kui õelad inimesed ikka on .. Ma arvan Mallu, et asi on selles et nad ise on nii krdi kadedad , et neil pole nii ilusat last ja nii lahedat meest ja üldse nii ilusat elu nagu sul . Eks ikka peab ju kellegi peale oma viha välja valama ja siis just sina jääd neile ette 😀
    Olge tublid ja nunnud edasi..

  • Avatar
    Vasta Kaija 27. november 2013 at 14:52

    Oh, ma loodan, et sa kõike seda südamesse ei võta, lihtsalt liiga palju on kadedaid ja kibestunud inimesi, aga poleks elu sees arvanud, et nii palju ja nii kibestunuid. Sina aga blogi edasi ja ole tubli nagu ikka. 🙂

  • Avatar
    Vasta Greete 27. november 2013 at 14:07

    1.)Videol on kohutav kvaliteet, leian kui videopostitust teha, siis võiks ka vähe vaeva näha. 2.) Tegelikult on nii, et päris kurb kui sinust nii arvatakse, kõik ei ole ju naljakas ja vale, mida kirjutatakse! ( nt, et jätad endast labase mulje) 3.) Väike soovitus ka 🙂 Internetiavarustest leiab väga palju just kõhule mõeldud treeningkavasid, vaba aja tekkides võiksid uurida. Praegu ütleks küll, et sul uus juba mitmendat kuud ahjus. Ah jaa, kui soovid niiväga teiste vastu aus olla koguaeg, siia ole valmis ka selleks, et sinu vastu seda ollakse. Ilusat päeva.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. november 2013 at 14:19

      Tere Greete! Tänud sulle su arvamuse eest, ma nüüd muutun! Kõhupekiga tegelen juba…Anna andeks, et see pekk su silmakest riivama pidi 🙁

      • Avatar
        Vasta KuuLill 28. november 2013 at 02:59

        Ära üldse põe selle kõhu pärast, usu, see kaob sul varsti, praegu on vara veel. Greete ilmselt ei oma absoluutselt aimu, millest ta räägib siinkohal.

      • Avatar
        Vasta Kristiina 4. detsember 2013 at 16:18

        Ilmselt pole see Greete kunagi rase olnud, ei tea millest ta räägib. Ega see kõht nii kiiresti ka ära ei kao. Mõnel tõesti läheb juba 1 kuuga, aga mul tuttaval läks aega pea pool aastat, enne kui oma kõhust lahti sai.
        Pole vaja muretseda, kõik toimub omal ajal. 🙂

  • Avatar
    Vasta riina 27. november 2013 at 13:59

    ükskõik kuhu kommetaare kirjutades võiks kirjutaja järgida seda: kui julged sama asja sellele inimesele otse näkku öelda, siis võib ka kirjutada. ma ei tuleks never selle peale, et kedagi veriseks tampooniks kutsuda :S
    no ja imetamine avalikus kohas vs mehe riista imemine.. sutsuke erinevad asjad ju? võib võtta kasvõi nii – oma 3a lapse ees beebit imetaks, aga vat mehe kallale ei läheks.

  • Avatar
    Vasta meow 27. november 2013 at 13:11

    Pean sind kurvastama, et kahjuks keegi ei näinudki vaeva nende riimide seadmisega, see on üsna vana “luuletus” 😀

  • Avatar
    Vasta Marika 27. november 2013 at 12:53

    Kibestumus on juba nii tihe ütlus siin, et kui selle eest euro antaks, ei peaks tööl käimagi. Mallu vähemalt küll:D

  • Avatar
    Vasta carulin 27. november 2013 at 12:44

    Kõige tihedamini öeldakse, et inimene kes blogis kirjutab on kibestunud 😀 Kui ma saaks euro iga kord kui keegi ütleb mulle, et ma olen kibestunud, ma olen päris mitme euro võrra rikkam 😀

  • Avatar
    Vasta roosasidrun 27. november 2013 at 10:24

    Hahaha 😀 Ma olen ikka väga kommentaariumivõõras inimene! Arvasin siin paari päeva eest, et oh, mind nüüd püüti tümitada, et suudeti siin mingist kommentaarist pahaemalikkus välja lugeda ja seda mulle nina peale panna. Aga oh ei – Sa tead ikka palju paremini, mis tähendab The Kommentaar. 😀
    Halloo – kes need inimesed on?
    Ma vaatasin seda Ringvaate saadet ka. Ja täpselt sedasi ongi vist tegelikult, et need on kodused lastega viisakad emad, need on korralikud pintsaklipslased soliidsest kontorist, need on naljakad vanaisad. Et ongi sedasi, et inimene on end tavaelus koguaeg viisakaks sundinud ja siis arvab, et oh, internet on lahe koht end nüüd ristivastupidiseks teha, sest siin ei tea keegi, et see on tema. Jeee, nii lahe on lõpuks VÄGA KOLEDAID sõnu kasutada, sest keegi ei tule selle pealegi, et ta isegi teab neid sõnu.
    Ja selliseid on massides, nagu näha.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. november 2013 at 10:51

      Kõige haigem on see, et kuna ma nüüd takkajärgi neid kommentaare otsisin, siis vahepeal on ju hullemad ära kustutatud. Seal on ikka selliseid rõvedusi olnud, et tule jumal appi 🙁

  • Avatar
    Vasta marinaveskimagi 27. november 2013 at 09:43

    Kahjuks ma pean ütlema, et see luuletus pole ilmselt selle inimese vaimusünnitis, sest kui ma seda eile oma mehele ette lugema hakkasin, siis ta oskas poole luule pealt selle ise lõpetada……see pidavat olema üks vana sõjaväelaste luule.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. november 2013 at 10:52

      VÕI SIIS… See oli su mees, kes selle mulle saatis! Olete tabatud!

  • Avatar
    Vasta S. 27. november 2013 at 09:40

    minumeelest ei ole see isegi naljakas enam. See on lihtsalt õudne mida inimesed suust välja ajavad.. või siis kommenteerivad. Ma olen hämmingus.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. november 2013 at 10:53

      Ma hämmingus ei ole, sest ma puutun iga päev selliste debiilikutega kokku kahjuks 😀

      • Avatar
        Vasta S. 27. november 2013 at 10:57

        Hea vàhemalt et suudad naerda selle üle. Paljud ei suudaks ..k.a mina..

  • Avatar
    Vasta Kadri 27. november 2013 at 04:45

    Haha, olin vahepeal naerust laua all. Jõudu ja jaksu sulle mõttetute inimestega toime tulemisel, kes ”oskavad” tõenäoliselt sinu elu elada palju paremini, kui sa ise 😀
    Mina ootan igat su postitust suure huviga ja loen neid kindlasti ka edaspidi 🙂

  • Avatar
    Vasta norrakas 27. november 2013 at 01:39

    Ahhhh, mulle sa meeldid! Mulle meeldib, kuidas sa oled kuidagi nii “päris”- no ses mõttes, et ütled nii nagu mõtled ilma liigse ilutsemiseta või ninnu-nännuta selle ümber. Ja tissid on sul ka täitsa kobedad!

  • Avatar
    Vasta aleksandra 27. november 2013 at 00:48

    Sa võiks tasakaaluks nüüd ükskord sellise video ka teha, kus loed ette ägedamaid, toredamaid, lemmikumaid kirju ja kommentaare, mis võõrastelt saanud oled.. Pole küll nii intrigeeriv, aga ma näiteks lähen küll praegu magama suures kurvastuses, et “Vaene Mallukas, kõik on nii kurjad temaga..” Siis oleks nii tore näha blogimise seda poolt ka, miks seda on hea teha. Lisaks tasuta asjadele muidugi!!
    (:D no sorry ma ikka pidin mingi nõmeda nalja ka tegema, patt oleks võimalust kasutamata jätta..)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. november 2013 at 10:58

      Neid toredaid tuleb lihtsalt nii palju rohkem tegelikult 🙂 sellepärast ma hinge ei võtagi 😀

  • Avatar
    Vasta helene 27. november 2013 at 00:31

    Suutsin selle video poole peale vaadata ,sest mul hakkas sellest negatiivsusest halb.Kui jube on moelda,et selliseid debiile eksesteerib.

  • Avatar
    Vasta Eleri Kästik 26. november 2013 at 23:28

    Hahahaha 😀 Ma võin käsi südamel vanduda, et Kardo ei ole töötu 😀 aga see osav sõnasepp, kes sellise kauni luuletuse kirjutas, võiks küll raamatu avaldada, läheks peale kindlasti 😀

  • Avatar
    Vasta Tiina 26. november 2013 at 23:13

    Kurat, vaatan ja mõtlen. Oled ikka kange naine küll. Tubli ja usin, tee mida teed, eks kadedad ikka klähvivad. Enamus neist on kindlasti need kes parooli ihkaks, küüsi närides uut postitust ootavad või lihtsalt tegelikult kaasa elavad, kuid ei taha seda tunnistada ja väljendavad end nagu oleks “heiterid”. Mulle igaljuhul meeldib see mis sa teed ja tee seda edasi!
    Tead ju küll, kui üks koer külapeal haugub, siis kõik teised järgi klähvima hakkavad. Las hauguvad. Netikommentaatoritel ei hakka igav ja sina saad mõnusa kõhutäie naerda.

  • Avatar
    Vasta elex86 26. november 2013 at 22:13

    Ei mäleta enam, kuidas see kommentaar sõna sõnalt kõlas, kuid mind jäi segama, et üks arvab, et ta on saab rääkida/kirjutada kõigi eest, kuna kirjutas et keedagi nagunii ei huvita vms. Huvitab ju küll.. Mind huvitab! Ma loen meelsasti Malluka blogisi.. Ja ma ei saa üldse aru, miks inimesed raiskavad oma aega seda lugedes, kui neid niikuinii ei huvita??

  • Avatar
    Vasta Marika 26. november 2013 at 21:21

    Alguses ajas naerma. Just see, et mis kibestumisest nad räägivad????? Ma näen 99% postitustes huumorit, sulaselget huumorit ja ülejäänud on lihtsalt hea.
    Siis muutusin väga kurvaks… Kuidas mahub eestlaste sisse nii palju õelust??? Nii nii palju lihtsalt. Kommentaatorid nagu peaksid käsi kokku hõõrudes mingit võistlust, et kes suudab sitemini öelda. Vahepeal olin kuri kah, vaimusilmas nägin kirveviske võistlust nende kommentaatorite suunas.

    • Avatar
      Vasta cucara 26. november 2013 at 22:37

      Mul tekkis sama küsimus. Mina näen samuti väga suurt protsenti puhast huumorit, mida inimesed paraku nii tõsiselt võtavad.

      Mul on alati väga hea meel, kui Sul jälle uus postitus:) Jätka samas vaimus, Sa oled ägedalt enesekindel ja nii peabki 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariliis 26. november 2013 at 21:19

    Ahh, mis sa seda tühja loba kuulad(loed) 🙂 Sa oled ikkagi ülivinge ja mulle väga meeldib, kuidas sa kirjutad. Ma tavaliselt ei suuda ära oodata kuna koju saan ja su blogist midagi uut lugeda. Vahel ei kannata ära siis loen telefonis 😀

    • Avatar
      Vasta Marika 26. november 2013 at 23:37

      Haha, mul ka sama asi, kui läpparit kaasas pole, siis bussisõidud jms. sisustan Mallukaga:) telefonitsi. Olgu õnnistatud nutitelefonid 😀

  • Avatar
    Vasta Liisu 26. november 2013 at 21:06

    http://www.youtube.com/watch?v=NTWLNjxOdNc

  • Avatar
    Vasta Liisu 26. november 2013 at 21:04

    Minul ka heli jukerdas, nii blogis kui youtubes.
    Muidu, oled väga tubli! Ära võta südamesse. Minule oleks mõned asjad küll haiget teinud. Ära lase häirida ja pea püsti!
    Oeh, ma tõesti loodan, et sa südamesse üldse üldse ei võta neid asju!

    Ole tubli ja ära üldse loe neid jubedusi.

  • Avatar
    Vasta Leevi 26. november 2013 at 20:42

    Appiii. Tead ma olen ka vahel pead vangutanud su postituste peale (ja paljudega ka väga nõus olnud), aga need kommentaarid olid päris omaette tase. Ma loodan, et sa neid igapäevaselt ei loe, vastasel juhul tahad või mitte – hakkab ikka lõpuks psüühikale.
    Väga tahaks näha, kes need kommentaatorid reaalses elus on. Enamik ilmselt töötud õllekõhuga ja kiilanevad mehepojad või 15a lastega kodus olnud 40dates pereemad.

    • Avatar
      Vasta Maire 26. november 2013 at 21:38

      Täiesti nõus. Ma juba pealkirja järgi võin ôelda kas viitsin seda postitust lugeda voi mitte. Ütleme nii et need reklaamid ja hääletamised ja asjad pole lemmikud. Eelistan rohkem neid mis lapsega seotud vòi on elust enesest . Muud aga…no kui ei meeldi siis ei loe.
      Aga uhke värk et keegi on viitsinud su pärast luuleread kokku seada. Olgugi siis et selliste sõnadega.
      Ja eks nendeks kommentaatoriteks ongi just enamjaolt need, kelle moraalinormide piirest on Marianni käitumine välja jäänud. Sai vast õigesti sõnastatud.

  • Avatar
    Vasta Jeii 26. november 2013 at 20:37

    Riimid on küll tõsiselt head 😀 Mitte see, mida ta nende all mõtles, vaid tegelt ka, tal on lihtsalt annet, kahju ainult, et ta oma rumaluse tõttu ande raisku laseb 😀

  • Avatar
    Vasta riiinat 26. november 2013 at 20:33

    Hahhahaaha 😀 Ma tunnen nendele kommentaatoritele kaasa. Uskumatu kuidas inimesed viitsivad sellist labasust lihtsalt netis kirjutada, eriti kui nad väidevad kuidas neil kõigest suva on. 😀

  • Avatar
    Vasta Hellu 26. november 2013 at 20:24

    Issssand jumal…..kui madalale võivad need nõiad veel langeda???

  • Avatar
    Vasta eff1 26. november 2013 at 20:07

    Olgu nüüd luuletuse teemaga kuidas on, aga päris osav riimiseadja iseenesest;)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. november 2013 at 20:09

      Kardo ütles ka, et talle väga meeldib see luule 😀

  • Avatar
    Vasta A 26. november 2013 at 19:56

    Ma vaatasin seda video ja mõtlesin, et kuidas mina sinu asemel käituks. Ausalt, ma ei teagi. Ilmselt suurest uudishimust ikka loeks kommentaare. Samas endal on vist lihtsam, kui jätaks lugemata.
    See viimane on küll nagu …, mul polegi sõnu selle jaoks. Uskumatu tegelikult, et inimesed internetis kaotavad igasugused piirid. Tavaelus me ju ometi ei näe tänaval inimesi, kes muudkui omavahel sõimlevad ja üksteist veriseks tampooniks sõimavad.
    Ühesõnaga see netis kommenteerimine ja selle üle arutamine on üks lõputu teema vist. Minu arust võiks ikka viisakaks jääda igal pool. Ja kui blogi ei meeldi ning selle kirjutaja ka, siis pole ju vaja lugeda ning oma peakest vaevata sellise asjaga nagu seda on Malluka blogi.
    Edu Sulle!

  • Avatar
    Vasta Krissu 26. november 2013 at 19:56

    Säästa end, kirjuta askis ajaraiskamise asemel häid lugusid 🙂 Lase Kardol see ära kustutada, kui endal kahju on 😀

  • Avatar
    Vasta Krissu 26. november 2013 at 19:54

    Minul küll heli ei jukerdanud 😀

  • Avatar
    Vasta Mari Liis 26. november 2013 at 19:45

    Mul jukerdas ka heli.
    Mingi tasemeni on suhteliselt lõbus sellist lollust lugeda aga üks hetk hakkab hirmus et kas tõesti niisugused kõnnivadki ringi mu ümber iga päev?
    Kõik mis kirjas on kindlasti täie tõsidusega ja sõna otseses mõttes – noh, sõimad ja peksad Kardot ja tahtsid et Mari kasv kinni jääks ja.
    Mismoodi neil õnnestub oma igapäevaeluga hakkama saada…

  • Avatar
    Vasta Krissu 26. november 2013 at 19:42

    Aitäh Mallu vahva video eest – sain ikka parajasti naerda! 😀 Ära tee neist ülbitsejadest välja 😉 Muidugi aski võiksid ära kustutada küll, miks raisata oma aega selliste debiilikute peale?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. november 2013 at 19:43

      ise mõtlen seda iga päev 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 26. november 2013 at 19:41

    ma tahaks osata midagi eriti tabavat nende kommentaatorite kohta öelda, kuid mida ei oska, seda ei oska. Las koerad hauguvad, karavan läheb ikka edasi.

    Ps mul ka jukerdas

  • Avatar
    Vasta Liisa 26. november 2013 at 19:36

    Kuna keegi veel siin midagi maininud ei ole.. kas olen ainus kellel heli hirmsasti jukerdas? 😀

    • Avatar
      Vasta elex86 26. november 2013 at 22:10

      Ja ma mõtlesin, et kuna kasutasin mehe kõrvaklappe, et nende kõrvaklappide süü 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristy Tann 26. november 2013 at 19:36

    Püha jumal küll!!!
    Kust sellised inimesed tulevad, kes selliseid asju mõtlevad/kirjutavad!?!
    Tegelikut ikka päris kurb mõelda, et sellised õelad ja vastikud inimesed meie ümber liikumas 🙁

  • Avatar
    Vasta Sigrid Roosimägi 26. november 2013 at 19:35

    Et siis Kardo on töötu ja annab sulle koguaeg kodus koslepit suurest igavusest? 😀

  • Avatar
    Vasta anniliwho 26. november 2013 at 19:20

    Hahaha, päris korralikud kommentaatid. Minuarust üpris naljakas, et inimesed sellist pahna kirjutavad. Naljakas seepärast, et inimesed on nii rumalad ja lapsikud. Mis mõttega nad Su blogi ja delfi postitusi loevad, kui nad teavad, et neile Sinu kirjutatu ei meeldi.
    Selliste kommentaaride peale polegi mitte midagi muud teha kui naerda 😉

    Tervitustega,
    Annili

  • Avatar
    Vasta Pisi 26. november 2013 at 19:18

    Oh, millised luule read 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 26. november 2013 at 19:12

    Naeeeer 😀 tõesti sai naerda kõva häälega 😀 Haterid jäävad hateriteks 😀

  • Avatar
    Vasta Imbi 26. november 2013 at 19:11

    Tegelt ei saa ma aru inimestest, kes loevad ja uurivad asju mis neile ei meeldi… :S Mina küll ei loe teemasid mis mind kohe üldse ei huvita või kes mulle ei meeldi. Keegi ei käse ju neil su blogi lugeda nuga kõril (ma arvan vähemalt 😀 🙂
    Aga edu sulle blogimisel:)

  • Avatar
    Vasta Kadri 26. november 2013 at 19:01

    Tavaliselt blogi lugedes mōtlen et see on ikka üks vahva ettevōtmine, aga väga ei ole selle peale mōlnud, et sa selliseid solvanguid iga päev pead taluma. Üpris nōme!
    Mul üks hea sōber kes töötab riigikogus ja üritab oma asja seal justkui südamega ajada saab ka igapäev mitmeid sōimukirju ja siis ma alati mōtlen et sellise töö eest kus tööaeg on peaaeg alati 12 h ja sind kuudkui tümitatakse see riigikogulaste palk kyll piisav ei ole…

  • Avatar
    Vasta Karin 26. november 2013 at 18:58

    Heheeee, keegi vihkab sind tõesti nii palju, et vaevus lausa luuletama ja sõnu riimi ajama 🙂 Tase!

  • Avatar
    Vasta Marta Jõekäära 26. november 2013 at 18:54

    Ausalt öeldes esimene reaktsioon oli see,et ma naersin kõva häälega!!! Aga mimingi norm riiimimees! Teine mõte …..issand kui idioot!!

  • Avatar
    Vasta Carmen 26. november 2013 at 18:50

    Selle viimase kohta ütleks küll, et tule taevas appi! … eks mõni oligi kadunud, kui mõistust jagati 🙂