Uncategorized

su blogi oli vanasti nii lahe

30. november 2013

Mul on tunne, et inimesed igatsevad aega, mil Mallu alles jauras ja märatses ja närvi läks. Et publiku soovidele vastu tulla, siis tavai, lähen.

Mul on NII FAKING kopp ees sellest, kuidas inimesed ütlevad mulle, et kuule, sa olid vanasti nii lahe ja naljakas, nahui sa enam ei ole.

Ma üritan olla ikka täpselt samasugune nagu enne. Ma blogin omast arust kõigest – kas ei? See, et ma asju tutvustan – need on täpselt need asjad, mis mulle endale meeldivad ja millest MINA tahaks kuulda/lugeda. Kui sina ei taha, siis jäta need kohad lihtsalt vahele, eks?

Andke andeks, et ma asju LOOSIN 😀 Ma lihtsalt tahaks ka oma lugejatele kingitusi teha…Ega ma ju ise sellest mingit tolku saa.

Üldse viimasel ajal hakkab mul vist mingi mental breakdown tulema – ma tunnen ise ka, et ma olen digimuutumas millekski, mida ma enne ei olnud. See hirmutab mind. Ma olen soft nagu äsjavalminud sai ja ma tahaks endale selle eest kord tunnis molli anda.

Mind ajas närvi, et ma sundisin kõiki siin enda pildi poolt hääletama – ilmselgelt mõttetult, sest ma kaotasin. Mis seal ikka…

Mind ajab närvi, et mul on blogiga surve peal. Kirjutan ühte – ei sobi. Kirjutan teist – ka ei sobi. Kirjutan Marist – “Miks sa ainult titejuttu ajad?!”. Ei kirjuta Marist – “Mis “BEEBIBLOGI” see on, kus sa Marist ei kirjuta!?”.

Mulle on lõpuks peale langenud see…tunne, et ma pean vastutama mingi inimese eest ja õpetama talle KÕIKE. KÕIKE siin maailmas. Ja iga kord, kui ma näen midagi naljakat, mille kohta mõtlen, et “hahah, ma võiks sellest blogida”, siis mõtlen kohe, et kurat, raudselt see jälle kellegi kiusamine või õõnestamine ja lihtsalt ei kirjuta.

Kardan.

Ma olen vist hulluks läinud, aga ma olen hetkel veits haavatav. Plz ärge tulge rääkima, et ma vanasti olin nii lahe. Ma tean seda ise ka 🙁

Ja ühtlasi üritan ma kinni pidada süsivesikute vabast dieedist, mis tähendab EI TOBLERONE’ile ja see natukene tapab mind seest.

Niiet andke andeks, et ma tahan vahelduseks head teha. Andke andeks, et asju loosin. Andke andeks, et hääli kerjan ja andke andeks, et elan.

live-like-its-your-last-day_large-3340327

Tahaks natuke nutta.

Loe ka neid postitusi!

52 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Teele 1. detsember 2013 at 22:14

    Hei Mallukas loodan väga et mõni neist kommentaaridest parandab su tuju. Mina isiklikult arvan, et sa ei tee midagi valesti. Inimesed hakkasid ju massiliselt siis su blogi lugema kui Mari sündis ja sa titejuttu ajama hakkasid. Ära pane neid halbu kommentaare tähele, kelleks need inimesed end peavad , et sinu käest midagi nõuda, sa ei võlgne neile midagi. Kahjuks sa pead omale paksu naha kasvatama, kui sa tahad seda blogi avalikult edasi pidada. Aga ma loodan et sa kirjutad ikka edasi, sest ka mina olen sellest blogist sõltuvusse sattunud.
    Olen 32 aastane ja mul on 2 last. Ja siit poolt ainult head soovid.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 1. detsember 2013 at 17:12

    Ma nüüd mõtlesin, et kirjutan ausalt. Mida ma asjadest arvan!!!
    Esiteks, ka mulle ei meeldi koguaeg, kui kirjutad, et vaja seda ja teist. Ei tea, kas eestlase kadedus või miski muu… Aga samas!!! Näiteks see lugu – must have asjad… Mida sul läks vaja… Täiega meeldis ja tegin ka omale märkused. (täpsustuseks, mulle ei meeldinud lugu käekotist…). Aga mida ma tegin, lugesin alguse ära ja vahetasin lehte.
    Samas läpaka saagale elasin täiega kaasa.

    Mis mu idée on. Iga lugu ei saa meeldida kõigile. Kõigile ei saagi meeldida. Ka kõik lood ei meeldi ühele inimesele. Aga normaalne (pean end vähemalt normaalseks).. ei kirjuta sulle või delfisse – sa oled nõme jne. Inimene lihtsalt vahetab loo ära ja ei loe seda lõpuni. Kõigile ei saa kõik lood meeldida. Kui meeldiksid, siis ei oleks see lihtsalt normaalne!!!! Kõigile meeldijad ei meeldi tegelikult kellelegi!!!

    Aga millest mina sooviksin, et kirjutaksid 🙂 Kõigest – humoorikas võtmes!!! Kas on selleks Mari, kassid või elu. Mul vähemalt savi. Peaasi, et postitusi tuleks. Saaks korraks sellest sombusest ja külmast ja pingelisest elust vaheldust!!!

    Ja kui vajad järgmist käekotti – ja loodad abi saada. Siis tuleks sellest siiski sul kirjutada – kui ka mulle ei meeldi. On paljud kellele see lugu meeldib!!!

  • Avatar
    Vasta Tuuli 1. detsember 2013 at 15:57

    No näed, su blogi on lihtsalt teistele nii meeldejääv, et on millest rääkida 🙂 Ni, et ära põe! Meie fänname sind ikka!

  • Avatar
    Vasta Liise 1. detsember 2013 at 12:13

    Inimesed muutuvad kogu aeg ning on väär eeldada, et nüüd jäädki selleks “vanaks” Malluks. Iga hetk, sündmus, inimene jms jätab meis jälje, tänu sellele oleme need, kes praegu oleme 🙂 Osadel on lihtsalt raske leppida nende muutustega, kus sul laps või mingi muu on saanud tähtsamaks kui et märatsemine ja närvitsemine. Tuleks jääda oma liistude juurde ning kirjutada sellest, mida hing ihaldab! 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 1. detsember 2013 at 02:15

    Siin on juba kõik ära öeldud, aga siiski igaks juhuks mainin ka veel, et mitte kunagi ei ole võimalik kõigi meele järgi olla. Ole lihtsalt sina ise ja siis ongi kõik hästi, sest sellepärast ju sinu blogi loetaksegi – sinu enda mõtete pärast. Ja need on väga huvitavad!
    Ma ka ei saa aru, miks üldse loetakse kellegi blogi, kelle mõtted ei meeldi.

    See on ju ka normaalne, et inimese elus erinevad eluetapid vahelduvad, võib olla ühed lugejad tundsid rohkem huvi teemade vastu, millest kirjutasid enne lapse saamist. Teised leidsid selle blogi alles pärast “beebiblogiks” saamist.

    Ei soovita ka lugeda delfi haigeid kommentaare. Hoia sellest negatiivsusest ennast eemale, sest sul on vaja head energiat oma pere jaoks, muidu jääd veel haigeks.
    Toetan ka Egle viimast ideed:-)
    Soovin palju jõudu, kuula ainult oma peret ja mida head sõbrad ja tuttavad räägivad

  • Avatar
    Vasta Egle 1. detsember 2013 at 00:37

    Ahhh.. vanasti oli ju kõik teisiti! Ära mõtle sellele, kui paljud vigisema pistavad, vaid ikka sellele, kui paljud sinuga kas samal meelel on või neist postitustest abi ja jõudu saavad.

    Kõigega ei pea ja ei saagi nõustuda, aga jah, negatiivsed kommentaarid võiks inimesed ütlemata jätta. Pobisegu neid omaette, kui tahavad, aga teise päeva rikkuda ei ole kellelgi õigust. Kui ei meeldi – ära loe! See ei ole kohustuslik kirjandus! Blogi mõte ei ole tervele maailmale meelejärgi olla ja nende igavust tappa, kes ise midagi ei suuda või ei oska.

    Sinu kirjutisi lugedes on näha, et Sa oled saanud emaks, see on sind küpsemaks teinud ja täiesti normaalne on, et see paneb teisiti mõtlema, olema ja käituma. Mingite suvakate pärast ei ole küll oma uue maailmapildi üle mõtet kurvastada. Sul on Su Kardo ja Mari – siin ilmas on ainuüksi vaid nende kahe arvamus oluline, sest nemad on sinu elu ja pere. Mida arvab Juhan Kapa-Kohilast – who the hell cares?

    Mõtle, kui vahva oleks, kui iga negatiivse kommentaari kirjutanu peaks maksma 1 euro ja see läheks annetuseks! 🙂

  • Avatar
    Vasta Mannu 1. detsember 2013 at 00:28

    Ausalt öeldes kunagi ma sinu blogi ja sind veel eriti ei sallinud,tunnistan ausalt :/ Miks,no kunagi jäin mina sulle ette ja sa tegid mind kunagi korralikult maha…Emmed või Hitlerid? Tuleb meelde 😀 Aga see minevikus ja ega ma pikka viha ei pea oli mis oli.Igaljuhul siis kui sul sündis Mari siis ma vaikselt hakkasin jälgima su blogi no kuidas jälgima,piilusin iga natukese aja tagant 😀 Kuid nüüd avastan,et teen seda aina tihedamini ja tihedamini.Miks ma seda räägin just sellepärast,et mulle meeldib sinu muutus sa oled muutunud pehmemaks ja mõtled loogiliselt ehk ka tagajärgedele kindlasti veel positiivsemaks ja suhtud kõikidesse paremini ja austusega(noh vaenlased ja sõimajad välja arvata).Okey mingeid asju ma vahest ei pea õigeks mis sa teed,aga no comon…mis see minu asi on.Sinu elu ju,igal juhul hetke seisuga pole mul küll miskit halba sinu kohta öelda ja veel eriti sinu blogi kohta,teemad on piisavalt erinevad.Jätka samas vaimus ja varsti on sul nii krt veel üks truu fänn juures 😀 ja oot mida asja kellelegi ei meeldi,et sa loosimisi teed??? :O no see on ehtne eestlane siis mitte midagi mitte kunagi ei sobi.Igal juhul jätka samas vaimus ja ära reageeri igasuguste tohmanite peale 😉

  • Avatar
    Vasta Krissu 30. november 2013 at 19:52

    Ma arvan, kui sa enam ei blogiks, siis enamusel heiteritest poleks oma eluga enam midagi peale hakata, sest nende töö on igapäevaselt su blogi lugeda ja heitida 😀 Nad vajavad sind, sest muidu oleksid nad kurvad ja neil poleks enam mitte midagi kodus üksinda teha 😀

  • Avatar
    Vasta anniliwho 30. november 2013 at 19:36

    Ära jama naiska. Mulle su blogi meeldib ja pole su kirjutistel mitte midagi viga. 🙂 keep your head up 🙂

  • Avatar
    Vasta Krissu 30. november 2013 at 18:47

    Mariann, keegi ei soovi sulle ju halba, inimestel on vaja end kellegi peal lihtsalt välja elada, muud ei midagi. Ka sina elad end oma blogis välja, see ju tekitab kergendustunnet ja aitab pingeid maandada. Mina pole ka sinuga absoluutselt igas asjas ühel meelel, aga miski ikka ju kisub su blogi ikka uuesti ja uuesti lugema. Järelikult on sulle meile midagi pakkuda. Mõttetut pläma ei viitsi ju küll mitte keegi lugeda. Sa ilmselt stressad vist praegu natuke, kuna sa jäid haigeks, teine koht konkursil tegi ka vist oma töö. Aga elu läheb ju edasi – sul on imeline väike perekond, kes sind turgutab. Ära enam nuta ja blogi aga edasi, kui see jonnituju mööda saab. Kardo teeb sulle senikaua vanni ja hellitab sind, et elurõõmu tagasi saaksid 😀 Võta vajadusel aeg maha ja tegele oma perega, kui sa seda vajad. Aga jää edaspidi ikka meiega. Ootame märatsevat Mallut tagasi 😀

  • Avatar
    Vasta helene 30. november 2013 at 18:47

    Mariann sa oled nii tore noor ema.Lapse sund on muutunud sind .Jatka samas vaimus oma huvitava blogo pidamist ma hoian sulle poidlaid ja varbaid.Et sul edaspidi hasti laheks.

  • Avatar
    Vasta Helena 30. november 2013 at 18:16

    Tead, sa olid soft ennegi aga peitsid seda osavalt musta huumori ja iroonia taga. Nüüd aga on sul üks maakera soft nunnu Mari kodus ja sa ei suudagi vbl hetkel enam nii karm mutt olla. Ära muretse, su lugejad nägid sind ka juba enne läbi, et sa tegelikult bitch pole 🙂
    Ja kaalust….sa oled juba hetkel imelise kehaga ja kui tahad seda trimmi saada siis aitab selle vastu ikka pigem jalutamine lapsega, hularõngas, trenn ja muidu tervislikult söömine. Räägib inimene, kes on olnud enne laste sündi ülekaaluline ja võtnud alla mitte ainult raseduse kilod vaid -18 kilo veel imetamise ajal ja usu, šokolaad ei puudunud minu menüüst. Lihtsalt tuleb süüa tasakaalustatult. Igasugused kardinaalsed ära jätmised ei ole head ei ihule ega hingele:) Minu kilod ei läinud ise, ikka pidin jälgima mis suhu panen aga kui laps(lapsed) magama läksid ja hetk rahulikku minu aega õhtul teleka ees, siis oli alati väike magus amps, kommi, šokolaadi või jäätise näol olemas.

  • Avatar
    Vasta merka 30. november 2013 at 18:16

    chill! inimlik inimene ongi haavatav ja tahab vahest juhet välja tõmmata. see ongi lahe inimeseks olemsie juures. inimlik inimene ma ütlen, muud ülejäänud on robotid. ja kas me sellist eestit tahtsimegi 😀 mina muide olen isegi klaase lõhkunud, kui närvi lähen 😀

  • Avatar
    Vasta Leen 30. november 2013 at 18:06

    Kallis Mallukas ära jumala eest lase ennast mõjutada mingitest heiteritest.. Mul pole lapsi, ma pole kooligi lõpetanud, aga ma loen su blogi iga jumala päev ja käin vaatamas ega juurde pole tulnud. Ma loen seda blogi sest sa meeldid mulle isiksusena. Sa oled lihtsalt niu friiking tore inimene ja kirjutad ülimalt mõnusalt. Absoluutselt igast teemast. See on SINU blogi ja isegi kui sa muutud, mis sellest? Inmesena oled ikka sama, sul on lihtsalt rohkem kogemusi ja sa saad vanemaks. Mari jaoks oled sa super emme ja talle võiksid osad postitused kindlasti välja printida ja kokku köita 🙂
    Kui sina nüüd siin mõtled,et tahaks endale molli anda, siis ainuke asi mille eest seda teha võid on selliste mõtete mõtlemine 😀
    Hoia kõva! 😀

  • Avatar
    Vasta Triinu 30. november 2013 at 17:43

    Miks muidu siis öeldakse, et eestlase lõunasöök on teine eestlane.. SELLEPÄRAST ,ET INIMESED LEIAVAD ALATI ,MALLU ALATI midagi mille kallal viriseda ..Ja sa ei saagi kunagi neile meelejärgi olla..Ja tead mis, parem ära tahagi , ma olen sitaks elanud siin ilmas niimoodi (mitte,et ma väga vana oleks , kõigest 20:D ),et koguaeg kellegile meelejärele olla ja see on niii lame ..Mul hakkab endal ka vastik,et milleks seda jama vaja on ..Pekki ..ega sa kunagi ei saagi hakata ju kellegile meeldima kui sa kunagi meeldinud polegi . Niiet kirjuta täpselt selle millest soov on ja nii las ollagi ..Aga mina ootan seda Kardo ja sinu teemat mille kohta sa pidid blogima 🙂 . Ja see on ka minu meelest väga hea , et sa tahad inimestele midagi anda ..Inimesed on kadedad neile ei jõuagi lihtsalt kohale,et on keegi kes ei taha aint saada vaid ka annab ..:) Ole vunts ja jätka samas vaimus 🙂

  • Avatar
    Vasta Mia 30. november 2013 at 17:28

    Kõigile ei saa naguniii meeldida, see on võimatu. Lase aga edasi, las koerad hauguvad 🙂

  • Avatar
    Vasta Elis Vink 30. november 2013 at 17:23

    Kõik eelnevad sinu blogi lugejad on paljud mu mõtted ära öelnud, seega pikka juttu ei tee. Mainin siiski, et ka mul pole veel lapsi ega tahtmist nendeks, seega ei peaks ma eriti tite asjadest huvituma. Aga hoopis vastupidi! Olen sinu blogi lugedes palju targemaks saanud, lisaks kirjutad sa ka sellistest asjadest mida teised võibolla häbi või millegi muu tõttu rääkida ei taha. Olen sinu andunud fänn 🙂

    Ma arvan, et kui sa tahad ennast muuta – siis muuda, kuid ära kindlasti tee seda kellegi teise, ehk nende vingujate pärast. Kõigile enivei ei ole võimalik meeldida ega peakski.

    Seega jõudu ja jaksu sulle edaspidiseks ja kuigi ma ei tunne sind isiklikult – arvan, et oled imeline EMA ja BLOGIJA :))))

    Mina tänan Sind, et olemas oled just sellisena nagu sa oled!

  • Avatar
    Vasta Maria 30. november 2013 at 17:18

    Girl, take it easy! You are fucking awesome!!! Hakkasin umbes 6 kuud tagasi su blogi lugema, ise olen 26 a ja poja ema, nii, et nagu midagi väga ühist pole meil 😀 Mul laps juba 3,6 a ka 😀 AGA siiski loen igat su kirjutist, sunnin ka meest lugema, et koos naerda saaks 🙂 No sa niiiiiiii meeldid mulle!!! 🙂 Ülilahe inimene oled ja jätka samas vaimus, muutu või ära muutu, pohhui, sest sa oled FABULOUS!!!

  • Avatar
    Vasta Ketu 30. november 2013 at 16:30

    Hei! Palun ära lase end kõigutada inimestest kes sulle dikteervad kuidas seda blogi kirjutada (mul hea rääkida muidugi), ole sina ise. Kirjuta sellest mis meelel ja millest ISE tahad kirjutada, mitte sellest mida teised ütlevad. Tuleta endale meelde, et nii sa algul tegidki ja see meeldis inimesele ja see olidki sina. Muidu lihtsalt paratamatult lased hoopis lugejatel end vormida ja see ei ole enam sinu blogi vaid lugejate soovisaade. Muidugi on ka hea, kui keegi annab nõu millest kirjutada, saad sellele oma vaatenurga alt läheneda, aga ära ise ennast kaota, sest just see ongi see mis seda blogi lugema paneb. 🙂 Ja minu arvates on just hea, et vahepeal elad oma emotsioone välja, siis jutustad beebidest ja vahepeal tutvustad uusi huvitavaid tooted, jagad nippe jms, see teeb blogi vaheldusrikkaks. 🙂 Ja seni kuni mingit kohtukeissi ohtu pole, siis ära küll lase end kõigutada sellest, et kedagi solvata võid. Need on sinu mõtted ja just nagu sa ütlesid, siis nii mõnegi asja puhul on see, et sina julged selle välja öelda ning inimesed saavad endamisi mõelda, et ohh ma ei olegi mingi imelik, et nii arvan (lihtsalt ei julge seda ise välja öelda). Minu arvates on see äratundmisrõõm väga nauditav. 😀
    Jõudu ja jaksu sulle vingujatega ja pea meeles, et oluline on ikka jääda iseendaks. 😉

  • Avatar
    Vasta Simone 30. november 2013 at 16:16

    Pohh, ma laavin eniveis su blogi. Ma ei saa aru, et muutunud oleksid. Ja tõesti, ma scrollin ka lihtsalt nendest asjadest, mis mind ei huvita, lihtsalt edasi. Kõik võiks nii teha, aga haters gonna hate.

    Aga ma arvan ka, et olenemata sellest, et sa nüüd emme oled, oled sa ennekõike siiski Mallukas ja võid vabalt ka edaspidi sellistest asjadest edasi kirjutada, mis “emmedele” sobilikud ei ole. Ma ei tea, mis totakas nupsu-kanaema teema see on, et kui sa lapse saad, siis ei tohi kedagi enam heitida ja ei tohi öelda, et tegelt ka kõik lapsed ei ole ilusad jne. Sa vist kirjutasid sellest ka millalgi, et pead nüüd vist pehmeks hakkama:)

    Ning tegelikult on sul ju tõesti üüüüüüratu lugejaskond, kes sind armastavad ja sulle igatahes kaasa elavad. Vaata kasvõi neid hääli, mis sa said. Ära kahtle endas-see on sinu blogi üleüldse ja see on igaühe oma vaba valik, kas ta loeb, ei loe, või vihkab või armastab.

    Sai pikk jutt, aga tahtsin siiralt ikka oma toetust väljendada. Ma pole sinuga kunagi päriselus kohtunud, aga ikka mõtlen vahepeal, et kuidas Mallukal beebindus jm elu läheb ning õnneks ootab mind igal õhtul ka üks mõnus postitus, kust selle kõige kohta lugeda saan.

  • Avatar
    Vasta Mayri Tiido 30. november 2013 at 16:15

    Minu arvates on palju õigeid asju juba välja öeldud ning ma siit omalt poolt tahan ka takka kiita.
    Esiteks inimesed muutuvad ajaga enivei ja see on normaalne. Minu arust oleks see suht imelik, kui sa pärast Mari saamist oleksid mingi “piduuuuuu” koguaeg. Siis tuleks sul sama palju või isegi rohkem kriitikat, et kui halb ema sa ikka oled. Kuna sa oled mõistusega inimene, siis sa hoolitsed Mari eest nagu kord ja kohus ning paratamatult koosneb su elu hetkel peamiselt tema eest hoolitsemisega (jumal tänatud, eksole).
    Teiseks mind ei häiri absoluutselt mingid jagamised ja “reklaam” toodetele. Hea on lugeda kellegi soovitusi ning teine kord kui Eestisse jälle satub mõne asja endale ka soetada. Muidugi mul kasse ei ole ning kassi postitused ei ole “mulle”, aga ma ei hakka sind terroriseeima sellega! See on normaalne, et inimeste elud on erinevad!
    Kolmandaks, loe kõiki toetavaid kommentaare siin ning suuna oma energia just nendele inimestele, kes aksepteerivad sind sellisena nagu sa oled. Ei ole mõtet kõigi soove rahuldada ja pealegi, meil kõigil on elus inimesi, keda huvitavad ainult ühed või teised teemad. Hea sõber kuulab aga kõik ära!

    Igatahes, ma ei taha siin ka mingi jõle tark õpetaja olla, aga lihtsalt soovin, et sa vähem piinleksid selle suure kommentaaride vooga, mis sulle tuleb (ja siiski kirjutan ise ka ühe :D).

    Pane täiega edasi! (seda vist tahtsingi lihtsalt öelda)

  • Avatar
    Vasta uniparemassilmas 30. november 2013 at 16:12

    Minu arvates on see blogide teemal vingumine eriti haige. Kui sulle ei meeldi kellegi blogi, miks sa seda siis lugemas käid? Ja kui ongi nii, et algul meeldis ja mingi hetk viskab üle, siis no kamoon, keegi ei hoia ju vägisi kinni selle blogi küljes.

    Su blogi on ainus “titeblogi”, mida ma loen. Avastasin selle siis, kui sa veel Marit ootasid. Jälgisin mingi aeg, siis viskas üle ja päris tükk aega ei lugenud. Mäletan, et tagasi pöördusin just mõttega “huvitav, kas Mari on juba sündinud” 😀 Nüüd jälle loen.
    Sa ei ole mu lemmikblogija, mitte mingil juhul. Aga su blogi on ometigi üks neljast võõra inimese blogist, mida ma aeg ajalt jälgimas käin. Jaaa, ma jätan päris mitu postitust vahele, kui mulle tundub, et mingi postitus ei ole päris minu jaoks. Niiet seda peaksid teised ka tegema: just skip crap what you don’t like, mitte vinguma, sest blogid on küll avalikud, et teised saaksid lugeda, aga peamiselt on need siiski mõtete avaldamiseks.. ja mitte kellelgi ei ole õigust öelda “ou, kuule, su mõte on igav!”

    Kuigi ma saan aru väga hästi, miks sa pissed off oled. Minu blogi on muutumas tõsiselt wc paberiks, kui see oleks paberkandjal, aga ma olengi hakanud just sellepärast sinna ainult mingit soga kirjutama, et kui ma kirjutan oma mõttetest liiga palju, saan ma päriselus nii palju tagasisidet “ou, ma lugesin su blogist, et blablablaaa, you fucking bitch, mis õigust on sul niimoodi öelda?” ja nüüd ma kuuulen pidevalt, et mu blogi on mõttetu pubekamöla.

    Niiet, ära ükskõik mida sa teed, inimesed ei olegi kunagi rahul!!

    Seega keep going ja ära laste teistest häirida.

  • Avatar
    Vasta K 87 30. november 2013 at 16:08

    Mina arvan, et muutused on head. Ega peale lapse sündi ei saagi olla sama vallatu, vastutustundetu või emotsionaalne(loe: raseduse kaasnevate hormoonide mõju). Minu arust oled just küpsemaks, võiks öelda isegi Marit kaitsvaks “emalõviks” muutunud. Täitsa loomulik muutus, mis käib beebiootuse, sünnituse ja igapäeva eluga kaasas.

  • Avatar
    Vasta ... 30. november 2013 at 16:01

    See on ka tobe kui rahvas on “good old Mallukas on ikka olemas” Mida perset? 😀 Ega keegi teine sinu nime alt vahepeal blogimas ei käi, no shit et inimene muutub ajaga veits eriti siis kui ta peab lisaks enda asjadega tegelemisele uue inimese vormima ja kasvatama, et temast mingit koolitulistajat ei saaks. Fuck them all. Kuigi see on väga levinud blogi on see endiselt sinu isiklik blogi, kirjuta millest tahad. Minul on ka vähe kasu beebiloosidest ja kassiloosidest ja ega ma tavaliselt üldse loosidest väga ei osale, aga mis see sinu asi on, see on minu enda isiklik probleem. Ega see ei tähenda, et sa oma isiklikus blogis ei või selliste asjadega tegeleda. Bullshit http://i.imgur.com/Aa6MoYr.gif

  • Avatar
    Vasta Kadri 30. november 2013 at 15:49

    Pfff… Ma just pidin kirjutama, et mulle on Su blogi rohkem meeldima hakanud. Ju olen ka soft siis.

  • Avatar
    Vasta mari 30. november 2013 at 15:44

    Veider on see, et keegi üldse ütleb mida keegi oma blogis kirjutama peab. See on nii eelis, et keegi seda üldse lugeda saab. Niiet pole ju mõtet selle pärast pabistada 🙂

    • Avatar
      Vasta Karin 30. november 2013 at 16:11

      Ma oma postituse ajal mõtlesin ajukurrud krussi, et mida ma sellesamase “ära kirjuta sellest, kirjuta hoopis sellest” vigina peale tahtsin vastata. Nyyd tuli meelde, tänu sinu kommentaarile. Vastaks neile “lugude tellijatele” nagu Kreisiraadio Seksiabis Vallo vastas:”Teate tydrukud, kui te tahate nalja teha, siis helistage raadiosse, tellige lugu!”. 🙂

  • Avatar
    Vasta Ty 30. november 2013 at 15:44

    Mis dieeedijutttu sa siin ajad? Esiteks sa näed endiselt väga hea välja ja teiseks – imetamine on ise juba dieet! Kaloreid ON SUL VAJA PIIMA TOOTMISEKS. Süsivesikuid on ka inimesel vaja mõistlikus koguses. Lihtsalt loobu saiast, suhkrust, kartulist-makaronist ja läheb kohe paremaks nii enesetunne kui välimus.

    • Avatar
      Vasta mallukas 30. november 2013 at 16:16

      Täpselt seda ma ju teengi 🙂

      • Avatar
        Vasta Ty 30. november 2013 at 20:58

        see ei ole dieet 🙂 sa ajad dieedi ja normaalse toitumise segamini sel juhul 😛

      • Avatar
        Vasta SV 1. detsember 2013 at 11:38

        Söö TOBLERONE’T!!!! Kellele see hea on, kui kodus on õnnetu emme/naine!?!? Don’t worry, be happy!

    • Avatar
      Vasta Oimakas 30. november 2013 at 17:14

      jaa, eile oli telekast siuke huvitav saade, kus ema saadeti spaasse ja isa jäi nelja pojaga koju ja kes nägi, basseinistseenis pani tähele, et see naine oli täiesti superkehaga!!! Ja ta on sünnitanud 4 last! ma näen isegi mittesünnitanuna halvem välja 😀 ja ta ei olnud mingi salooriumi tibi või jõusaalikuninganna vaid tavaline tubli maa emal seega mallu, kui sul enne ei olnud kalduvust ülekaaluline olla siis vaevalt Mari üksinda su nüüd igaveseks ära rikkus 😀

  • Avatar
    Vasta k2tsuu 30. november 2013 at 15:41

    Palun kirjuta jaa ainult marist ja igapäevastest asjadest. Kumma külje peal mari täna magas ja ms sa täna söögiks tegid.. Niiii põnev ju 😀 Ja see on norm, et lapse saamisega softimaks muututakse, aga sinu puhul pole roosamannastumist niikuinii karta.

  • Avatar
    Vasta Karin 30. november 2013 at 15:41

    Ma lugesin ka su eelmise postituse alla tulnud kommentaar ja nõudepesemise ajal (minu 10minutiline meditatiivne seisund titemajanduse kõrval) jäin mõtlema nende asjade yle. Et sa pead ikka sigatugevate närvidega naine olema, et kõigele sellele kriitikale vastu pead. Ma olen ka omast arust härga täis naine, väliselt tugev ja konkreetne. Aga kui ikka läheb hinge teise poolt öeldud tyhine lause, siis on pill lahti. Ma tean, mida sa tunned. Las keeb yle, hakkab kohe kordades kergem. Kellele ei sobi, siis leiate oma internetisirvija paremast ylemisest nurgast yhe väikse x-i. Vajutage sinna and it is all gone.
    Beebiblogi beebiblogiks. Pidevalt on kuulda ininat, et kelle tuttav topib liiga palju titepilte hveisspukki yles, kelle tuttav ainult jahubki “meie kakisime ja meil on nii palju kikusid” ning inimese juttu temaga ajada ei saa. Ja siis on jälle teistpidi häda, kui sa neid asju kõike ei tee. Eestlane on ikka yks rahulolematu loom. Diagnoos lausa.
    Pai sulle, Mallukas!

  • Avatar
    Vasta Kertu Kärk 30. november 2013 at 15:31

    Kellele ei meeldi, sel on täielik vabadus mitte lugeda. Enamus ikka täiskasvanud inimesed koos ja saavad aru, et see pole mingi kohustuslik kirjandus siin 🙂 Seega vinguda ja ette heita on äärmiselt lapsik.
    Ole sina ise!

    Inside my heart is breaking
    My make-up may be flaking
    But my smile still stays on
    Show must go on 😉

  • Avatar
    Vasta Kertu 30. november 2013 at 15:30

    Tõsiselt, elus on niigi palju asju, mis stressi tekitavad, ära lase blogil olla üks neist asjadest. Kirjuta vaid neile, kes seda hinnata oskavad ja ära pane tähele neid, kes ise küll absoluutselt kirjutamisannet ei oma, aga kellele meeldib niisama viriseda ja vinguda. Mul endal küll beebit ei ole, aga ausalt öeldes loen ma nii Mari postitusi kui ka muud, sest lihtsalt juba su kirjutamisstiil on nii naljakas ja huvitav!
    Jõudu ja jaksu sulle! 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 30. november 2013 at 15:23

    Oled ainuke beebiblogija, keda lugeda viitsin (kuna pole ise ema, seega logish, et väga ei viitsi beebikaid lugeda :D), seega oled küll endiselt äge. Rahu! 😀

  • Avatar
    Vasta A 30. november 2013 at 15:20

    vabandust, aga mida sitta? See on sinu blogi ja sul on täielik õigus kirjutada seda, mida sa ise tahad ja mis parajasti pähe lööb 😀 Ja kellele ei sobi siis jumala eest, otsige mingi teine blogi, mis rahuldab teie vajadusi! Mina loen tänase päevani silmad punnis, bussis, trollis, kodus ja tööl ka! Ei ole kordagi mõelnud, et issand mallukas on nii igavaks läinud.. Mallukas ruulib ikka veel!

  • Avatar
    Vasta Oimakas 30. november 2013 at 15:17

    äsjavalminud sai on muideks väga kõva, aga äsjavalminud saiale pritsitakse vett peale, et ta pehmeks muutuks 😀

    Samas ma küll üritan aru saada, see peaks olema maailma kõige loogilisem asi, et kui sa lapse saad, siis elu muutub ju tohutult ja prioriteet ei ole enam lahe olemine või niisama olemine… lastetul inimestel on ehk raske samastuda nüüd lihtsalt. Soovitaks siinkohal kasvõi natukenegi üritada neil ennast sinu olukorda panna.

    Samas mõtle kui tore, sa vähemalt saad oma nö hobiga tegeleda ka lapse kõrvalt. Mõni mägironija näiteks ilmselt ei saaks seda tükkaega teha 😀

  • Avatar
    Vasta Pipi 30. november 2013 at 15:16

    Sina ei pea küll kellegi ees andeks paluma. Sina kirjuta ikka sellest millest tahad ja soovid, tee loosimisi ja mis iganes soovid, sest see on sinu blogi, mitte nende oma. Tehku nad ise endale blogid kes virisevad, vaevalt keegi nende omasid lugedagi soovib. Need inimesed lihtsalt käivad ägisevad ja virisevad ja on lihtsalt ühed vinguviiulid, kes pole oma elus mitte millegagi rahul ega sa ise mitte millegagi hakkama! Blogi on siiani lahe ja sina samuti! 🙂

  • Avatar
    Vasta kerli 30. november 2013 at 15:15

    Sul on väga tore blogi, ürita heiteritest mitte välja teha. Tean, kerge öelda, raske teha 🙂 vägev oled 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 30. november 2013 at 15:14

    Tee seda mis sa teed, siiani on kõik suurepärane olnud. For real! Please don’t stop 🙂

  • Avatar
    Vasta S. 30. november 2013 at 15:14

    Heihei, ega ma midagi halvasti enne mõelnud. Seda postitust lugedes tahaks ma sulle öelda, et kirjuta sellest, mida SINA tahad. Kui sa tahad asju loosida, siis davai, tee seda. Vb on mulle (meile?) vale mulje jäänud seoses sellega, et sa midagi täiega reklaamid.
    Aga jah, kirjuta sellest, mida sina tahad, mis sulle meeldib ja hinge peal on. Täpselt nii nagu ka su blogi kirjelduses on, et kõigest mis rõõmustab või tuska teeb 🙂

    • Avatar
      Vasta Kaia Kersti 30. november 2013 at 16:00

      Peale seda Kardo küsimust Tuska kohta, loen seda iga kord nagu muska 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Clara 30. november 2013 at 15:13

    Ma tahaks ka sulle molli anda 😀 krt käigu kõik per..e! Kellele ei meeldi, ärgu lugegu. Jumala eest, mis neil fcking inimestel viga on? Kui ei sobi hoia suu kinni, kui sobib- kiida takka, aga tulla mölisema, et oi vanasti nii ja naa, vanasti oli eesti kroon ja rubla kah! Kas vähe neid ägedaid blogisi mida lugeda kui see nii igav. Ja Sulle molli, et sa üldse tõsiselt kedagi siin võtad 😀

  • Avatar
    Vasta Silvia 30. november 2013 at 15:13

    Äh Mallu, take it easy now. Anna mulle andeks kui ma sind kuidagi solvasin või maha tegin. Ma ei tahtnud ju üldse pahaga. Sinu isikupära ei ole ju kuskile kadunud. Nagu näha siis see postitus seda just näitabki. Old good Mallu on ikka alles.. Usu mind, ainuke asi mida ma sulle ette kurtsin, oli see et sa neid faking mänge ei mängiks ja mingeid annetusi ei paluks ja siuke tühimula, tead küll.. Oleks ma sul lähemal võiksid minu õlal küll nutta – ausõna!
    Sa jumala eest pane kõik kirja mis su ajusopis keerleb, just seda me lugeda tahamegi.. Päriselt ka!!!
    Pane kasvõi kirja see seik kui mingi peni põõsa-alla sittus või Kardo hommikul boneriga ärkas. See ongi ju asja point, sa ei ole kuskile kadunud!
    Tee endale üks pikk pai ja tea, et sa meeldid meile just sellise otsekohesena nagu sa oled.

  • Avatar
    Vasta meow 30. november 2013 at 15:11

    Mind ei häiri ükski su postitus, loen kõike hea meelega. Okei, lapsi mul pole, seega beebiasjade loosimistest mul nagunii osa võtta ei ole mõtet, aga no ei häiri mind need ka. Las nad olla, sina tahad kellelegi head teha ja keegi ilmselt saabki sellest rõõmsamaks. Ära põe, lase samas vaimus edasi!

  • Avatar
    Vasta kätu 30. november 2013 at 15:10

    Ah, tead. Kui tuleb mõte,mingil teemal blogida – Tee seda! Ära mõtle, et näe, sellele ei meeldiks ja blablablaaa.. alati on keegi, kellele ei meeldi miski. Nagu ütlesid, siis ärgu lugegu seda.
    See on sinu blogi ja vaata oma lugejaskonda – see on nagu üüüüratu. Keeeep Going!

  • Avatar
    Vasta Kati 30. november 2013 at 15:09

    Ah persse, saada nahhui need igisejad.

  • Avatar
    Vasta Anu 30. november 2013 at 15:09

    Pai sulle 🙂

  • Avatar
    Vasta Carol 30. november 2013 at 15:08

    Sa oled ikka maailma vahvaim blogija ja sa ei ole ei igav, paks, mõttetu ega nõme. Sa oled IMETABANE!