KARDO SUHETEST

appi, ma vajan romantikat!

6. jaanuar 2014

Nimelt otsustasin ma, et kaua ma pean selle Kardoga koos olnud olema, enne kui me romantiliselt kuskil spas aega pole veetnud? Nõnda hakkasin ma usinalt googeldama. Olgu mainitud, et lapsesõbralikkus mulle seekord spade juures korda ei lähe, sest lapsele kavatsen ma üheks ööks vanaema külla kutsuda, ise aga rahumeeli romantikat nautida. Kui te nüüd tahate öelda, et lapsega koos saab ka romantikat teha, siis ma ei keela teil seda teha. Andke aga tuld, mina ei saa :))

Ühesõnaga olen ma välja sõelunud sellised pakkumised:

  1. Ecoland Boutique Hotell pakub välja 102.26 euro eest romantikapaketi, mis sisaldab:

2. Rocca Al Mare hotell pakub romantikapaketti 95 euro eest, mis sisaldab:

3. Viimsi SPA pakub aga säärast paketti 119 euro eest:

4. Meriton Grand Conference & Spa Hotel pakub säärast lõõgastuspaketti kahele:

Nagu näha, siis mõni on uhkem, mõni kesisem. Samas Kardo ütles, et teda need protseduurid ei huvita ja no õhtust saame ju süüa ükskõik, millises lähedalasuvas restoranis.

Oeh, raske on see valik. Kas keegi on käinud kuskil neis? Meie kriteerium on see, et see peab Tallinnas asuma, sest autot meil ei ole. Kus on ilus ja mõnus? 

EDIT:

Samas kui saaks kuskilt auto laenata, siis oleks võimalused täiega ahvatlevamad. Nagu näiteks Sagadi mõis, mida üks kommetaator soovitas. Seal saab romantikapaketi vaid 89 euriga! 

  • Sagadi mõisa härrastemaja külastust
  • kolmekäigulist romantilist õhtusööki koos mõisaproua lemmiknapsuga   hotelli restoranis
  • majutust Sagadi mõisa hotelli hubases superior toas 1 öö
  • tervitusjooki ja magusat üllatust hotellitoas
  • rikkalikku buffee hommikusöök hotelli restoranis
  • hommikumantleid ja susse

 

Loe ka neid postitusi!

80 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Doctor Camilus 28. aprill 2015 at 21:15

    Tere tulemast Doctor Camilus
    spetsialist kliiniku Kas soovite
    looduslik ravi krooniliste haiguste
    nagu neerupuudulikkus südamehaiguste
    vähi HIV ja AIDS või muu haiguse ravi
    meiega ühendust See e-:
    doctorcamilusclinic@gmail.com

  • Avatar
    Vasta L. 8. jaanuar 2014 at 22:46

    Detsembris käisime kaasaga Meritonis, super!!! Meil oli pakkumises ka privaatsauna ja mullivanni kasutamine. Algul ma mõtlesin, et pff, miks siis niisama kodus ei või saunas käia, aga see oli ikka hoopis miskit muud 🙂 väike vein kõrvale ja super! Annan igaks juhuks pakkumise lingi ka http://www.hotelliveeb.ee/et/meriton-grand-conference-spa-hotel/spaa-ja-loogastuspaketid-4/pakett

  • Avatar
    Vasta Triinu 8. jaanuar 2014 at 16:03

    Eelmine aasta(2012) otsustasime peiksiga, et mingeid erilisi jõulukinke ei tee ja läheme hoopis spasse. Sai valitud esimene pakett (Ecoland). Üldjoontes jäime rahule, aga pean mainima, et teenindus oli tiba umbkeelne, aga samas sai hakkama ilusti, Tuba oli jahe, aga radikat keerasime peale ja läks päris kähku soojaks. Bassein ei olnud väga suur, aga samas ei olnud ka rahvast – olime basseinis kahekesi (vb selle pärast, et vesi oli jahe?). Aga ma olen külmavares ka, tegelt… Pärast massaaži anti pokaal veini ka. Aga meie jäime rahule. Söök oli ka hea ja tuba oli ilus. Täitsa hea kogemus oli ja romantikat sai ka korralikult tehtud. ;).

  • Avatar
    Vasta Nele 8. jaanuar 2014 at 12:55

    Ma ise valiks vast viimase. Oma kogemuste põhjal Viimsit ei soovita kuna ei saanud eriti head teenindust ja hommikusöök oli ka päris niru. Rocca al Mare oma aga väga meeldis, veetsime seal oma pulmaöö. Mullivanni me küll ei saanud aga meeldis siiski väga.

  • Avatar
    Vasta T. 8. jaanuar 2014 at 10:35

    Ma soovitan siis ka omast kogemusest 😀 sellistes superkallites hotellides ma käinud ei ole, aga Rocca al Mare hotellis olin oma elukaaslasega, just seal samas nö. romantika paketi toas. Asukoht oli väga hea, polnud raske üles leida. hotell on super ilusas kohas, meie tuba oli vaatega merele. Hotellis on vaikne ja rahulik. Tuba oli väga ilus ja vannitoas on mullivann, mis oli ülimõnus ja on ka massazhi eest. Vanni mahub ilusti kahekesi istuma 😀 eriti, kuna me oleme mõlemad suhteliselt pikad inimesed ja raske on leida sellist vanni kuhu ära mahuks 😀 ja hommikusöök mis sinna sisse kuulus oli ka väga hea. Valik oli lai, võta mida tahad, söö ennast ribadeks 😀 aga vot selle tervisekeskuse kasutamiseni ei jõudnud, niiet kahjuks ma ei tea kuidas seal see bassein jne välja näevad. Toaga ja hommikusöögiga jäime igal juhul mõlemad väga rahule.

    • Avatar
      Vasta T. 8. jaanuar 2014 at 11:07

      Lugedes siin teiste inimeste negatiivseid kommentaare Rocca al Mare hotelli kohta olen ma suhteliselt üllatunud, kuna meil küll nii halb kogemus polnud. Muidugi võib olla oli eeliseks see, et mu noormees käis varem hotellist läbi ja organiseeris kõik valmis ja siis tuli alles minule järgi. Teenindus polnud sugugi nii halb kui siin räägitakse. Ja kohe kindlasti polnud voodil barbarissi kommid 😀 hoopis midagi kallimat, nime kahjuks ei mäleta :/ ainuke miinus vb see, et hommikusöök oli tõesti natukene liiga vara. Aga pärast saab ju edasi magada kui soovi 😀 nii igal juhul meie tegime 😀 kuni check out-i pidime tegema. Aga kui soovite midagi kodu lähedal, siis tõesti soovitan Rocca al Mare hotelli. Minul pole selle koha kohta midagi halba öelda. Loodetavasti leiate ikkagi midagi sobivat millega mõlemad rahule jääte 🙂

  • Avatar
    Vasta K 8. jaanuar 2014 at 02:37

    Minu lemmik SPA on siiamaani Toila Spa Wellness keskus! Sinna küll raskem saada kui autot pole, endalgi see mure üsna suur 🙁 aga Viimsile hääl ka minu poolt. Elame ise Viimsis ja eelmisel aastal käisime mehega seal – tõsiselt mõnus ja hubane. Natuke imelik oli muidugi kodule nii lähedal olla aga kõik muu oli viis pluss 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 7. jaanuar 2014 at 16:54

    Käisime ennem jõule elukaaslasega ka romantsi tegemas. Küll aga pärnus. Nimelt käisime Rannahotellis. Kuna meie spa mõnudest ei hoolinud siis sobis see meile ideaalselt. Maksime 75 eurtsi, supperluks tuba oli. Magamistuba ja nö elutuba eraldi, fantastiline vaade merele. Ja armas hommikusöök all buffees. Meie jäime väga rahule 🙂

  • Avatar
    Vasta Dagi 7. jaanuar 2014 at 16:43

    Viimsi või Laulasmaa, pigem isegi viimane!:)
    Meritoni ei soovita kindlasti!
    Ja kui auto leiaksite siis kindlasti Rakvere AQVA. Lääne-virukana ma hotellis ööbinud pole, aga vee ja saunakeskus annab enamusele eesti omadele kaarega silmad ette ning spa-protseduurid olla kuuldavasti oma hinda väärt! Praegu küll on kogu kompleks Venemaa venelastest ülerahvastatud, kuna on need nn. vana kalendri vene jõulud ja uus aasta!

    P.S vaata juhul kui auto saate ka seda pakkumist : http://www.hotelliveeb.ee/et/vihula-mois/romantikapaketid-16/pakett
    julgen nende naabrina soovitada! 🙂

  • Avatar
    Vasta Karo 7. jaanuar 2014 at 14:34

    Laulasmaal tehti alles suht hiljuti hotellis remont ja spa on minumeelest lähikonna parimaid. Sinna saab Õikalt suht lihtsa vaevaga poole tunniga marsaga ka kohale.

    • Avatar
      Vasta evelin 7. jaanuar 2014 at 18:26

      Viimsil vähemalt tubade osa mõjub nagu ühikas või haigla.

  • Avatar
    Vasta Annu Re 7. jaanuar 2014 at 12:58

    Mina soovitaks ka Viimsit,sest seal on mõnusad saunarituaalid ja bassein:)Väga mõnus ja meeldejääv koht:)

  • Avatar
    Vasta Mari 7. jaanuar 2014 at 12:47

    Ma olen ainult Viimsi spas käinud, kasutasime sõbrannaga kahepeale romantikapaketti 😀 😀

    Kõik oli tore, ainult üht ütlen – kuna me olime ka ilma autota, siis ausalt ka, tagasi tulles oleks võinud taksosse investeerida. Absoluutselt ebaglämm tunne oli peale hommikust saun-bassein-hommikusöök mõnulemist seal kuradi bussipeatuses seista ja -22C’ga bussi oodata. Nagu mingi tavaline inimene eksole 😀

  • Avatar
    Vasta Zippy 7. jaanuar 2014 at 11:33

    Ecolandis oli meil väga huvitav kogemus. Peab mainima, et tuba meile meeldis ja vahuveiniga jäime ka rahule, aga tavalisse sauna meid ei lubatud, kuigi see oli paketi sees, saun oli välja renditud mingile perele. Mitmekordse nõudmise peale saime sinna 15 minutit enne sulgemisaja lõppu. Järgmine hommik oli aga terves hotellis elektrikatkestus. Loomulikult ei maininud seda meile keegi ja meil oli hiline check out, hotell oli nagu tondiloss. Muidugi olime pettunud ja vihased. Hommikusöök oli ka kesine ja nii teenindaja kadus kuhugi nii ära, et ei saanud midagi küsida. Kurb on see, et kohal oleks potensiaali, aga teenindus on nii halb, et rikub kogu kogemuse ära.
    Pärnus käisime viimane kord hotell Wasas ja saime hoopis vastupidise kogemuse. Hotell ise on natuke nõukaaegne, aga teenindus on väga hea ja protseduurid mõnusad. Lisaks käisime Estonia termides, et saaks vees ka mõnuleda.

  • Avatar
    Vasta Riina 7. jaanuar 2014 at 10:36

    Ma käisin Rocca al Mare spaas eelmisel talvel. Võtsime ka romantikapaketi ja mullivanniga sviidi. Jäin väga rahule! Tuba oli väga mugav ja ilus, mullivann võinuks olla suurem, kuid mahtusime ikkagi ära, sampus oli isegi täitsa joodav. Puuviljadega oli meil ka mure nagu keegi eespool kirjutas, puha kuivanud aga me valasime neile sampust peale ja läks:-) Ujuma ja massaazi ei jõudnud, oli toaski piisavalt mõnus. Mis aga erilisel meeldis, oli hommikusöök – ülimaitsev ja väga palju erinevaid sööke – pannkooke, sooje värskeid kukleid, peekon, praemuna, puder jne. Ühesõnaga mõnus!

  • Avatar
    Vasta Sandra 7. jaanuar 2014 at 10:23

    Ma tegin ka selle tüki ära, kui meil sai mehega 10 kuud koosoldud. Talle oli see üllatus, et nii, nüüd on minek. 😀 Sidusin tal silmad kinni, nii et ta ei teadnud ka, kuhu ma teda sõidutan. 😀 Jube mõnus oli, käisime Pühajärve spaas. Kuna liigume autoga, siis otsisin kõik lähedalasuvad maakonna läbi ja põhiliselt 1 pakett jäigi silma, mis mulle sobiv oli. Tallinnas on jah neid võimalusi jalaga segada, ma kade kohe, aga sinna on ikka liiga kauge sõita. Maksin küll hingehinda selle eest, aga väga mõnus oli. Toas olid roosid ja küünlad ja puuviljad, vaade oli Pühajärvele ja rõdu ka. Aastaaeg oli küll vilets ja tuul oli kõle, nii et jalutama just ei saanud minna. 45 minutit vedelesime šampusega mullivannis, pärast käisime ujumas ja saunas ja siis vist kell 8 õhtust sööma hotelli restorani, mis asus kõrgel klaasseintega tornis. Tuledega valustatud park oli kenasti näha. Restoran oli reserveeritud, nii et me kahekesi ainult olimegi, vaikne muusika ja küünlad laual. Sõime kõhu head-paremat täis ja arutasime oma pulmaplaane. 😛 Väga-väga lahe oli, kui kunagi on rohkem raha, siis kindlasti kordaks seda veel. 🙂 Teile aga tuld!

    • Avatar
      Vasta meow 7. jaanuar 2014 at 23:21

      Minu arvates jälle üks jubedamaid spasid see Pühajärve. Ujumiseks vaja aeg bronnida, toad väiksed, restoran asub ju tegelt GMP hoones…. jamps. Mulle istub siiani enim Meresuu Narva-Jõesuus, Rakvere oma meeldib ka.

  • Avatar
    Vasta Jaanika 7. jaanuar 2014 at 10:20

    Nendest pakkumistest oleme mehega Rocca Al Mare`s käinud ja jäime üsna rahule. Vaade oli ilus, tuba oli mõnus ja ka mõlemad söögikorrad olid väga maitsvad. Tuba mõnusalt suur ja enamuse ajast istusime me mehega mullivannis. Alla spaasse me ei jõudnudki. Muidugi kui lähete kogu päevaks, siis võite sealt ka läbi hüpata. Kuna me pealinna inimesed pole ja olime tulnud just laevalt (õhtupoolikul) oli see suurepärane vahepeatus.
    Miinus-toas on telekas liiga kaugel ja liiga väike, aga no ega te telekat sinna ju vaatama lähe 😀
    Kui teatud kohad on mulle never again (Tartu Dorpat, Pärnus üks paik), siis sinna otsustasime tagasi kunagi minna.

  • Avatar
    Vasta b 7. jaanuar 2014 at 09:16

    Ecolandi ei soovita, Viimsi spad ja Meritoni küll. Veel on norm. hinnaga pakett kalev spa-s, ööbimine sviidis, mullivann toas, hommiku-ja kolmekäiguline õhtusöök hinnas jne. Samuti Kalevis hea veekeskus.

  • Avatar
    Vasta Helen 7. jaanuar 2014 at 09:09

    Lisaks soovitaksid ma sul vaadata sellist lehte: http://pakkumised.ee/?category_id=3 ehk leiad sealt midagi head, soodsat ja romantilist 🙂

  • Avatar
    Vasta leenu 7. jaanuar 2014 at 08:46

    Unustasin mainida ,et hommikumantlid olid Aquas tasuta,aga susse pidi kassast ostma.

  • Avatar
    Vasta Pisi 7. jaanuar 2014 at 08:44

    Rocca al Maret ei soovita. Olime mehega seal ja no romantikast oli seal asi kaugel. Esiteks see sviit on tänavapoole ja nt hommikul kell 4 aeti meid üles, kuna need aknad ja seinad lasevad müra läbi. Lisaks pidi olema roosid ja romantiline kaunistus voodil. See siis oli selline, et voodil barbarisskommid ja rätikutest luiged. Mullivann ei tööta ja nt hotelliveeb.ee kaudu saab kommentaare lugeda ja nagu näha, siis ei ole aastaga seal midagi korda tehtud. Söök. Esiteks mulle käis pinda see, et lasti vene keelset muusikat, teiseks ei osanud teenindaja meile menpp kohta midagi rääkida, kuna ta ei saanud meist aru, kolmandaks, restorani saabudes tervitati meid vene keeles, viiendaks. Kuigi me andsime varakult teada, et mida soovime, siis imestas meid nt see, et tellisime küüslauguleivad alustuseks, et siis hea oodata praadi. Meie siis ootasime 30min oma leibasid aga siis tulid teised paar minutit enne seda, kui meie oma roa kätte saime ja neil kulus nende leibade saamiseks ainult 5 min. Isegi jäätist ootasin 20min, nii et söömine venis meil 2,5h pikkuseks. Lõpuks olime juba nii väsinud seal restoranis ootamisest, et tuppa saades istusime voodis ja vaatasime telerit. Kui palju seda pisikest seal nägi. Ja lubatud puuviljad. Need oli ka kokku lepitud, et mis kellaks tulevad ja lõpuks pidime ise neid taga ajama ja kui kohale jõudsid, siis olid kuivanud nässakad. Lisaks mulle ei meeldinud ka see, et hommikusöök on kell 7-9 ja nt veekeskuse külastamine on ka kell 7-9, mis seal hinna sees. Muidu maksa ise kinni. Ja sööma minna tasub juba hiljemalt kell 8. Meie läksime 8.30 ja siis oli juba valik kesine. Ja ütleme nii, et ei olnud see mingi puhkus. Kui tahate romantikat, siis sõitke linnast välja nt vihterpalu mõisa või muu selline koht. Seal ikka linna kärast väljas ja saate end rahulikult välja puhata.
    Meie ikka ootasime, et lähme vedeleme mullivannis, vaatame koos filmi ja sööme puuvilju, saame hommikul rahulikult ärgata, kuna lapsi ei ole kaasas. Tulemus oli see, et mullivannis liguneda siis, kui saabusime hotelli ja jörgmine päev peale hommikusööki. See aeg läheb lihtsalt nii kiirelt, et ei saa ise arugi.
    Ja meil nt küsiti vastuvõtus kohe, et mis kell hommikul lahkume, kuna järmine päev tööpäev. Kui vastasime, et tulime puhkama ja lahkume kell 12, kuna selline aeg meile lubati, siis oli kökimöki. Ei öeldud enam midagi. Aga jah. Nii halba restoranis söömist ei ole meil veel olnud. Enne lähme mehega ilma ööbimiseta kuskile sööma, et saada puhkus.

  • Avatar
    Vasta leenu 7. jaanuar 2014 at 08:42

    Kui aus olla mind vottiks hingetuks esimese paketti hind sul peaks heal jarjel mees olema kes selle summa kinni maksab.Kui.sinu lapsuke natuke suuremaks kasvab siis oskan soovitada Aqua.Spa hotelli.Toitlustuse koha pealt super kiired teenindajad.Kehahoolitsused olid super massaaz eriti.Parast tukk aega olid nii vasinud ei jaksanud katt ega jaga tostaAga toa valik oli niru pidime olema teisel ,aga olime esime.sel sest teinekorrus asus nii madalal

    • Avatar
      Vasta Helen 7. jaanuar 2014 at 09:06

      Minuarust selleks, et kvaliteetaega nautida pole see üldse hull hind. Saab alati iga kuu natuke raha kõrvale pandud ja kasvõi pooleks hinna maksta. Oma suhte peale pole ükski hind liiga kallis, et seda mitte kulutada. Ja pealegi, see polegi kulutamine vaid investeerimine hästi toimivasse suhtesse, kus inimesed saavad olla kahekesi, ilma segavate faktoriteta.

      Meie mehega näiteks teeme suuremad investeeringud alati kahe peale. Siis ei tundu see hind nii üüratu, et eelarvesse auku sisse teha ja mõlemad oleme rahul ja õnnelikud 🙂

  • Avatar
    Vasta G 7. jaanuar 2014 at 08:13

    Annan oma hääle Viimsile. Just eelpool mainitud õdusa basseinipoole pärast, lisaks on seal väga mõnusad saunarituaalid, mina ausalt öeldes jäin nendega nii rahule, et lisaks võetud massaaž ei olnud üldse vajalik, oleks ka ilma väga mõnus olnud.

    Lõppude lõpuks olete teie kaks need, kes seal olema peavad, igast muud vidinad ja protseduurid on teisejärgulised. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 7. jaanuar 2014 at 08:08

    Viimsis olid meie toas küll sussid, aga me käisime seal ka nüüdseks juba aasta tagasi.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 7. jaanuar 2014 at 08:07

    Ecolandi ei soovitaks, näeb välja nagu nurgatagune Värska taastusravikeskus. Ühesõnaga – pettumus!
    Viimsit soovitaksin, seal sai viimati käidud.
    Rocca koha ei oska kommenteerida.
    Kahjuks tundub mulle, et kõik parimad SPA’d on Saaremaal 🙁

  • Avatar
    Vasta ave 7. jaanuar 2014 at 08:05

    Mina olen käinud Meritonis ja Viimsis. ´
    Meritonis on toad ilusamad ja kaasaegsemad, Viimsis juba toad veidi väsinud.

    Spa on Viimsis kindlalt parem (hubane, hämar, mõnusalt soe õhk ja vesi, 3 sooja sauna+ülejäänud, tasuta kraanivesivesi kas kurgi, laimi või apelsiniviiludega, spa baari hinnad odavamad). Meritoni spas hakkas külm ja vesi suures basseinis oli ka jahe ja need massaažijoad kõik ei töötand. Interjöör oli hele ja liiga valgusküllane. Soome saun oli naistele ja meestele eraldi pesuruumis, aurusauna sai ka pesemisruumist (nö naiste ja meeste poole pealt sai sauna kokku tulla). Infoks veel see, et 19.01 läheb Meritoni spa remonti.

    Hommikumatlid on Viimsis toas, Meritonis saad rentida mingi 6 euri eest (spa kassast). Susse polnud kummaski hotellis.

    Hommikusöök oli Meritonis parem ja rikkalikum.

    Söögikohti on Meritonis rohkem (Vene restoran, Madmoiselle, Cubano baar – aga hinnad on metsikult laes. Viimsis oli sushi nurk ja siis restoran Meritäht. Mõlema hotelli restoranis oli hea toit.

    Soolakamber oli ka Viimsis parem, kuna seal oli ikka tunda, et hingad soolaõhku sisse + kamber ise oli soe ja mõnus muusika mängis. Meritoni soolakas oli ses suhtes uhkem, et seal sai telekat ka vaadata (ilma hääleta, samal ajal mahe muusika mängis). Aga veider oli see, et seal mängis looduskanal (Nature vms) ja sellel ajal kui me kambris olime, tuli seal mingi haigete ja vigastatud loomade saade…

    Personal oli sõbralikum ja abivalmim Meritonis.

    Ühesõnaga kui sind ei heiduta natuke vanem hotellituba, siis kindlasti Viimsi (ma läheks ka sinna iga kell tagasi, just spa pärast).

    Head puhkust!

  • Avatar
    Vasta J. 7. jaanuar 2014 at 07:44

    Ma pole küll üheski eelnimetatud SPA’s käinud, aga kui ma saaksin valida sinu eest, siis võtaksin Rocca paketti for sure. No merevaade ja mullivanniga sviiit. No mida veeel tahta. Kõige odavam ka eelnimetatust. Ja no kui masssaaši tahad, siis las Kardo teeb sulle midagi:D

  • Avatar
    Vasta Kadi 7. jaanuar 2014 at 07:35

    Kasuta hotelliveeb.ee otsingut, seal on pakkumised päris palju odavamad kui spaade enda kodukal 😉 me käisime veidi aega tagasi Narvas ja saime paketi 90euroga, samas kodukal oli u 70euri kallim 🙂 neil on mingid hooajapakkumised.

  • Avatar
    Vasta Anneli 7. jaanuar 2014 at 06:23

    Mina soovitan Laulasmaa Spa romantikapaketti. Seal ka õhtusöök hinnas ja see oli ikka superhea. Samuti saime mõlemad 1h massaaži 🙂 Tallinna lähedal asub, aga paketi hind on kallim kui nendel, mis oled siin välja toonud.

  • Avatar
    Vasta Svea 7. jaanuar 2014 at 05:56

    Rocca SPA-s oli viimati niiiiii külm vesi, et mina ei suutnud seal ujuda hommikul. Ecoland, noo, tundub juba veidike kahtlane hotell olevat mu meelest. Viimsi ja Meriton on kindlasti kindla peale minek, spaa osa väga hea 🙂

  • Avatar
    Vasta Infoks 7. jaanuar 2014 at 01:48

    Viimsi on täitsa mõnus jah, ise käisin ka hiljuti ja ei tahtnud ka päris Tallinnasse, kuigi kaalusin ka Tallinna-siseseid variante. Viimsi andis küll mõnusalt distantseeritud tunde Tlnast. Soovitan minna. Überlux pole, kuna veekeskuses käib üsna palju inimesi, aga igal juhul väga mõnus, kindlasti proovige ka neid saunarituaale! Just leilisauna oma, aurukas pole nii eriline.

  • Avatar
    Vasta Kärt 7. jaanuar 2014 at 01:43

    Üüü, me lähme ka peiksiga kohe-varsti aastapäeva tähistama Sagadisse, võtsime sellesama paketi. Ootan niii väga, tundub mõnus.

  • Avatar
    Vasta kaka 7. jaanuar 2014 at 01:42

    Aga Kalev spa?

  • Avatar
    Vasta Stine 7. jaanuar 2014 at 01:18

    Mina soovitan küll Sagadit kui igasugu protseduurid pole olulised 😉 Käisime kallimaga enne jõule seal. Väga mõnus ja hubane koht! Õhtusöök oli maitsev ja hommikusöök ka rikkalik. Lisatasu eest soovitan võtta just vanniga toa! Sellele 89 eurole lisandus siis 25 euri. Me tegime nii ja hea otsus oli see. Lisaks on mõisa külastus ja metsamuuseumisse saab ka. Ja kui veel lisaks romantikat tahate teha siis Altja rand on vaid 5 kilomeetri kaugusel. Meie käisime järgmisel päeval veel rannas jalutamas ja tormist merd nautimas. 🙂 Selle hinna eest on romantikat küll ja veel!

  • Avatar
    Vasta Kaire 7. jaanuar 2014 at 01:15

    Me käisime ka ükskord Viimsis. Toad on normaalsed, aga küllaltki tavalised. Protseduurid mõnusad. Hommikune laud küllaltki rikklaik. Saunad ja ujula on tõesti mõnusad ja hubased.
    Viimsi kasuks räägib ka see, et praktiliselt üle tee on Scotland Yard. Seal sai kena kõhutäie ja seejärel vedelesime terve öö omavahel.
    Telku mängib ka igast kanaleid…no kui koduigatsus tuleb kallale vms. Nett on ka, et oma kogemusest kiirelt teateid anda.

    • Avatar
      Vasta Infoks 7. jaanuar 2014 at 01:46

      Scotland Yardi enam pole.

  • Avatar
    Vasta S. 7. jaanuar 2014 at 01:12

    Ecolandi ei soovita ka mina minna, käisin ja pettusin – saun on imetilluke aurusaun väikese basseini kõrval ja šokolaadimassaaži tuba ka nagu nõukaaegne perearstikabinet. Teenindus väga vigases eesti keeles ja ebaviisakas, samuti külm ja must koht, nii akent paotades kui fuajees liikudes hirmus suitsuving, kuigi väidetavalt suitsetamine hotellis keelatud 🙁

    Aga kui näiteks kaugele minna ei soovi, siis võib alati minna Nordic Hotel Forumisse, sealne relax-keskus on nii mõnus ja superhea vaatega vanalinnale… Hinnad tubadele vb veidi krõbedamad, aga kui protseduure ei taha, siis ei tohiks väga hull ka olla.

  • Avatar
    Vasta pia 7. jaanuar 2014 at 01:06

    Spaad lahjuks soovitada ei oska, aga kadestan teid 😉 Endal kahjuks vanemaid lähedalt võtta ei ole, kellega lapsed jätta. Nautige seda oma aega, see on ka väga oluline!

    Kuidas sa muidu toitmisega teed sel ajal? Mari saab pudelist rinnapiima?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. jaanuar 2014 at 01:32

      Ikka jah rinnapiima 🙂

  • Avatar
    Vasta H. 7. jaanuar 2014 at 01:04

    Minu lemmik on kindlasti Aqva Spa Rakveres ning sinna on täitsa normaalne isegi Tallinnast bussiga minna kuna Rakvere bussijaam on Spale väga ligidal. Kui hinnad natuke hirmutavad ja kannatus on natuke ka oodata siis tavaliselt turismimessil on pakutud paketti kus Tai massaaži ostuga antakse kaasa ka Spas viibimiseks üheöö pakett (sh. hommikusöök ja veekeskus). Ja see Tai massaaž seal oli ikka parim kogemus, saab võtta variandi, kus olete mõlemad koos ühes ruumis ning massaaži teevad tailannad ise. Teine üpris lahe asi seal mõlemale korraga tegemiseks oli Rasulbad. Esimest korda kui üldse koos SPAsse läksime valisime ka Aqva ja meid paigutati ilma lisatasuta sviiti… pole ei enne ega pärast seda külastust kordagi ennast niivõrd lõõgastununa tundud.
    Pakutud variantidest oskan ainult Viimsit kommenteerida ning kõige parem selles SPAs on kindlasti veekeskus, toad olid minu arust paari aasta taguse seisuga natuke väsinud ja pisut nõukaaegsed ning oma toa kardinat me lahti teha ei tahtnudki, sest vaade avanes sisehoovi prügikonteineritele. Hoolitsused olid suhteliselt keskpärased, seal vist käib palju soome turiste, seega hinnad olid ka vastavad ja kosmeetik ei olnud üleliia soe ning sõbralik.
    Mis puutub meestesse ja nende huvisse hoolitsuste vastu siis minu oma ka ei tundud alguses tahtmist kuid peale seda kui heas massaažis korra käinud oli siis peale seda proovib ikka võimalusel alati selle protseduuri ära. Mingi kreemitamine ja muud hoolitsused ilmselt aga jooksevad küll enamusel mööda külgi maha…

  • Avatar
    Vasta Kati 7. jaanuar 2014 at 01:03

    Mina annaks ka oma hääle Rakvere Aqvale, kui kaugemalt vaadata. Pärnus midagi esiletükkivat pole. Suht kesised. Kui Tallinnasse,siis Viimsi. On veidikenegi nö kodunt eemal 🙂

  • Avatar
    Vasta Lin 7. jaanuar 2014 at 00:17

    Grand Rose Spa Saaremaal 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. jaanuar 2014 at 00:26

      ei saa nii kaugele 🙁

  • Avatar
    Vasta Johanna 7. jaanuar 2014 at 00:16

    Selles Ecolandis käisime me koos noormehega. Võtsime ka mingisuguse romantikapaketi, mis sisaldas šokolaadimassaazi ja veekeskuse kasutust terve aja, vbla oli midagi veel.
    Massaaz oli enam-vähem, kuigi massöörid ei osanud vist sõnagi eesti keelt. Poisile anti ka, muide, stringid jalga- tore, eks.
    Mõtlesime, et kuna oli juba hilja, ei hakkand enam õhtul ujuma minema, hommikul aga, kui tahtsime seda teha, oli uks, kust ujuma sai, lukus. Teadmata põhjusel. Nägime vaid niipalju et kogu ujumise möll oleks toimunud ühes basseinis- eeldasin midagi natu rohkemat 🙂
    Õhtusöök oli u paarikäiguline- kõigepealt toodi salat, siis ootasime pearooga u 45 minutit ning kogu selle söömise juures ei saanud me klaasigi juua, mitte midagi juua. Päris kehva oli süüa nii.. Söök iseenesest oli vist hea, aga kanale oli miski kahtlane söömiseks möeldud asi ümber pandud.
    Hotelli saabudes, seal olles ja sealt minnes ei kuulnud me sõnagi eesti keelt- ilmselt vene spa vms, aga netist kuskilt ma seda välja ei lugenud. Kui oleks lugend, poleks läinud. Isiklikult soovin kuulda ikka riigikeelt sellistes asutustes.
    Viimaks- seal oli KÜLM. Ilmselt oli mul terve seal oldud aja kas jahe (hotellitoas oli natu soojem kui koridoris) või külm.
    Samas lugesin ka inimeste arvamusi spa kohta ja mõnele meeldis, mõnele meeldis väga, mõnele vähem, aga mina kujutasin oma romantikapaketti kindlasti …. romantilisemalt ette.
    Kui otsustad Ecolandi ikka minna, pls anna teada, kuidas meeldis 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. jaanuar 2014 at 00:27

      usu mind, ma enam ei lähe sinna kohe kindlasti, pärast siin kogemuste lugemist 😀

  • Avatar
    Vasta G. 7. jaanuar 2014 at 00:03

    Olen käinud Rocca Al Mares, super teenindus, armas tuba – merevaade, ja vahuvein oli ka hea! Võin pilte saata, kui soov!

  • Avatar
    Vasta ketukas 7. jaanuar 2014 at 00:03

    mina ei soovitaks konkreetset paketti, just seetõttu, et mehed tavaliselt hoolitsustest ei huvitu ja see hull juurdehindlus tuleb enamasti miskist toakaunistusest (a la roosiõis vaasis).
    Pigem kasutage seda raha kallima toa ( a la juniorsviidi) jaoks ja võtke ise küünlad ja vein kaasa.
    Minu täielikuks lemmikuks on hoopis Rakvere aqva spa.

  • Avatar
    Vasta Merje 7. jaanuar 2014 at 00:03

    viimsi spaa on tallinnas küll kõige mõnnam

  • Avatar
    Vasta Eva 7. jaanuar 2014 at 00:02

    Viimsi SPA on ülimõnusa veekeskusega ja need saunad on ka super… igal pool on selline mõnus hämar ja romantiline, meeldib väga igastahes! 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. jaanuar 2014 at 00:11

      No mu kaalukauss ongi praegu kõige rohkem Viimsi spa peal nüüd 😀

  • Avatar
    Vasta Gzz 7. jaanuar 2014 at 00:02

    Käisime mehega paar kuud tagasi just Ecoland Boutique Hotellis, sama pakett oli mis Sinulgi siin välja toodud. Ausalt öeldes ma ei soovitaks sinna minna, on kordades paremaid valikuid nt Rocca al mare romantikapakettide kohta olen palju kiidusõnu kuulnud 🙂
    Sealne õhkkond oli kuidagi venepärane, töötajadki seal suuremas osas venelased, kuid mõistsid siiski üsna hästi ka eesti keelt.
    Tuba oli üsnagi normaalne, pakutav vahuvein on seal aga Sovetskoje, mis minu meelest absoluutselt juua ei kõlba, “magus unistus” ehk puuviljavaagen oli aga normaalne.
    Telekal töötasid ainult paar vene kanalit ja needki sahisesid 😀
    Spaa protseduurid olid küllaltki mõnusad, kuid ei midagi erilist minu meelest.
    Kõige suurem pettumus oli muidugi õhtusöök, välja oli reklaamitud nimelt privaatne õhtusöök kahele, kuid privaatsusest ei olnud jälgegi, kui meie sööma läksime siis tuli just parasjagu grupp vene noori sinna sööma, nii et seal kisa-kära sees pidimegi õhtustama. Söögid olid samuti keskpärased.
    Kiidan vaid hommikusööki toas, see oli super hea ja toitev 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. jaanuar 2014 at 00:10

      Okei, siis jääb Ecoland ära 😀

  • Avatar
    Vasta N 7. jaanuar 2014 at 00:00

    Ärge Rocca Al Maresse kindlasti minge. Käisime seal mehega paar aastat tagasi ja niimoodi pettusime. Meil oli ka romantikapakett. Helistati samal päeval meile ja küsiti täpsemat kellaaega, millal jõuame, et nad saaksid puuviljavaagna ja shampuse õigeks ajaks tuppa viia. Ütlesime, et jõuame kell 5. Kell 5 kohale jõudes teatati meile vigases eesti keeles, et nemad arvasid, et tuleme kell 2 ja nad viisid juba kell pool 2 asjad tuppa. Tulemuseks oli see et shampus ulpis vee sees, puuviljad olid koledad ja kuivanud ja kui mees ütles neile, et sai ju kokku lepitud kell 5, öeldi lihtsalt, et keegi unustas ära 😀 Ega see meie tuju eriti ei rikkunudki ja välja me sellest väga ei teinud. Õhtust läksime sööma sinna samasse restorani. Menüü oli väga kesine ja neiu kes meid teenindas, tige ja ülbe. Süüa me sealt ikkagi ei saanud ja kuna kell oli juba nii palju,et enamus kohad olid juba kinni, sõitsime mäkki ja tegime mäki einetega oma toas romäänsi edasi. Siiamaani naerame, kui sellest suurepärasest hotellist mööda sõidame.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. jaanuar 2014 at 00:10

      Aga õhtu oli siis sellegipoolest romantiline, eksole :D?

  • Avatar
    Vasta Jane 6. jaanuar 2014 at 23:50

    Jahh, meie ooma mehega oleme lati Tallinnast võimalikult kaugele vaadanud. Muidu on kuidagi tavaline ja lihtne. Muidugi meil pole VEEL last ka 😀 Ja rahakest karohkem järgi. Aga eks aasta pärast nutan samu asju taga 😀
    Kui saate Tallinnast kaugemale (kuidagigii) siis on se palju väärtuslikum puhkus. Belive me 😉 !

  • Avatar
    Vasta Kris 6. jaanuar 2014 at 23:48

    Valikutest kindlasti esimene. Aga soovitan ikka lähituttavad läbi küsida, ehk keegi ikka saab autot laenata. Teise linna sõitmine on täiesti teine teema. Tallinnas jääte te siiski nagu kodusesse õhkkonda ja pole päris see.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 6. jaanuar 2014 at 23:54

      Tead, ma olen siin haardkoor vend ja räägin, kuidas ei taha Mariga spasse minna, aga ma tegelikult ei tahaks temast väga kaugele ka üldse kohe mitte minna. Kaugemale spasse läheksin nt sõbrannaga, kui Kardo turvaliselt Mari valvab 😀 Mitte, et teised turvalised ei oleks, aga nemad ju ei tea nii täpselt, mis Marile meeldib ja mis mitte ja… Ma ei teagi. Tahaks, et kohe kui spaatamine läbi, saaks kiiresti koju oma ihuvilja juurde tulla :))

      • Avatar
        Vasta Käxu 7. jaanuar 2014 at 11:59

        Võtke vanaema ja Mari ka kaasa aga pange nad teise tuppa 😉

  • Avatar
    Vasta konkreete 6. jaanuar 2014 at 23:46

    mulle tundub ka nr. 1 kõige toredam. Samas soolakamber on surm läbi igavuse kohutava muusika saatel, aga noh, elab üle. Seal ei tohtinud isegi juttu ajada, ma saaremaal ühte proovisin 😀

  • Avatar
    Vasta Kadri 6. jaanuar 2014 at 23:46

    Sagadi saab minu erapooliku hääle 🙂

  • Avatar
    Vasta mari 6. jaanuar 2014 at 23:46

    Viimsi spas on hetkel chilli..ee-s ka soodukas, 55eur. Nädalavahetuse l minnes 20eur juurde maksta. Ja kõik holdused ja protseduurid -20%

  • Avatar
    Vasta Merili 6. jaanuar 2014 at 23:43

    Tean, et soovid Tallinna lähistele, aga kui kunagi plaan on kaugemale minna siis mina soovitaksin Kubijat, Võrus, hästi selline väike ja hubane spaa. Hästi mõnus 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 6. jaanuar 2014 at 23:40

    Mina vana spakoll soovitan Viimsi SPA-d! See on lihtsalt võrratu oma hubaste tubade ja hea teenindusega. Spa ise on ilmatuma mõnus ja kõik muu selle paketi juurde kuuluv võrdub väga kvaliteetne elamus.

    Ise valiksin nendest pakkumistest muidugi hetkel tegelikult esimese, kuna see tundub superahvatlev. Ise pole kahjuks käinud-näinud Ecolandis.

    Teised ei kutsu. 😀

  • Avatar
    Vasta Silja 6. jaanuar 2014 at 23:38

    See on jah hea, et Ecolandis nii palju hoolitsusi ja värke hinnas, aga ma kardan, et see on kehva tasemega hotell (nagu eelpoolgi on öeldud). Meriton on kindlasti mõnus. Viimsi Spas on tõesti väga hubane vee- ja saunakeskus. Kahjuks ma jah Tallinnas väga pole käinud spades, kuna minipuhkusi olen siiani ikka kuskil kodust eemal võtnud. Kui Pärnu spadest tahad rääkida, siis nende kohta oskan igasugu kogemusi jagada 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 6. jaanuar 2014 at 23:40

      Võtan vastu ka Pärnu SPAde soovitusi 😀

      • Avatar
        Vasta sv 7. jaanuar 2014 at 05:59

        Nonii.. Pärnu 🙂 Kõige parem nö veekeskus on Estonias (Estonia termid). Erinevad saunad ja basseinid, mõnus interjöör (pole selline laste veekeskus). Toad on lihtsad, kohati tundub nõukaaegne, samas on erinevate majade toad eritasemel – võib ju parima bookida. Massaaži ajal käis Elmari raadio.

        Terviseparadiis – väga head toad, söögid ka paremad kui Estonias. Veekeskus lastekas, aga suur ja hea ikka. Massaaži ajal tädi pidi mu surnuks rääkima, aga see vist pole sulle probleem 😀

        Strand – väga head toad ja parim hommikusöök! Spakeskus üsna väike. Wellness keskus, mis hoolitsusi pakub on väga hubaste tubadega, ainus kus ikka interjöörile ka tähelepanu on pööratud. Samuti oli teenindus hea. Hotellis on ka ööklubi!

        • Avatar
          Vasta Berit B. 7. jaanuar 2014 at 07:47

          Tervis ravispaa pole ka paha, kui satud II majja. Kenasti remonditud toad. Üsna odav. Spaa – ja saunakompleks on täitsa mõnus. Jaapani vann on äge.

        • Avatar
          Vasta Helen 7. jaanuar 2014 at 08:53

          Mina kui Pärnakas soovitaks pigem Villa Wessetit. Esiteks on see üliluks, seal hinna sees on tavaliselt ka Estonia Termide pääse, mis on Wessetist üle tee. Termid on küll mõnus koht lõõgastumiseks – läbi kahe korruse erinevaid saunasid ja bassusid. Siinkohal soovitaks siiski mitte nädalavahetusel minna – no sellel lihtsalt põhjusel, et hinnad on alati odavamad nädala sees. Näiteks pakett “Mõeldud vaid Teile kahele”, maksab alates 79 eurot. Villa Wesseti allkorrusel asub ka päris hea restoran.

          Estonia ja Tervis on aegunud, Tervise Paradiis aga liiga lahmakas ja pigem selline lastega perede teema. Linn on natuke vb liiga kaugel jalutamise jaoks ja seega ka kottidega bussipealt tuleku jaoks. Wesset aga on väike, hubane ja peaaegu kilomeeter lähemal linnale jne.

          See on siis minu, kui Pärnaka vaatevinkel.

          • Avatar
            S 7. jaanuar 2014 at 20:03

            Wesset on jah ilusam ja Estonia spa pilet ühele olenevalt kellaajast ja päevast võib nii alla 10 eurigi jääda. Ehk siis Pärnus panustaks ma pigem heale majutusele, parimat spaad saab Estonia termides, mis on kohe Wesseti juures. Võite võtta paketi nt hommikusöögiga vms ja muudes restodes, Supelsaksad jne muudel aegadel maiustada. Pärnu on talvel väga vaikne, aga nt pärast või enne spaad on alati võimalik teha väike tiir mere ääres, mis on kohe sealsamas ja reede/laupäeva õhtul väike klubitiir teha.

  • Avatar
    Vasta laura 6. jaanuar 2014 at 23:36

    Võtaks ikka selle esimese ju! Seal kõik spa mõnud hinna sees ju 🙂

  • Avatar
    Vasta annu 6. jaanuar 2014 at 23:36

    Meie oleme kaasaga teinud paar korda aastas väikseid romantikasutsakaid lõunanaabrite juures. Hooaja väliselt võib häid pakkumisi saada.

  • Avatar
    Vasta Kaja 6. jaanuar 2014 at 23:26

    Ahjaa… Tallinn…. pigem soovitaks ikkagi eemale, tallinnas on kõik pakkumised omamoodi nirud. Küsige parem tuttavatelt/sõpradelt autot, tasub minna eemale kasvõi kuskile Tallinna lähedale 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaja 6. jaanuar 2014 at 23:23

    Otsi pakkumist parem Sagadi Mõisa, see on väärt koht, kuhu minna romantikat tegema, söök on super ja õhkkond veel parem, lisaks saab kõik toas-söömised ja värgid, särgid teha 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika 6. jaanuar 2014 at 23:18

    Nendest valikutest kindlasti Meriton, väga ilusad toad ja puhas ilus valge stiilne SPA, need kaks ülejäänud valikut ikka tugeva klassivahega kohad võrreldes Meritoniga, ei soovitaks… Aga romantikat läheks mina hoopis tegema Viimsi SPA-sse, see ka ju peaaegu Tallinn, sealne SPA veekeskus on nii hubane ja sume, et romantikaga saab algust teha juba basseinis, mõnus hämar ja kompaktne.

  • Avatar
    Vasta Kea 6. jaanuar 2014 at 23:16

    Ma valiks kohe selle esimese. Spa on minu jaoks selline lõõgastamiskkoht ja no ilma massöörita pole ka lõõgastust. Niisama võite ka kuhugi linnasauna ja ujulasse minna, ning Mari kodust vanaema juurde kupatada et romantsi öösel saada 😀
    Ja hind sellise paketi koht aon ka ikka väga mõistlik.

    • Avatar
      Vasta Mari 7. jaanuar 2014 at 12:40

      Hahahahahahhahaha 😀
      Ma nii naeran praegu. Kujutan ette kuidas sauna minnes tehakse musi ja mõlemad oma poolele pesema betoonpinkide ja plast-pesukausside ja mammide/taatide vahele. Pärast saadakse sauna puhvetis kokku ostetakse maasikafantat ja vaadatakse sulnilt üksteisele silma.