Uncategorized

lugu sellest, kuidas mul hull ukse taga käis

20. jaanuar 2014

Istun mina rahumeeli hommikul elutoas ja “söön Mari varbaid”, kui keegi vastu ust peksma kukkus. No selline tagumine, nagu oleks just 70 liitrit vett mu alumistele naabritele krae vahele sadanud vms. Lähen siis mina uksele, seljas Kardo t-särk, hea, et päris palja tagumendiga polnud. Ukse taga oli naine. Umbes 40, purupurjus, ja küsib: “Kus Karl on?!”.

Ma üritasin talle seletada, et siin ei ela ega ole ühtegi Karli ja ta on tõenäoliselt vale ukse taga. “KUS KARL ON?!” möirgas ta uuesti ja pressis ennast sisse. Tormas kohe elutoa poole ja möiratas: “AH SEE ONGI SINU JA KARLI VÄRDJAS VÕI?!”. Sel hetkel läksin ma üsna paanikasse, sest ma mõtlesin, et ta võib äkki Marile kallale karata või jumal teab mida teha. Seisin siis ukse ette ja hakkasin teda vaikselt välisukse poole pressima. Ta enne ikka jooksis korraks magamistoa poole kah, aga sain ta natist kinni ja ikka uksest välja. Joosep jooksis muidugi ukse taha, aga mul ei jäänud muud varianti, et uks kinni lüüa.

Tõesõna mul jalad ja käed värisesid.

Eit jätkas ukse taga kriiskamist ja peksmist. Üsna pea kuulsin, kuidas mingi mees (ju siis naaber) tuli talle rääkima, et ta kutsus politse ja mingu naine nüüd heaga minema. Naine kukkus nutma, et Karl ei tule välja, on juba kolm päeva siin olnud ja see lits (mina) ei lase Karli koju tulla.

Lahe, et mu naabrid nüüd arvavad, et ma olen mingi perelõhkuja 😀 Aga lõpuks tuli politsei ja viis selle naise minema. Rüselesid natuke väljas, aga viidud ta sai. Siis sain Jossi ka koridorist sisse tuua.

Ma usun, et see naine oli lihtsalt vales majas. Õika näeb ju suht sarnane välja inimestele, kes siin ei ela. Hell, isegi minule teinekord, kes ma siin elan 😀

Aga endiselt… WTF?

what_the_hell_just_happened-7962-9069045

Loe ka neid postitusi!

30 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta A. 30. august 2016 at 20:33

  Sorry, loen tagantjärgi Su postitusi, see oli küll päeva nali 😀 😀 😀

 • Avatar
  Vasta Kertu 21. jaanuar 2014 at 09:59

  Kui ma tavaliselt pole kommenteeria tüüpi, siis see on postitus mida ma lihtsalt pean kommenteerima. Teil ikka väga vedas selle juhusega, sest esimese asjana hakkasin kohe mõtlema, MIS õudused oleks võinud juhtuda. Purupurjus inimest ei tea kunagi ja ilmselt vedas, et ta kohe ikka päris purjus oli. Sest oleks ka võinud olla väga vägivaldne jne. Selliste juhuste pärast ma ilmselt olengi täielik argpüks ning kui korteris elasin siis üldiselt vaikselt ignoreerisin koputusi uksel, kui ma juhuslikult ei teadnud kindlalt, kes see olema peab. Igatahes väga õudne ja väga tore, et said tädikese kiiresti uksest välja lükatud. Samuti ka kiiduväärt naaber, kes seda tädikest sealt ära ajas, tihti on ka see lugu, et naabrid ei taha teiste asjadesse sekkuda ja olekski see mutt terveks päevaks uksetaha paugutama jäänud :D!

 • Avatar
  Vasta Annika 21. jaanuar 2014 at 00:07

  Klatšihimulistel naabrimammadel on nüüd mahlane uudis:
  Kuni Kardo tööd teeb, magatad sina Karli kelle sa teiselt naiselt üle lõid… ja juttu jätkub kauemaks!
  Mina ikka oma naabrite arvamusest hoolin ja minu meelest oleks õudne kui naabrid seda hullu uskunud oleks, et sa peidadki mingit Karli diivani taga…
  Aga veel õudsam muidugi see hull Mariga samas toas ja veel nii negatiivse suhtumisega. Õnneks sa oled kõva mutt ja mina panen oma raha küll sellele, et sa oleks ta seal välja peksnud ka kui vaja!

 • Avatar
  Vasta leenu 20. jaanuar 2014 at 16:46

  Kui mina pisike olin oli meil allkeldris kingaparandus.Ja ukspaev vaatame ,et uks habemega mees sesisab esikus.Ukse haalt me molemad ei kuulnud ,et oleks sisse astunud.Ema juhatas selle harra keldrisse ,sest ta otsis kingseppa ,aga oli uksega eksinud.

 • Avatar
  Vasta Kristiina 20. jaanuar 2014 at 15:21

  Mõelda vaid, et Kardo mängib Karli sellele naisele ja andis teie aadressi talle kah. Häbi lugu 😀

  Aga kui tõsiselt seda asja võtta siis ma südamest loodan et see kallis daam teile tagasi ei tule. Mõelda vaid et inimesed nii teevad. Võiks ju inimlikult sellised asju klaarida.

 • Avatar
  Vasta Grethe 20. jaanuar 2014 at 14:39

  Pea kaks aastat tagasi, käis ka minul keegi hommikul kella 5 või 6 paiku ukse taga. Laps oli mul siis veel alles beebi ja olin see kella aeg juba temaga üleval kui kuulsin koputust. Läksin siis ukse juurde, tavaliselt ma teen ikka ukse kohe lahti, aga seekord küsisin igaksjuhuks üle, et kes seal on? Vastas mulle mingi 60-70 aastane vanadaam.. ma olin ikka üsna kohkunud, kui ta järsult ennast uksest sisse hakkas pressima ja mulle mingeid sibulaid pakkuma hakkas 😀 , jumal tänatud, et mul uks ikka lukus oli (tavaliselt on lahti nii öösel kui päeval). Ta oli nii kindel, et ta pidi need sibulad just mulle tooma, üritasin siis talle selgitada, et ta on vist korteriga eksinud 🙂 tagant järgi natuke naljakas mõelda, aga ehmatus oli ka siiski suur 🙂

 • Avatar
  Vasta ritsik 20. jaanuar 2014 at 13:28

  Mina elan eramajade rajoonis (mitte Tallinnas) ja me kunagi ust lukku ei pane, kui ise kodus oleme, isegi öösel mitte. Tõsi, meil magab suur koer esikus ja kui keegi ukse taga nahistab, oskab koer päris hirmuäratavalt haukuda, kuigi on muidu kahjutu.
  A muidu meile on trehvanud ukse taha vaid külmetavad mormoonid, elektrikontrollid ja ükskord mees, kes küsis, kas pole talle tööd pakkuda. Ja ükskord filmikunstnik, kes küsis, kas meie õues saaks filmi teha 🙂

 • Avatar
  Vasta Lin 20. jaanuar 2014 at 12:44

  Ma kardan seda kui keegi helistab. Päriselt ka! Ükskord helistas mingi naine ja ähvardas mind. Umbes, et miks ma teda sisse ei lasknud kui ukse taga käis ja kes ma selline olen, et mehi üle löön jne…

 • Avatar
  Vasta Anonüümne 20. jaanuar 2014 at 12:43

  Ühes minu üürikas käisid nahkjopedega mehed eelmiste elanike võlgu välja nõudmas, tegin ka kass süles ukse pahaaimamatult lahti… Aga lõpuks nagu harjus ära

 • Avatar
  Vasta K 20. jaanuar 2014 at 12:30

  Meil kunagi üürikas sadas ukse taha mingi 50-60 aastane mees. Hakkas raha nõudma, vist oli 60 euri, algul ma ei saanud asjale pihta, et mismõttes nagu. Olin 6 kuud selleks ajaks seal korteris elanud. Küsisin siis viisakalt, et mis raha ta minult nõuab. Lõpuks tuli välja, et eelmine üürnik oli korteriuksele vakstu vms lasknud panna ja uksesilma( need veneaegsed korteriuksed, millel on see oranž kate, kui saate aru, mis ma mõtlen), aga töö eest oli maksmata. Jaurasin siis temaga seal, teda ei huvitanud, et mina seda ei tellinud, mina ju elasin seal. Ning mingil hetkel hakkas mul laps nutma, läksin korraks tuppa last sülle võtma, selle mõne sekundi jooksul kruvis tema ukselt uksesilma ära! :O Ja kadus. Helistasin kohe politseisse ja korteriomanikule, aga ega sellest miskit ei saanudki, pidime ise uue uksesilma ostma.
  Politsei veel küsis selle mehe autonumbrit, millega ta käis, no, halloo, ma ei teadnud, et tüüp tuleb nn. varastama ning ei taibanud/jõudnud seda tehagi. Hea, et autovärvi ja margigi ära nägin. 😀

 • Avatar
  Vasta z 20. jaanuar 2014 at 12:01

  Mu mitmel sõbral on välisukse lähedal oma nunnukas (nui, haamer, kurikas … mis kellegil) juhuks kui keegi eriti segane peaks ukse taha tulema ja on tarvilik ennast kaitsta. Pipragaasi ju siseruumis ei lase, kuigi ka see sai kuulu järgi kord ära proovitud – purjus seltskond tahtis teada kuidas pipragaas lõhnab. Lõhnas nagu 2 nädalat valu ja paistetust ja kuu pikkust korteri õhutamist

 • Avatar
  Vasta Marilyn :) 20. jaanuar 2014 at 11:44

  Issver jessver, see oleks ikka päris õudne kui mul keegi nõnda ukse taga oleks ja kuidas ta siis veel alt sisse sai ? :/

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 20. jaanuar 2014 at 12:15

   Ma ei tea, hommikune aeg, inimesed lähevad ju tööle jne.

 • Avatar
  Vasta M 20. jaanuar 2014 at 11:34

  Olime ükskord mehega rahulikult kodus, kui keegi järsku uksele prõmmima hakkas. ILGELT kõvasti, ja räuskama vene keeles. Nõudis kedagi naist, kes meil ei elanud, et lase sisse. Mees siis hõikas talle vastu läbi ukse vene keeles, et sellist ei ela siin, mine ära. Prõmmija läks veel rohkem närvi – arvas ilmselt, et tema naisel keegi mees külas, kes käseb tal ära minna 😀 Uks ikka täitsa ragises hingedel. Mu mees helistas politseisse, et me siin oleme rahulikult kodus ja meile üritatakse sisse murda, tulge ruttu 😀 Hoidsime kahekesi ust kinni, et ikka terveks jääks. Varsti lõhkuja väsis ja jäi ukse taha magama, politsei vedas ta siis minema.

 • Avatar
  Vasta carla 20. jaanuar 2014 at 11:18

  Meil oli vanasti nii, et majas oli 5 trepikoda, meie olime eelviimane, aga alatihti juhtus, et teises trepikojas elas samas kohas üks joodik, kelle sõbrad ka teda otsimas käisid ja aru ei saanud, miks me neid sisse ei lase 😀 äkki sul sama jama, aga imelik kuidas ta fonost mööda sai

 • Avatar
  Vasta Trints 20. jaanuar 2014 at 11:14

  Ma arvan, et see oli mõni perekooli kägu kelle mees paneb kõrvalt ja arvas, et sinu juures on:D

 • Avatar
  Vasta Reet 20. jaanuar 2014 at 11:14

  Hahahaaa 😀 mul ükshommik suht vara läks ka koputamiseks, mina alles magasin, poolpaljalt ka ei julgenud kohe ukse peale minna. Järsku kuulen, sahistab võtmetega lukuaugus, üritab sisse tulla! Raudselt mingi röövel! Kui veidi aega oli vaikus, läksin siis ukseaugust piiluma, mingi võõras mees läks trepist alla. Ehmatas ikka ära küll. Paari tunni pärast korteriomanik helistas… Laur oli siis oma võtmed jätnud ukse ette, väljapoole ja naabrimees tahtis neid lihtsalt tagasi anda, aga kuna ma ukse peale ei tulnud siis võttis kaasa, mina mõtlesin et keegi murrab sisse 😀

 • Avatar
  Vasta Mari 20. jaanuar 2014 at 11:13

  Ma eestis elasin, siis keegi saatis mulle sõnumeid ja helistas (ka purjus), ala sellise teemaga ,et miks mina tema mehega joomas käin , kas ma ei saa aru et ta on haige . Et kas ma soovin ta surma jne Ühesõnaga lõpus juba lubas mulle nuga anda kui kätte saab . Aga kui ma sõbradega (ta andis oma aadressi) kohale sõitsin pärapõrgusse kuskile tapa ja kadrina vahele metsa sisse, et ta mind “pussitada” saaks, siis tädi vaatas päris amps laiali, tema nii 50-60ndates mina sellal 18-19 , aga vähemalt sai aru , et oli numbriga eksnud 😀

 • Avatar
  Vasta Kätlin 20. jaanuar 2014 at 11:12

  Aa kus karl on siis ? 😀

 • Avatar
  Vasta Annili 20. jaanuar 2014 at 11:04

  Kuidas kúll sellised asjad juthuvad? Táiesti kohutav! Kas sul uksel seda ‘silma’ pole, millest lábi vaadata? Plus uksel vöiks turvakett olla. Páris öudukas ikka..

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 20. jaanuar 2014 at 11:07

   Mul on küll uksesilm, aga ma vaatasin, et see on mingi vanem naine. Eeldasin, et mingi naaber, kellel mingi kiireloomuline probleem

   • Avatar
    Vasta Sandra 20. jaanuar 2014 at 11:13

    Oligi kiireloomuline, vaja mees kätte saada ükskord. 😀

 • Avatar
  Vasta Sandra 20. jaanuar 2014 at 11:04

  Ma hüppan peaaegu et lakke iga kord, kui keegi uksele koputab (paar korda korteriomanik ja eile mingi naaber, kes küsis, kas need on meie rattad siin trepikojas), alati ehmatan, et mis me halvasti teinud oleme või mis lahti on, aga sellise asja peale kukuks vist kohe surnult maha. Mäletan, kui ükskord omanik POOL 10 ÕHTUL!! tuli ukse taha koputama, ajakirja tooma tegelikult, aga ma panin kimaga magamistuppa, mees magas juba, ma õppisin, ja sosistasin hüsteeriliselt meest raputades, et ukse taga koputatakse. Jummel, kuis ma ehmatasin! Tuba poolpime ja kõik vaikne ja siis käib äkki kopp-kopp-kopp. Õhh. :S

 • Avatar
  Vasta Coroline 20. jaanuar 2014 at 11:00

  Ma vist asuks mõtlema sedapidi, et õnnelik õppetund selle kohta, kuidas võõrastele ust avada ei tohi…

 • Avatar
  Vasta aiki 20. jaanuar 2014 at 10:58

  Karl-Kardo-kakaja rasnitsa 😀 😀 😀

 • Avatar
  Vasta Kristi Kikerpill 20. jaanuar 2014 at 10:58

  Sa ei olegi meile rääkinud sellst Karlist 😀 Einohh, vähemalt ei hakka sul igav 😀 Aga see võib jah päris hirmus olla kui mingi sõge lambist uksest sisse lendab ja ähvardama hakkab. Nüüd hoia igaks juhuks omal alati pipragaas vms ligi, et ennast ja Mari vajadusel kaitsta.

  • Avatar
   Vasta Kaia Kersti 20. jaanuar 2014 at 11:23

   Omas korteris pipragaasiga möllama hakata on minu arvates väga halb mõte, eriti kui Mari ka samas ruumis viibima peaks. Niigi on mulle mulje jäänud, et selle kasutamine on kunst omaette, et varga või potensiaalse vägistaja asemel sa ise maas kägaras ei vähkreks oma pipragaasi käes.

   • Mallukas
    Vasta Mallukas 20. jaanuar 2014 at 11:32

    Mul isegi pole pipragaasi 🙁

   • Avatar
    Vasta Kristi Kikerpill 20. jaanuar 2014 at 17:19

    Kas ma ütlesin, et ta peaks oma korteris seda hakkama laskma? Ei öelnud ja ta ei pea, aga ma arvan, et igasugused hullud ei pruugi talle alati just ukse taha märatsema tulla vaid mõni segane võib ka tänaval või kusiganes mujal tõmblema tulla ja siis võib seda vaja minna.

 • Avatar
  Vasta Sandra 20. jaanuar 2014 at 10:55

  Hommikul vara purupurjus olla on ka tase omaette. 😀