Lasteasjad Mari Riided TESTIN JA ARVUSTAN

Marile kah midagi ilusat

7. aprill 2014

next-2980342

Mul alguses oli ausalt päris ükskõik, mis Maril seljas oli. Samas, mida ma talle ikka niiväga selga panna sain, kui bodysid ja ühtesid pükse, mis tundusid mõnusad ja venivad olevat. Kõik muu tundus nii hirmus suur ja ebamugav ta seljas.

Siis kasvas ta suuremaks ja nüüd näeb ta nagu väike härjapõlvlasest inimene. Seega saab teda päris inimese moodi riidesse panna! Kuna Katre siin juba Lindexi kraami näitas, siis ma näitan, mis mujalt leida võib.

See hallide traksipükstega roosa komplekt on nii imearmas, et ma kujutan ette, kui nunnu Mari selles suvel välja näha võib. Tulpidega rüü ja täpiline kleit on nii minulikud ja kuna ma tahan, et Mari ikka väike mini me oleks, siis peab ta ju samasugused rüüd saama.

Teksad traksidega on must have, sest ma tahaks endale ka traksipükse. Siis me saaks jälle ühtekad olla. Kardo ütles, et ta nägi ühte Guessi reklaami, kus olid lühkarid traksidega, aga ma kardan, et need on mu hinnaklassist väga väljas.  Kassikleit – kas ma pean seda üldse põhjendama? Otse loomulikult mitte!

mimibaby-8689972Siinkohal näitan ära ka MimiBaby uut beebikollektsiooni. Marikene on juba silma peale pannud nendele roosadele dressidele ja öökullikleidile. Selline kena pitspusa on tal juba olemas – mündirohelist värvi.

Hindasid ja rohkem pilte näed sa Mimi Baby Facebooki lehel. Kellel mahti on, võivad nende poekesse ka sisse astuda, kohapeal on veel mõnusam asju vaadata ja näppida.

Loe ka neid postitusi!

9 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Anni 8. aprill 2014 at 21:52

  KKui tellida Nextist,siis üle 20eurose tellimusega postikulu ei lisandu. Ja tavaliselt u 3 päevaga tuuakse ukse taha 🙂

 • Avatar
  Vasta nimetu 8. aprill 2014 at 15:44

  On alles hinnad nendel lasteasjadel.. 😀

 • Avatar
  Vasta Kätu 8. aprill 2014 at 14:22

  Eeem, et see leht , http://ee.nextdirect.com/ , keegi on ennem tellinud sealt? Kui pikk näiteks tarneaeg on ja postikulu Eestisse? 🙂 Nii vinged kleidid, olekski üht just oma Preilile Sünnipäevaks vaja 🙂

 • Avatar
  Vasta Kirke 8. aprill 2014 at 09:42

  Aga armas inimene, osta endale ise traksid, kas või täpilised, mida pükste peale panna, siis nende pükstega saab ikka ühtekas olla. 🙂 Mul näiteks on täitsa “suure tüdruku” punased traksid.

 • Avatar
  Vasta Mari-Liis 8. aprill 2014 at 07:50

  See kassikestega kleit ka meie lemmik 🙂

 • Avatar
  Vasta emme 8. aprill 2014 at 07:46

  Ilusad kleidid kahju,et nad nii kiiresti kasvavad nendest välja!

 • Avatar
  Vasta j 7. aprill 2014 at 20:08

  H&M’is on ka traksipükse.

 • Avatar
  Vasta Sirli Lump 7. aprill 2014 at 19:54

  Mul ei ole last aga see esimene kassidega kleit (30 eurot)… It is to die for! 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 7. aprill 2014 at 20:12

   jaa, aga kurat, hingehind!