TÄNA ON MUL SELJAS/JALAS

küsimused ja vastused (ja salaja miljon pilti)

24. aprill 2014

Tahtsime videopostitust teha, aga kuidagi suutsime me selle filmida absoluutselt ilma helita. Seega peate leppima mu kirjalike vastustega. Et te teaksite, milline ma muidu oleks videos välja näinud, siis vot selline:

mallu-693x1024-1367557Ma ei tea, mis põhjusel mul ülemisel pildil natukene sitahaisunägu on, aga tegelikult oli väljas päris kevadised lõhnad. Ju siis ma olen sündinud sellise näoga. Mis on kurb 🙁
img_3698-1024x682-9456894Et ma ikka kaua mökutaks ja väldiks küsimustele vastamist, siis ma näitan ühte pilti veel. See oli üldse see põhjus, miks me rahumeeli päise päeva ajal pilte kukkusime klõpsima. Sest ma sain uue seeliku! Halleluuja, aitäh Bless Thiss Mess!

mallu2-300x292-7621847Ma tahtsin paremat pilti teha (mis oleks näiteks kuskil mujal kui rõdul tehtud) aga ma…Ei viitsinud. Ja muuseas, mis mulle meenus, on see, et ma valetasin. ESITI tahtsin ma pilte teha, et näidata teile Sheinside’ist saadud jakki. Ja kuna ma juba seda mainin, eks ma siis näitan kah. Ahjaa, roosa kleit on kah sealt sammusest.

babuun-1024x841-8886361Aga ok, aitab jokutamisest, ma siis vastan küsimustele, nagu lubatud sai!

Mis on sinu elu suurim unistus mida tahad tõeks teha? Ma tahan saada adekvaatseks inimeseks, kellel on hästi kasvatatud laps (loodame, et Kardo siis teda ikka hästi kasvatab!) ja mõnus kodu. Aga isiklikult tahaksin oma saadet teha.

Kas sulle on läinud kunagi hinge mõne lugeja pahatahtlik kommentaar? Mõnikord ikka on, aga see on siis tavaliselt kui mul on niigi nigel tuju ka eelnevalt. Kellel siis ei oleks neid päevi? Samas mul ei ole isegi päevadega tegu, vaid mõnikord on paha tuju tunnid 😀 Ja mis ma ikka hinge võtan suvalist lahmimist, tegelikult on see ju mõttetu.

Aga viimati läks hinge see, et ma Mariga ei tegelevat, muudkui blogin. Siis mõtlesin küll, et noh, ma ehk võiks taga ju veel rohkem tegeleda. Näiteks siis kui ta rahulikult omaette mängib ja asju näperdab, et siis ma võiks…Tema kõrval lamada näiteks? 😀 Aga siis sain üle ja elasin edasi.

Mis kehaosa sulle su enda juures kõige enam meeldib? Ja mis kehaosa üldse ei meeldi? Mulle meeldivad ja samas mitte meeldivad väga paljud kehaosad, pahatihti korraga ja olenevalt tujust. Näiteks mõnikord mõtlen, et küll on mul ilusad peenikesed jalad, siis aga vaatan, et ma näen välja nagu nigeerlane oma kondiste põlvedega.

Nägu mulle meeldib üsna hästi, vanasti meeldisid tissid ja kann ka, aga kuna kaal aina langeb, siis on nad mul põhimõtteliselt mõlemad kadunud. Tissid vähemalt ei ripu ja kujult on nad ikka ilusad, umbes sama suured kui enne rasedust, aga vahepeal harjusin oma piimariiuliga ära, nüüd pean seda taga nutma. Kann oli ka enne korralik, aga nüüd on lihtsalt olematu.

Mis mulle ei meeldi enda juures…Ma ei teagi. Vanasti ma oleks kindlasti kõht öelnud, nagu paljud naised, aga nüüd ma olen sellega täitsa rahul. Veits volti on, aga noh, las olla, jumala eest!

Küsiks raamatu kohta, kuidas oled rahul, kas arvad et saavutab edu? Ning mis on need asjad, milleta sa elada ei saa?

Ma olen oma raamatuga loomulikult rahul ja kindlasti loodan, et saavutab edu. Muidu ma ei oleks ju raamatut kirjutanudki 🙂 Endasse tuleb ikka uskuda ja mina usun, et ma olen kirjutanud suurepärase, informeeriva ja naljaka raamatu, millesugust mina rasedana küll lugeda tahtnud oleks. Raamat peaks kuu jooksul ilmuma!

Asjad, milleta elada ei saa on ilmselgelt läpakas, sest muidu ei saaks ma oma kallist blogi pidada. Külmkapp on ka üsna vajalik, sest muidu sulab jäätis ära.

Kas oled teinud midagi ekstreemset? Kui jah, siis mis see oli? Kui ei, siis mida sooviksid teha?

Kuna ma kardan paaniliselt kõrgust, siis minu jaoks oli kõige ekstreemsem vast see kord, kui ma köiega 46-meetri kõrguselt laskuma pidin. Vaatasin just video üle ja veendusin, et mu hambad olid kohutavad ja blond ei ole minu värv 😀

On sul foobiaid? Kui jah, siis milliseid? Otseselt vist ei ole. Haiglaid kardan, aga kui vaja, astun sisse. Kõrgust kardan, aga kui töölt öeldakse, et nüüd lähed hüppad kuskilt alla, siis hüppan kah.

Kas sind tuntakse tihti tänaval ära?Kui jah,siis kuidas inimesed käituvad?Kas on mingeid eriskummalisi olukordi olnud? Ega mina ju tea, kui keegi mind ära tunneb. Paar korda on inimesed mulle isegi tere ütlema tulnud. Hiljaaegu alles ostsin hiinakat ja müüja ütles, et mul on lahe blogi. Siis mul oli küll tunne, et ma punastan (kui ma oskaks), sest mulle tundub, et blogi maailm ja päris maailm on kaks eri kohta ja mul on niiiiii hea meel, kui keegi päriselt ka mulle “pärismaailmas” kinnitab, et see mis ma teen, on tore.

Mõni sinu piinlik hetk. Ah, neid on nii palju. Kunagi ma põlvitasin kogemata koerasita sisse. Kunagi ma kogemata oksendasin inglise keele suulisel eksamil enda jala peale. Ühel kaunil päeval oksendasin ma bussis enda käekotti. Okei, nüüd tundub nagu ma oleks sarioksendaja 😀

Kas oled mõelnud oma ajakirja loomisele? Ikka olen, aga minus ei ole nii palju detailsust ja järjepidevust, et olla millegi peatoimetaja. Ma tean, kui raske see on ja see pole vast mulle.

Kuidas suhtud noortesse emadesse? Mõtlen vanuses 15-20. Mis ma ikka neisse kuidagi teistmoodi suhtun, kui vanematesse emadesse. Okei, kui keegi 15-aastane ütleks, et tal on laps, siis mõtleks küll, et jessake, nii vara juba. Aga halvasti ma küll selle pärast ei mõtleks.

Võtan siis juba Askist ka mõned küssid, kui see juba lahti tehtud sai. Seal küll vastata ei viitsi.

kust sa mirjamit tead ja olete sõpsid vä? Sain naabrinaise kaudu temaga tuttavaks ja megasõpsid oleme.

Kuidas oli esimene seks peale synnitust??? Tegelt ka huvitaks..tundub skeeri. Kohutav. Aga noh, osadel ei olevat see niiväga kohutav. Mul oli lihtsalt tunne, et arstid on pulli teinud ja mind täiesti kinni traageldanud. Õnneks hiljem selgus, et ma ikka pingutasin üle ja üsna pea oli juba kõik okk.

Kas olid tõesti Austraalias strippar? See küsimus kõlab, nagu sul oleks juba faktiliselt teada, et ma olin strippar. Aga see selleks. Ei, ma ei olnud tõesti Austraalias strippar, aga kui oleks, siis ma ei peaks vajalikuks seda varjata, sest posti otsas tantsimine on kuum ja ma hea meelega valdaks seda kunsti. Stripparid on lahedad!

Kas sa vastad neile ka kelle saladus pole parooli vääriline ? Et igavesti ootama ei peaks jääma 🙂 Jaa, ma aegamisi muudkui vastan, aga sellega on see lugu, et osad kirjad lugesin nt telefonis läbi ja arvutis enam EI LEIA neid. Niiet kui arvate, et mul on teie kirjale kogemata vastamata jäänud, siis kirjutage pliis uuesti. Ma üritan kiire olla, aga mul on ikka veel mingi 100 lugemata kirja. Ja muuseas, isegi Kardo ei tea mu parooli 😀

Oled sa õnnelik? Muidugi!

Kas arvad, et oled teistest parem ja sinu laps teistest ilusam ja tublim ??? Ma ei arva, et mina isiklikult oleks teistest parem, kuid loogiline oleks, et mõndades alades pean ma ikka kellestki parem kah olema. Lapsest ma ei hakka rääkimagi, muidugi on ta teistest ilusam ja tublim. Mis rumal küsimus…

Kui see trussikmiisu jant oli, kas kaalusid siis ka lahkuminekut? Heh, loomulikult mitte. Ega ma Kardoga ju tülli läinud selle ajal.
palju austraalias pappi kokku lykkasid? Üldse mitte, oleks vist pidanud ikka strippar olema.
Kas Kardo on peale Mari sündi su vastu kuidagi hoolitsevamaks ka muutunud? Mulle tundub, et ta on ikka kogu aeg sama hoolitsev olnud. Nüüd ei saa ta ainult kogu tähelepanu mulle anda, aga see on täitsa ok.
mõte sult üldse midagi küsida, kui vastad nagu viimane ülbik üldse? Vist ei ole jah.
Miks sa ei vastanud osade kirjadele, kui jagasid beebide asju ära? Ise ju lubasid kõigile vastata, ja tean isiklikult, et mõni ootab juba mitu kuud su kirja. Asjad said inimesed, kes piisavalt hästi põhjendasid ära selle, et miks talle neid vaja on. Kui sa tead inimesi, kes kirjutasid mulle “tere, tahaks neid tasuta asju!”, siis jah. Ma ei viitsinud neile vastata. Ja paraku oli ka nii, et inmene saatis normaalse kirja, aga asjad olid juba antud. Tulen hommikul arvutisse ja vaatan, et wow 40 kirja. Ausalt ei viitsinud vastata ja eeldasin, et MITU KUUD selge mõistusega inimene ikka ei oota.
 
Mitu mähet päevas Mari peale kulub? No umbes 6? Ma tõesti ei tea.
Sa oled nii kummaline isiksus. Mul on sinuga siuke love-hate relationship. Osade väljaütlemistega olen 100% nõus, teiste pärast tahaks sulle jalaga näkku anda. But still, can’t stop reading! Ära mind jalaga näkku ei löö, sest ma just sain uued hambad 🙁
Kas oled mõnikord kasvõi sekundiks kahetsenud, et lapse said? Küsijal ilmselgelt ei ole lapsi 😀 Ei ole.
Kas oled oma raseduseelse kaalu saavutanud? Olen ja rohkemgi veel.
Kuidas on suhted Naabriga? Ikka hääd.
Miks blogile uue parooli panid? Kui nii kõva mutt oled, kui räägid, siis ei peaks olema ju midagi häbeneda või parooliga varjata? Äkki tuled vaatad, kuidas ma peldikus ka istun. Mul pole midagi varjata!
Mina aru ei mõista, kuidas sa suudad ühe nii armsa lapse kõrval olla päevast päeva? Kuidas sa teda juba oma kallistuste ja musidega lämmatanud pole? Laste lämmatamine on kriminaalselt karistatav ja muidu ma jääks temast ju ilma 🙁
Kas sa oled pärit Tallinnast? Tundud kuidagi nii maakas :/ Ma olen enne ka maininud, et ma tegelikult ikka Pärnust pärit. Maja oli lausa karjamaa kõrval, ju siis säält mulle see maakalikkus nakkuski!
Aga ok, aitab naljast ja head ööd teile, kallid sõbrad.

Loe ka neid postitusi!

13 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Karmen 25. aprill 2014 at 13:28

    HAHAHAHA, Mariann! ma Tõsiselt tänan Sind minu päeva umbes 34,6983 korda lõbusamaks muutsid, ma tõesti naersin pisarateni kui lugesin sinu oksendamise seikadest 😀 ilmselt on põhjuseks liiga hea kujutlusvõime ja ma lihtsalt kujutasin seda niiii reaalselt ette 😀 Aitäh :D:D:D

    • Avatar
      Vasta Karmen 25. aprill 2014 at 16:12

      No tundub, et enne oli lausa nii naljakas, et ,,ET”jäi vahelt ära.

  • Avatar
    Vasta Mari 25. aprill 2014 at 10:47

    Mina Malluka asemel ei reageeriks üldse nõmedatele ja solvavatele küsimustele.Osadel inimestel on ikka peakoluehitus.Mallukale edu edaspidiseks ja ikka pea püsti:)

  • Avatar
    Vasta preili S 25. aprill 2014 at 10:01

    Paneks heameelega paljudele vastustele topeltlike 😀 , niiiiiiiniiiii naljakas lihtsalt 😀

  • Avatar
    Vasta Liana 25. aprill 2014 at 09:38

    Kas sa oled pärit Tallinnast? Tundud kuidagi nii maakas :

    Inimesed on kevade puhul nii “geniaalsed” 😀

  • Avatar
    Vasta Eeps 25. aprill 2014 at 09:24

    Tundud maakas… tuletaevasappi 🙂 Ja isegi koolivaheaeg ei ole, vist?

  • Avatar
    Vasta Kerli 25. aprill 2014 at 09:19

    Viimane küsimus ja vastus olid super 😀
    Päikest! /kah maakalt/

  • Avatar
    Vasta Nele 25. aprill 2014 at 07:14

    Tahtsin veel öelda, et jah blond ei ole tõesti sinu värv.. sa näed nüüd ikka palju parem välja 😉

  • Avatar
    Vasta Nele 25. aprill 2014 at 07:11

    Vastused olid väga head..tuled hästi välja nõmetatest küsimustest. Mõned olid ikka suht ajukad…

  • Avatar
    Vasta kägu 25. aprill 2014 at 07:06

    Hahaha, MUST love You ! 😀

  • Avatar
    Vasta Merka 25. aprill 2014 at 00:07

    Lugesin neid ja lihtsalt naersin südamest 🙂
    Väga head vastused on 😀

  • Avatar
    Vasta TRIIN 25. aprill 2014 at 00:04

    Ära mind jalaga näkku ei löö, sest ma just sain uued hambad (Y) 😀 😀 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Diana. 24. aprill 2014 at 23:28

    Haahaahaaa:D . Ma sain igastahes kõhutäie naerda õppimise kõrvalt siia kiigates. Igastahes sinu piinlikud hetked ületavad igati minuomad 😀 . Ja muidugi , see punkt sinna lõppu tuli automaadselt , tegelt sinna ikka küsimärk mõeldud :).