0
TÄNA ON MUL SELJAS/JALAS TESTIN JA ARVUSTAN

natuke parem Hiina kraam

25. august 2014

Õnneks ei saanud ma eelmine kord Hiinast ainult rõvedaid räbalaid, vaid ilusamaid asju kah. Näiteks see punane kleit on võrratult ilus ja ma armastan seda. Ainult, et lõhik on veits nii pikk, et tuleb natuke kokku õmmelda. Muidu kõndides trussik lehvib välja ja see ei ole daamilik. Samas Kardo vihkab pikki kleite 🙁

rSiis mõtlesin sekka midagi lühemat ka valida. Muidu täitsa tavalise sheinside kleidikese võtsin, millelaadseid on mul mingi 20 tk vähemalt. Aga armsad õiekesed on peal! Kahju ainult, et suvi läbi sai, muidu ehk veel isegi kannaks.
unnamed (11)Järgmine kleit on jälle pikk ja enamus fotodel nägi ta välja nagu vanaema kittel, aga PÄRIS ELUS on see väga ilus ja mulle meeldib ta väga hästi. Eks järgmine suvi kannan siis jälle, sest kleidiaeg on vist tõesti läbi 🙁 Vähemalt SELLISTE kleitide aeg.
unnamed (12)Kuna ma ise füüsiliselt ei suuda kanda nii palju asju, kui Sheinside saadab, siis tuli natukene kraami naabrite vahel ära jagada. Mirjam valis ka endale kaks kleidikest, esimese, selle halliga, oli ta minu meelest enam kui rahul. Ainult kõhtu tuleb elu eest sees hoida 😀

unnamed (13)Aga nüüd Miiu lemmikkleidi juurde tulles. Minu meelest on see valmistatud 937483783 meetrist kangast, aga mida mina ka tean. Mirjam oli selle üle nii õnnelik ja keksis mööda korterit ringi, nii et vähe pole. Järelikult meeldis 🙂
unnamed (14)

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

9 kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist

 • Reply virge 26. august 2014 at 20:18

  Punane kleit on super 🙂

 • Reply Riina :) 25. august 2014 at 18:23

  See viimane kirju kleit on super ilus!
  Mulle nii nii väga meeldib 🙂
  Ja esimene punane ka, kuid jah, lõhik tuleks natsa lühemaks õmmelda 🙂

 • Reply Mari 25. august 2014 at 15:06

  Kusjuures viimane kleit on sinu sõbranna seljas palju ilusam ja sobivam kui Sheinside lehel modelli seljas 😉 Ja punane kleit meeldib mulle ka väga. 🙂

 • Reply Gea 25. august 2014 at 11:29

  jaa, see viimane… imeline lihtsalt!

 • Reply Karin 25. august 2014 at 11:29

  Ohsajuudas kui kaunis see viimane kleit kandja seljas on,uskumatu. Talle on antud ka büsti sinba kleidi sisse õnnelik inimene

 • Reply Marleen 25. august 2014 at 10:49

  Kui küsida tohib, kui kaua sa pakke ootasid ?

 • Reply Liisa 25. august 2014 at 10:27

  See viimane kleit on lausa võrratu minu silmis 🙂

  • Reply naine 25. august 2014 at 10:40

   Mulle ka meeldib see kirju meeletult 🙂

 • Reply Concrete 25. august 2014 at 10:16

  Oo, see hall on küll imeline, vähemalt selle tüdruku seljas 🙂 Ja ma olen üldiselt ka kirjuhull.
  Viimane on ka äss muidugi.