0
Riided TESTIN JA ARVUSTAN

maailma ilusaim kleit

16. september 2014

Ma küll tahaks, et mul oleks siinkohal näidata näiteks oma pulmakleiti, aga tegelikult teen ma juttu ühest kleidist, mida ma olen natukene siin blogiski näidanud ja kaunistab ta ka mu blogipäist.

10438791_795281177178424_1008948208_nTegemist on Evelini tikanditega ja ma ei oleks vist iial neist mitte midagi kuulnud, kui kallis Evelin poleks kunagi juhtunud just oktoobribeebide gruppi ja seal me teineteist teadma saimegi. Raske on mitte omada ühiseid jututeemasid, kui on täpselt sama vanad lapsed. Seda teavad vist kõik titeemmed.

Ühesõnaga ühel ilusal suvepäeval kinkis Evelin mulle ka ühe oma kleidikese ja ma armusin täitsa ära. Seda teavad vist kõik, et mul on mingisugune lühikeste kleitide maania, eksole. Aga tikitud lilled ja maasikad ja must minikleit, noh, mida ma veel võiksin tahta.

milvarEga tegelikult Evelin ainult kleite tee. Ta teeb pluuse ja mantleid ja kotte ja veste ja susse ja bikiine ja kampsuneid ja kõike, mida sa endale ette kujutada võid. Ja isegi säärane võimalus on, et viid mõne oma asja temale ja ta tikib sinna peale laheda muhu tikandi.

Kõige rohkem inffi leiab arvatavasti Evelini Tikandite Facebooki lehelt. Kui keegi soovib endale omapärast ja ilusat asja, mida teistel ei ole, siis kirjutage Evelinile. Näiteks tema kleitidega samas hinnaklassis on mu BTM kleit ja seelik, mis mõlemad hargnevad, on viltuste õmblustega ja kvaliteedilt väga palju maas.  Evelini kleit ripub mul nüüd uhkelt kapis kõige ees, et oleks ikka meeles teda selga panna.

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

14 kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist

 • Reply virge 17. september 2014 at 10:59

  Minu arvates on sul jube ilus nägu, eriti need jõulised lõuad 🙂

 • Reply Stella 16. september 2014 at 15:21

  Üliilus!

 • Reply Kirsi 16. september 2014 at 12:15

  Väga huvitav teada, et BTM kvaliteet pole hea. Olen isegi piilunud nende seelikuid, kangad ja lõiked meeldivad, aga katsuda pole saanud ja seega ei ole tahtnud osta.

  • Reply anjuuha 16. september 2014 at 14:15

   Jah, sama siin, olen vaadanud ja sulanud ja mõelnud, et hakkan kirsturaha asemel koguma kleidiraha, et siis see kõik sinna stuudiosse viia ja nooreperelaenu võtta ja see ka stuudiosse viia ja saada endale maailma ilusaimad ja kvaliteetseimad käsitsi õmmeldud iludused… agaa
   trouble in paradise.
   Äkki kommenteerid lähemalt?

 • Reply Age 16. september 2014 at 12:13

  Esimene link on vist vähe vale 😀

  • Reply Mallukas 16. september 2014 at 12:29

   haha, on jah 😀

 • Reply merje 16. september 2014 at 11:16

  Kui pikk oled? Mulle oleks nagu meelde jäänud, et väga pikk pole aga viimasel pildil justkui modellimõõtu.

  • Reply Mallukas 16. september 2014 at 11:25

   Ma olen 168 cm pikk. Lihtsalt Milvi kõrval ma tundun pikk 😀

 • Reply Merit 16. september 2014 at 11:12

  Sul on vàga kenad jalad!;)

 • Reply Katu 16. september 2014 at 11:10

  Need pildid on üldse niii ilusad. Nagu modell lausa. Ja Milvi võiks vabalt Tyra Banksi saatesse minna. Aga vot ripsmed mulle just ei meeldi. Siis kui silmad lahti veel aga kui kinni siis oleks nagu mingi ollus silma peal 😀

 • Reply Diana 16. september 2014 at 11:01

  Sa näed põrgulikult hea välja!!!! Millised ripsmed,imeilusad. Ja see kleit-see on lausa lummavalt kaunis!!!

  • Reply Mallukas 16. september 2014 at 11:06

   Ah noh, see vana pilt ja kasutatud ikka kunstripsmeid. Mul oli hea jumestuskunstnik kah 😀

   • Reply Diana 16. september 2014 at 11:11

    Aga ,kas sa mitte ei käinud kuskil salongis nüüd ripsmeid panemas?
    Ja ära nüüd veiderda, et vana pilt ja kõik muud jutud.. 🙂

    • Reply Mallukas 16. september 2014 at 11:25

     Ei käinud, see oli ainult mõte 🙂