Ilukraam Lasteasjad TESTIN JA ARVUSTAN

peppad ja harjad ja soolaplaadid*

25. november 2020

Nagu ma mõned postitused tagasi mainisin, siis see eluke vuhiseb viimaselajal nii kiiresti mööda, et üldiselt ainult tänu koostööpartneritele meenub mulle enamasti, mis aeg aastas meil parajasti käsil on.  Tänu Astri poele meenus mulle, et praegu on ju käimas must nädal ja kohe on jõuludki ukseees. Enamasti jõulude lähenedes hakkan mõtlema kiirelt, et kellele, mida kinkida ja tähelepanelikumalt kuulama, mis oleks kellegi kingisoov. Kõige rohkem meeldib mulle kingitusi teha ootamatult, et inimene kuskil lause sees poole sõnaga mainib, et unistab millestki ja siis ma katsun selle meelde jätta või kirja panna ja selle inimesele kinkida.  Küll aga olen ma mitmeid kordi olnud olukorras, kus sõbrannad küsivad, et mida mulle kinkida ja ma tõesti ei oska midagi tahta. Minumeelest on see, et nad mind aastaläbi kannatavad juba täiesti piisava jõulu ja sünnakingi eest, u welcome!

Kuigi ma pean ütlema, et kui keegi suudab mulle vahepeal teha mingi sellise kingituse, mida ma isegi ei ole soovida osanud aga ma näen, et inimene on minu peale mõelnud ja vaeva näinud siis see läheb südamesse küll täiega. Näiteks nagu eelmine aasta sünnakingiks saadud raamat, kus sõbrannad mulle kõik “armastuskirja” kirjutasid ja lahedaid pilte meist koos panid. See oli ka muideks üks asjadest, mis kohe minuga Männikult ära kolides kaasa tuli. 

Siia ma teen aga teile listi asjadest, mida ma ise oman, kiidan ja soovitan (va üks asi, mida ma lihtsalt tahan ise ka proovida) Ise teate, kas endale, või ostate miskit lihtsalt kellelegi kingituseks ette ära. Ise teate, vaba maa!

Esiteks, mida ei saa kunagi minu majapidamises küllalt on Gimberi ingverijook. Seda kulub siin praegusel viiruseperioodil küll kamaluga ja kuna ma endale kohvi eriti teha ei viitsi, siis olen Gimberit enda tee sisse pannud, või siis lihtsalt hommikul ühe shoti teinud. Smuuti sisse sobib ka idekalt. Annab energiat ikka küll mõnusalt terveks päevaks niiet praeguselajal üks väga vajalik ja asjaette kingitus. Neil on ka super ilusad kinkekarbid, millega seda kingitust eriti uhke üle anda on, aga ka lihtsalt pudel kenasti ära pakkida ja ideaalne tervislik kingiidee.

Teine asi, mida pean kiitma, on Peppa öölamp. Selle peale on kõik kolm täiesti hullunud ja käib suur kaklus õhtuti, et kellele see tänasel ööl kõige lähemal olla saab. Niiet meie muresid lahendaks oluliselt, kui igaühe juurde ühe lambi panna saaks ja jääks õhtused kaklemised vähemalt sellel teemal ära. Vana hea, kui ühel on, peab teisel ka olema. Okei okei, saame tegelt ühega ka hakkama, aga päriselt mega lahe asi, laulab ja näitab veits valgust, Peppa fännidele super vidin. Marta sai selle vanaisa käest sünnaks, teised olid nii kadedad (nad said tegelikult kõik endale mänguaasjapoest ÜKSKÕIK mida valida, aga teised tegid ilmselt kehvemad valikud, haha).

Kolmas asi, mis minu jaoks viimaseaja üks lahedamaid asju on, on soolaplaat. Kas teie üldse teadsite, et nii lahe asi olemas on? Kui ma Andrale seda tutvustasin siis ta napilt jalutas poole lause pealt minema, et see endale KOHE soetada! Õnneks sain tal sabast kinni ja ütlesin, et ta ootaks selle nädalani, kuna Musta reede raames need sooduses. Jumal seda teab, kui palju ta neid praeguseks kokku ostnud on. Ta tegelt ilma aleta ka päris odav, aga hetkel eriti hea hinnaga.

Igatahes on see siis selline lahe asi, mis toidutegemise täiega lahedamaks teeb. Mina kõige sagedamini kasutan seda salatite tegemiseks. Hakin asjad selle peal ja siis ei ole vaja hiljem maitsestamisega vaeva nähagi. Lisaks saab selle peal serveerida toitu ja kasvõi näiteks grillida krevette või juurvilju! Kardo tegi suvel selle peal kogu aeg grillil krevette ja lõhet jne.

Siis leidsin sealt veel Olapexi juukseõli, mis peaks vist igal enda juustest hoolival daamil kodus olemas olema. See teeb juuksed no niiii mõnusaks ja igakord peale selle kasutamist on tunne nagu oleks otse juuksuritoolist tõusnud. Kuna mul on ka värvitud juuksed siis see suurendab ka juuksevärvi erksust. Kohe tundub, et juuksed püsivad justkui kauem peale värvimist säravad! Ja no loomulikult on ta ka igasuguste kemikaalidevaba ja vegan veel pealekauba. Niiet seda võiks endale küll hea meelega kastikaupa koju varuda. Ma ei näe juhtumas, et ma selle kasutamise kunagi lõpetaksin. 

Et seda postitust mitte kilomeetripikkuseks ajada siis viimasena toon välja ühe asja, mida ma ei ole veel kasutanud ise aga olen tegelikult juba pikemat aega selle vastu huvi tundnud. Selleks on kehahari kuivharjamiseks. Ma olen kuulnud, et see on kehale mega kasulik ja teeb pärast naha eriti pehmeks. Nii naljakas mõelda kuidas ma enne ei viitsinud kuidagi üldse aega iseenda jaoks võtta aga nüüd trenn, LPG, EMS, SPA õhtud iseendale… Kui veel kuivharjamine ka toimiks ja harjumuseks saaks siis varsti oleksin täiesti trimmis ja pehme noor neiu ju. Harjatud veel pealekauba. Ja jällegi – mega soodne asi ka, ainult 3.50€.

Selline minu kinginimekirjakene sai ja muideks väikene vihje sõbrannadele (ja no veits võib-olla teistele ka), et praeguse musta nädala raames on ka Astri e-poes soodukad käimas ja kui tahad kõiki minu soovitusi näha, siis need asuvad SIIN.

*Postitus sündis koostöös Astri.ee’ga

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kaisa 29. november 2020 at 23:53

    Eee pliiis kirjuta neist menstruaal pyxtest 😀 tundub ebareaalne naq 😀

    Ja no see soolaalus.. waoooo…
    Sobib naq kôigile ju!!!

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. november 2020 at 11:28

      tead, ma ei ole neid proovinud, aga krt kõik kiidavad 😀

  • Avatar
    Vasta Kätlin 25. november 2020 at 22:41

    OMMGGG see soolaplaat tundub nii lahe asi ja kindlasti tellin neid mitu ning panen kingikottide sisse. Kas seda võib kuumalt laua peale panna ilma, et see lauda kuidagi kahjustaks?

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. november 2020 at 07:10

      No ma päris lauale ei paneks, lõikelauale ehk? Kuumalt: grillilt tulnuna võib ta ju pärast nats.. niiske olla? 😀

  • Avatar
    Vasta Merilin 25. november 2020 at 18:27

    Aitähh selle postituse eest, leidsin vähemalt 5 asja mis emale jõulupaki sisse panna..ma olen juba kuu aega ennast halliks mõelnud et mida kinkida 🙂 ja endalegi jäi mitu asja silma 😉

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. november 2020 at 18:49

      Mis emale head tellisid?