AVALDAN ARVAMUST SÖÖK TESTIN JA ARVUSTAN

ei usuks, aga vegantoit saab olla i-me-li-ne!

19. märts 2018

Kui me Kätule üllatustepäeva korraldasime, siis mõtlesime pikalt, kuhu restorani õhtul minna. Lõpuks tuli pähe, et Kätlin ju liigub usinalt veganluse poole ja veganrestoran V on väga kiidetud koht, kuhu harva lauda saada on. Meie õnneks saime siiski laua kirja pandud ja seetõttu me õhtul sammud sinna seadsimegi. Meid oli viis tükki, kellest kolm põlised lihaarmastajad ja kaks rohkem… veganluse poole kalduvad. Meie kolm eeldasime, et peale restot läheme kohemaid kuskile burksi võtma, sest ei saa ju olla, et me sellest “taimesodist” kõhu täis saaks. Ütleme nii… et me eksisime!

Suupistevalik -see oli NII hea! Kes oleks võinud arvata, et eksisteerib selline asi, nagu tempeh ja et see nii hea on? Ja porgandist “suitsulõhe”. Ja taimne juust, mis maitseb nagu päris? See oli lihtsalt nii maitsev, et ausalt, kes pole midagi enne provinud, siis mekkige seda, see on suurepärane!

Need erinevad määrded selle saiaga, ütleme nii, et seda suvalist dipikastet ei osta ma enam iialgi, kui saab kasutada ka seeni ja kõrvitsaid ja mida iganes, et saada mõnus kaste!

Need peedi “ravioolid”… Mul pole sõnu! Me kõik krabasime neid ja eks järgmine pilt tõestab, kui head need india kreemi pähkliga peedikad olid…

Puhtaks kraabitud.

Pearoad olid samuti väga-väga maitsvad. Ma tõesti ei tea, miks alati kui ma käin kuskil söömas ja valikus on veganroog, siis ma seda “igaks juhuks” ei võta, sest kardan, et see pole hea. Samas meie laua pool-veganid kurtsid, et tihtipeale nii ongi, et veganitele on “midagi” kokku keeratud ja see ei olegi alati maitsev. Igatahes V’s sellist probleemi ei ole!

See seenesalat oli niii hea, et ma tegin järgmine päev kodus ka sama salatit! Mmmm!

Burks sellerifriikatega

Vegan Caesari salat!

Kalakotletid, mis olid… Ma ei tea milles tehtud, aga need maitsesid TÄPSELT nagu kalakotletid! Tõesõna!

Tempeh!

Ühesõnaga, minu siiras ausõna, et veganrestorani on asja ka neil, kes veganid ei ole. Tõesõna maitsvad toidud ja nii palju uusi ja huvitavaid asju, mida avastada. Peale seda käiku tellisin ma Umamist endale jackfruiti, tempehit ja igast kraami, millega veganroogasid teha. Inspireeriv ja huvitav!

Kas mu lugejate hulgas on ka kedagi, kes tahaks vegantoidule võimaluse anda? Ma luban, et kui üldse seda kuskil teha, siis V’s! Seega jäta postituse alla kommentaar ja võida õhtusöök kahele veganrestoran V’s! 

Loe ka neid postitusi!

275 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kadri 1. aprill 2018 at 17:10

    Tegin esimest korda suur paastu. See on olnud mul üks pikemaid vegan-perioode. Kindlasti üritan jätkata samal liinil, aga olen pigem ‘veganish’ ehk võtan vabalt, lio mõni kohuke või piimašokolaad teele satub : )

  • Avatar
    Vasta Kelli Eha 31. märts 2018 at 10:23

    Mina väga tahaksin õhtustada Vegan Restoran V’s 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 30. märts 2018 at 23:41

    Olen juba pikemat aega mõelnud sinna minna, aga alato kui sealt mööda kõnnin tuleb meelde, et peaks laua kinni panema 😀

  • Avatar
    Vasta Agnes 24. märts 2018 at 11:02

    Käisime elukaaslasega septembri alguses Balil ja võtsime seal ka ühest eriti ägedast kokanduskursusest osa, kus eelroaks oli samuti õlis praetud tempeh ja pähkli-tšilli kaste. See kõik maitses nii jubedalt hästi, et koju tulles mõtlesime kohe, et nonii, teeme nüüd seda kõike järgi ja kohe! Paraku ei jäänud üheski poodide “gurmeeletis” silma, et tempehit üldse kuskil saada oleks. Nüüd siis sean ka sammud Umami poole ja äkki valmib taaskord see ülimõnus tempehi näks. PS! Oleme elukaaslasega südamest karnivoorid ja armastame väga liha, aga see oli tõesti nii mõnus ja ei tekitanud mingit isu liha järele. Seega väike tšill V’s tundub eriti ägeda throwbackina ja uue maitserännakuna!
    Panen siia selle retsepti ka, mida õppisime, kui näiteks peaks tulema kellegi huvi selle tempehi ja kastme valmistamise vastu. 🙂 Vaatan, et seal tempehi kohta polnud midagi eldud, aga see tuli lihtsalt peenikesteks viiludeks lõigata ja natuke õlis pruunikamaks praadida.
    https://www.gilicookingclasses.com/recipes

  • Avatar
    Vasta ANNIKA 23. märts 2018 at 16:13

    Mina olen väga vean-toitude fänn ja võit oleks super.

  • Avatar
    Vasta Laura 22. märts 2018 at 14:52

    Kallimaga oleks seal ilmselt imeline õhtu

  • Avatar
    Vasta T.Ro 22. märts 2018 at 10:34

    Ma ei ole eales ühtegi vegan toitu proovinud, ei ole isegi üheski suuremas Tallinna restoranis söömas käinud 🙂 Hea meelega võtaks mehe kaasa ja prooviks siis taimetoidumaailma ka ära.

  • Avatar
    Vasta Maris 21. märts 2018 at 21:42

    Minu mees on täielik vegede vastane – seega tahaks talle tõestada, et mõnikord on OK teha sööki ilma lihata. Kui maksma peaks seal, siis ta küll minuga sinna restorani ever ei tuleks. Nii et fingers crossed! ?

  • Avatar
    Vasta Triin 21. märts 2018 at 20:43

    Olen ka ise suur veganite austaja ning sinnapoole liikumas, kuid V restorani pole veel jõudnud ?

  • Avatar
    Vasta Anna 21. märts 2018 at 18:19

    Olen ka pikka aega tahtnud seda restorani külastada. Äkki nüüd avanks võimalus, väga loodan!

  • Avatar
    Vasta Liisa 21. märts 2018 at 15:19

    Ise olen seda usku, et toidus peab ikka liha ka olema, kuid annaks vegantoidule võimaluse.

  • Avatar
    Vasta aile 21. märts 2018 at 14:34

    Käinud ja läheks veel.

  • Avatar
    Vasta Agnes 21. märts 2018 at 14:21

    Mina ise olen täitsa vegan juba mõnda aega, kuidas kahjuks sinna veel sööma ei ole jõudnud. Väga sooviksin minna. 🙂

  • Avatar
    Vasta Leevi 21. märts 2018 at 10:58

    Jaaaa! Mina! Me oleme veganid, aga alati kui sinna restorani minna tahame, on neil nädal aega kohad täis bookitud olnu. Korra üritasin telefoni teel lauda broneerida ja helistasin nii paarsada korda, et üldse kätte kedagi saada. Telefonil sai aku tühjaks lõpuks ja lauda ikka ei saanud – kohale minnes loomulikult oli kõik täis! 😀

  • Avatar
    Vasta Hedi 21. märts 2018 at 00:11

    Sooviks proovida 😉 Kaasa võtaks ilmselt oma abikaasa!

  • Avatar
    Vasta Kristi-Maris 20. märts 2018 at 23:37

    Olen käinud seal söömas ja jäin ülimalt rahule, kindlasti läheksin veel 🙂

  • Avatar
    Vasta Kris 20. märts 2018 at 23:12

    Ma kunagi ikka käisin seal päris tihti. Vaieldamatult minu lemmik koht! Tahaks väga viia oma kallima ka sinna sööma kuna tema pole seal käinud. Kahjuks iga kord kui olen vanalinnas olles läinud õnne proovima, et kas on vaba lauda saada, siis ei ole. Seal peab ikka 100% laua ette beoneerima:)
    Loodan, et loosiõnn naeratab!

  • Avatar
    Vasta k 20. märts 2018 at 21:19

    peika, kes on muidu väga lihasõber, viis mind aasta tagasi sõbrapäeval sinna ja nautis ise ka. viiks uuesti ta sinna, et talle jälle tõestada, et taimed on head 🙂

  • Avatar
    Vasta johhi 20. märts 2018 at 20:53

    Ma olen ise Veganis käinud kaks korda kui satun Eestisse ning olen edukalt saanud hakkama peediravioolidega. Kui saatsin emale pildi nendest, ütles ta, et nii isuäratavad. Paraku elan mina välismaal kooli pärast ja ema pole ka juba pea aasta näinud, küll aga kingiks mina talle selle elamuse, et ta saaks väikelinnast suurlinna end tuulutama minna ja sõbrannat näha ning muidugi neid peediravioole proovida, millest ta ainult pilti näinud on.

  • Avatar
    Vasta Karin 20. märts 2018 at 19:10

    Ma olen juba mitu kord proovinud V’sse lauda saada aga iga jumal kord on kõik lauad broneeritud. Häid soovitusi olen küll niipalju kuulnud, et pettuda kindlasti ei tule ja küllap kunagi üks lauake seal minu jaoks ka vabaneb 😀

  • Avatar
    Vasta Darja 20. märts 2018 at 18:16

    Kuna ma endiselt sinna restorani veel sattunud pole, kuid siiski palju häid kommentaare selle kohta kuulnud, siis sooviksin väga sinna koos oma emaga minna, kellel ka täna sünnipäev on! 🙂

  • Avatar
    Vasta MM 20. märts 2018 at 17:14

    Ma olen käinud. Sealne shokolaadikook oli ülihea, kuid burgerit rohkem ei telliks. Kui pihv burgeri vahel oli ülimaitsev, siis kivikõva sai ning väga tugevalt majoneesi maitsega (ei tea, kuidas muud moodi seda selgitada) kaste minule ei meeldinud. Need friikad ka mitte. Mõistan, et nad üritavad ka eristuda, kuid seller ise ei tundu olevat lihtne toiduaine, millest mõnusaid friikaid teha. Või siis ei suutnud kokk seda teha lihtsalt.

    Mul on siiralt hea meel, et selline koht on, aga mina isiklikult tundsin end seal ebamugavalt. Lauad on väga lähestikku ning hingamisruumi sisuliselt ei olnud. Privaatse vestluse jaoks saime ka lauda kinni pannes väga ebamugava laua, kus oli tegelikult õhtu jooksul veidi ebamugav olla.

    Aga toidud välja näevad ilusad ning kirjeldused olid ka põnevad. Mul oleks ehk olnud ka lihtsam valida, kui seal oleks rohkem valikut selliste toitude osas, mis ei sisalda “nagu päris” moodi asju – majonees, juust jne.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. märts 2018 at 20:05

      Ju siis maitseasi, sest kuigi seal on kitsas, oli meil väga mõnus ja hubane. Ja need sellerifriikad – terve laud maitses ja kiitis 😀

  • Avatar
    Vasta Geidi 20. märts 2018 at 16:41

    Olen viimased aastad kõigele uuele avatud, kuna toitumine muutus liiga üksluiseks.
    Oma ülisuperhead ämma võiks sööma viia küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 20. märts 2018 at 16:22

    Sooviks Parima sõbrannaga minna

  • Avatar
    Vasta Eke 20. märts 2018 at 14:42

    Nii väga tahaks oma kallima sinna viia mõnnatama!

  • Avatar
    Vasta :) 20. märts 2018 at 13:22

    Ma olen juba kaks korda püüdnud lauda saada Vegan V’sse, üks kord helistasin lausa nädal aega varem ja ikka ei pääsenud ei reede õhtuks ega laupäeva õhtuks löögile 😀
    Olen varsti lausa terve aasta taimetoitlane (mitte vegan) olnud juba ja tõesti tahaks lõpuks ka sinna sööma minna, sõbrad on ainult kiitnud seda kohta 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin L. 20. märts 2018 at 13:19

    Mina, sest minu maailmas on snitsel sealihast parim toit?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 20. märts 2018 at 13:18

    Siiani pole kogemust vegantoitudega olnud ja olen ka natuke kahtlustaval seisukohal. Kust siis oma valgud kätte saada ja äkki jääb kõht tühjaks 😀 Aga nii palju kiitust saanud koht – peaks ikka ära proovima.

  • Avatar
    Vasta K 20. märts 2018 at 13:11

    Omg, minge kanni! Juba pildid panid kõhu häälitsema. Olen 17 aastat olnud vegan, kuid sinna restorani ei ole veel kordagi jõudnud. Mõelnud küll ja rohkem veel, aga siiani vaid mõtteks jäänudki. Küll ei ole raha, siis jälle aega…nokk kinni, saba lahti.

    Ma vist säraksin need toidud endale kõhtu seal. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 20. märts 2018 at 12:20

    Me mehega armastame liha ja pole kunagi julgenud vegan toitu proovida, kartes, et kõht jääb tühjaks või ei maitse, sest ei ole ju liha. Nii et läheks hea meelega ühte päriselt heasse vegan restorani oma eelarvamusi kummutama.

  • Avatar
    Vasta Katri 20. märts 2018 at 12:15

    Väga tahaks V s ära käia, kuna liha enam ammu ei söö.

  • Avatar
    Vasta Kristi 20. märts 2018 at 11:10

    Ikka prooviks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerda 20. märts 2018 at 10:52

    Väga oleks huvitatud! 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 20. märts 2018 at 10:45

    Olen seal korra käinud ja mul olid täpselt samad emotsioonid!!! Super! Tahaksin väga veel minna ja teisigi hōrgutisi maitsta! ??

  • Avatar
    Vasta Vanessa-Victoria 20. märts 2018 at 10:38

    Väga sooviksin! 🙂

  • Avatar
    Vasta An 20. märts 2018 at 10:30

    Võtaks oma abikaasa ja läheks hea meelega!

  • Avatar
    Vasta Anneliis 20. märts 2018 at 08:11

    Tahaks proovida?

  • Avatar
    Vasta Triinu 20. märts 2018 at 08:08

    Tahaks! 🙂

  • Avatar
    Vasta Carmen 20. märts 2018 at 07:14

    Tahaks ka ära proovida?

  • Avatar
    Vasta Kaia 20. märts 2018 at 06:41

    Prooviks ära küll ?

  • Avatar
    Vasta G 20. märts 2018 at 02:06

    Olen sellest restoranist ka ainult head kuulnud, siiani pole veel jõudnud, kuigi mõttes mõlgub tihti peale. Oleks päris super 🙂

  • Avatar
    Vasta Ülle 20. märts 2018 at 00:11

    Väga lahe oleks minna koos mehega välja sööma.

  • Avatar
    Vasta Triin 19. märts 2018 at 23:45

    Mina tahaksin väga seda võimalust! Liigun elukaaslasega koos veganluse poole ja oleks imetore tema saabuva sünnipäeva puhul koos V-sse sööma minna!

  • Avatar
    Vasta Kaisa 19. märts 2018 at 23:25

    Oleks tore mehega õhtustama minna ja veganusku natukdnegi pöörata. Ja no kellel ei oleks titemajandusest natuke vaheldust vaja?!

  • Avatar
    Vasta Anneli 19. märts 2018 at 23:19

    Mul on peres paar veganit, kellega oleks supertore V’s “muru närida”. Austan täiega veganeid, sest nad suudavad nii paljudele ahvatlustele vastu panna ja on nii paljust loobunud. Samuti on äge, et pead hästi loominguline olema ja ubadest vahukoort või kikerhernestest võid tegema. Lahe! Ise piirasin lihatoodete tarbimist ja olen teel taimetotluse poole.

  • Avatar
    Vasta Mariann 19. märts 2018 at 22:52

    Ma tahaks oma mehe tema laupäevase sünnipäeva puhul sinna viia. Ise ta küll ütleb, et “ega ta mingi lehm ole, et vaid muru sööma peaks”, aga ma tahaks, et ta annaks võimaluse heale “murule”. Tead ju ise, et kui esimene kogemus on halb, siis tulevikus ei tahagi enam kunagi proovida. Ma tahaks, et ta esimene kogemus oleks i-me-li-ne!

  • Avatar
    Vasta Mari 19. märts 2018 at 22:42

    Hea meelega prooviks ka seal head vegantoitu. Ise vegan küll ei ole, aga väga suur lihaarmastaja ka enam mitte, nii et tihti juhtub, et tellin väljas süües omale veganroa.

  • Avatar
    Vasta Kerttu Esing 19. märts 2018 at 22:32

    Kõik on nii tohutult isuäratav! Rõõmuga külastan taas 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 19. märts 2018 at 22:15

    Mina olen praegu üksinda hotellis, süüa pole ja õue ei viitsi enam minna. Lihtsalt loen ja tahaks igast toidust ampsu 😀

  • Avatar
    Vasta PilleK 19. märts 2018 at 22:11

    Jaa, tahaks vegantoidule võimaluse anda. Nii värvilised ja isuäratavad! 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 19. märts 2018 at 22:04

    Oi kuidas tahaks proovida, kohe väga, väga. Kohe kaks põhjust leian, me ei ole mehega vist kahekesi väljas söömas käunud aastat 10 ? ja miks mitte see viga parandada millegi väga huvitava ja kõhule pai tegeva toiduga

  • Avatar
    Vasta Mimi 19. märts 2018 at 21:54

    Mina, tahaksin nii, ni, ni minna sinna! Ideaalne kingitus oleks sõbrannale sünnipäevaks, kes on vegan ja keda imetlen ja üritan ka sinna suunda liikuda.
    Olen ka eelnevalt juba kuulnud vaid kiidusõnu selle restorani kohta, kuid hetkel ka aja puuduse tõttu on koha proovimine veidi tahaplaanile jäänud.. seega loosiõnne korral oleks eriti hea rutiinist ja mugavusest välja astuda ja head, paremat mekkima minna?

  • Avatar
    Vasta Inga 19. märts 2018 at 21:54

    Käisin seal oma veganitest õe ja vennaga ning kui ma ise ka kodus nii head söögid kokku keerata suudaksin siis oleksin ammu ise ka vegan!
    Ma ka armusin nendesse määretesse ja see “suitsulõhe” oli ka mu lemmik.

  • Avatar
    Vasta Janeli 19. märts 2018 at 21:40

    Me sõbrannaga juba tükk aega lähme. Kuluks ära küll, tiiser oli küll hea!

  • Avatar
    Vasta Elisabeth 19. märts 2018 at 21:06

    Ooii, vegan V üks mu lemmikumaid kohti Tallinnas! Ja nii tore kuulda, et ka omnivooridele tohutult meeldib ja ollakse nendele maitsetele avatud!
    Uue menüüga ma kahjuks polegi veel tutvunud. Mis sa ise pearoogadest kõige rohkem soovitaksid? 🙂

  • Avatar
    Vasta Nele Kõli 19. märts 2018 at 21:05

    Viiks oma sõbranna sööma!!

  • Avatar
    Vasta ritsik 19. märts 2018 at 21:05

    Oo, tahaks väga! Head taimetoitu on söögikohtades tavalisrlt tõesti raske saada.

  • Avatar
    Vasta Nele 19. märts 2018 at 20:59

    Hea meelega mekiks ära

  • Avatar
    Vasta Margot 19. märts 2018 at 20:54

    Ma tahaks juba ammu sinna minna;D

  • Avatar
    Vasta Mairi 19. märts 2018 at 20:51

    Üks mõnus õhtusöök kahele kuluks tõesti ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 19. märts 2018 at 20:50

    Tahaks väga sinna minna sööma! 🙂

  • Avatar
    Vasta Eliisabeth 19. märts 2018 at 20:36

    Suurima hea meelega lähen sinna õhtustama ?

  • Avatar
    Vasta Heleen 19. märts 2018 at 20:27

    Nooo mina olen väga kahtlev ja raha ei raatsi/julge “muru” eest välja käia. Aga võidu korral ootaksin põnevusega, mis saama hakkab. Kaasa võtaksin sõbranna.

  • Avatar
    Vasta Deanne Pukk 19. märts 2018 at 19:43

    Lemmik restoran?

  • Avatar
    Vasta Kerstin 19. märts 2018 at 19:24

    Wow! Toidud näevad tõesti imelised välja. Tahaks kindlasti proovida ja mehe veaks ka endaga kaasa.

  • Avatar
    Vasta Kaidi 19. märts 2018 at 19:15

    Olen proovinud ja käinud, kuid kahjuks on sellest möödas juba 2 aastat. Burger oli imeline koos kaerast tehtud siidise hapukoorega ?

  • Avatar
    Vasta Deliisa 19. märts 2018 at 19:12

    Nii hea meelega läheks ja külastaks koos oma
    tütrega:)

  • Avatar
    Vasta M 19. märts 2018 at 19:08

    Olen seal kaks korda käinud ja läheks iga kell veel. Olen suur vegantoidu fänn ja tahaks ka oma kaaslase vegantoidu usku pöörata 🙂

  • Avatar
    Vasta Andra 19. märts 2018 at 19:04

    Neid peediravioole läheks kindlasti uuesti proovima!

  • Avatar
    Vasta Kristiina 19. märts 2018 at 18:59

    Väga väga tahaks proovida!

  • Avatar
    Vasta Eeva 19. märts 2018 at 18:51

    Pole juba aastaid liha söönud aga sellesse restosse veel jōudnud pole 🙂 Kindlasti sooviks aga minna! ?

  • Avatar
    Vasta Elina 19. märts 2018 at 18:41

    Mmmmm, tahaks

  • Avatar
    Vasta Kris 19. märts 2018 at 18:18

    Suuure huviga prooviksime vegantoite ?

  • Avatar
    Vasta Helen 19. märts 2018 at 18:12

    Väga tahaks jälle minna! Kuna ma ei oska kunagi oma söömaskäike ette planeerida, siis on niii raske sinna suvaliselt hetkel lauda saada.

  • Avatar
    Vasta Liis 19. märts 2018 at 18:00

    Olen 3 aastat vegan olnud aga kahjus V-sse pole veel jõudnud, kuigi väga tahaks minna!

  • Avatar
    Vasta Stella 19. märts 2018 at 17:55

    Pidin ma seda postitust tühja kōhuga vaatama ?

  • Avatar
    Vasta Maris 19. märts 2018 at 17:50

    Tahaks ka vegantoidule anda võimaluse enda tõestamiseks.

  • Avatar
    Vasta Kaiti Käärd 19. märts 2018 at 17:37

    Olen kõigesööja ja armastan head toitu. Kuigi veganlus on minust kaugel, siis ei kritiseeri neid, kes seda teed läinud on ega arva, et vegan toit maitsetu ja igav oleks. Vastupidi, annan endale kindlasti võimaluse proovida erinevaid maitseid ka vegan-maailmas. Seega oleksin väga õnnelik võidu korral ja võtaksin kaasa oma abikaasa, kes veganlusest just kõige paremini ei arva .

  • Avatar
    Vasta Kairit 19. märts 2018 at 17:33

    Tahaks proovida ikla 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 19. märts 2018 at 17:23

    Tahaks proovida küll! 🙂

  • Avatar
    Vasta Mammu 19. märts 2018 at 17:13

    Väga tahaks proovida!

  • Avatar
    Vasta Sandra 19. märts 2018 at 17:11

    Minu lemmikrestoran, väga tahaks minna!

  • Avatar
    Vasta C 19. märts 2018 at 17:05

    Olen suur lihasööja, paar korda olen söönud ka vegantoitu, mis ei ole just kõige maitsvamad olnud. Sooviks proovida selle restorani toite.

  • Avatar
    Vasta kerttu 19. märts 2018 at 16:54

    oi kuidas tahaks minna ???

  • Avatar
    Vasta Dagne 19. märts 2018 at 16:51

    Tahaksin ka meeleldi proovida. (Ükskord peab ju ka mulle loosiõnn naeratama.)

  • Avatar
    Vasta Helsi 19. märts 2018 at 16:50

    Täitsa huviga läheks ja maitseks mis seal pakutakse. Ise vegan pole. Oleks täitsa uus kogemus.?

  • Avatar
    Vasta Merilin 19. märts 2018 at 16:41

    Parim toit ongi vägivallatu! 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin Altmets 19. märts 2018 at 16:39

    Huviga proovin uusi vegantoite!

  • Avatar
    Vasta Kadri 19. märts 2018 at 16:31

    Tahan ka Vegan V-sse! Olen ise taimetoitlane, aga võtaksin kaasa täiesti lihausku sõbra, kes saaks siis ka aimu, mida hea vegantoit tähendab ja ei oleks ehk enam nii halvasti meelestatud taimetoitluse suhtes.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 19. märts 2018 at 16:05

    Tahan minna!

  • Avatar
    Vasta Mai-Liis 19. märts 2018 at 16:04

    Tahaks proovida küll !

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 19. märts 2018 at 16:03

    Olen käinud V restos ja see on tõesti superkoht, kuigi vegan ma pole. Tahan uuesti minna!

  • Avatar
    Vasta Martin 19. märts 2018 at 16:02

    Tahaks väga proovida. Olen mõningaid häid vegan toite saanud ja piltide järgi tundub, et seal on ka lootust positiivseteks üllatusteks 🙂

  • Avatar
    Vasta Galina 19. märts 2018 at 16:00

    Mina prooviksin hea meelega àra. Siis oleks pôhjus lapsed ema juurde viis ja veeta aeg mehega kahekesi.

  • Avatar
    Vasta Kats 19. märts 2018 at 15:58

    Ma pole küll vegan, aga tarbin liha väga harva (ja mitte masstoodangu oma) ja puurikanade mune üritan mitte osta.
    Restorani saadaksin oma üliõpilasest venna oma tüdrukuga.

  • Avatar
    Vasta Leena 19. märts 2018 at 15:55

    Juba aastakese üritan liha kogust vähendada ja hea meelega sööks vegan toite! Abikaasa on sama meelt. Lapsed sama meelt pole, neile on vaja grillkana ja vinkusid. Aga üleüldse.. tahaks mehega välja minna… :)))

  • Avatar
    Vasta Katre 19. märts 2018 at 15:51

    Sooviksin minna 🙂 Võtaksin kaasa abikaasa, kes ei söö suurt midagi, milles pole liha… Hmm, tuleks huvitav 😀

  • Avatar
    Vasta M 19. märts 2018 at 15:49

    Jaaa!!!
    Elan muidu Tartus aga ca kord kuu-paari jooksul proovime ikka pealinna tulla ja siis ka kusagil heas kohas söömas käia. Oleme abikaasaga mõlemad küll vanad lihafännid aga armastame sama palju ka kõiksugu head taimset kraami ja teen vahepeal ka taimseid põhitoite mitte ainult lisandeid. Oleme mõlemad parajad gurmaanid ja hea taimetoiduelamus avardaks silmaringi päris palju ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 19. märts 2018 at 15:47

    Mul pole üldse usku vegantoitudesse. Ausalt. Ma lihtsalt nii nii armastan liha. Ei tea kas kunagi annan ka vegantoidule võimaluse 😀

    *võita ei soovi, ei tea kas ja millal on aega beebi kõrvalt õhtusöögile minna 🙂

  • Avatar
    Vasta Kata 19. märts 2018 at 15:46

    Prooviks kindlasti 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 19. märts 2018 at 15:46

    Tahaks proovida!!!! Pole küll vegan, lihasöömist üritanud piirata, mõned kuud läks täitsa edukalt aga peres ikka raske ju erinevaid sööke koguaeg teha. Sellises restoranis saaks kindlasti mõtteid juurde.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 19. märts 2018 at 15:40

    Olen paar korda käinud seal einestamas. Väga super söögid 🙂

  • Avatar
    Vasta Mia 19. märts 2018 at 15:15

    Kaeks hea meelega selle restorani üle.

  • Avatar
    Vasta Margitta 19. märts 2018 at 15:10

    Läheks heameelega proovima. ?

  • Avatar
    Vasta Jaanika 19. märts 2018 at 15:00

    Sooviks proovida küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Maris 19. märts 2018 at 14:54

    Üli äge oleks järgi proovida ja enda skeptikust elukaaslane kaasa võtta! 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelina 19. märts 2018 at 14:43

    Ma sooviks meeleldi anda võimaluse vegan toidule. Üllatagu mind! ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 19. märts 2018 at 14:42

    Mina avastasin veganluse ja üldse taimse toitumise suht hiljuti. Alustasin nii, et tegin endale 3-päevase täisvegan challenge, millest nüüd on väljakujunenud 1 veganpäev nädalas, kus terve perega toitume ainult taimsest toidust. Väga palju häid retsepte saab Sandra Vungi raamatutest 😉 ja Olerexi veganvrap on ka to die for (kohe lähengi sellele järele)
    V’sse minekust olen NII ammu unistanud, seega, kui õnn on minu poolel, siis suurima heameelega haaraksin oma kallima kaasa ja naudiksime tõeliselt maitsvat vegantoitu!!

  • Avatar
    Vasta Annika 19. märts 2018 at 14:42

    Väga isuäratavad road tunduvad piltidel. Sooviks ka proovida ära, mida kujutab endast veganõhtusöök 🙂

  • Avatar
    Vasta Anna 19. märts 2018 at 14:37

    Ma olen NIII kaua tahtnud sinna sööma minna ja ikka veel pole jõudnud, kiidusõnu tõesti igast suunast kuulnud ja väga positiivselt meelestatud selle restorani osas, kindlasti ülihea toit 🙂

  • Avatar
    Vasta Elise 19. märts 2018 at 14:33

    Oo, jaa, tahaks lihtsalt proovida ja uudistada uusi maitseid!

  • Avatar
    Vasta Kats. 19. märts 2018 at 14:30

    Prooviksin ka suurima heameelega! Võtaks mehe ka kaasa ja kummutaks ta arvamust taimetoidust.

  • Avatar
    Vasta Jansu 19. märts 2018 at 14:19

    Lihast puhkama ma peaks,
    hea meelega sammud V-sse seaks 😀

  • Avatar
    Vasta Kristiina 19. märts 2018 at 14:17

    Nii tahan V-sse minna!?

  • Avatar
    Vasta Bret 19. märts 2018 at 14:13

    Mina sooviksin ka veganrestosse minna! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerttu 19. märts 2018 at 14:13

    Minu õde liigub veganluse poole, seega annaksin talle võimaluse seda proovida ja läheksime koos suurepärast õhtusööki nautima!

  • Avatar
    Vasta Merilin 19. märts 2018 at 14:06

    Kuigi ma ikka veel liha söön olen juba pikemat aega proovindud seda pigem vältida ja rohkem juurviljade ning puuviljadega leppida. Restoran V külastus annaks kindlasti initsaitiivi juurde ning kindlasti ka uusi retsepti-ideid, mida kodus järgi proovida.

  • Avatar
    Vasta Triin 19. märts 2018 at 13:55

    No mu elukaaslane on nii skeptik, kui skeptik üldse olla saab. Vaevu olen jõudnud nii kaugele, et brokkoli ja lillkapsas supi sees kõlbab süüa 😀 Ausalt öeldes kuluks ära küll, et enne algavat grillihooaega saaks see taimetoidu halb kuulsus meie peres hävitatud 😉

  • Avatar
    Vasta Kristina 19. märts 2018 at 13:49

    Ma tahaks küll proovida, tundub nüüd ka ahvatlev 🙂

  • Avatar
    Vasta Teele T 19. märts 2018 at 13:48

    Olen kogu aeg rääkinud, et veganiks kindlasti ei hakka ja vegantoitu pole väga eriliseks toiduks pidanud. No näiteks mis kotletid need ilma lihata olla saavad? Aga võibolla tõesti peaks vegan toidule võimaluse andma ja teeksin seda hea meelega V’s.

  • Avatar
    Vasta Kriste 19. märts 2018 at 13:38

    Nagu Sa mainisid – V’sse on maru raske lauda saada, pikalt tuleb ette broneerida, seega tahaks väga nende menüüd testida :).

  • Avatar
    Vasta Kärt 19. märts 2018 at 13:29

    Mina sooviks väga minna V-sse. Just lahkus külast minu veganist sõber, kes siin 5-päeva oli nkn vahetult enne ma avastasin, et ma ei oska süüa teha, milles poleks liha. Samuti ma üritasin selle aja veeta lihata, aga neljanda päeva lõpuks tulid sellised neelud, et andsin alla ja vitsitasin liha kahe suu poolega. Seega oma lihaisu taltsutamiseks oleks kasulik käia lõpuks restoranis, mis tõestaks, et vegan toit võib olla nii maitsev ja täisväärtuslik, et liha polegi hea toidu kohustuslik komponent.

  • Avatar
    Vasta Paula 19. märts 2018 at 13:29

    Ei ole üheski vegan restoranis käinud, kuid kodus meeldib küll tihti taimetoitu valmistada. Mulle lihtsalt õudselt maitsevad kõik maitserohelised ja juurviljad, köögiviljad. Kõik söögid näevad tõesti imehead välja ning restoranikülastus oleks mulle kindlasti suur elamus:)

  • Avatar
    Vasta Hele 19. märts 2018 at 13:29

    Tahaks küll väga proovida!

  • Avatar
    Vasta F 19. märts 2018 at 13:20

    Mina olen terve elu taimetoitlane olnud ja armastan väga kõiksugu vegan toite aga sinna restorani pole jõudnud (suht kallis on noh) 🙁 Tahaks küll väga proovida neid roogasid. Soovitan sul maitsta ka Karu Talu käsitööšokolaade – need on vegan ja imelised! Minu lemmik vegankoht vanalinnas ongi Karu Talu pood hetkel, aga ma suur magusasõber kah 🙂

  • Avatar
    Vasta Eva 19. märts 2018 at 13:20

    Üks mu lemmikuid (ja Eesti parimaid) restorane! Nii tahaks tagasi minna oma sünnipäeva puhul.

  • Avatar
    Vasta Mari 19. märts 2018 at 13:19

    Sooviks loosis osaleda 🙂 Tundub väga ahvatlev pakkumine ning kuna pole varem veganköögiga kokku puutunud ja toidukohtades pigem ka valin nö kindlama valiku ( ehk lihaga), siis oleks see heaks variandiks midagi uut ja huvitavat proovida. Pildid panid küll süljenäärmed tööle 😀

  • Avatar
    Vasta Piret 19. märts 2018 at 13:13

    Väga tahaks oma skeptilisusest lahti saada ja koos elukaaslasega head vegantoitu proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Marleen 19. märts 2018 at 13:09

    Mina soovin!

  • Avatar
    Vasta Marika 19. märts 2018 at 13:05

    Prooviks hea meelega V menüüd 🙂

  • Avatar
    Vasta Leen 19. märts 2018 at 13:03

    Minu täielik lemmmmik koht. Nädalavahetusel viisin ka ema sinna sööma, tema oli samuti super rahul. Järgmisel päeval käisime Vegan Inspiratsioonis kus toit oli ülemaitsestatud ja omavahel ei sobinud komponendid absoluutselt. Hea meelega läheks taas Vegan V -d nautima 🙂

  • Avatar
    Vasta Eveliis 19. märts 2018 at 13:03

    Tahaks väga proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristin 19. märts 2018 at 13:00

    Mina tahaks ka proovida!! Õigemini on mu elukaaslane väga huvitatud vegantoitude proovimisest, kuid Tartus pole me kahjuks midagi väga lahedat veel leidnud – selle hea kogemuse nimel sõidaks pealinna küll! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerttu 19. märts 2018 at 12:56

    Pole küll vegan ja ise olen Vegan Vs korduvalt käinud(iga kord niiii rahule jäänud) aga oma kaaslase, kes on täpselt sama arvamusega, et vegan toit küll õige toit pole, viiks küll tacosid sööma.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 19. märts 2018 at 12:56

    Tahaks ka väga ära proovida, olen mõelnud aga pole siiani jõudnud:)

  • Avatar
    Vasta Elina 19. märts 2018 at 12:51

    Mina nii tahan!

  • Avatar
    Vasta Merian 19. märts 2018 at 12:51

    Tahaks ka ikka täiega!

  • Avatar
    Vasta Helena 19. märts 2018 at 12:48

    Läheksin restorani koos oma elukaaslasega, kes sööks kogu aeg ainult liha. Näitaksin talle, et taimne toit võib olla ka väga maitsev. 🙂

  • Avatar
    Vasta Karmen 19. märts 2018 at 12:45

    Muidugi prooviks ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirle 19. märts 2018 at 12:45

    See burger sellerifriikatega on NII HEA. Ma olen ühe korra V-s käinud ja tahaks seda burgerit uuesti. Eriti neid friikaid.

  • Avatar
    Vasta Gr 19. märts 2018 at 12:44

    Ma tahaks väga oma meest viia sinna proovima, sest ta tulihingeline lihafänn. Samuti pole datenighti ka sada aastat olnud 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 19. märts 2018 at 12:37

    Proovida ju võiks, kuigi erilist usku ei ole sellesse.

  • Avatar
    Vasta Helina 19. märts 2018 at 12:35

    Nii tahaks proovida Veganrestoranis V pakutavat!!

  • Avatar
    Vasta lilllll 19. märts 2018 at 12:32

    Armastan Vegan V restorani, aga satun Tartust Tallinnasse nii harva ja spontaanselt, et ei ole aastaid õnnestunud sinna lauda saada 🙁 Kui võidaksin õhtusöögi kahele, läheksin sööma koos emaga, sest oleme mõlemad suured vegantoidu entusiastid ning otsime pidevalt uusi võimalusi, kuidas vähem loomset tarbida ☺️ Sealne toit inspireerib alati!

  • Avatar
    Vasta Ma 19. märts 2018 at 12:28

    Pean tõde tunnistama, et mina olen vist maailma kõige suurem skeptik, mis puutub headesse vegantoitudesse. Mul on tõesti väga-väga raske uskuda, et need võiksid olla maitsvad, täita kõhtu ja teha nii, et pärast söömist ma enam mingit liha ampsata ei soovi. Ma tõesti väga hea meelega läheksin V’sse ja laseksin oma arvamuse kummutada! 🙂

  • Avatar
    Vasta TN 19. märts 2018 at 12:27

    Mu mees võiks ainult liha süüa ja oleks õnnelik. Sest tema söök on enne juba salatit söönud ju. Paras ninanips oleks veganrestosse minna 🙂

  • Avatar
    Vasta Lisbeth 19. märts 2018 at 12:25

    Vaikselt olen hakanud liikuma lihavabatoidu peale ning tore oleks külastada V-d 🙂

  • Avatar
    Vasta E 19. märts 2018 at 12:24

    Liigume kogu perega juba mõnda aega vaikselt veganluse suunas ja üks restoranis käik inspireeriks nii mind kui ka meest kindlasti väga ja aitaks sellele teekonnale kaasa. 🙂

  • Avatar
    Vasta Ilona 19. märts 2018 at 12:19

    Ma pole iialgi maitsnud ühtegi konkreetset vegan toitu 😀 see tundub nii kohutav süüa ilma lihata toite.. aga kes teab äkki ma muudan oma arvamust ?

  • Avatar
    Vasta Alice 19. märts 2018 at 12:19

    Ma ei plaani väljas söömist kunagi ette, niiet enamasti, kui V’sse satun, on lauad kinni ja ma haaran ainult tüki nende mega oreokooki kaasa.

  • Avatar
    Vasta Diana 19. märts 2018 at 12:19

    Sooviks ka loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta M 19. märts 2018 at 12:17

    Meie suured lihaarmastajad, aga seda enam oleks huvitav katsetada miskit muud 🙂

  • Avatar
    Vasta M-M 19. märts 2018 at 12:16

    Mulle tundub samuti,et eiiii iiial veganiks ei saa minust.Just selle lahja toidu pärast.
    Sooviks küll proovida ja oma arvamust muuta:))

  • Avatar
    Vasta o 19. märts 2018 at 12:15

    See oleks küll imeline. Nii harva satub Tallinnasse, siis oleks ka põhjust tulla. V-sse minekust olen aga ammu unistanud. Pluss peikaga aastapäev tulemas ja nii 🙂

  • Avatar
    Vasta KaisaR 19. märts 2018 at 12:13

    Ma soovin.

  • Avatar
    Vasta Keidi 19. märts 2018 at 12:11

    Oleksin vast sama mõtteviisiga nagu sina, et taimetoidust kõhtu täis ei saa. Kuigi vaadates neid veganrestorani roogasid, siis tundub ikka ülimalt ahvatlev ja tahaksin kindlasti ära proovida. Tore oleks ju ideid juurde saada, kuidas ka kodus teistmoodi süüa vahel teha. 🙂

  • Avatar
    Vasta Tuuli 19. märts 2018 at 12:09

    Nii lahe lugeda, et paljud pool-veganid vaikselt veganluse poole pürgimas! Me abikaasaga samas olukorras, teeme kodus überhead veganfoodi, aga väljas süües peab tihtilugu kompromissitama ja mereande sööma, kuna veganvalik veel suht olematu eesti Restodes. Olin kaua unistanud V:sse minekust ja tähistasimegi jaanuaris seal oma pulmaaastapäeva! Minule meeldis miljöö väga, kusjuures meid pandi samasse lauda vetsude kõrval, kus teiegi ?. Hästi hubane ja cozy ja kuidagi selline chill. Ma jäin väga rahule, eriti eelroogade ja jookide osas, vb pearoade suhtes ootused veits kõrgel kuna kodus kokkame palju veganroogasid. Listilt jäi aga meelde veel tacod ja caesari salat, mida tagasi proovima läheksime! ? p.S. meie teenindaja ütles et V on ainuke veganRESTO terves Eestis! Ime pole, et meist nii paljud “poolveganlusega” tegelevad siis.

    • Avatar
      Vasta Anete 19. märts 2018 at 13:55

      Veganrestoran Inspiratsioon on ka vanalinnas 🙂

      • Avatar
        Vasta Tuuli 19. märts 2018 at 22:54

        Mõtled siiski veganKOHVIK Inspiratsiooni? ?

      • Avatar
        Vasta Marsel 19. märts 2018 at 23:31

        Inspiratsioon reklaamib ennast ju pigem kohvikuna 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika 19. märts 2018 at 12:06

    Tahaksin väga proovida!

  • Avatar
    Vasta Berit 19. märts 2018 at 12:05

    Väga-väga tahaks proovida!

  • Avatar
    Vasta Janely Kivinukk 19. märts 2018 at 12:04

    Samamoodi pole siiani üldse usku vegantoitudesse, aga no nende piltide peale võiks ju ühe võimaluse anda ehk tahaks proovida küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Janika 19. märts 2018 at 12:04

    Vegan V on mu lemmik ja viin alati sinna ka oma mitte-veganist sõpru. Mitte kunagi ei ole pidanud pettuma, kui saaks siis sööks seal igapäev! Kindlasti minu lemmikrestoranide top 3s.

  • Avatar
    Vasta Dagne 19. märts 2018 at 12:03

    Tihti just mõtete vähesuse tõttu jääbki tegemata mõni väga maitsev vegan roog. Viimane aeg oleks saada inspiratsiooni kodus katsetamiseks. Tahaks küll külastada 🙂

  • Avatar
    Vasta Liia 19. märts 2018 at 11:59

    Mina ka väga liha usku, aga pilte vaadates hakkas juba mõte liikuma…. Asi vist seegi.

  • Avatar
    Vasta Kadri 19. märts 2018 at 11:52

    Sooviksin väga seda restorani külastada. Väga harva satun Tallinna ja kui olen sattunud siis tavaliselt on Vegan V alati täis, läheksin sinna enda mehega.

  • Avatar
    Vasta Grets 19. märts 2018 at 11:52

    Ei usu mina, et selline asi võiks hea olla :dd loodan, et saan ümber moelda 😀

  • Avatar
    Vasta Ehtel 19. märts 2018 at 11:50

    Ma ise olen suur lihasõber ja ei kujuta toitu ilma lihata ettegi. Kuid neid pilte vaadates hakkas suu küll vett jooksma?.
    V-restorani läheksin oma mehe õega, kelle toidulaud on juba mõnda aega vegan olnud ☺️.

  • Avatar
    Vasta Laura 19. märts 2018 at 11:50

    Kindlasto tahaks V’sse minna

  • Avatar
    Vasta Aive 19. märts 2018 at 11:50

    Me mehega ka suured lihasööjad, pole kunagi restos valinud vegantoitu, aga never say never. Prooviks hea meelega!

  • Avatar
    Vasta Triinu P 19. märts 2018 at 11:49

    Mina olen ikka no 150% lihasööja. Ja olin sama moodi arvamusel, et kui seal restoranis käidud siis lähen mäkki burksi järgi. Aga ei olnud nii. Nooo mine pekki, kui head toidud seal olid! Ja kõht sai ilusti täis. Ma nii loodan, et loosiõnn naeratab. Sest võidu puhul võtaksin kaasa oma kalli sõbranna, kes ainult paar korda aastas eestisse satub ja just temaga me seal restoranis viimane kord käisime. Ta ise sööb väga palju vegan toitu, niiet see üllatus oleks nö tabav nagu rusikas silmaauku 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi 19. märts 2018 at 11:47

    Pole ühtki vegantoitu kunagi kuskil tellinud ega proovinud..hea meelega läheks katsetaks seal ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 19. märts 2018 at 11:42

    Tahaksin väga sealseid toite proovida. Läheksin sinna ilmselt sõbrannaga, keda pole ammu näinud.

  • Avatar
    Vasta Liisu 19. märts 2018 at 11:42

    Selles ma ei kahtlegi, et vegantoit on suurepärane, aga Vegan V-sse veel sattunud ei ole..:)

  • Avatar
    Vasta Triinu 19. märts 2018 at 11:41

    Kindlasti tahaks minna ja eriti sellepärast, et saaks oma elukaaslasele tõestada, et ka ilma lihata toidust on võimalik kõht täis saada 🙂

  • Avatar
    Vasta S1 19. märts 2018 at 11:38

    Oh tahaks seda proovida küll teeks härrale vahva kingituse 🙂 ka me vahepeal üritame teha liha vabu päevi ja oleks vahva näha ja maitsta missuguseid variante on neil pakkuda, et saaks miskit kodus järgi teha. Ütleme nii, et mina olen eriti arg uute asjade maitsmises siis see oleks super kink ?☺️

  • Avatar
    Vasta Katrin 19. märts 2018 at 11:33

    Meie mehega oleme ka pigem sellised eelarvamusega isendid, et kui liha ei ole, siis ilmselgelt ju kõhtu täis ei saa. Seega oleks päris huvitav enda nahal (või noh kõhul :D) järgi proovida, mis tähendab hästi tehtud ja kõhtu täitev vegantoit. Mõlemal sünnipäevad ka liginemas 🙂

  • Avatar
    Vasta M 19. märts 2018 at 11:33

    Tahaks täiega minna ja kummutada enda ja elukaaslase arvamuse vegantoidust 😀

  • Avatar
    Vasta Kristiina 19. märts 2018 at 11:31

    Olen päris tihti üritanud sinna lauda saada,kuid kahjuks alati ebaõnnestunult. Kindlasti tahaks proovimas käia ja oma elukaaslase arvamust veganlusest muuta 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin 19. märts 2018 at 11:31

    Käiks õega väga hea meelega proovimas 🙂

  • Avatar
    Vasta C 19. märts 2018 at 11:31

    Tahaksin väga proovida!?

  • Avatar
    Vasta Maarja 19. märts 2018 at 11:25

    Mina sooviksin ka väga järgi proovida!

  • Avatar
    Vasta Heleri 19. märts 2018 at 11:24

    Jaaah, vegan toit võib olla täiesti uskumatu! Kui esimest korda täiesti vegan buffee-lauda(minu kalli ämma koostatud-tellitud) proovisin, pidin pikali kukkuma, et kas tegelt ka on vegan. Aga kuna mu mees on “pole liha, pole toit” suhtumisega, siis oi kui kaua ma teda V’sse viia olen tahtnud ja kui kaua ta seda edasi lükanud 🙂 pliis päästa meid 6 nädalat haige lapsega veedetud kodulõksust ja täida kõhtu, Mallu! ?☺️

  • Avatar
    Vasta Hbs 19. märts 2018 at 11:23

    Oh! Nii tore asi, mida proovida!

  • Avatar
    Vasta Marika 19. märts 2018 at 11:19

    Olen ise ka tahtnud sinna restosse minna,kuna seda kiidetakse kogu aeg.Koogid pidid ka keele alla viima.

  • Avatar
    Vasta E 19. märts 2018 at 11:18

    Prooviks meeleldi selle restorani koos sõbrannaga järgi.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 19. märts 2018 at 11:17

    Oleksin väga huvitatud. Mulle endale väga maitsevad vegan toidud ja nüüd oleks mees ka vaja sinna usku pöörata + veel oleks win win kuna pole tõesti ma ei tea mis ajast saati mehega väljas söömas käinud.

  • Avatar
    Vasta Rael 19. märts 2018 at 11:15

    Mina sooviksin!

  • Avatar
    Vasta Kaisa 19. märts 2018 at 11:12

    Meie peres on liha nagu aamen kirikus- oleks tore elukaaslasele näidata, et ei pea seda liha kogu aeg näost sisse ajama 🙂 Nii et osalen ka loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin 19. märts 2018 at 11:12

    Ma tahaks V’d väga proovida. Ise jätsin liha söömise veidi rohkem kui pool aastat tagasi maha, veganiks küll pole hakanud, sest juustust ja kalast ei suuda loobuda, aga järjest avastan kui suurepärase maitsega asju saab teha ilma lihata. Kõht kindlasti tühjaks ei jää. V’s pole veel küll käinud, aga olen ka nii palju head kuulnud.

  • Avatar
    Vasta K 19. märts 2018 at 11:08

    Kindlasti tahaksin proovida vegantoite veganrestoranis V. Saaks ühe linnukese kirja 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristin 19. märts 2018 at 11:05

    Tahaksin hirmsasti Vegan V’sse sööma minna!

  • Avatar
    Vasta Marleen 19. märts 2018 at 11:03

    Väga sooviks minna ja oma peikale näidata, et vegantoit on väga maitsev ja sellest saab kõhu täis

  • Avatar
    Vasta Sigrid 19. märts 2018 at 11:02

    Jaaaa, nii sooviks. Olen just viimasel ajal taimsele rohkem võimalusi andnud, aga ise kokates ja mõhkugi heast vegantoidust teades on raske rahuldavat maitseelamust saada 😀

  • Avatar
    Vasta Stina 19. märts 2018 at 11:01

    Ka minu mõttes mõlgub vaikselt see veganlus, seega kindlasti sooviks proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Kkk 19. märts 2018 at 11:01

    Ma lihasõber ei ole nagunii aga juustu armastan väga, seega tahaks proovida seda taimset juustu – ehk maitseb sama hästi.

  • Avatar
    Vasta Anett 19. märts 2018 at 10:59

    Tahaks väga proovida!

  • Avatar
    Vasta Katriin 19. märts 2018 at 10:58

    Mina prooviks hea meelega 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 19. märts 2018 at 10:57

    Vegan toit on super hea! Järjest vähem meeldib mulle liha süüa, toitu soolaga üle maitsestada. Puhtad maitsed, põnevad kombinatsioonid – tihti jääb sellest tavapärase lihatoidu puhul puudu.

  • Avatar
    Vasta Merje 19. märts 2018 at 10:56

    Hea meelega prooviks! Tahaks näha, kas minu arvamus võib samamoodi muutuda, seni proovitud vegantoidud on pigem maitsetud olnud. Ma ka muidu kirglik lihasõber, samas olen alati avatud uusi toite proovima, isegi kui seal grammigi loomset toitu sees pole.

  • Avatar
    Vasta Britta 19. märts 2018 at 10:56

    Nii väga tahaks proovida! Taimetoitlane juba olen, oleks aeg peika ka meelitada taimset sööma 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristina 19. märts 2018 at 10:54

    Kindlasti tahaksin proovida. 🙂

  • Avatar
    Vasta T 19. märts 2018 at 10:54

    Minu õde on veganluse poole liikumas, mina veel mitte. Tahaks proovida ja veeta toreda õhtu õega koos.

  • Avatar
    Vasta Maarja 19. märts 2018 at 10:54

    Hea meelega külastaks restot oma kalli kaasaga, kes samuti meeletu lihaarmastaja, lisaks oleks see ka minu jaoks esimene kord V-d külastada

  • Avatar
    Vasta Lilith 19. märts 2018 at 10:53

    Sealsed toidud on tõesti IMELISED! Sünnipäeva kingiks üks õhtusöök oleks ju ideaalne.

  • Avatar
    Vasta Eva 19. märts 2018 at 10:52

    Oo mina väga tahaks oma maailma suurima meatlover mehega sinna deidile minna 🙂

  • Avatar
    Vasta Kailuu 19. märts 2018 at 10:50

    Loomulikult annaks võimaluse ?. Ma ise söön lihast ainult kana ja kala. Ja alati ei hooligi, kas toidukorras on liha või mitte.

  • Avatar
    Vasta Brit 19. märts 2018 at 10:50

    Mitu aastat tagasi proovisin eri söögikohtades vegan toite, aga kõik oli kuidagi maitsetu ja jube kallis, sest kõhtu täis ju ka ei saanud. V-s pole seepärast ka julgenud käia, sest hinnad suht krõbedad, restoran ju ikkagi ja ei ole pettuda tahtnud. Pildid on küll väga isuäratavad sul seal restos tehtud, et tekkis uudishimu küll! Väga isuäratav ja kõhukorinat tekitav postitus!

  • Avatar
    Vasta Gyn 19. märts 2018 at 10:49

    Jah, kindlasti!

  • Avatar
    Vasta Lilith 19. märts 2018 at 10:48

    Sealsed toidud on tõesti IMELISED!! Sünnipäeva kingiks üks selline õhtusöök oleks küll ideaalne!

  • Avatar
    Vasta Riina Linaste 19. märts 2018 at 10:47

    Pole kunagi proovinud, aga annaks sellele võimaluse 🙂

  • Avatar
    Vasta Merily 19. märts 2018 at 10:46

    Muidugi! Kaua on olnud soov vegan restoran V’d külastada ?

  • Avatar
    Vasta Anne 19. märts 2018 at 10:45

    Kui esimest korda V restoranist käisin, olin samuti lummatud. Millised maitsed !!! Tahaksin väga enda mehele ka vegantoidu võimalusi näidata. Võib-olla siis ei peaks vähemalt iga minu tehtud püreesupp olema kinni kaetud praetud peekoniga 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 19. märts 2018 at 10:45

    Flirdin ka kergelt taimetoitlusega. Olen vegantoite teinud ja proovinud väljaski, et ideed saada. Aga Vs pole käinud. Prooviks küll hea meelega.

  • Avatar
    Vasta Maarja 19. märts 2018 at 10:44

    Pole küll vegan, kuid need loetud korrad, kui olen vegantoite söönud, on need alati väga maitsvad olnud. Vegan Vs pole käinud, kuid tahaksin kindlasti proovida:)

  • Avatar
    Vasta Kätlin 19. märts 2018 at 10:42

    Tahaks väga proovida, sest ei kujuta ette, et toit ilma lihata saab olla maitsev ?

  • Avatar
    Vasta Helena 19. märts 2018 at 10:42

    Ise sooviksin küll liha kogust oma toitumises vähendada ja olen vähendanud ka, kuid meest on väga raske veenda. Restoranis käigust oleks kasu, võibolla.

  • Avatar
    Vasta Bri 19. märts 2018 at 10:37

    Soovin väga loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria 19. märts 2018 at 10:35

    Olen ka arvanud et veganid söövad rohelist maltsa ja juurikaid. Prooviks hea meelega need isuäratavad vegan söögid ära et oma arvamust muuta.

  • Avatar
    Vasta J 19. märts 2018 at 10:35

    Vot naelapea pihta oleks. Restorani pole ammu saanud ja miks mitte siis juba Veganrestosse minna 🙂

  • Avatar
    Vasta MS 19. märts 2018 at 10:34

    Jaa, mina kindlasti sooviks! 🙂 ehk ka paadunud lihaarmastajast elukaaslane oleks aldis proovima ?

  • Avatar
    Vasta Katrin 19. märts 2018 at 10:33

    Mina ka!!!

  • Avatar
    Vasta Jennifer 19. märts 2018 at 10:32

    Olen ise taimetoitlane, kuid üritan vaikselt veganluse poole liikuda. Kui võidaksin, võtaksin kaasa oma sõbranna, kellega koos saaksin vegan-maailma uudistada!

  • Avatar
    Vasta Ema 2 lapsega 19. märts 2018 at 10:31

    Ma pole vegan, kuid liha ka ei söö. Kodus teen tihti vegetoite ja need on väga maitsvad. Restoran V-st olen väga palju head kuulnud, kuid siiani pole õnnestunud seda kohta külastada. Väga, väga sooviks! ☺

  • Avatar
    Vasta Kristi 19. märts 2018 at 10:31

    Mina prooviks hea meelega. Ma olen selline kooner ja pirts, et kui oma raha eest söömas käin, võtan pea alati asja, mida olen varem juba tellinud ja on mulle maitsenud. Sest muidu vb ei maitsegi ja siis taha raisus 😀

  • Avatar
    Vasta Marii 19. märts 2018 at 10:30

    Veganrestoran V on üks meie lemmikumaid restorane (kuigi oleme elukaaslasega mõlemad lihasööjad), kuid pole seal veel kõiki asju proovinud. Seega avastamisruumi jätkub ja kindlasti tahame tagasi minna! Hiljuti oleme tasapisi hakanud proovima erinevaid vegantoite – praegu on kikerhernes suur lemmik (kikerherne pihvid, kikerherne karri, hummus jms).

    Ja nagu mu elukaaslane ütles – kui on nii hästi valmistatud toit, siis pole liha vajagi! 🙂

  • Avatar
    Vasta Helena 19. märts 2018 at 10:28

    Oo, nii lahe, et sa sellest kirjutad! Tuletab ilusti meelde, et peaks ka seal restos ära käima. Millegi pärast olen seda kogu aeg edasi lükanud, sest sela nii busy ja veits kallis ka (tudengi jaoks).

  • Avatar
    Vasta Helen 19. märts 2018 at 10:28

    Läheksin suurima heameelea uusi maitseid proovima, seni restoranides saadud vegantoit on jätnud paraku kesise mulje.. kaasa võtaks mehe, saaks veel enne lapse tulekut uue toreda kogemuse 🙂

  • Avatar
    Vasta Marru 19. märts 2018 at 10:26

    Tahaks kindlasti proovida.

  • Avatar
    Vasta Marru 19. märts 2018 at 10:26

    Tahaks proovida kuidas vegantoit maitseb.

  • Avatar
    Vasta Laura 19. märts 2018 at 10:24

    Mina olen pikalt veganluse proovimisele möelnud, aga pole mingit otsest ”tõuget” kahjuks veel saanud. Läheksin heameelega☺️

  • Avatar
    Vasta Marru 19. märts 2018 at 10:23

    Tahaks proovida kuidas vegantoidud maitsevad.

  • Avatar
    Vasta Kerli 19. märts 2018 at 10:23

    Oleks tore sünnipäeva kink 🙂 polegi ammu väljas söömas käinud – võtaks meheraasu ka kaasa 🙂

  • Avatar
    Vasta Mammu 19. märts 2018 at 10:23

    Minu armas sõbranna püüdleb veganluse poole ja mina üldse ei mõista.
    Maitsev õhtisöök V’s aitaks meid ehk ühele lainele ?

  • Avatar
    Vasta Vaike 19. märts 2018 at 10:22

    Looks, et proovida tahaks, sest omal isiklikul algatusel ma sinna kindlasti ei satuks. Ent, kui korra juba hea elamuse saaks, siis läheks ehk edaspidi veelgi.

  • Avatar
    Vasta Liisa 19. märts 2018 at 10:22

    Ma tahaks vegantoidule võimaluse anda. 🙂

  • Avatar
    Vasta Käroli 19. märts 2018 at 10:20

    Minu arvamus vegantoidust langes veel allpoole kui oli siis vabatahtlik kohustuslik veganpäev grupis” Teeme koos 2018″. Tookord sai poest proovitud misked veganvorste ja need rändasid otseteed prügikasti. Jah puuviljad ja smuutid on head ja isegi jogurteid osatakse teha aga toiduna, no raske uskuda. Mina kes toortoitu tarbida ei tohi siis olen kindlal veendumusel, et veganit minust ei saaks kuidagi, sest soolast kuumutatud vegantoitu mis ära toidaks ja maitsev ka oleks ma eriti ette ei kujuta :). Seega kui loosis võidan siis rõõmuga läheksin oma arvamust muutma, no ja alati on ju võimalus ikkagi pärast minna kuskile toitu (liha) sööma, et kõht ikka täis saaks 😀

  • Avatar
    Vasta Birgit 19. märts 2018 at 10:20

    Väga väga tahaksin proovida ja ka tõestada oma elukaaslasele, et vegan toit ON hea! 🙂

  • Avatar
    Vasta Raili 19. märts 2018 at 10:20

    Soovin loosimises osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Karina 19. märts 2018 at 10:20

    Minagi väga tahaks minna sinna kiidetud restorani! 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerda blande 19. märts 2018 at 10:17

    Mina tahaks proovida!?

  • Avatar
    Vasta Karin 19. märts 2018 at 10:13

    Tahan kindlasti loosis osaleda, et maitsta ka tõepoolest hästi maitsvaid vegantoite ning saada endale samuti ideid, mida ja kuidas vegantoidunetest valmistada. Oleme elukaaslasega ikka väga lihapõhised sööjad olnud ja enne mõtleme, millist valku tahaks süüa ning sinna ümber mõtleme siis lisandid. Võiks ka teisiti!

  • Avatar
    Vasta Liis 19. märts 2018 at 10:13

    Ma lihast ei loobuks vist iial, aga vahelduseks võiks proovida vegantoite.

  • Avatar
    Vasta Birgit 19. märts 2018 at 10:12

    Mina annaks hea meelega heale vegantoidule võimaluse.

  • Avatar
    Vasta H.T. 19. märts 2018 at 10:11

    Mina tahaksin palun. Sellisel lihtsal põhjusel, et kui veel aastaid tagasi, kui pere sõi ALATI toitu mingisuguse lihatootega, valisin mina tihtipeale lihavaba variandi, lihtsalt sest mulle maitses ja nii oli kergem ja parem olla no ja juurviljalised on alati odavamad ka. Lapsed veel kergelt sellise noodiga hüüdsid, et mingi “vegi” oled v. Ja nüüd olen tihtipeale tabanud poisslapsi(14 ja 18) toitu võtmas lihavabalt. Toorsalatid on kohustuslikud jne. Lihast nad päris loobunud ei ole, aga tervise mõttes on super. Tundub, et minu suur vaev hakkab lõpuks ära tasuma ja juurviljade peale ei krimpsutata ammu enam nina. Aga siit siis mõte, et vaevalt küll ma niiiii häid vegantoite teeksin, kui restoranis. Tahaksin nii oma kolm tubli meest sinna viia, iseseisvalt hakkaks ilmselt rahakoti peale!

  • Avatar
    Vasta Anna 19. märts 2018 at 10:10

    Tahaksin väga minna head taimetoitu sööma. Ühe korra olen käinud seal ja toit oli super.

  • Avatar
    Vasta Reimo 19. märts 2018 at 10:10

    Tahan tõestada endale, et ilma lihata toit maitsev.

  • Avatar
    Vasta L 19. märts 2018 at 10:09

    Olen ka terve see aeg vegantoidust sarnasel arvamusel olnud, kuid vaadates neid pilte tunduvad need road tõesti isuäratavad ning tahaks iseendale tõestada, et ka vegan toit võib maitsev olla. Usun, et parim koht selleks ongi veganrestoran V 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 19. märts 2018 at 10:09

    Mina, mina.. väga tahan

  • Avatar
    Vasta Annika 19. märts 2018 at 10:08

    Varsti sünnipäev tulekul ja oleks tõesti huvitav vegan restorani proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta T. 19. märts 2018 at 10:08

    Olen huvitatud ja suurima heameelega ☺

  • Avatar
    Vasta Kerli 19. märts 2018 at 10:07

    Tahan väga! ?

  • Avatar
    Vasta brigitta 19. märts 2018 at 10:07

    Oo jaa, see on üks restoran, kuhu olen alati tahtnud minna, aga erinevad faktorid (nt see, et see alati täis on, elukaaslane veits vegan-hater on ja me vaesed tudengid oleme) on alati takistanud sinna minekut, aga ilusate kevadilmade tulekuga võiks restoran V kogemuse ikka saada küll 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 19. märts 2018 at 10:07

    Mina tahaks väga proovida!

  • Avatar
    Vasta rööm 19. märts 2018 at 10:06

    Mulle meeldib vegantoit ,on hea ja kerge ,pluss pigem ikka ka tervislik ,oleks väga röömus selle vöidu yle!

  • Avatar
    Vasta Kätlin 19. märts 2018 at 10:06

    Ma tahaks oma noormehele tõestada, et ilma lihata ei sure päevapealt ära 😀 ja endale ideid saada, mida võimalik kodus süüa teha oleks.

  • Avatar
    Vasta Laura 19. märts 2018 at 10:04

    Me mehega pole vege toidust eriti vaimustuses ja tahaks proovida, äkki eelarvamused kaovad.

  • Avatar
    Vasta M. 19. märts 2018 at 10:03

    Oleksin huvitatud! Muidu meie ka ikka lihasööjad, oleks huvitav kogemus.

  • Avatar
    Vasta Sigrit 19. märts 2018 at 10:03

    Pole kunagi vegantoite söönud. Kuigi nii tahaks proovida ja esimeseks korraks oleks ideaalne kui saaks seda teha palju kiidetud restoranis.

  • Avatar
    Vasta E 19. märts 2018 at 10:03

    Mina tahaksin anda võimaluse vegantoidule!

  • Avatar
    Vasta Karin 19. märts 2018 at 10:02

    Sooviks külastada Vegan V-d 🙂 paar korda olen juba seal käidud, aga neid imelisi peediravioole pole veel söönud

  • Avatar
    Vasta Merilin Cherry 19. märts 2018 at 10:01

    Mina annaks võimaluse, vegan toidud on kõige paremad toidud üldse ju 🙂

  • Avatar
    Vasta S. 19. märts 2018 at 10:00

    Väga tahaks anda vegantoidule võimaluse ja tundub, et restoran V võiks sellele hea alguse anda 😉

  • Avatar
    Vasta Mariana 19. märts 2018 at 10:00

    Mina armastan väga vegan toitu. Nimetatud restorani kahjuks pole veel jõudnud, aga läheks küll hea meelega.

  • Avatar
    Vasta Maarika 19. märts 2018 at 09:58

    “Jätan postituse alla kommentaari” 😀

  • Avatar
    Vasta Tuuleke 19. märts 2018 at 09:58

    Ma viisin kord oma lihasööjast mehe sinna. Oi kui skeptiline ta ikka oli. Aga kui olime salati, burgeri ja teega lõpetanud siis ütles, et uskumatu , et ta seda ütleb aga tema tahab sinna tagasi. Nii toitvat ja maitsvat vegan toitu tema saanud pole.
    See oleks paras ûllatus talle kui ta sinna tagasi viiksin.
    Ps! Tõsti super head vegan toidud. Ka lihasööja võib sõltuvusse jääda.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 19. märts 2018 at 09:58

    Sooviks väga midagi uut proovida ja miks mitte ei võiks olla selleks vegantoit!?

  • Avatar
    Vasta Jansa 19. märts 2018 at 09:57

    Mulle väga meeldib see nö eetiline pool, mis veganlusega kaasneb aga mulle endale tunduvad ainult vegan toidud kuidagi.. mitte toitvad ja maitsetud? 😀 Noh justkui ikka oleks mingit piimatoodet või liha sisse vaja, et kõhu korralikult täis saaks ja mekiks hea. Seega – tahaks küll maitsvale vegantoidule võimalust anda.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. märts 2018 at 10:05

      Mul oli täpselt sama tunne enne 😀 Aga nüüd ma tean, et MEGA palju maitset võib olla, kui õigesti tehtud on 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 19. märts 2018 at 09:56

    Kohe väga sooviks proovida, kõik näeb imeline välja su piltidelt. NOMNOMNOM.

  • Avatar
    Vasta Päevalilleke 19. märts 2018 at 09:55

    Mina ise juba tean, et vegantoidud on head ja no mees ka nagu natuke saab aru küll, kuna ma siin juba eee ma ei tea mis ajast taimetoitlane (7-8 aastat kuskil) ja nüüd viimased kaks aastat üritan veganlusele täielikult üle minna. Seega ma ikka kokkan, kuid no kõik ikka nii head ei tule ja toiduvaliku osas, siis paraku kui ei ole vegan koht, siis tõesti see vegani roog suht jura ikka olnud. Seega heameelega viiksin mehe V’e restorani, et ta saaks aru, et ausalt ka vegantoidud on head! Ise peab pingutama ja mässama lihtsalt esialgu, hiljem tuleb juba loomulikult ma usun 😀

  • Avatar
    Vasta L 19. märts 2018 at 09:53

    Absoluutselt tahaks võita seda õhtusööki, pole abikaasaga ilma lasteta juba 6 aastat kuskil väljas käinud ?

  • Avatar
    Vasta Anett 19. märts 2018 at 09:52

    Mina tahaks hullult neid vegantoite proovida aga pole veel jõudnud kuna olen vaene tudeng, kes tatart päevast, päeva sööb ??