Kingiloos TESTIN JA ARVUSTAN

mõned head soovitused*

6. detsember 2020

Kohe-kohe on käes jõulud ja ma võin pea pakule panna, et enamus teist vaevleb kingi-ideede nappuses. Käsi püsti, kes ei vaevle? Tahaks nagu midagi praktilist välja mõelda igaühele, aga samas võiks see miski mitte liiga praktiline olla ja üleüldse. Paras peavalu. Väikeste lastega nagu minu omad on enam-vähem lihtne veel, sest suur osa neist vaimustub üsna kergesti kõigest, mis algab sõnaga „Peppa“. Või siis teavad nad peensusteni täpselt, mida tahavad. Täiskasvanutega see-eest on mõtlemist veits rohkem. Inimestel on tuhat erinevat maitset, eelistust ning vajadust, nii et annab orienteeruda seal vahel.

Jõuan selle pika sissejuhatusega sinna, kuhu varasemalt juba palju kordi olen jõudnud, aga see tuleb kõige puhtamast armastusest. Jäin mõtlema, et millal see minuga juhtus, et lühiajaliselt ägedate asjade asemel kõiges ka pikaajalisust ning kvaliteeti hakkasin hindama. Laman siin oma uute satäänlinade vahel ja niimoodi mõlgutangi nagu täisverd saksapreili. Aga täiesti päriselt arvan, et igasugu tilu-lilu ning ajutiselt ägedana näiva kõrval on mistahes kinki tehes alati üks kindla peale minek – kvaliteet.

Väga palju ei ole neid brände, milleta ma täiesti tõsimeeli oma elu enam ette ei kujuta. Üks neist on Von Baer. Võtke mu vasak jalg või korralikum neer, aga palun ärge kunagi võtke mult Von Baeri. Kauaaegsemad lugejad teavad ilmselt une pealt ka öelda, et mul ühtki muud kotti polegi peale Von Baeri omade ning ma ei näe seda tendentsi muutumas loodetavasti mitte kunagi. Seda enam et neil pidevalt uusi tooteid juurde tuleb, iga uus imelisem kui eelmine.

Jõulud on umbes nurga taga ja seda juttu võite oma vanaemale rääkida, et teil kõigil ideaalsed kingid juba leitud ja olemas. Ma ei tea täpselt, on need mu koostööpartnerid, kes kuidagi väga tasahilju mind ära on hellitanud või on mu kolmekümne künnise ületanud aju jumala omapäi kvaliteeti õppinud hindama, aga siin ma olen. Soovimas, et tänavustel jõuludel üllataks jõuluvana lisaks minu pereliikmetele veel paljusid inimesi millegi nii heaga nagu Von Baer. Kui ma ükskord lotoga natuke rohkem võidan kui 2€, siis kavatsen selle poe ise tühjaks osta, aga seni saate teie enda lähedaste üllatamiseks sealt head-paremat soetada. Laias laastus on igal inimesel kaks päeva aastas, kui ta kinke saab, nii et olgu need siis ka ootamist väärt ning võib-olla pisut hinnalisemad.

Toon teile välja enda uusimad lemmikud Von Baeri praegusest valikust ja ehk leiab keegi siit just õige asja. Palun keegi leidke, igaüks väärib omaenda Von Baeri või veelgi parem – lausa mitut.

Teadagi on praegu hulganisti inimesi, kes kibelevad lennukile ja reisile. Mitte liiga varsti on meeleheide juba piisavalt suur, et isegi sihtkohal pole enam vahet. Tõsisele reisimise entusiastile pakub koroona möödumist oodates kindlasti leevendust selline eye candy: https://vonbaer.ee/weekender-plus-nahast-reisikott/. See on praegusest reisikottide valikust  kõige uuem.

Ma ise olen küll täiega seljakoti usku inimene ning oman siit lausa mitut nahast seljakotti, ent uut arvutikoti mudelit https://vonbaer.ee/exquisite-arvutikott/ vaadates jookseb silme eest läbi terve armee sõbrannasid, kes sellise peale oma keskealistest keredest midagi salto või spagaadi laadset välja üritaks väänata, küll piinlikult tulutult, aga siiski. No nii ilus nahast arvutikott!

Meeste arvutikottidest meeldib enim see! Kui Kardo arvutimajandus ei kujutaks endast poolt toatäit kaste ja kuvareid, vaid mahuksid kenasti pisikesse kotti, siis tema oleks küll üht sellist ilusat asja väärt.

Sokkidele ja tassidele väärikaks vahelduseks leiab siit veel korralikud püksirihmad   ja naiste rahakotid. Nende meeste rahakotid on täienenud uuendatud Washingtoni rahakoti mudeliga. Soliidseteks ärikingitusteks sobivad ideaalselt näiteks nahast võtmehoidjad ja mõni meeste kosmeetikakott. Väiksemate toodete puhul on kusjuures kinkepakendi eest juba hoolitsetud.

Ostu sooritades olge palun hoiatatud, et Von Baeri tooted kestavad pikki aastaid ning muutuvad ajapikku ainult ilusamaks. Korraliku ja kvaliteetse nahaga on kord juba nii.

Koostöös Von Baeriga loosin välja kaks inimest, kes saavad endale (või jõuluvana kingikotti poetamiseks ideaalse) Washington rahakoti https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/ ning lisaks ühe inimese, kes võidab minugi poolt palavalt armastatud ja täiesti asendamatuks kujunenud helepruuni Liberty seljakoti https://vonbaer.ee/liberty-nahast-seljakott/. Soovi korral saavad võitjad enda toodetele lasta ka meelepärased initsiaalid pressida, et kohe eriti personaalne saaks. Loosis osalemiseks kirjuta kommentaar, milliseid kingitusi plaanid lähedastele jõuludeks teha ja kas mõni neist kinkidest ka Von Baeri poest pärineb?

PS! Tahan veel sellele ka tähelepanu pöörata, et Von Baer pakub ESTO järelmaksu. Et ükski hea kingitus selle taha ei jääks, et kohe korraga suuremat summat välja pole käia. Aga ma ei jõua ära rõhutada, kui väga need tooted tõesti oma hinda väärt on.

Loe ka neid postitusi!

118 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Helina 20. detsember 2020 at 01:07

    Ma lasen tavaliselt lähedastel teha juba varakult nimekirjad soovidest ja siis valin igaühele midagi tema koostatud nimekirjast. Siis on kindel, et kingisaajale kingitus meeldib, kuid samas säilib ka üllatusmoment, sest keegi ei tea, milline soov nimekirjast täitub. Vahel lisan omalt poolt veel mingi väiksema nimekirjavälise üllatuse, sest ikka ju teed ka muul ajal kui jõulud tähelepanekuid, mida keegi soovib ja mis huvi pakub.

  • Avatar
    Vasta E 16. detsember 2020 at 16:26

    Mul on kink olemas hetkel vaid lapsele. Kahjuks see aasta ei ole võimalik teha kallimaid kinke ja soodsamate osas on pea tühi.

  • Avatar
    Vasta Silja 15. detsember 2020 at 15:45

    Ma olen vist ainuke inimene, kellel veel ei ole viisakat seljakotti 😀
    Aga perega leppisime kokku, et see aasta kingitusi ei tee, paki saab ainult pere väikseim.

  • Avatar
    Vasta Marii 14. detsember 2020 at 01:26

    Hetkel jäigi silma von baeri rahakott oma vennale 🙂 kas sooduskoodi oleks ka sul jagada, jõulude puhul ☺️

  • Avatar
    Vasta Hanna 13. detsember 2020 at 23:04

    Just vaatasin nende kodulehte ja mõtlesin, et rahakott oleks isale hea kingitus! Väga palju väärtust annab juurde Eesti käsitöö ning sissetrükitud nimi. Ja kõik tooted on ju nii nii ilusad!

  • Avatar
    Vasta Ethel 13. detsember 2020 at 17:09

    Iga aastaga on järjest raskem kingitusi teha. Seega siiani täielik nulliring. Teen ainult lastele ja elukaaslasele. Iseendale ostan ise midagi..?

  • Avatar
    Vasta Ketter 12. detsember 2020 at 17:30

    Lapsele raamatu ja lauamängu. Mehele aktiivsusmonitori. Von Baeri seljakott oleks nii äge kingitus mulle endale 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristel 12. detsember 2020 at 17:04

    Mehele kingin mehisema maniküürikomplekti, et ta ei peaks minult rohkem laenama. Lastele läheb jõulukotti aga vastavalt vanusele Lego, puldiga auto ja ideal telefonikaaned.

  • Avatar
    Vasta Kertu N 12. detsember 2020 at 01:57

    Soojuskiirguri kingin mehele omakasupüüdlikult, et kannataks õues ka istuda sellisel ajal, kogu aeg ei jaksa ju karantiinis olla nelja seina vahel ? ja lähedastele kingin praktilist nänni, vannipalle, näomaske, küünlaid jms. 5 aastane tütar soovis teleskoopi jõuludeks, et kuule näha ja väiksem saab ka interaktiivse mängukaru, et ega palju raha üle ei jää, seetõttu proovin õnne ?

  • Avatar
    Vasta Raili 11. detsember 2020 at 12:29

    Plaanin kinkida salli ja käpikud ja muidugi enda küpsetatud piparkoogid.

  • Avatar
    Vasta Merka 10. detsember 2020 at 19:20

    Ma olen juba teist aastat palunud teha lähedastel annetus minu jaoks olulisele MTÜle, kellel on seda “kinki” palju rohkem vaja kui minul. Samuti teen ise annetuse MTÜle, mitte ei osta kokku kraami, mida tegelikult ei pruugi vaja minna. Erandiks on väikesed lapsed, kellele arendavaid kinke jõulude ajal kingin.

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. detsember 2020 at 20:25

      Üli hea idee!

  • Avatar
    Vasta Marja 10. detsember 2020 at 19:17

    Me muidu mehega omavahel jõulukinke ei tee ja lapsele oli mõte lumeootuses kelk kuuse alla panna. Küll aga on mehel detsembris sünnipäev, kingiidee sinna.

  • Avatar
    Vasta A. 10. detsember 2020 at 01:48

    Von Baeri rahakottidel olen mõnda aega silma peal hoidnud, sest elukaaslase praegune on oma elu ära elanud. Sel talvel on eelarve veidi väiksem ja eks ka vanemad-vanavanemad soovisime sinna ära mahutada, seega ise VBi tooteid sel aastal soetada ei saa. Aga no nii ilusad on…ehk naeratab loosiõnn 🙂

    • Avatar
      Vasta Ketter 12. detsember 2020 at 17:29

      Lapsele raamatu ja lauamängu. Mehele aktiivsusmonitori. Von Baeri seljakott oleks nii äge kingitus mulle endale 🙂

  • Avatar
    Vasta Epp 10. detsember 2020 at 00:33

    Mehele ja vanematele midagi praktilist , 1-sele beebinukk ja 8 aastasele meisterdamist. Von baeri kahjuks pole aga seljakott oleks ideaalne kingitus mulle ☺️

  • Avatar
    Vasta Kaisa 9. detsember 2020 at 01:00

    Teen kinke vaid lastele, sest mehel pole kunagi midagi vaja. Tahaks ise ka kingitust, a ei tea mida.. siidist vooodipesu vist 😀
    A mehele kingiksin sis selle VB rahakoti, sest see sobiks talle kyll nagu. 🙂

  • Avatar
    Vasta Eret 9. detsember 2020 at 00:24

    Lastele lähevad ikka arendavad mänguasjad, täiskasvanute loosipakki midagi praktilist, ilmselt söödavat.
    Von Baer hetkel pere eelarvesse ei mahu, aga oleks küll äge nende arvutikotti omada.

  • Avatar
    Vasta Helen 8. detsember 2020 at 23:01

    Mehele plaanin Von Baerist osta rahakoti. Aga loosist võtaks osa küll, see seljakott on vinge! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerttu 8. detsember 2020 at 21:07

    Mehele kingin miskit arvuteemalist ?

  • Avatar
    Vasta Mirje 8. detsember 2020 at 18:50

    Lastele beebinukud,emale veidi kosmeetikat.
    Kuna oleme abikaasaga töötud ja tulemas teine pulma-aastapäev,lisaks jõuludele siis oleks tore teda üllatada uue rahakotiga.

  • Avatar
    Vasta Adeele 8. detsember 2020 at 17:13

    Meie peres on juba ammu saanud traditsiooniks, et kingitused on praktilised, seega leiab ka sellel aastal kingikotist nii särke, sokke, harivad lauamänge, raamatuid, midagi head ja paremat hamba alla. Oluline pole kingi hind, vaid selle mõte. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 8. detsember 2020 at 16:55

    Mehele kingin uue parfüümi, oma vanavanematele teen ise kinkepaki meest, õietolmust jms. Isale sooviksin väga kinkida uue ja korraliku rahakoti, nii et väga tore oleks see loosiga võita.

  • Avatar
    Vasta Triin 8. detsember 2020 at 16:13

    Sel aastal teeme ainult lastele kingitused. Saavad meiki, lõhna, lego, uue käekella.
    Kahjuks Von Baeri poest ei saa endale midagi lubada ja jäängi siin sõrmed ristis ja taevaisa poole palvetama, et ma ometigi selle siit võidaks! ?

  • Avatar
    Vasta Kristella 8. detsember 2020 at 15:54

    Ma olen nii suur kinkide tegemise huviline, et teeks töökaaslastele, perele, sõpradele ja kellele iganes veel, aga rahakott ei jaksa sammu pidada ?
    Seega piirdun lähedaste inimestega ja kingin miskit vajalikku. Nt emale massaaži kinkekaart, mis kindlasti läheb asja ette 🙂
    Von Baer’ist oli mõte juba eelmisel aastal elukaaslasele miskit soetada, aga jäigi ainult mõtteks tookord.

  • Avatar
    Vasta Kai 8. detsember 2020 at 15:53

    Seljakott ning reisikott on ammu vaadu peal… kuna ma tassin ju nagunii kõik maailma asjad igale poole kaasa siis mahukuse on nõue nr. 1. Rahakott härrale ehk jõuab sel aastal kingikotti.

  • Avatar
    Vasta Teele 8. detsember 2020 at 15:04

    Eelmine aasta sain ise Von Baeri rahakoti jõuludeks ning ise kinkinud eelnevatel aastatel vennale Von Baeri rahakoti ja püksirihma.
    See aasta veel hetkel pole plaanis sealt midagi kingikotti soetada, aga kunagi ei tea … 🙂
    Mõni üksik kingitus on teada, aga enamus veel otsustamata. Olemas on nt raamatud mida kinkida.

  • Avatar
    Vasta Vici 8. detsember 2020 at 14:57

    Ainult Nanale ja lastele teeme ( õelaps, oma lapsed, sõbranna oma).

  • Avatar
    Vasta K. 8. detsember 2020 at 14:35

    Ma kusjuures olen päris pettunud selles vbs näeb ilus ja värki välja ja jutt, et kaua püsib.. Ma eelmine aasta mehele kinkisin kaarditasku jõuludeks, ise olin veel nii õnnelik, et kena asi ja hea kink jne. Talle ka meeldis. Ja siis ala pool aastat ja see on niii välja veninud ja koledaks ja kulunuks läinud 🙁 hoiab ta ka hästi oma asju, kaarte liialt täis ei pannud teda vms. Eitea, vb juhtus praak siis vms… Igatahes jube kahju.

    • Mallu
      Vasta Mallu 8. detsember 2020 at 15:49

      Aga miks sa neile ei kirjutanud, kui on praak, vahetavad 100% välja!

  • Avatar
    Vasta Kätlin 8. detsember 2020 at 14:35

    Tulenevalt selle aasta raskusest, leppisime lähedastega kokku, et kingid jäävad ära. Veedame lihtsalt koos ilusa jõuluõhtu ning oleme tänulikud oma lähedaste inimeste eest.

  • Avatar
    Vasta Jaanika 8. detsember 2020 at 14:28

    Olen abikaasale Von Baeri rahakoti kinkinud, eelmisteks jõuludeks kui ma ei eksi. Nüüd tal oleks hädasti uut arvutikotti vaja, aga mulle tundub, et see on minu eelarvest väljas … nuuks…

  • Avatar
    Vasta Karin 8. detsember 2020 at 14:16

    Kuna mind kevadel viiruse tõttu koondati, leppisime abikaasaga kokku, et omavahel kingitusi ei tee. Millegi pärast on mul kuri kahtlus, et tema ikkagi miskit mulle soetanud 🙁 Pojale on ostetud Legod, kuna neid ta jäägitult armastab.

  • Avatar
    Vasta Liis-Mari 8. detsember 2020 at 12:03

    Ma olen kõige halvem kinkide tegija kahjuks, aga viimastel aastatel üritan teha midagi praktilisemat kuid siiski ka midagi mis rõõmu tooks nt mu mehele olekski vaja uut rahakotti, tal on vana juba nii päevi näinud, et igal juhul tuleks talle üks ehk jõulukingiks hankida.

  • Avatar
    Vasta Stella 8. detsember 2020 at 10:44

    Teen ise lähedastele küünlad ja väiksematele pereliikmetele tahaks ka midagi lahedat teha, mänguasju neil nii palju nii et võiks olla midagi teistsugust ja toredat 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaiti 8. detsember 2020 at 10:07

    Ma ka sajaga seljakoti inimene ja selline iludus võiks mul ka olla ?
    Lastele ikka nii lihtne kinke osta, lego või minnie asjad. Oma perele (ema, õed) olen ise kingikottidesse üht teist koonud.
    Mu vanemale tütrele oleks vaja küll arvutikotti ja kui sa väga kiidad selle firma oma siis peaks ära tellima, vähemalt eluaegne ?

  • Avatar
    Vasta Kätriin 8. detsember 2020 at 09:50

    Mehele on juba kink ostetud, saab omale uue uhke padja, aga see nahast reisikott jääb teda ka kindlasti ootama.
    Endale sooviks küll seda seljakotti veel ees seisvateks ülikooli aastateks, aga ega endale väga seda soetada raatsi ning veel vähem ootaks, et keegi nii kallist kinki mulle teeks.

  • Avatar
    Vasta Siret 8. detsember 2020 at 09:22

    Minul on olemas jõulukingid lastele sest olgem ausad neile on nii kerge asju teha eriti veel väiksematele ?.Aga no ämma ja vanematega on küll suur mure ? mitte miskit ei sobi mida netis näen ja samas nad siired ja kui nad ongi midagi vajanud on nad ju ise ostnud ära.

  • Avatar
    Vasta Liisa 8. detsember 2020 at 07:31

    Väga tahaks endale kinkida seda seljakotti või mehele uut rahakotti. Laste kingitused on sel aastal jälle legod ja ämmale kingime blenderi, mille ise ära lõhkusin ? Mõned kingid on veel ostmata .

  • Avatar
    Vasta Keiti 8. detsember 2020 at 04:50

    Et kingitusi ei kuhjuks palju, tegime sel aastal loosipakid, sest ainult nii väldime mõttetut raharaiskamist ja suurt stressi selle üle, mida kinkida. Eriti veel kui finantsiliselt pole võimalik kõigile von baeri kinkida 🙂
    Minul sele firmaga kogemus puudub, kuid imetlen pilte koguaeg..

  • Avatar
    Vasta Kaie 8. detsember 2020 at 01:47

    Sel aastal kingin raamatuid. Raamat on aegumatu kingitus ?

  • Avatar
    Vasta K.U. 8. detsember 2020 at 00:46

    Mina kingin mehele korraliku hommikumantli ja ühe sõiduelamuse kingitusteportaalist. Ise tellisin endale
    VB rahakoti ???

  • Avatar
    Vasta t 8. detsember 2020 at 00:25

    Ei ole VB tooteid kingitusteks ostnud, kuigi mõelnud olen küll 🙂 Mehele oleks uut rahakotti vaja 🙂 Mina aga ostsin talle kingituseks lõhnakomplekti hoopis 😛

  • Avatar
    Vasta Nele 7. detsember 2020 at 23:55

    Sellel aastal eritu palju kinke ei tee. Aga poeg ja mees saavad ikka. Kellele Lego ja kellele VonBear rahakott ?

  • Avatar
    Vasta P. 7. detsember 2020 at 23:52

    Ma vist maailmaainus inimene, kes ei vaimustu VB toodetest. Välimus ei midagi erilist. Saan aru ,et mõnede asjade puhul less is more, lihtsus on võluv jms, aga no need on minu maitsele kudiagi ajast ja arust. See pruun…. Uh. Ja juba sõna ‘nahast’ ajab ihukarvad turri. Sry. Aga muidugi kui tuttavatele meeldib, siis why notsu kinkida jah.
    Samsa tuleb mulle suht üllatusena, et kas tõesti nii paljud täiskasvanud veel igast sõpradele, tuttavatele, lehmalellepoegadele teevad jõulukinke v? Jumal tänatud, et mul suguvõsas sellist tava pole. Kes tahab korra läbi astuda ja head jõulu soovida, siis piisab täiesti kui toob miskit söögi või joogipoolist kaasa ja ongi juba väga hästi. Kes juhtub poes midagi nägema ja tekib tunne, et vot see nii hästi sobib sellele ja tollele, siis kah… miks mitte, eks. A mingit survet et hullult peab kinke kokku ajama… seda ei saa ma küll mõistma. Lastele mõned lauamängud on ja saavad ka elektrilised hambaharjad. rahaliselt niigi üle võlli kingitused mu meelest, aga ok. Hambaharju oleks nagunii vaja olnud osta. Lihtsalt ise otsustasime, et teeme neist ka kingitused, äkki siis ägedam tunne kohe hambaid pesta.

    Loosis eitaha osaleda.

  • Avatar
    Vasta Marlen 7. detsember 2020 at 23:27

    Põhiaur läheb taas laste sünnipäevale, mis on kohe enne jõule. Mees saab selle, mida soovis – vinüülplaadid. Õele veel ei tea.

    • Avatar
      Vasta kersti 8. detsember 2020 at 01:07

      Meie teeme ka ainult enda lastele kinke. Raamatud, nukud ,huuleläige jne. Mehele ei oska misagi kinkida..
      Kui võidaks sinu loosiga kingiks mehele VB rahakoti ja endale teeks ise jõulukingi VB seljakoti .
      Ilusat jõuluaega

  • Avatar
    Vasta Ingrid M 7. detsember 2020 at 23:23

    See aasta ei pane hullu ja kingid saavad aint mees ja laps 🙂 Ja üks pereringne loosipakk. Önneks on köik juba valmis varutud ja sellega peavalu ei teki.
    See megatuus rahakott oleks super veel mehele kingile lisaks ?

  • Avatar
    Vasta K 7. detsember 2020 at 22:33

    Kuna olude sunnil peame see aasta rahaga kokku hoidma, siis teeme kingid lastele ja vanavanematele. Tütar ilmselt saab baby borni nuku ja poiss puidust tööriistade komplekt laua. Vanavanemad perepildid meist ja panni. Aga kui võidaks teeks mehele küll megaüllatuse rahakoti näol.

  • Avatar
    Vasta Evka 7. detsember 2020 at 22:15

    Hetkel veel nende tooteid ei oma, kuid nüüd ongi võimalus ehk midagi võita. Kingikotis on kohanimedega pusad, personaalse graveeringuga öölambid, mōni puzzle ja sall.

  • Avatar
    Vasta Marion 7. detsember 2020 at 22:13

    Uhhh… von Baer on tõesti imeline ja tunnen sama, et tahaks nende kõiki tooteid. Ei suutnud enne eelmisi jõule Jõuluvana ära oodata nii et tegin endale varajase jõulukingi – täpselt sellise pruuni Liberty ja pole hetkekski ostu kahetsenud. Härra sai sel aastal isadepäevaks imeilusa vöö ning neid rahakotte olen loomulikult ka piilunud, küll oleks selline tore… 😉
    Jõuludeks kavatsen seekord kinkida vist mõne riideeseme, midagi Eesti disainist, kuid võib-olla tõesti piilun ka Von Baeri poole – just rahakottide. Ise olen ka väiksest seljakotist unistanud…oehhh 😀 Ja ei saa mainimata jätta, et selle brändi avastasin enda jaoks just just SINU tõttu, Mallukas! 😀 Ilusat pühadeootust ja loodame siis loosiõnnele 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 7. detsember 2020 at 22:07

    Kingin jõuludeks eestimaist – kosmeetika, kodusisustus, raamatud, mänguasjad. Ohoo, Von Baer on ju tõeline kullatera Eesti disainis!! Varem olen sünnipäevaks nende stiiilse püksirima kinkinud. Rahakoti üle oleks mu kallil õe pojal väga rõõmus meel ja endal oleks tõeliselt maru sellise uue ägeda seljakotiga uude aastasse liuelda! ?

  • Avatar
    Vasta Reet 7. detsember 2020 at 21:50

    Kuna 1 vanaema kingib Lapseapsele mänguköögi, siis mulle jäi kinkida potid- pannid- rösteri- veekeetja jm sinna juurde, Lastega kokkulepitud kingid, mis mahuvad vaid teatud kindla summa sisse. Oleme seda mitu aastat teinud ja oluline, et rahakotisõbralikum 🙂
    Isendale muidugi kinki ei tee, see seljakott oleks supperkink endale, et oma LapseLapsega, kes väga kärus enam ei püsi (püsti ka veel mitte hästi 😀 , aga kui jalad all siis vaja avastada ju ) ehk selle väikese matkaselliga ringi liikudes just oluline, et kogu vajalik kaasas oleks.

  • Avatar
    Vasta Sirly 7. detsember 2020 at 21:42

    Mees sai aasta tagasi kingiks VB kaarditasku ja sel aastal lasin tal endale VB rahakoti kinkida, mida ma vist 2a vesistasin ?
    Enamusele on kingid teada, aga kuna ei tea mis “homne päev” toob, on selle aasta jõulukingid praktilised ja tagasihoidlikku laadi.

  • Avatar
    Vasta Kaidi 7. detsember 2020 at 21:09

    Von Baeri seljakott oleks küll vahva kingitus. Perele on mõned mõtted, mida kinkida, kuid midagi kindlat veel olemas pole ning Von Baeri rahakott lihtsustaks asja juba palju.

  • Avatar
    Vasta Egeriin 7. detsember 2020 at 20:09

    Lähedastega teeme kinke harva,ainult siis kui parasjagu miskit vaja on. VonBaeri seljakotist unistan juba kaua-kaua.

  • Avatar
    Vasta Jaanika Käärik 7. detsember 2020 at 19:19

    Noormees saab uue klaviatuuri arvutile (mängimiseks on vääga vaja ju,ilma kohe üldse ei saa ?) ja abikaasa kingitust ei saa välja lobiseda- loeb su blogi ?? aga VB vöö saab omale jaanuaris sünnipäevaks ?Ise olen sinu esimesest postitusest alates soovinud Liberty seljakotti aga tead ju seda tunnet kui alati on vaja midagi palju olulisemat osta (tapeet,laeplaadid,ujumisprillid lapsele trenni sest vanad läksid katki,toolid kööki kuna üks hommik avastad end põrandal istumas ? jnejne) ja sinna see jääb. Nii et loosiõnn- palun palun üks kott mulle jõuluks! ?

  • Avatar
    Vasta Heili 7. detsember 2020 at 18:28

    Von Baeri rahakoti kinkisin isale sünnipäevaks, nende asjadega on küll nii jah, et jäävad pikaks ajaks , nende kvaliteet on nii hea. Seekord jōuludeks on lastele kingitused olemas- mōned raamatud ja paar t-särki, mida nad soovisid. Seekord Von Baeri valikust midagi kingikotis pole, aga mulle vōiks päkapikk küll seljakoti tuua. See oleks imaline.

    • Avatar
      Vasta Triin 7. detsember 2020 at 22:11

      Kingin jõuludeks eestimaist – kosmeetika, kodusisustus, raamatud, mänguasjad. Ohoo, Von Baer on ju tõeline kullatera Eesti disainis!! Sünnipäevaks olen kinkinud nende stiilse püksirihma. Rahakoti üle oleks mu kallil õe pojal väga rõõmus meel ja endal oleks tõeliselt maru sellise uue ägeda seljakotiga uude aastasse liuelda! ?

  • Avatar
    Vasta Lysandra 7. detsember 2020 at 18:27

    Lapsele sai ostetud pusle – tal nii palju asju, et vaatan selliseid arendavaid asju ja pigem vähem kui rohkem ? Mehele ei ole veel suutnud välja mõelda. Võib olla raamat või kindad või …. Ei tea, eks näis, aega ju on ??

  • Avatar
    Vasta Mai 7. detsember 2020 at 18:12

    Ise kingin elukaaslasele treeningvahendeid. Praeguses seisus eelistab kodus trenni teha. Tore oleks boonus kingiks korralik rahakott millega üllatada. Loodetavasti õnn naeratab 🙂

  • Avatar
    Vasta Helerin 7. detsember 2020 at 17:26

    Sel korral sealt midagi ei võta aga mehele on paari aasta eest kingitud uus püksirihm Von Baer´ist, mis senini nagu uus välja näeb. Sel aastal kingin erinevatele inimestele mänguasju, pesu, postkasti kui ka hommikumantli ehk siis igasugu asju vastavalt soovidele.

  • Avatar
    Vasta Piret 7. detsember 2020 at 16:46

    Imetlen Von Baeri tooteid alati, kui neist postitad. Rahakott oleks isale armas ja vajalik jõulukingitus. Olen Esto järelmaksuga varem kallemaid asju soetanud küll, seega tore, et nüüd ka Von Baeris seda teha saab. Hetkel veel jõulukingid ostmata, sest sel aastal kuidagi null “jõuluenergiat” .

  • Avatar
    Vasta Triin 7. detsember 2020 at 16:39

    Teistele kingid peaaegu olemas juba, aga endale kuluks ka üks Von Baeri seljakott kingiks ära?

  • Avatar
    Vasta Anne 7. detsember 2020 at 16:14

    Hr mainis pooljuhuslikult novembris, et sooviks neid Marati imepehmeid sametdresse endale, seega sinna juurde üks mõnus ja kvaliteetne rahakott oleks kui rusikas silmaauku!

  • Avatar
    Vasta Maris 7. detsember 2020 at 16:03

    Sooviksin väga Von Baeri tooteid isale ja elukaaslasele kinkida. Nende toodete kvaliteet on super.
    Lastele plaanis kaisunukud kinkida, teiste kingituste peale alles mõtlen.

  • Avatar
    Vasta Monika 7. detsember 2020 at 14:57

    Elukaaslasele ja isale valisin jõuludeks VonBaeri rahakotid. Lastele sai valitud erinevaid puidust mänguasju. Sel aastal endale ise kingitust teha ei planeerinud, kuid oleks äärmiselt meeldiv üllatus leida kuuse alt VonBaeri seljakott.

  • Avatar
    Vasta Hanna 7. detsember 2020 at 14:47

    Mehele on jõuludeks kindlasti vaja uut rahakotti, sest vanas ei püsi enam isegi kaardid sees.. kuna tütar veel nii pisike ostan talle midagi praktilist, mille ostaks nagunii. Teistele teen ise ilusad jõulukaardid:)

  • Avatar
    Vasta Helena Nurmik 7. detsember 2020 at 14:39

    Küünal, kell, dressid

  • Avatar
    Vasta Marit 7. detsember 2020 at 14:35

    Nuputan just, mida mehele kinkida. Vaatasin üheks variandiks ka Washingtoni rahakotti. Eriti lahe oleks see võita, sest hetkel teeme oma kodus remonti ja enamus rahast kulub sinna.

  • Avatar
    Vasta Eliise 7. detsember 2020 at 13:56

    Ma tahaksin nii väga oma mehele vöita uut rahakotti ?

  • Avatar
    Vasta Aave 7. detsember 2020 at 13:43

    Mul on lapsed juba suured ja oma elu peal. Teades mu piskut sissetulekut, kingitusi ei oota. Võtan osa loosimängudest ja kui veab, siis saavad midagi – sel aastal on Jõuluvana kingikott veel tühjavõitu.
    Teen hooajal hoolega moose, letšot, köögiviljahoidiseid – neile maitsevad omatehtud hoidised. Tuttava mesiniku käest ostsin kõigile meepurgi ka.
    Von Baeri rahakott oleks muidugi pojale uhke kingitus küll, aga kummaline tundub selle ostmiseks järelmaksu võtta.

    • Avatar
      Vasta Marina 7. detsember 2020 at 14:20

      Hei. Piinlik öelda aga kohe tahaks (caps lock) seljakotti vôita. Näeb mantlitega elegantne välja ja ega nagu nii keegi ei kavatsekski mulle seda kinkiga. Sünnipäev ka kohe, endale ei raatsi osta. Mehe jôulukotti on plaanis korralik püksirihm osta. Von Baer ka vôimalusena môttes aga otsustada pole veel suutnud. ??

  • Avatar
    Vasta Annabel 7. detsember 2020 at 13:18

    Von baeri valikust on minu lemmik kindlasti rahakott mida kinkida ja seda ka see aasta.
    Samuti kingin käsitöö asju, kohalikke meistrimehi tuleb ju toetada?

  • Avatar
    Vasta Liis K 7. detsember 2020 at 13:17

    Enamus kinke on juba olemas. Von Beari asju seal hetkel ei leidu, aga iseendale sobiks Von Beari seljakott imeliselt 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiia 7. detsember 2020 at 12:53

    Laps saab mõned lauamängud ja Lego rongi, mehele ei ole suutnud veel kingitust välja mõelda, kuigi olen piilunud ka Von Baeri e-poes ringi. Seal on tõesti ilusad asjad!

    • Avatar
      Vasta Viki 7. detsember 2020 at 13:08

      Minul on plaan soetada papsile korralikust nahast rahakott von Baerist. Noh kuna sa niimoodi kiidad, siis peab ju hea ja vastupidav olema. Niiet paps on kingiga ilmselgelt rahul, aitab odavatest rahakottidest, mis aasta vb kestavad heal juhul ?
      Endale võtaks nahast seljakoti, aga selleks korraks jõuluvanale soov juba avaldatud ?

  • Avatar
    Vasta Siiri 7. detsember 2020 at 12:45

    Täiskasvanud saavad ühe kingi , lapsed mitu. Kingikotti lähevad mõnusad kampsunid, pusad , kvaliteetset magusat ja lastele mingid nende soovitud vidinad. Von Baeri jaoks on minu rahakott veidi õhuke ja jõuluvana oma ilmselt ka. 🙂 Kuna olen ka suur seljakottide kandja, siis selle iluduse võtaks oma kingikotti küll väga heal meelel.

  • Avatar
    Vasta Laura 7. detsember 2020 at 12:44

    Püüan välja uurida, mida keegi täpselt soovib ja seda kinkidagi :). Von Baeri hetkel veel kingikotis pole.

  • Avatar
    Vasta Birgit 7. detsember 2020 at 12:14

    Ma pole veel jõudnud kõikidele kinke välja mõelda aga ema saab synlabi paketi ja väiksele õele kingi raamatu, elukaaslane armastab erinevaid nuputamismõistatusi, niiet talle kingin midagi sellest valdkonnast. Aga see seljakott kuluks mulle endale ära, nii ilus on see 🙂

  • Avatar
    Vasta Merle Kiisk 7. detsember 2020 at 11:48

    Ma pole veel raatsinud seljakotti osta :), aga nii ilusad. Mehele olen kinkinud juba Von Baeri püksirihma, võtmehoidja ja kaarditasku.

  • Avatar
    Vasta Y 7. detsember 2020 at 11:46

    Kingituse teeme ainult lastele, seega oleks tore kinkida iseendale see seljakott 🙂

  • Avatar
    Vasta Moonika 7. detsember 2020 at 11:39

    See seljakott on imeilus ?. Mehele plaanin kinkida juhtmevabad korralikud kõrvaklapid, aga pole veel leidnud sobivaid (puhtalt enda mitteotsimise tagajärjel ?) ja rahakoti oleks tal ka hädasti tegelikult uut vaja. Praegune on kusagil 20 aastat vana nahast rahakott, mis viimased aastad näitavad korralikult väsimusmärke, aga kuna see olevat nii hea suuruse ja mahutavusega olnud, siis ta keeldub seda mõne suvalise vastu välja vahetamast. Ideaalis tahakski talle Von Beari oma. Mida aga lastele kinkida….pole õrna aimu ka. Emale on õnneks idee olemas ning vanavanematele ka kingitused olemas. Ämmale ja äiale veel peab mõtlema ja siis on kingitustega kõik, rohkem teha ei plaani. Või siis ainult veel iseendale 😀

  • Avatar
    Vasta Kerli 7. detsember 2020 at 11:36

    Vanemate ja õdede-vendadega teeme loosipakid, lisaks mehega veel eraldi, et ämma-äia juures tuleks ka jõuluvana. 😀 Loosipaki osa on üpris lihtne aga mehele juba raskem kinki leida. Olen mõelnud Von Baeri peale ja just rahakoti peale, sest seal tunduvad väga kvaliteetsed tooted olema ja rahakotti ju tavaliselt iga aasta uut ei osta. Seega loosi võiduna saada Von Baerist rahakott kõlab väga hästi 😉

  • Avatar
    Vasta M-M 7. detsember 2020 at 11:34

    Nii palju sugulasi ja sõpru kellele vaja kingitus teha,et oi-oi…:)
    Kui võidaks rahakotti,kingiks selle mehle.
    Pole veel mitte ühtegi kinki ostnud???

  • Avatar
    Vasta Ülle M 7. detsember 2020 at 11:23

    …mõtlen kinkida lähedastele hästi palju tervisetooteid- eriti D vitamiini ja omega 3. Muidu oleks ehk rohkem panustanud elamustele, ehk siis teatri-ja kontserdipileteid kuid jah, paraku on nii nagu on- tervis on siiski kõige tarvilisem vara:) olge kõik terved ja hoitud!:)

  • Avatar
    Vasta Kaire 7. detsember 2020 at 11:17

    Von Bear on tõesti heade asjade tegija. sealt nii mõnigi asi mehele ostetud. Sooviksin rahakotti võita ☺️

  • Avatar
    Vasta Gretsu 7. detsember 2020 at 11:16

    Korteriostu tõttu on jõulukinkide tegemine pigem tahaplaanile jäänud, sest esmajoones vaja osta veel voodi ja tolmuimeja. Olemas on vaid üks kingitus ning see on emale. Elukaaslane, isa ja õde jäävad paraku tühjade kätega ilmselt. Von Baeri kodulehte olen külastanud rohkem kordi, kui normaalne oleks, aga kordagi pole raatsinud midagi ära osta. Tulevikus kavatsen teha investeeringu ja osta elukaaslasele sealt püksirihma, et ta ei peaks iga kahe kuu tagant endale Cropp’ist või Reservedist ostma feiknahast rihma, mis üsna ruttu ära kulub ja katki läheb.

  • Avatar
    Vasta Annela 7. detsember 2020 at 11:06

    Jõulukingi ideede nappus on sel aastal eriti teema! Kuidagi üldse ei tule. Aga olen siiski mõelnud kududa paar paari käpikuid lähedasematele. Sirvisin ka von beari e-poodi, aga sel jõuludel ma nii rikas veel kahjuks pole. Ilusad tooted on küll ja nii mõndagi ju tahaks.

  • Avatar
    Vasta Egle 7. detsember 2020 at 11:04

    Meie peres on see aasta loosipakid seega teeme ka natukene kallimaid kuid kvaliteetsemaid kinke. Von baeri seljakoti peale mõtlesin küll?

  • Avatar
    Vasta Pille 7. detsember 2020 at 11:04

    Mul just mure mehe kingitustega. Eelmisel aastal reisil käies ostis abikaasa Itaaliast ühe fliisist pusa ja no ilmselgelt, ta soovib nüüd uut, just selle firma pusa. Leidsin suure otsimise peale e-poe Itaalias ja tegin tellimuse. Kahjuks tänaseks kuu aega möödas ja pakki pole, pood vabandas ja lubas raha tagasi maksta. Nüüd siis polegi nagu kinki ja pea mõtetest tühi. See nahast Von Baer arvutikott oleks ka muidugi super asi. Väiksemale lapsele kingin suure Lego, ja suurematele lastele veel mõtteid pole. Jube peavalu minu jaoks see kinkide tegemine?

    • Avatar
      Vasta Suusi 7. detsember 2020 at 12:47

      Lähedastega juba mitmendat aastat loosipakid, täiskasvanutele sellised sümboolsed kingid nagu villasokid ja seep näiteks, lastele siis vastavalt kinkija soovile ja võimalustele.
      VonBaeri rahakotti tahaks küll, paneks isale villase soki sisse 🙂

  • Avatar
    Vasta Egne 7. detsember 2020 at 11:02

    Kvaliteetaeg on parim kingitus ?

  • Avatar
    Vasta K 7. detsember 2020 at 11:01

    Tean vaid seda, et laps saab tõuksi. Mehele tahaks küll midagi ilusat ja korralikku kinkida..

  • Avatar
    Vasta Triinu 7. detsember 2020 at 11:01

    Mehele on vaja veel midagi osta aga ei tea mida. Need VonBaeri asjad on mega ilusad. Tahaks seda seljakotti arvuti jaoks, mul õlakott muidu ja sellega jube raske tassida

  • Avatar
    Vasta kinkija 7. detsember 2020 at 10:59

    Kingitusi alles otsin, von baer on ka minu lemmik juba jupp aega. lootus on enda kingipakist leida von baeri kott (vihje antud 😀 ) ja mehele olen ise varem rahakoti kinkinud.

  • Avatar
    Vasta Evelin 7. detsember 2020 at 10:56

    Mina just plaaningi abikaasale tellida Von Baeri rahakoti.

  • Avatar
    Vasta Triin U 7. detsember 2020 at 10:55

    Olen mõelnud, et peaks ka nende kaubavalikust midagi mehele kinkima aga pole veel hetkel selleni jõudnud. Kuna mul on kolm last ja hetkel tööl ei käi, siis endale kingi tegemine on ammu vaid unistus. Seega oleks see võit nii ilus.

  • Avatar
    Vasta Külli 7. detsember 2020 at 10:42

    Meie leppisime perega kokku sellel aastal, et ei tee kingitusi, aga võimalusel veedame koos aega:)

  • Avatar
    Vasta Kristine 7. detsember 2020 at 10:21

    Meil on tervel perel Von Baeri rahakotid ja no tõesti – paremat rahakotti ei ole mina veel siiani omanud. Mul üldse on alati suur häda olnud rahakoti sisu korras hoidmisega, kergem oli neid kaarte rahataskusse lihtsalt visata, aga Von Baeri omaga on mul rahakott korras ja ta on mul pärast kahte aastat ka veel sama ilus kui ostes. Paar üksikut kriipsu ehk on peal. Elukaaslasel ja isal on lisaks ka Von Baeri püksirihmad ja omale mõlgutan mõtet seljakott osta (kui uue ridaka kätte saame ja voodi ostetud, enne lihtsalt finants puudub :D)

  • Avatar
    Vasta Anneli 7. detsember 2020 at 02:35

    Meil on suur pere, nii et sellel aastal proovime kingid väga läbi mõelda. Pahna ei tahaks kinkida. Ema saadan rullmassaaži, õele kingin Iittala nõud, külmetavate jalgadega vend saab mutikeste kootud villased sokid ja lambavillasussid, jne. Pere pisemad saavad mänguasjad, mis kestavad. Kõige raskem on leida kingitusi meesperele, see hetkel lahtine. Olen mõelnud Von Baeri peale küll, aga kui ühele kingid, siis tahavad ju teised ka kohe ?

  • Avatar
    Vasta Tibu 7. detsember 2020 at 01:07

    Mul läks see kinkide teema nii üle käte see aasta. Lähem pere st mees ja lapsed saavad kõik lausa kaks kinki. Ei tasu liiga vara vist valima hakata. Ideid tekib nii palju, et lõpuks vaja kõik ära ka teostada.
    Von Baer seekord kingikotti ära ei eksinud, aga on seal varem olnud.

  • Avatar
    Vasta E 7. detsember 2020 at 00:09

    Kuna minu elukaaslane on see vaene inimene, kes peab oma sünnipäeval teistele kingitusi tegema (tal on 24. detsembril sünnipäev), siis ikka iga aasta üritan omalt poolt, et tal ikka sünna-vibe oleks ka ja leian hetke et üllatada teda millegagi, mida ei pea luuletuse vastu lunastama. Sel aastal tegelikult olen pikalt piidelnud juba Von Baeri püksirihma, sest ta mees kes paneb rõhku kvaliteetsetele detailidele ja see tundub olevat miski, mis teda kindlasti rõõmustaks.

    Aga muus osas me peres sel aastal otsustanud, et kingitusi saavad vaid koerad ja lapsed! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kuuuditi 6. detsember 2020 at 23:47

    Kuna suguvõsad suured siis on mõlemal pool loosipakid, kas kindla teemaga või niisama teatud summa väärtuses 20€. Mehele tellin suveks ette ära barefoot jalatsid. Lastele tellisin black Friday ajal Anna Liisa ja Eliise nukud. Ja poisile autod.

  • Avatar
    Vasta Tri 6. detsember 2020 at 23:16

    Lapsed saavad kõik 1 asja mida tahtnud on. Mehega üksteisele kingime huvitavaid maitseaineid jms.

  • Avatar
    Vasta Kertu 6. detsember 2020 at 22:26

    Hea mõte, mehel on uut kosmeetikakotti vaja. Uurin von Baeri pakutavat.
    Muidu teeme kinke peamiselt lastele. Täiskasvanutele on lihtsalt jube keeruline midagi osta kui nad ise just ei ütle mis soovivad ja suvalist träni ei taha ka kinkida.

  • Avatar
    Vasta Kristel 6. detsember 2020 at 22:03

    Joulukinkiteks plaan teha kehakreeme ja kehakoorijaid! Emal sünnipäev ka tulemas ja talle sooviks kinkida Von Baeri rahakott.

  • Avatar
    Vasta C 6. detsember 2020 at 21:12

    Plaan on see aasta perega koos spaasse sõita, et seal rahulikult puhata. Oma elukaaslasele olen vaadanud Von Baeri püksirihma, kuid pole veel oma ostus 100% kindel.

  • Avatar
    Vasta Katre 6. detsember 2020 at 18:05

    Minu poolt on jõulukingitused vaid lastele, suurematele viin külla minnes jõululauale midagi (kinkepakk nt). Aga kuna abikaasa sünnipäev on mõni päev pärast jõule, siis tuleb seda ka jõulukinkidega koos valida.
    Nukker vaadata, kuidas ta iga päev üha räbalama arvutikotiga tööl käib, seega selleks sünnaks just plaanisingi teha kingiks von baeri arvuti(selja)koti! 🙂
    Loodan loosiõnnele, et saaksime ühtekad olla ja koos oma VB-dega ringi jalutada.

  • Avatar
    Vasta Marit 6. detsember 2020 at 18:00

    Plaanin elukaaslasele osta püksirihma Von Baeri’st.
    Samuti vaatan eestimaiseid tooteid teistele pereliikmetele. 🙂

  • Avatar
    Vasta L 6. detsember 2020 at 17:59

    Meie pere on viimasel paaril aastal kokku leppinud nii, et keskendume pigem pere pisemate kingitustele (meil neid jagub) ja üksteisele kingituste tegemisega pead ei vaeva, sest see on lihtsalt NII tüütu see õige kingi otsimine 😀 Me lihtsalt ei näe pointi sellel iga-aastasel küünalde ja sokkide kinkimisel. Ja kuna pere on suur, ei ole lihtsalt rahaliselt võimalik kõigile midagi kallist ja kvaliteetset osta. Kogu see jõulumöll on üldse nii kommertslikuks ära läinud et ega väga ei ootagi enam seda aega. Eriti viimased aastad, kui kliima ka jõulutunde tekitamisele kaasa ei aita…
    Aga ühest ilusast kvaliteetsest kotist ei ütleks kunagi ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisu 6. detsember 2020 at 17:35

    See aasta tulevad jõulukingid rohem ise tehtud (huulepalsamid, kehakreemid, käsitöö) ja nipet-näpet ka looduspoodidest, eelistades kindlasti eestimaist 🙂

  • Avatar
    Vasta T 6. detsember 2020 at 17:26

    Mina plaanin oma lähedastele kinkida kõike praktilist ja vajaminevat. Natukene nuuskida nende tegemistes ja kuulata nende jutte sellest, mida nad unistavad, ongi kingitused kenasti olemas.
    Von Baeri valikust kindlasti on meesperele uhkuseks ja eputamiseks rahakotid ja püksirihmad. Mina ise juba ammu ilastan aga Liberty seljakoti järgi.. ükskord ma selle ka saan, kas siis siin loosiga võites või ise endale kinki tehes.
    Tundub nii ilus, mahukas ja praktiline. Kuna senine arvutikott on kergelt öeldes otsi andmas, siis eputaks igapäevaselt tööl käies just Libertyga. Oleksin siis kindlasti tehtud naine 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis Er 6. detsember 2020 at 16:56

    Mul enamus kingitused olemas.
    Aga tahtsin öelda et u aasta tagasi ostsin endale sinu soovitusel Von Baeri punase rahakoti. Mul täiega meeldib, aga minu arust mul väga ruttu hakkas koledaks kuluma. Ei teagi miks, kasutasin seda vaha ka ja puha. Aga ega see mind ei heiduta 😀 Kaardivahest on ka raske kaarte kätte saada,nüüd jätan pool välja 😀

  • Avatar
    Vasta TP 6. detsember 2020 at 13:59

    Meesperele on alati nii raske kinki teha. Eriti isale ja vennale. Emale kingin head köögikraami, mida isegi sooviksin. Korduvkasutatavad küpsetuspaberid, silikoonist kaaned, vahapaber toidukile asemele, köögikaal, lihatermomeeter. Abikaasa saab lauamängu ja ka mingit korduvkasutatavat kraami ühekordse nänni asemele. Laps ei saa midagi, sorry, ta on allles aastane ja rõõmustab mõnglite üle 😀 Aga vat selle loosi osas tahaks ma hoopis kõige kallimale ehk iseendale kinki teha. Beebi mähkmekott näeb meganilbe välja ja selle asendaks rõõmuga ühe ilusa ja kauakestva seljakotiga.

  • Avatar
    Vasta H 6. detsember 2020 at 13:53

    Elukaaslane sai lõhna ja nipet-näpet asju juurde, millest aasta jooksul rääkinud on 🙂 Vanematele traditsiooniliselt uus lauamäng, sõbrantsidega lähme hoopis puhkama koos 🙂

  • Avatar
    Vasta Ann 6. detsember 2020 at 13:49

    Sel aastal otsustasin kinkida ainult kas a) isetehtud asju või b) Eesti tootjate asju. Mõni link on veel puudu, nii et lähen vaatan Von Baeri lehel ringi.

  • Avatar
    Vasta Merkaaa 6. detsember 2020 at 13:01

    Minul on plaan oma kaaslasele jõuludeks kinkida see: https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/