Uncategorized

Kaitstud: hakkab pihta

7. mai 2014

See objekt on parooliga kaitstud. Vaatamiseks sisesta enda parool:

Loe ka neid postitusi!

28 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kerli 9. mai 2014 at 12:53

    Edu teile uues kodus 🙂 Loodan et notsu kohaneb ruttu 🙂

  • Avatar
    Vasta Anonüümne. 9. mai 2014 at 07:12

    Korteri osas tean ma täpselt, mida sa tunned. Me elame elukaaslasega minu ämma korteris. Ise pole ta siin aastaid elanud, aga mu elukaaslase sugulane tekitas siia korterisse korraliku kommunaalivõla ja keeldub seda maksmast. Kuna me mehe ja lastega siia kolisime, nõuab vahva ämm seda summat meie käest. NO MIKS JUMALA EEST? Minu tingimus oli ,et maksame võla juhul kui korteri meie nimele kirjutab – seda, lugupeetud provva, siiski ei tee. Kui asi korda ei saa, kolin paari kuu pärast lastega oma lapsepõlvekoju tagasi. Vähemalt on oma, keegi seljas liugu ei lase ja pole hirmu, et keegi käest ära võtaks.

    Ja olen nõus sellega, et parasiidid tulebki välja saada ning seda ükskõik mis hinnaga. Minu onu ja vanaema elasid kunagi mu ema korteris. Süüa ei ostnud, kommunaale ei maksnud ja midagi nad ei teinud ka. Ema ei saanud neist mitte kuidagi lahti ja ruumipuudus juba tekkis ka sest me õega kasvasime . 5-6 inimest 3toalises korteris. Lõpuks müüs ema korteri maha ja kolisime teise kohta. Sinna parasiidid enam järgi ei tulnud ,aga raha tahtsid ikka saada. Nüüd on üks nendest suutnud jälle ema kukile kolida ja tundub et tal polegi plaani sealt ära minna. Kahju .

  • Avatar
    Vasta konkreete 8. mai 2014 at 22:26

    Ma loodan, et Kardo emal väga palju lillepeenraid ei ole 😀

  • Avatar
    Vasta Piret 8. mai 2014 at 13:00

    Mul on teie pärast tõeliselt hea meel. Ise olen liiga laisk, et korterist minema kolida aga me ei ela ka kivilinnas. Ja otseloomulikult tuleb roolijoodikust teada anda, olenemata asjaoludest.
    Aga jään siis lootma, et majaemandal ka ikka blogimiseks aega on oma peenarde ja muu majamudru kõrvalt.

  • Avatar
    Vasta laa 8. mai 2014 at 11:19

    No, saate jussi paariks nädalaks välja.. mis edasi? Seni kuni maja pole ametlikult teie oma, on jussil ju sama palju õigusi majale kui kardol. Lisaks tundub nagu sul asi on natuke läbi mõtlemata, alles otsisid ju töömeest maja vaatama?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 8. mai 2014 at 11:23

      maja saab meie omaks järgmine nädal, ära muretse.

      • Avatar
        Vasta P.K 9. mai 2014 at 10:39

        Sa oled üks tubli eesti naine ma ütlen 😀
        Vähe on neid, kes oma plaanid ka teoks teevad. Ja no samas, Jussikesel peaks suomest tulles natuke füüri olema ju, et endale üürikas vms võtta. Kõik saab korda!

  • Avatar
    Vasta Pia 8. mai 2014 at 11:15

    Oot. et nüüd asjast õigesti aru saada – sellel ajal kui Juss on Soomes, kolite teie maja ülemisele korrusele, kus praegu elab su ämm ja ämm kolib siis alla Jussi asemele ? Ja Juss kolib siis kuhu kui ta Soomest tagasi tuleb?
    No siis ilmselt läheb põnevaks….nii teil seal kui meil siin blogis 😉

  • Avatar
    Vasta karinka 8. mai 2014 at 09:59

    Minu arust jumala norm mõte ja selgitus ka kuidas/miks Jussist nii lahti saada! Minu isa kasvatas ka oma “kasupoega” kes meie arust ainult kasutas isa ära ja samamoodi sõitis meie isa autoga LUBATEDETA, loomulikult helistasime ka menti 😀
    Karm küll aga kui kodust ära teda ei saa siis kõva õppetunni vast saab ikka. Ajuvaba ju, et lubadeta inimene rahulikult ringi sõidab :s

  • Avatar
    Vasta Pille 7. mai 2014 at 22:24

    Väga naiss et oma kodu saate, ise unistan ka sellest juba ammuammu 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 7. mai 2014 at 17:26

    Oh jeebus, isegi mina ei ole nii õel 😀 😀

  • Avatar
    Vasta meow 7. mai 2014 at 12:50

    Tore, et sinna saate. Aga mismõttes su ema sind terroriseerib seal korteris? Ta ei ela ju teiega koos. Tahab lihtsalt korterit tagasi saada hirmsasti või?

  • Avatar
    Vasta Edith 7. mai 2014 at 12:30

    üli äge igaljuhul, et te sinna kolite 🙂

  • Avatar
    Vasta elex86 7. mai 2014 at 11:55

    Juss pangu varakult vaim valmis, et otsigu uus kodu! (Y) ..Te ju ikka teavitate teda selles, et kasvagu suureks ja peab nüüd ise hakkama saama? 😀 Ja kus siis Kardo ema elama hakkab?

    • Avatar
      Vasta konkreete 7. mai 2014 at 13:05

      aga… äkki juss pigem arvab, et kui üks poeg (kardo) ema juures elab, siis peaks tema ka seal elada tohtima ju… saab julgust juurde.

  • Avatar
    Vasta Sandra 7. mai 2014 at 11:33

    Igatahes palju õnne oma elamise puhul, see on super!

  • Avatar
    Vasta Kristi 7. mai 2014 at 10:18

    See Jussist lahti saamise plaan on sul nagu päriselt???
    Ouch…
    Ma saan küll aru, kuidas te temaga hädas olete, aga ei usu, et see parim lahendus on. Isegi kui ta läheb vangi, siis ilmselt mitte eluks ajaks. Siis ta tuleb tagasi ja usu mind, teeb su elu põrgumaks kui põrgu. Sa ei viitsi elusees sellega tegeleda pärast.
    Ja kuidas sa tegelikult tunneks ennast pärast seda, kui ta sinu telefonikõne pärast vangi läheb?
    Mida Kardo sellest arvab?
    Kardan, et Jussist lahti saamiseks peate ikka midagi normaalsemat välja mõtlema. Peaasjalikult peaks see olema tegelikult siiski Kardo ja tema ema probleem, millega nemad peaksid hakkama saama. Miks sa seda ise lahendad? Ma saan aru küll, et sinu heaolu sõltub Jussist, aga samas ei ole sina Jussile keegi ja tema sulle mitte keegi ja tegelikult ei ole ka see sinu maja… Mingi postituse kommentaarides oli päris palju häid ja asjalikke(!) mõtteid sel teemal, kuidas puukidest (loe: jussides) lahti saada.
    Ja noh, loodan, et sa tegid selle plaaniga siiski nalja….

    • Avatar
      Vasta Siiliramo 7. mai 2014 at 10:27

      Ära nüüd kõike surmtõsiselt ka võta 😀

      • Avatar
        Vasta Kristi 7. mai 2014 at 10:57

        Jah, ilmselt ma ei saanud naljast aru…

        • Avatar
          Vasta ratata 7. mai 2014 at 12:08

          Oh juudas. Minu arust on naljakas pigem see, kuidas mõni naiivitar seda uskuma jääb ja siis ähkides-puhkides kohe kommentaare kirjutama jookseb 😀

          • Avatar
            Kristi 7. mai 2014 at 13:02

            Einoh, vabandust, et kommenteerisin.
            Naiivitar ma kohe kindlasti ei ole ja minu arust ei sobi selle sõna kasutamine konteksti. Aga see selleks…
            Võibolla tõesti ei saanud naljast aru, nagu ka eelmises kommentaaris mainisin, samas… Elu on täis juhtumeid ja tegusid, millest kuuldes tõesti on esimene reaktsioon, et see on mingi nali, aga liiga tihti ei ole…
            Rahu, eks!
            Kui nali, siis nali.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. mai 2014 at 18:15

      Ma päris ausalt ei teinud nalja. Kas sina tahaksid, et sinu maja ees kimaks pidevalt purjus ja lubadeta inimene? Majas, kus sa oma väikest last kasvatad. Ehk tahad vankriga tee peal jalutada. No vot. Või tahad sa, et Juss sinu perekonnast kellelegi sisse sõidaks? Sellised juhid on ohuks inimestele ja temast lahti saamine on ainult boonus. Igal inimesel on kohustus teavitada sellisest juhist.

      • Avatar
        Vasta tupsulilla 8. mai 2014 at 08:31

        elan samuti maal mehe, lapse ja mehe onuga, kes on räige joodik.. kimab autoga, pole lube, pole kindlustust, pole midagi. oleme teinud isegi suure graafiku paberile, kuidas inimesest lahti saada, keda ei saa majast välja tõsta, sest.. pool maja on tema oma.. oleme helistanud politseisse, tuhat ja viis korda, mitte midagi. mitte et nad tuleks vaid nad ei satu kokku kuidagi. eks peab edasi üritama.. see on keemia omaette, kuidas sellise inimesega elada. kui sul tuleb veel ideid, mida teha, jaga meiega, oleme kõigele avatud 🙂 aga tubli, et liikuma saad! õige otsus!

      • Avatar
        Vasta rata 8. mai 2014 at 11:08

        no anna andeks, kuid see väljendusviis tundus lihtsalt kuidagi veidi lapsik.

  • Avatar
    Vasta k 7. mai 2014 at 09:47

    Natuke julm plaan.

  • Avatar
    Vasta Siiliramo 7. mai 2014 at 09:40

    See lahtisaamise idee on ikka päris hea 😀 😀 Aga, kui te sealt ülevalt korda teete ja sisse kolite, ega ta ju nii rumal ikka pole, et tuleb sinna üles laiama.

  • Avatar
    Vasta L 7. mai 2014 at 08:39

    See su ema korter või kuidas ta sind pushib ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. mai 2014 at 08:39

      Mu vanemate korter jah.