Uncategorized

Meon ehk ilusad totsikud

19. mai 2014

meon-7077482

Kunagi sain ma Meonilt sellise pakikese. Seal oli ka üks huuleläike taoline toode, aga tema ununes miskipärast pildilt välja, aga on peale Adeni huulepulga minu vaieldamatu lemmik. Huuletint  teeb huuled mõnusalt punaseks, ei jäta huuli kleepuma ja ühtlasi ei kulu ta absoluutselt maha. Julgen soovitada küll.

572-228x228-3532432

Veel meeldis mulle pakist see munakujuline totsik. See peidab endast mingisugust…geeljat kreemi, mis lubab poore vähendada. Mul oli selline lugu, et ma kasutasin seda küll mitu korda, aga kuna mul otseselt pooridega probleeme pole, siis sain ma ainult aru, et mu nahk on pehmem. Eile aga vaatasin kriitilise pilguga Kardo näonaha üle ja leidsin, et tema puhul peaks tulemust näha olema. Ja muuseas oli ka. Tõmbab poorid kuidagi väiksemaks ja naha jättis ka tal  väga pehmeks. Nagu mees ikka, väitis tema, et ta erinevust ei näe, aga mina nägin 😀

Õunakujuline kreem lõhnab päris õunaselt. Mitte sellise rõveda “keemiaõuna” järgi, aga nagu päris värk. Ma ei oska tema kohta ikka midagi erilist öelda, kui seda, et ta niisutab, nagu lubatud. Ei jäta nahka kipitama ja muud ma ju kreemidelt väga ei ootagi.

Et mitte näha välja nagu siniste silmaalustega koll, leidsin ma ka selle vastu hea abimehe. Maksab ainult viis euri, kulub megavähe ja mulle tundub, et see topsik peab mul küll pool elu vastu.

Aga kuna kõik siin elus ei saa meeldida, siis pean mainima, et kaks asja siit komplektist jätsid mu üsna külmaks. Esiteks see lauvärv, mis on küll ilus ja sädelev, isegi üritasin temaga ükskord midagi mäkerdada, aga ma ausalt ÜLDSE ei oska silmameiki teha. Seega jääb ta mul kurvalt sahtlipõhja konutama.

Teiseks sain sealt maski, mida me mõlemad Kardoga endale näkku panna üritasime ja selle käigus palju nalja saime, sest me mõlemad nägime välja nagu sarimõrtsukad.

20140422_2252421-168x300-3711761

Nali naljaks, aga me ei saand kumbki aru, et see mask midagi teinud oleks. Külm oli ja märg oli, pärast nägu kleepus ka natukene. Ah, kes teab. Võib-olla läksin vähe ilusamaks? Loodame!

Üldiselt jäin poega ja kaubaga rahule. Mulle meeldivad sellised totsikud ja tuubid, mida on lausa uhke kapile panna ja teisele imetlemiseks jätta. Just seepärast ihaldab minu hing ikka veel seda munakujulist primerit, sest nagu kurjad keeled räägivad, tuleb seda alati meigi alla panna…Nojah, mul pole kunagi ühtegi olnud ka, ehk muidu paneksin 😀

Kuna ma mainisin vist, et mu nägu meenutab mingi puberteediku oma kohati, siis prooviks ma hea meelega ka neid plaastreid, mis pidavat minusuguseid vinninägusid aitama.

Ja armsusest rääkides…Mitte, et mul lausa mitu kätekreemi olemas ei oleks, aga see potsik on ju nii tore! Ja see põsepuna! Ja kes ei tahaks KULLA OSAKESTEGA puudrit? Mina küll tahan.

Aga aitab sellest eidejutust. Mina pakin nüüd tite sisse ja lähen jälle ei kuskile mujale, kui männikule. Ehk rohin midagi, ehk aitan töömeest? Eks aeg näitab, aga mis ma siin toas ikka passin 🙂

Loe ka neid postitusi!

8 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Käxu 19. mai 2014 at 13:50

    Aga miks sa silmi ei värvi? Või noh lihtsalt maha ei istu ja nö siis mäkerda kuniks iseendale meeldivat meiki oskad teha? (mina õppisin igatahes nii :D)
    Ja kui sa tahad silmavärvile kodu leida, siis ma hea meelega kodustaks ta 😉

  • Avatar
    Vasta Kristiina 19. mai 2014 at 11:58

    Olen sellel munakujulisel totsikul juba pikemat aega silma peal hoidnud.. Pean oma perre selle ikka ära soetama. Vend ja peika mul, mõlemad komedoonidega hädas, aga kosmeetiku juurde ka pole nõus minema. Ehk seda geeli lasevad omale näkku määrida. 😀

    • Avatar
      Vasta Li 21. mai 2014 at 15:23

      Sellised tooted katavad poore, mitte ei vähenda neid — nii et poorid on lihtsalt vähem nähtavad (sest kreem täidab nad ära), mitte päriselt väiksemad. Mõned deodorandid võivad poore väiksemaks muuta, aga see pole nahale hea pikaajaliselt.

  • Avatar
    Vasta Penelope 19. mai 2014 at 10:57

    Ma just katsetasin sama poe kosmeetikat: http://penelopepildistab.blogspot.com/2014/05/merliin.html

    Kõik tooted olid mõnusad ja eriti suures vaimustuses olen nende geellainerist! Mul on samad lauvärvid. Kui kunagi kokku saame, siis võin sulle näidata, kuidas neid kasutada, kui nad sul muidu lihtsalt sahtlis nukrutsevad 🙂

  • Avatar
    Vasta Eelmisele 19. mai 2014 at 10:13

    Seda õunakreemi paari dollari eest ei saa kohe kindlasti, paari dollari eest saab Hiina koopia, millest võivadki villid ja jumal teab mis veel tekkida. Aliexpress on ju Hiina leht. Ise tellisin Skin79 BB-kreemi, mis oli palju odavam kui mujal, ja oligi fake. Sees oli BB-kreemi asemel mingi hapukooretaoline ollus, mida näkku määrida ei julge, isegi käele määrides sügeles käsi terve päeva. Pärast vaatasin youtubist, kuidas võltsingut päris Skin79-st eristada.

  • Avatar
    Vasta meow 19. mai 2014 at 09:35

    See on vist Korea kosmeetika, eks? Hästi nunnud ja ilusad näevad need asjad välja küll, aga ma ausalt ei tea kas julgeks neid endale peale määrida. Hind on neil ju olematu (Okei, meoni lehel on natuke ülehinnatud – arusaadav, nad ju vahendajad), aga kui osta kuskilt aliexpressist, maksab näomask mõnikümmend senti ja õunakreem paar dollarit. Üks tuttav sai mingist huulepalsamist kohutavad vesivillid huultele. Eks see ole igaühe tundlikkuse küsimus, ma üldiselt kannatan ka suht igast asjad ära, ilma, et nahk maha hakkaks tulema vms 😀 aga mulle tunduvad need asjad natuke kahtlased. My humble opinion 🙂