TESTIN JA ARVUSTAN

et oma tibulindu kaitsta

17. juuni 2014

Otseloomulikult räägin ma sellest, et peaks Macile kaitsekleebised ostma, et ta peale kogemata ühtegi kriimukest ei tekiks. Otsisin, mis ma otsisin, aga kõik kleebised olid nii inetud. Noh, kuni ma jõudsin Nonhuman leheni ja pidin pikali kukkuma. Nii lahedad!

macbook_air_cherryblossom-600x600-2756291

Selline oksakesega kleeps on minu meelest vägagi daamilik. Hind 19.90.

macbook_air_meri_kois-600x600-6682013

Köiefotoga kaanekleeps on minu lemmik ja lihtsalt liiga lahe, et olla tõsi. Hind samuti 19.90.

macbook_air_origami_bird-600x600-7573132

Või on hoopis see linnuke mu lemmik?

Eriti kurb on see, et esimest korda elus on mul kahju, et mul pole iPhone’i. Sest ka nendele on seal megatuusad kleepsud! Tsekkige ise!

iphone5_kask-600x600-3151424

iphone5_mand-600x600-8747306

iphone5_mustikas-600x600-2375716

Hind kõigil 9.99 eurot.  Ma nüüd lähen söön nuttes ühe võileiva, et Eesti inimesed ikka nii lahedaid asju teha oskavad.

 

Loe ka neid postitusi!

5 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Otto Jaansoo 17. juuni 2014 at 20:45

  Tere kõigile,

  Niivõrd tore on saada sõbrannalt kiri, et vaata – teist kirjutatakse. Aitäh, et sellise ilusa tutvustuse oled kokku pannud ja veel suurem tänu selle eest, et leiad, et teeme lahedaid asju. Nonhuman-is on meil alati olnud peamine eesmärk pakkuda kleebiseid, mis ainult ei kaitse, vaid ka kaunistavad seadmeid. Seepärast teemegi kõik kujundused ja fotod ise – ainult nii saame olla kindlad, et kuskil sarnast asja ei leidu.

  Materjali poolest kasutame ainult parimat kleebist ja lõhnatuid värve ning lisaks sellele ka lamineerime oma kleebised kauni mati kilega üle, et kleebis ikka tõeliselt kaua vastu peaks. Ilmselt viskab kleebis enne üle, kui kuluma hakkab 🙂

  Eva, leian, et usk on pööratav asi ning pakun sulle omaltpoolt väikese usupööraja – kirjuta mulle info@nonhuman.eu ja kui soovid, paneme sulle sinu poolt valitud kleebise tasuta teele – meie usume oma tootesse ja rullumist ei ole me veel kordagi märganud!

  Kõigile teistele Apple seadme omanikele, kes leiavad endale http://www.nonhuman.eu valikust sobiva kleebise – kasutage ostukorvis kupongi “MALLUKAS” ja saate -10% allahindlust selle nädala lõpuni.

  Parimate soovidega,
  Otto Jaansoo
  http://www.nonhuman.eu

 • Avatar
  Vasta Inger 17. juuni 2014 at 11:38

  Mul on Nonhumanist iPadi kaitsekleebis ja ülitore on. Mul on ka kaaned ümber aga viimati tellisin hhinast läbipaistva tagusega, nii et kleebis ka jälle näha. Kulumisjälgi ei ole, kuigi ipad igapäevases kasutuses.
  Kahjuks mul Maci ei ole aga oma Dellile lasin teha tuttaval kleebise (tal säärane firma, kus kleebiseid tehakse) enda tehtud fotost. Ja see on nüüd peal olnud juba rohkem kui pool aastat ja ei rulli kusagilt. Arvutit pistan kotti ikka pea igapäev ja kulumisjälgi ei paista. Minu arvates, teevad kleebised arvuti ka ilmekamaks aga kuna maitsed on erinevad, siis paljudele meeldivad ka need hallid originaalkaaned 😀

 • Avatar
  Vasta K 17. juuni 2014 at 11:04

  Tegelikult alumiiniumkorpusega Mac ei vajagi kaitsekleebist. Mul endal MacBook Pro aastast 2009 ja pole kriimugi peal.. aga siiski better safe than sorry 🙂

  • Avatar
   Vasta Mari Liis 17. juuni 2014 at 13:33

   Samad sõnad, kleeps rohkem ilu pärast. Otsest vajadust ei ole.

 • Avatar
  Vasta Eva 17. juuni 2014 at 10:57

  Minul jällegi pole kleepsude kaitsevõimesse usku – nad lähevad servadest rullima ja ruttu koledaks ka. Minu kõiki Apple tooteid ümbritsevad plastümbrised. Neid on ka väga ilusaid ja lahedaid.