Uncategorized

asjad, mis mind segadusse ajavad

20. juuli 2014

Twerking – Kas teie teate, mis see on? Mina ka ei teadnud, kuni Kardo seda mainis ja käskis mul youtube’ist mingit videot vaadata, kus mingi eit oma tagumikku üles-alla hüpitab. See olevat uus moekas tantsustiil vms. Eee, minu meelest on inimesed ammu niimoodi tantsinud, või ei? Teine asi, mis mind segadusse ajab – kuidas nad seda teevad? Kuidas liigutada ainult oma tagumenti?

a75vp8a_460sa-4610185

Ralliüritused – Vist just oli siin üks? Või tuleb? Või kestab veel? Mida iganes, point on selles, et ma ei saa aru, miks inimesed seal käivad? Okei, oled hull autofänn, meeldib vaadata kiiresti sõitvaid autosid. Aga kui sa seal tee kõrval seisad, siis sa näed ju seda autot ainult korraks, siis kui ta sust mööda sõidab? Kas ei? Ja ülejäänud aja seisad oma ringraja kõrval edasi ja räägid 6 minutit, kui lahe on ikka rallisport?

3D küünemaalingud – Sa ei ole ju ometi 13-aastane, et sa tahaksid välja näha, nagu sulle oleks küüntele kleebitud midagi, mille sa leidsid üllatusmunast. Kas tõesti on tavaline, ilma maalinguteta küüs nii inetu? Või kas on tõesti tavaline maaling nii “eilne päev”? Homme plaanin ma oma küüntele liimida viilu leiba. 3D to the max!

Inimesed, kes lisavad Instagrammi/Feissbuuki/kuhujumal veel juhatab pilte enda üksikutest kehaosadest – Jah, siin on mu vasak jalg põllul, siin on mu tissid vee taustal, see on mu ema vasaku jala varvas ja minu tennis “IRW, SÕBRAKAAAS!”.

tumblr_mv1beeonux1qleje6o9_r1_250-2968035

Loe ka neid postitusi!

15 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Edith 21. juuli 2014 at 08:50

    Viilu leiba… Bahahhaaa
    😀

  • Avatar
    Vasta aile 20. juuli 2014 at 20:46

    Mmmm..Ewan McGregor 🙂
    Lapsfänn minus lõi välja, sry.

  • Avatar
    Vasta B 20. juuli 2014 at 18:34

    Need “oojee rannailm” pildid on ikka lagi, enamus on tissidest või siis jalgadest, kõik sanasugused 😀
    Nende meretaustal jalapiltidega tuleb alati see meelde http://www.sadanduseless.com/2013/08/legs-or-sausages/ 😀

  • Avatar
    Vasta katu 20. juuli 2014 at 18:02

    Taiesti n6us. Eriti see, et miks panna facebooki oma k6hust, jalgadest pilte.

  • Avatar
    Vasta Keidy 20. juuli 2014 at 17:38

    Mallukas, kammoon sa pead selle rallielamuse läbi kogema !!! 😀 See on lihtsalt võimas asi. 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. juuli 2014 at 18:13

      Esiteks ma ei ole autofänn – ma ei näe mingit lõbu vaatamas kihutavaid autosid. Ja nagu üks eelmine kommentaator mainis, et tore on seista kurvides, et äkki panevad matsu, siis tänan ei, ma ei soovi vaadata ka autoavariisid põnevusega peal, ise kabanossi närides.

  • Avatar
    Vasta K! 20. juuli 2014 at 14:34

    Mina saan twerkimisest täitsa aru. Või noh, mu tagumik saab, ta nimelt ei taha paigal püsida kui head muusikat kuuleb. Samas, olen eluaeg ‘shake’ – nud ja ‘twerk’ – nud teadmata et see mingi popp ja äge asi on. Ehkki vahest ma klubis tantsu vihtudes ikka mõtlen, et paljud neist kõrvalvaatajatest aimavad et ma oma abikaasaga niiviisi tantsin. Ma arvan et mitte paljud, seega on ka eelarvamused kerged tekkima.
    Nendest kehaosade pildistamisest ma väga aru ei saa aga kui neile meeldib ja nende omanikele meeldib ja kaamerale meeldib, lasku käia. 🙂

  • Avatar
    Vasta G. 20. juuli 2014 at 14:21

    Aga asi millest mina näiteks aru ei saa, on belfie’d 😀 Milleks on vaja oma tagumendist eraldi pilt teha ja see siis veel kuskile postitada? Footie’dest ja selfie’dest saan veel aru, aga belfie…

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. juuli 2014 at 14:50

      Ma kuulen sellisest asjast esmakordselt 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 20. juuli 2014 at 10:50

    Sa ilmselt pole ühelgi autospordi üritusel käinud:P

    Mina pole suur autode fänn aga vat ralli jms üritused mulle meeldivad. Seal on powerit, seal on emotsioon jne. Seda fiilingut ei saagi edasi anda vaid seda peab kogema.
    Nt Auto24 ringrajal on lihtne, istu mis iganes mätta otsas, ikka näed sõitu.
    Nt hetkel oleva Rallyestonia üritusel jälle võid istuda ühes kohas aga võid ka liikuda erinvatesse kohtadesse kus võistlust vaadata.

    Soovitan korra ära proovida enne kui päris kõrvale heidad.

  • Avatar
    Vasta mjäu 20. juuli 2014 at 10:34

    why bother? 😀

  • Avatar
    Vasta Ellukas 20. juuli 2014 at 09:23

    TV6 jookseb Puhkus mehhikos reklaam, kus üks eit on käpuli maas ja perset võdistab.. Pole mina ka aru saanud, miks on vaja nii labaselt ühel inimesel käituda.
    3D maalingud ka mulle ei istu, sest mulle meeldib lihtne maniküür ja teiseks nii mõnus tunne on katsuda siledaid lakitud või geeliga kaetud küüsi…
    Rally on aga jumala minu teema. Väiksena vaatasin koos isaga alati vormelit ja nüüd vaatan koos elukaaslasega ( täna ongi see tore päev). Kuna elan Tartus siis kasutasime juhust ja vaatasime linnas toimunud rally kiiruskatseid. Mulle meeldib see mootorite müra ja melu.
    Mis aga puudutab pilte kehaosadest siis need on nõmedad tõesti… Miks on vaja rannas päikest võttes pildistada oma tisse, kõhtu ja jalgu… Kuskil ma nägin lahedat pilti ka selle kohta. Vanasti puhkusel pildistati ikka inimesi ja loodust nüüd aga on tisse ja hot dogi viinereid, mis tahavad jalad olla….

  • Avatar
    Vasta Sipsu 20. juuli 2014 at 08:53

    Twerkingust ma aru ei saa. No kohe üldse mitte. Eriti selles, kuidas naistele meeldib end odavaks teha. Ma vist rõveda rikutud mõtte maailmaga, aga kui naine sõnaotsese mõttes enda kannid mehe nina alla sheigib, siis tuleb silmade ette tekst: Fuck me in the ass.

    Öäkkkkkk. Rõvedus kuubis. Kunagi mulle Miley Cirus meeldis täiega, nüüd käib vastu karva. Tahad olla laulja siis ole, mitte ära sheigi oma perset ja püüa hot välja näha. Sellist asja võiksid teha ikka naised, kes suudavad selle tantsuna välja tuua.

  • Avatar
    Vasta Sigrid 20. juuli 2014 at 08:34

    Ralli on mõnus, juhul kui sul on hea koht vaatamiseks. Tavalised sellised järsud käänakud või hüppekohad. Adrenaliinilaks, sest sellistel kohtadel juhtub kõige rohkem õnnetusi ja saadakse rattad maast lahti jms. Ma eelmisel aastal oleks peaaegu rattaga pihta saanud rasedana. Auto sõitis ühes suunas aga üks rehv pani teises suunas ajama ja jäi minu kõrval seisma, kui tema teelt ära astusin. Kõik ei pruugigi sellest aru saada ja näiteks telekast ma küll ei viitsi seda vaadata, Aga koha peal on hoopis teine tera, eriti kui ilm ka mõnus on. 🙂

    • Avatar
      Vasta T 22. juuli 2014 at 03:56

      Wtf… Ise nii õnnelik et äärepealt rasedana rehviga vastu pead said? Whatever floats your boat…