Uncategorized

wishlist

25. juuli 2014

Kuigi ma tegelikult unistan uuest parfüümist, uuest kasside ronimispuust (sest vana on juba nii räämas, kui kõik juba uus tuleb!) ja pehmest paksust vaibast, mis kunagi hakkab meie elutoas diivani ees olema ja mille peal on hea pehme xboxi mängida, siis tegelikult pean ma oma VÄIKSED unistused sügavale hingepõhja pressima ja tegelema olulisemate asjadega.

Näiteks on mul vaja leida hea hinnaga duššikabiin, umbes nagu see siin Bauhofis. Ma ei hakka rääkimagi, et veel on vaja kahte kraanikaussi (ühte suur ja ühte väikest), kahte segistit ja hunnikutes keraamilisi plaate.

Küll on mul vaja aga nõudepesumasinat, intrigeeritavat ahju ja pliidiplaati ja vähemalt kahte tugitooli. Ahjaa, kolme rippuvat laevalgustit ja vähemalt kolme mitterippuvat kah. Blaah. Ma ei suuda neid leida, välja valida, ega otsida.

Ja kodu on ikka segamini…

Mu jutt käib küll täiega seinast seina, aga vahepeal ma hakkasingi kahtlustama, et mul on midagi viga. No MITTE MIDAGI ei viitsinud. Aga siis rohisin natukene aias ja koristasin väheke kodu ja viitsimatus kadus ära. Ehk läheb remondiga ka nii?

Ahjaa, kui siin ilmas on kedagi, kelle lemmik asi maailmas on LIHVIMINE, siis tule külla (umbes nädala pärast, kui kassid enam ei nakka). Mul on vaja lihvida 5 ust ja miljon köögikapiust 🙂

Also. Kui kellelgi on tuttav, kes töötab mööblipoes ja saaks ale, siis palun kirjutage mulle 🙂

Loe ka neid postitusi!

65 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta mina 28. juuli 2014 at 09:12

    mainin lihtsalt, (õigekirjanats nagu ma olen), integreeritav, mitte intrigeeritav. 😛

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. juuli 2014 at 09:13

      väga hea 😀 ma ei tea, miks ma nii mööda arvasin 😀

  • Avatar
    Vasta V 26. juuli 2014 at 18:00

    Siiralt ei soovita antud dušikabiini Bauhofist. Terve aasta kasutame seda ning kõik kruvid juba roostes:/ ja uksed pidevalt jäävad kinni. Nüüd mõtlen uue dušikabiini peale või üldse panen vanni tagasi. Nii palju kui olen kuulnud soovitatakse Schönberg dušikabiine, nad on kallimad, kuid tundub ka kvaliteetsed.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. juuli 2014 at 19:27

      Hea, et ütlesid! Olin just valmis selle täna ära ostma..

  • Avatar
    Vasta Mann 25. juuli 2014 at 18:10

    Mallukas, dušikabiin on siiski ühe š-ga veel.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. juuli 2014 at 18:34

      ok, tänud mainimast

      • Avatar
        Vasta mar 26. juuli 2014 at 04:34

        kui juba, siis et ärge palun öelge “tänud”. aitäh, suur aitäh, tuhat tänu, suur tänu. aitäh!

  • Avatar
    Vasta Evelin 25. juuli 2014 at 14:58

    Ahjaa, nende dušikabiinide koha pealt seda, et kindlasti vaadata, et oleks kvaliteetne. St pigem kulutada veidi rohkem, kui vähe. Odavamad hakkavad suht kiirelt lekkima. Võib-olla kui originaalis on kallim olnud, ja siis allahinnatud, on okei.. Kuigi ega hind ei näita kvaliteeti.. Aga noh. Vast said ikka aru, mis mõtlesin. 😀

  • Avatar
    Vasta elge arumäe 25. juuli 2014 at 13:32

    Mallu. Soomes ikeas on selline hästi hästi karvane vaip 129 eurtsi. Vb seal mingi aeg aled ka. Mina sellise sealt omale soetasin..hind pole küll teab mis soodne.aga enivei…mõnna!!! Ja kassipuusi piilu petnap.fi lehelt-kui midagi meele järgi võta phendust..lahendame probleemi. Samuti lambid vaata ikea lehelt-võin need meeleoärased sinuni toumetada.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. juuli 2014 at 13:38

      Oh juudas, kas sa lingi leiaksid? Otsisin, aga ei saa aru, milline see hästi karvane vaip on 😀

  • Avatar
    Vasta Rexx 25. juuli 2014 at 13:32

    Küll inimesed võivad ikka õelad olla!!!! Mallukas pole pöördunud ju kellegi pole isiklikult et ma tahaks nii väga seda ja toda. Lihtsalt kirjutab mida ta tahaks ja millest unistab et mis võiks kodus olla! Unistamine pole ju keelatud ja tahta võib kõike:) Mallukas loodan et leiad oma soovitud asjad peagi 😉 PÄIKEST!

  • Avatar
    Vasta Karin 25. juuli 2014 at 13:31

    Aga selle vaiba kohta niipalju,et soetasin ka endale kamina ette, aga see ajas nii palju karvu,et andsin üsna pea heausklikule sõbrannale,kes ka peagi edasi kinkis. Seal peal riietega olla ei saa. Muidugi, Sa ilmselt kassikarvadega harjunud juba, üks karvaajaja juures ehk suurt ei muuda 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. juuli 2014 at 13:37

      Aaa…Okei, siis tean, et see jääb ära 😀

    • Avatar
      Vasta Evelin 25. juuli 2014 at 14:53

      Minu meelest need kunst lambanahad ajavad karvu, päris lambanahk küll ei tohiks ajada. Meil on kodus kaks tükki, üks meriino, teine tavaline ja ma pole küll täheldanud, et nad karvu ajaks. Samas nad pole ka põrandal, vaid diivani peal. Põrandal, kujutan ette, tekib probleem pigem sellest, et mustaks läheb kole kergesti. Ja tolmuimejaga seda tolmu ja muud mustust väga kätte ei saa ka. Et kui on allergikuid kodus, siis ei soovitata..
      Aa muide, see meriino oma peaks meil olema bauhofist kusjuures. Aga see on suht väike.

      • Avatar
        Vasta Karin 25. juuli 2014 at 16:18

        Mul siin teadjam väidab,et see sõltub naha parkimisest,kas ajab karvu või mitte. Nii et tõenäoliselt vedamise värk, enne ostmist tasub mustade riietega veidi püherdada,et kindel olla:)

  • Avatar
    Vasta reelika 25. juuli 2014 at 13:28

    Tere,
    Olen Bauhofi esindaja ja sooviksin annetada sulle kõik, mis sul remontimisel/sisustamisel tarvis on!
    Midagi sellist ootad vastuseks? Ega noh, küsija suu pihta ei lööda ja eestlased on jõle kadedad loomad, aga… nii väikestesse raamidesse ka seda haledust panna ei saa 😀
    Saan aru, et lapse kõrvalt raha kulub ja remont nõuab enda alla suure ampsu, aga kas sul endal mingit väärikust ei ole? Võid ju öelda, et oh need siin niisama unistades ja üleslugedes blogipostitusena, aga ise ju tead väga hästi, et muud siit läbi ei peegeldu kui saamatu kerjamine.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. juuli 2014 at 13:37

      Nii? Ja mis ma sinu arvamusega nüüd peale pean hakkama :D?

      • Avatar
        Vasta A. 25. juuli 2014 at 13:43

        Paranda ennast, muuda ennast, et ikka teiste inimeste nägemusele sellest, milline sa olema peaksid, vastata!

        Johhaidii…no tõesti, kui häirib, kuidas teine inimene on otsustanud oma elu elada ja mis valikuid teha, siis ära loe, ära käi siin kaagutamas. Mine kasva suureks või saa lapsed ja kasvata neist inimesed, kes on sellised nagu sinu meelest üks ontlik inimene peab olema. Ühesõnaga ela oma elu ja lase teistel enda oma elada. Kui üldse on olemas inimesed, kes kellelegi ei meeldi, on need inimesed, kes arvavad, et nendel on kõiges õigus ja nemad teavad täpselt, kuidas teised tegema, käituma, olema peaksid. Kui sinule ei mõju, kui öeldakse, et sa üks know it all targutaja oled, siis miks peaks sinu targutus kellelegi teisele mõjuma.

        • Avatar
          Vasta reelika 25. juuli 2014 at 15:45

          Johhaidi tõesti, millal ma sul kedagi elama tulin õpetama? Minul tõesti midagi halvemaks ei muutu sellest ja päev läbi näost roheline ka ei ole. Siin on rohkem probleem kriitika mittetalumises. Kui kuskil midagigi kommenteerida, vahet pole kas siis internet või päris elu, käivad asjad nii, et käratakse näkku, et ära vahi, loe!? Las elagu kõik omas mullis jne. Antud juhul ongi Mallukas oma elu siin rääkimas ja kui on antud võimalus kommenteerida, siis mida te ise plõksite selle kallal, mida ma arvan? Kas rääkisin kellegist teiega (kõik peale malluka)? Muud teil öelda polegi, et mis loed siis, ela oma elu jne, sest tegelikult ei olegi seal midagi õigustavat öelda.
          Otsustasin sõna võtta, kuna järjest rohkem kumab läbi sellist kerjuslikkust ja muud sisu jääb järjest vähemaks siin blogis.
          Mallukale, sa ei peagi midagi peale hakkama sellega, ei oota pikisilmi, kuidas sa minu nn ´´heitimisest´´ (kahjuks või õnneks pole see teema minu jaoks eluliselt tähtis, et sinna vihkamist külge pookida) eraldi postituse teeksid.

          Muid asju on nagu tore lugeda, et jah.. võite omale tõesti ette kujutada kohutavalt rohelist ja mürgist madu, kes iga päev siin luusib ja otsib kohta, kust hammustada, kui tahate. 🙂

          • Avatar
            Cac Tus 25. juuli 2014 at 17:47

            Väga professionaalne comeback – kui inimene sinu arvamusega ei nõustu, siis pannakse kohe “häbiposti” ja hakatakse isikuandmeid avalikustama. Jaga nüüd meiega veel “kättemaksuks” midagi põnevat! 😀

            Elu nagu natsi-Saksamaal.

            Peab vist siit jalga laskma, enne kui “kõike-ja-kõiki-salliv” nais-Hitler karmimaid repressioone kasutama hakkab.

          • Mallukas
            Mallukas 25. juuli 2014 at 18:34

            ise ta on neid isikuandmeid siia kirja pannud, ei palganud CSI’d seda välja uurimaks

          • Avatar
            Laura 26. juuli 2014 at 12:09

            Tõesti, perekonna nime väljatoomine on hale! Seda ju näed siiski vaid sina Mallukas, mitte teised..

          • Mallukas
            Mallukas 26. juuli 2014 at 12:41

            kutsu siis haleduspolitse – kuidas küla koerale, nõnda koer külale 🙂

    • Avatar
      Vasta miiu 25. juuli 2014 at 15:05

      Kas sul on Eesti suurim blogi? Ei? Kas kirjutad iga päev tekste, mida tuhanded inimesed suure põnevusega loevad? Sinu töö on OTSELOOMULIKULT kordades huvitavam, maailmamuutvam, tähtsam ja uhkem, aga – hoia nüüd toolist kinni, see tuleb sulle suure üllatusena – selliselt blogimine on ka töö. Koostööd ja “sponsorlus” on tasu selle töö eest. Võta sina ka nüüd nõks koomale ja mine tee seda tööd, mille eest SULLE palka makstakse!

  • Avatar
    Vasta P 25. juuli 2014 at 13:23

    Igasugu mööblit ja muud kola tasub uuskasutuskeskusest ka otsida. võib vedada.

  • Avatar
    Vasta nagu kerjus 25. juuli 2014 at 13:12

    Tõesti see läbi lillede teema et mul oleks seda ja teist vaja on juba idiootsus ja loodad et mõni firma nüüd tuleb ja kingib sulle need asjad,pool sinu elamist on siit blogist läbi lillede kerjatud.ei näe küll teisi blogijaid kes hakkaks kurtma mida neil vaja oleks,ja siis varsti paned pildid mida jälle kingitud on,need polegi sulle nsm kingitud vaid su häirekellad on jälle kuskil sireenitanud et mul neid nii vaja,huvitav et sa samasugune tava rahvas ja et sulle kõike kohe nsm kingitakse,huvitav et mulle LIHTSALT NIISAMA keegi midagist ei kingi,sest ma pole KERJUS NAGU SINA

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. juuli 2014 at 13:18

      Tead, ma kingin sulle LIHTSALT NIISAMA aabitsa, ma tunnen, et sul oleks seda vaja 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. juuli 2014 at 13:21

      Ühtlasi oleksin ma valmis tasuma su psühholoogi esimese külastuse kinni, sest sul on ilmselgelt lõhestunud isiksus 😀 Vaatame su eelmiseid kommentaare?
      “Mallukas väga hästi panid ikka vastu 🙂 mind ajas see nii naerma..saadku kõik asjad loomulikult :-)”
      “Mallukas,ühes blogi postituses kus sul need pikendused on sobivad sulle fantast hästi,pane nüüd ka…jube kena näed välja pikendustega”
      “Mari näitab vingelt seal gangsta pildipeal fucki 🙂 vaffa piiga teine”

    • Avatar
      Vasta Karin 25. juuli 2014 at 13:25

      A muidu sa arvad,et blogipidamise eest võib ainult sinusugustelt sitta kaela saada,muud ei tohi saada? Inimene peab oma isiklikku elu sinisuguste kobisejatega jagama seepärast,et jube tore on pidevalt näkku saada? Et oh, kirjutaks täna midagi,polegi veel sõimata saanud? Väga tore,et lisaks sellele igapäevasele pasarahele ka midagi vajalikku selle eest saab.

    • Avatar
      Vasta sassy 25. juuli 2014 at 13:26

      Huvitav et päris niisama ei saagi keegi midagi. Siin toimub ikkagi päris asjalik reklaam firmadele kes talle asju kingivad. Ja ma usun, et sellel firmal on suht siiralt savi mis mingid depresiivsete väikelinnade depresioonis memmed arvavad. Ja seda et mallukal endal savi on, oleme me juba suht selgelt lugenud. Kui nüüd natuke oma kopitand hallollust ragistada siis saad ju aru, et tegemist ei ole kerjamisega, vaid tehniliselt reklaami pakkumisega. Käsi peseb kätt või nii.

      • Avatar
        Vasta Karin 25. juuli 2014 at 13:34

        Üks normaalne inimene lõpuks. Ma olen juba ise valmis bauhoffi kirjutama, põhimõtte pärast:D

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 25. juuli 2014 at 13:38

          Mul on bauhofiga ammuilma tegelikult täitsa kontakt olemas ja võimalus neilt ka väikest alet saada 🙂

  • Avatar
    Vasta Mauno 25. juuli 2014 at 13:07

    Rõve parasiit oled ikka küll, HDMallukas.

  • Avatar
    Vasta alvi 25. juuli 2014 at 12:56

    Tea kas sellised inimesed on hommikuti näost rohelised kaa…. :p jääb mulje nagu nad omast taskust peaksid need asjad sulle ostma 🙂 mingu nurga taha ja arenegu nati…siis ehk oskavad ka kunagi soodsamalt asju muretseda….tänapäeval on ju suur kunst midagi odavalt või isegi niisama saada 🙂
    Lase aga samas vaimus edasi Mallukas 😀

  • Avatar
    Vasta Minna 25. juuli 2014 at 12:52

    Soovitan soojalt pöörduda toredate naiste poole Tuunika (facebooki leht) nad teevad vanasti mööblist uue ja huvitava ning müüvad ka kohapeal huvitavat tuunitud mööblit. Äkki leiad sealt soovitud tugitooli.

  • Avatar
    Vasta tihane 25. juuli 2014 at 12:37

    Ma lihtsalt niisama norin, mulle teevad need inimesed nalja kes kohe pööraseks lähevad kui on kartust, et sa midagi tasuta saad. Igatahes edu!

  • Avatar
    Vasta tihane 25. juuli 2014 at 12:29

    Nõudepesumasinat sa ei pidanud ju kasutama, sest ei viitsi, oli alles hiljuti kirjas. Rohkem järjepidevust 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. juuli 2014 at 12:35

      mina ei kasutagi, aga ämm kasutab (tema peseb meil pesu ja nõud)

      • Avatar
        Vasta Imbi 26. juuli 2014 at 11:39

        Väidetavalt sa ei korista, lapsega jalutamas ei käi, ei pese nõusid ega pesu… Mõtlema ei pane mitte see, et sa seda kõike ei tee, vaid hoopiski see, kas sa üldse oled nendes asjades “pädev”. See vist kedagi tegelikult väga ei huvita. Igaüks loob ise endast pildi – sinu pilt on selline.
        Aga – me kõik oleme lugenud postitusi imelisest Kardost, kes pesu peseb ja koristab ja süüa teeb. Kus ta nüüd on? Miks palkad koristaja ja lapsejalutaja? Ja miks Kardo ema nüüd teie juures pesu ja nõusid koristamas käib?

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 26. juuli 2014 at 12:42

          Kallis inimene, Kardo ema ELAB siin, ei käi ta kuskil. Ilmselgelt tahab ka tema majapidamises aidata ja kui ta tahab pesu pesta ja nõusid masinasse laduda, las laob. Kardo käib ju siiski tööl ka

  • Avatar
    Vasta alvi 25. juuli 2014 at 12:27

    Katsuge nüd aru saada sis 🙂 . Teised (eriti need haterid), rassivad hommikust hommikuni 🙂 et saaks süüa lauale panna, aga võta näpust…toidul sita maitse juures….sest terve päev Malluka blogi lugenud ja sappi pritsinud 🙂 ajab kindlasti närvi ju :p
    Aga ausalt, kõik tahaks asju tasuta saada ju…tavaliselt siiski ei saa, sellepärast ei pea hakkama kohe mürki pritsima 🙂
    Pole vaja kedagi kohe idikaks sõimata, eriti kui see inimene on osavam kui sina ja saab asjad tasuta kätte…kes sis täpselt idioot on siin 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. juuli 2014 at 12:39

      Minu meelest ka huvitav, et mind on nii hale lugeda ja idioodist kerjus olen ja mida kõike veel, olenemata selles käib inimene ikka igapäevaselt mu blogis, toodab siin klikke, mille põhjal firmad vaatavad, et ohhoo, kui palju külastusi, ta on vist populaarne, anname talle tasuta stuffi 😀

      Niiet kes vihkab, et ma saan tänu oma blogile tasuta asju või alet või head nõu, siis jumala eest – ära tule siia 😀

  • Avatar
    Vasta G. 25. juuli 2014 at 12:24

    Meie leidsime omale duššikabiini ka Bauhofist ja meil vedas ka sellega, et alghinnaga 600€ maksev kabiin oli kõigest 100€. Aga muidugi ei olnud see mingi maššaasi oma või nii uhket, kui sinul soov, aga mine vaata poodides ringi ja võib-olla leiad mõne korraliku näidise, mis on viimane ja müüakse odavalt maha 🙂
    Pealegi, miks kõik arvavad, et sinu wishlistid on kerjamised? Ma olen lugenud nii paljudest blogidest inimeste wishliste ja neile ei lähe keegi ütlema, et ta kerjab firmadelt midagi. Ilmselt sulle antakse neid asju, sest su vaatajaskond on nii suur ja lai ning saad neile jälle reklaami teha, kui maailma parimale poele 😀

  • Avatar
    Vasta Rena Ardoja 25. juuli 2014 at 12:17

    mulle meeldib malluka ‘kerjamine’, minu arust on idioot, kes ostab 100€ mingi eseme, eelnevalt uurimata, et ehk saaks odavamalt kuskilt

  • Avatar
    Vasta K 25. juuli 2014 at 12:12

    sry, mul email oli vale. parandasin ära. et siis anna teada kui huvi on. kui ei siis panen 1 nädala pärast osta.ee-sse müüki

  • Avatar
    Vasta Kristina 25. juuli 2014 at 12:11

    Mina isiklikult saan aru, et need vihaussid on su blogi püsikliendid. Ise olen alles paar kuud tuttav selle blogiga, aga tundub, et heiterid teavad rohkem ja on sinu eluga väga kursis. Seega ütleks, et nad justkui elavad siin. Sest tuleb välja- nemad teavad sind rohkem kui sa ise. Kui inimene saab oma eluga hästi hakkama, ongi viha ümberringi palju, sesy teised on kadedad. Saagu nad enda eluga kõigepealt suurepäraselt hakkama ja tulgu siis sinu elu korraldama. Igatahes väga superlahe blogi , jätkan kindlasti lugemist ja kui tagasi eesti jõuan, sooviksin kindlasti ka sinu raamatut osta. Palju päikest sulle Mallukas ja Marile suuuur kallipai!

  • Avatar
    Vasta Mari-Ly 25. juuli 2014 at 12:08

    Ma tean, et kui tahad osta mitu tehnikavidinat korraga, siis tasub kirjutada Euronicsisse (meili pead ise netist välja otsima), esitama oma soovid ja küsima hinnapakkumist. See ei kehti asjade ükshaaval ostmisel, aga kui sul juba nõudepesumasin, pliidiplaat ja ahi, siis saad vast mingi ale. Ja küsija suu pihta ju ei lööda 😉

  • Avatar
    Vasta Marge 25. juuli 2014 at 12:05

    Roigas mööbel aitab. Meilt saab tellida kõike mis puust teha saab. K.a kassi ronimispuud. Oleme lõpuks niikaugele jõudnud et teeme kogu sisustuse mis vaja. Nii et meilt võib ka pakkumisi küsida. varsti lisame ka pildid uuest värskelt valminud köögimooblist. http://www.roigas.eu või Fb leht Roigas mööbel.
    Tean jah et teen siin reklaami natuke aga olgem ausad, mööbel on meil ilus mitte mingi juski kaup.

    • Avatar
      Vasta Cac Tus 25. juuli 2014 at 17:33

      Üsna madal on upitada ennast konkurentide mahategemise teel, võrdluseks Keskerakond ja Reformikad…

  • Avatar
    Vasta Kertu 25. juuli 2014 at 12:03

    Minu meelest on Bauhof üks kallimatest ehituspoodidest. Tuttavad said endale laevalgusti, mis oli olemas nii Bauhofis kui Bauhausis, Bauhausist 100 eurot soodsamalt. Ka hiljuti soetatud valamukapp oli Bauhofis 30 eur kallim kui nt. Ehituse ABC-s. Kuid hetkel seal vist allahindlused, seega kui sealt osta, siis ehk just praegu. Mina ostsin kuu aega tagasi koju dushikabiini Ehituse ABC-st. Ka Espakis ja Bauhausis, K-Rautas oli päris suur valik. Uuri asja 🙂

  • Avatar
    Vasta K 25. juuli 2014 at 12:02

    mul jääb üle täitsa tutikas selline segisti: http://www.k-rauta.ee/pages/product.aspx?p=DUSHISEGISTI%20PIKA%20TILAGA%20JA%20DUSHIKOMPL.&c=Segistid&category=Krauta27005(Rautakesko%20Estonia%20Catalog)&cat=K-Rauta%20Estonia%20VCatalog&pid=000000000500233510(Rautakesko%20Estonia%20Catalog)&PageSize=10&SolNam=Vannituba%20ja%20saun
    värv on hõbedane. Ostsin suvilasse, aga selgus et pean sinna siiski dushikabiini panema, kus on juba segisti sees. kui huvi, anna teada
    ei viitsi siin osta.ee´s 10 sendiga müüa ja siis pakkida ja siis saata

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. juuli 2014 at 12:26

      Mul tuleb ju kahjuks ka duššikabiin 🙁

  • Avatar
    Vasta mnjah 25. juuli 2014 at 11:57

    Olen siiani arvanud et küsija suu pihta ei lööda aga vist siiski lüüakse ja päris valusalt. Ega minagi oma sõprade/tuttavate käest kasvõi nõu saamiseks ei arva et nad tulevad minu juurde ja teevad ära. Vinguviiulid ja kadedikud võiksid sel juhul Marianni tegemistel, muredel ja rõõmudel mitte silma peal hoida. Kuuma tõttu soovitan teil võtta üks külm dušš, ehk jahtute maha! Mariann keep going!

  • Avatar
    Vasta Triinu 25. juuli 2014 at 11:55

    Ma ei loe küll kuskilt välja, et ta neid asju kuskilt tasuta saada loodab. Inimene näitab ainult mida tal vaja oleks.

  • Avatar
    Vasta Mari 25. juuli 2014 at 11:49

    Mulle meeldib küll lihvida, aga ma elan Saaremaal.

  • Avatar
    Vasta Liisa 25. juuli 2014 at 11:48

    Bauhofis on alates tänasest KÕIK kaubad -25%, kampaania kestab kuni 28.07.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. juuli 2014 at 12:22

      Oh, tänud mainimast! Lähme kohe hommepäev!

      • Avatar
        Vasta mai 26. juuli 2014 at 07:27

        Ega see -25 ei pruugi aidata. Meistriklubi hinnad on tihtipeale niigi soodsamad kui tavahindade -25%. See kampaania on nende paari võhiku püüdmiseks, kel ei ole kliendikaarti (mille saab tasuta 5 minutiga). Aga kes teab, võibolla tuleb siiski soodsam 🙂
        Alati peab uurima.

  • Avatar
    Vasta Jane 25. juuli 2014 at 11:41

    Mina küll kusagilt välja ei loe, et ta tahab, et inimesed talle nüüd oma rahadega need ostaks ja koju tooks 😀

  • Avatar
    Vasta Birgit 25. juuli 2014 at 11:40

    Haha, see esimeste (lõhn, kassipuu, vaip) asjade märkimine linkidega väga kaval 😀 Usun, et kaup24 ja teised võtavad ühendust peagi.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. juuli 2014 at 11:43

      Oijah, kordan veel. Linkimine on selle jaoks, et näidata umbes, mislaadseid asju ma tahan. Kui ma midagi neilt firmadelt tõesti küsiksin või küsida tahaks, siis ma kirjutaks ikka otse neile, see pole kuigi keeruline ja säästaks palju aega, kas te ei leia 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 25. juuli 2014 at 11:37

    Sa isegi mitte enam ei ürita varjata oma kerjamist?

    *teen postituse kus mainin mida mul vaja on ja kogemata panen lingid ka juurde*.

    Hale kuju oled….

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. juuli 2014 at 11:40

      Haha, miks need lingid seal kogemata peaks olema? See on näitamaks millseid mul vaja on, juhuks kui keegi on näinud mingit head pakkumist. Või arvad, et Bauhof lohistab mulle nüüd homseks duššikabiini ukse taha?

      Kumb meist kahest hale on, on vist veel lahtine 😀

    • Avatar
      Vasta kristiine 25. juuli 2014 at 11:41

      Palju makstakse sulle nii loll olemise eest?

    • Avatar
      Vasta Helen 25. juuli 2014 at 12:19

      Ja isegi kui kerjaks? 😀 Jummmel MIS SEE SINU ASI ON? 😀