PULMAD Riided

pulmakleidi eri

15. august 2014

Lõpuks saan teile siis näidata pulmakleite, mida käisin proovimas salongis Pärl. Nagu ma siin enne olen tänitanud, et mina mingit suurt printsessikat ei taha, siis just sellepärast proovisin ma esimesena selga mingit puhvis kleiti, mis riidepuu peal mulle mingit erilist muljet ei jätnud. Seljas oli see aga selline:

2s8a0689-3462368

Ma mõtlesin, et tegu on mingi eksitusega. Mulle ei saa ju üks puhvis kleit nii väga meeldida. Kaenlaauguvoldikesed natukene paistsid küll välja, aga ülejäänud kleit oli nii hurmav, et mul polnud aega neid vaadata. Ma olin AR-MU-NUD. Maksis 879 eurot.

Nagu te mäletate, siis mulle netist meeldisid kõige rohkem need merineitsilõikega pulmakleidid. Üks säärane rippus seal mannekeeni seljas kah. Vaatasin seda ja mõtlesin, et ega see mulle seljas nagunii ei meeldi. Khm. See hoidis nii ilusasti ümber keha, et ma oleks tahtnud nutma hakata. Tundsin ennast veidi nagu merineitsikene (how lame). Maksis 749 eurot.

2s8a0713-1-3828005 2s8a0727-3755255Mina olin ju mõelnud, et suva – ostan tavalise lühikese valge kleidi kuskilt paarikümne euroga ja elan jumala rahulikult edasi. Heh. Pärlis oli ka üks lühikene kleit…Kui ma selle selga panin siis ei tundnud ma ennast üldse nagu pruut vaid…Mina igapäeavaselt, kui mul juhtub seljas olema valge kleit. Maksis 98 eurot.

2s8a0766-6052769“Tahan veel pikki kleite proovidaaaaa” vingusin ma kompanjoonidele ja nõnda nad otsisid mulle pika kleidi. Seekord puhvi ei olnud, küll oli aga pikk saba ja kõik muud värgid. See maksis 589 eurot. Muidu meeldis kleit mulle küll, aga miskipärast piltidel vaatan, et teeb mind keskkohast kuidagi…jämedaks? (Mulle just saadeti kiri, et alusseelik muudaks selle visuaalselt ilusamaks!)

2s8a0761-8380649Kuna mõttes mõlkus ka see, et ma tahtsin ju lihtsat pulma, siis proovisime ka lihtsat pulmakleiti. See maksis 498 eurot ja väike boolero peal vist umbes 50 eurot lisaks. Mul ei tekkinud selle kleidiga kahjuks absoluutselt mitte mingit tunnet ja see mulle peale ei läinud.

2s8a0739-8643273

Ja viimaseks….Viimaseks näitan ma teile kleiti, mille eest oleksin ma nõus Pärli salongi põrandaid umbes viis aastat pesema. Ma näitan teile kleiti, mis pani mind tundma nagu maailma ilusaim naine. Ma näitan teile kleiti, mis tekitas mus tunde, et ma lihtsalt jooksen sellega minema ja kui suur oleks tõenäosus, et nad mind kätte saaksid. Kuidas on nii ilusad kleidid tehtud? Ah? Hinnaks oli 669 eurot.

10615896_941675582516296_1730792478_n-7060950

2s8a0800-4002584 2s8a0788-3654962

                                          Kõik fotod Meelis Tomsonilt!

Ok, nutsin viis minutit ja võin nüüd edasi kirjutada. Paljud küsisid mu käest ka salongi enda kohta, et kuidas oli ja kus asus. Seda, et kus asus, saate tegelikult internetist kah vaadata, aga vihjeks ütlen, et liivalaia teel. Kuidas oli? No teenindaja seal sees oli VÄGA viisakas. Ma kujutan ette, et ta on vist harjunud kõrgklassi klientidega, kes on vähemalt parunid ja ministrid, sest ta oli lihtsalt nii…filmilikult viisakas. Ega selles midagi halba loomulikult pole, mina lihtsalt ei ole selline.

Negatiivsest küljest – pilti ei tohtinud teha. Kuigi ma sain nüüd aru, et vist ükski pruudisalong ei luba pilte teha? Ma olen surmkindel, et see on selle pärast, et kui sa kuskil teises salongis proovid ka kleiti, mis sulle väga meeldib, siis sa ei saa taskust telefoni võtta ja ennast selle teisega võrrelda. Pahatihti on asjad mälestuses palju ilusamad kui reaalsuses ja nõnda on ka tõenäosus suurem, et inimene tuleb tagasi ja ostab siiski selle esimese meeldinud kleidi ära. Aga noh, see on minu teooria, miks tegelikult pildistada ei või, seda ma ei tea. Ja siis see, et vetsu ei lubatud minna. Päriselt on ju naeruväärne. Küsisin, et kus ma pissile võiks minna.

“Meil ei ole WC’d.”

-“Ahsoo…Aga kus teie siis pissite?”

“No meil on WC, aga see pole klientidele.”

tumblr_m1z93yjil21r5jtugo1_500-3221655

Igatahes, lahendused mu eelnevale halale, et mul pole raha endale seda kleiti osta:

a) Ma lähen järgmisest kuust Kullo õmblusringi ja äkki maagiliselt paari kuu vältel õpin õmblema pulmakleiti…

b) Lähen tänavanurgale kerjama (kerjus olen ma ju nagunii:D)

c) Lähen tänavanurgale ennast müüma

d) Proovin Hiinast leida taolise kleidi

e) Loobun, annan alla, ei abiellu kunagi ja nutan looteasendis elupäevade lõpuni.

Aga milline kleit teile kõige rohkem meeldis?

Loe ka neid postitusi!

101 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mammu 23. august 2014 at 16:49

    Tere Mallukas!

    Tead.. Mina käisin ka enne suve algust salongis Pärl kleite proovimas ning mitte midagi ei leidnud tol hetkel endale sealt.(kallid ja mitte nii ilusad, vähemalt mitte minu seljas :D). Teenindusest mulle nii head muljet ei jäänud kahjuks.
    Järgmine salong oli Anna-Bella. Sinna ma kindlasti soovitan sul minna. 300-400 euri eest võid saada endale palju ilusama kleidi, kui pärli salongist. Valik on samuti palju suurem ning teenindus on super!
    Anna-bella’st mina endale kleidi leidsingi, koos alusseelikuga oli hind umbes 720 euri ja ma ei kahetse!

    Aga üldiselt mulle meeldis kõige rohkem see kleit, mis sulle ei meeldinud(booleroga). Kahte esimest kleiti proovisin ma ise ka selga, kui seal käisin 😀

    Aga pulmadega seoses võiksid sa küll loosimisi korraldada ühel ilusal päeval, enne minu pulmi(25.06.15), et ma ikka midagi võidaksin kah. Noh, fotoshoot või pruudikimp või mis iganes pakkumisel parasjagu on :))

  • Avatar
    Vasta Edith 17. august 2014 at 17:21

    esimene on kõige parem

  • Avatar
    Vasta Pirts 17. august 2014 at 00:41

    Esimese ülaosa oli võrratult ilus (hoidis nagu kehasse paremini minu pilgu järgi võõõi siis ma kommenteerimise hetkeks olen juba unustanud), ent all natuke liiga palju satsi – viimane oli selles osas etem. Vööd ei meeldinud mulle ühegi peal… Nii et käib heitlus esimese ja viimase vahel. Lisaks sellele, et tehtud on nõnda kaunid kleidid, istuvad need Sinu selga tõesti imeliselt… wow!

  • Avatar
    Vasta Kerli 16. august 2014 at 18:40

    Merineitsi stiilis kleit oli lihtsalt jumalik sinu seljas!!!! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristin 15. august 2014 at 23:08

    Küll see pulmakleidindus on ikka igav ja lisaks maksab ka veel sitaks palju! Massist erines ehk kõige rohkem see lühike, lihtne kleit. Merineitsi-lõige toob figuuri kenasti esile, teised teevad kõik paksuks, kuigi tüdruk ju ilmselgelt peenike…. Ah jaa, see pitsilise osaga õlgadel oli ka pisut originaalsem.

  • Avatar
    Vasta Hummu 15. august 2014 at 22:24

    Esimene kleit!

  • Avatar
    Vasta Helkur 15. august 2014 at 20:41

    Esimene ja see, mis tundeid ei tekita.

  • Avatar
    Vasta Katrin 15. august 2014 at 19:00

    See viimane oli ikka kõige ilusam. Aga mina soovitaks küll sama teha nagu tookord katkise arvuti puhul, vabalt annaks paljud ühe euri, et sa oma unelmate kleidi saaks, sellise tasuta meelelahutusajakirja lugemise eest nagu see blogi on, olekski kingitus fännidelt (Daki sai ju ka kleidi nii, sest lugejad lihtsalt tahtsid teda rõõmustada). Poogen need papagoid, kes kerjamisest räägivad, annavad ainult need, kes tahavad ju. No ma panustaks ise kah, kasvõi selle eest, et suuresti tänu sulle need piiritajad lahti said müüritud. Karma on vahest ikka väga tore asi ka 🙂
    nagunii kogeneks rohkem, ülejäägiga võid ju kassiabi vms aidata ja vingemad pulmad teha 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. august 2014 at 07:15

      Ah, küllap ma kuidagi ju ikka selle raha leian 😀 Kui mul tõesti mitte mingit muud varianti ei jää, küllap ma küsin siis teie käest 😀

  • Avatar
    Vasta kuus kopikat 15. august 2014 at 18:17

    Eks ta on jah, et maitsed on erinevad. Kindlasti ei tahtnud ma selle tätoka jutuga Malluka enesehinnangule põntsu panna, võib-olla oleks pidanud mitte nii kiiresti oma esimest muljet kirja panema ja parem vait olema 🙂
    Aga tätokaga ma ise valiks mitte lumivalge, vaid kas värvilise või valge/värvilise kombinatsiooni, nt
    http://www.aliexpress.com/item/Champagne-Lace-Prom-dress-Ball-Gown-Bridesmaid-Dress-Wedding-dress-Stock-6-16/1903545639.html või http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-US-UK-AU-New-sexy-Champagne-Bridal-Gown-wedding-dress-Size-6-8/1684090499.html
    Samas need kaks kleiti DIY kontseptsiooniga kindlasti kokku ei lähe.
    Vaataks ka veel näiteks seda
    http://www.aliexpress.com/item/IN-Stock-Sheath-Floor-Length-Appliques-Sweetheart-Sleevess-Two-Pieces-Tull-Wedding-Dresses-Gown-2014-New/1691776225.html kelmikas, seksikas, mitte väga puhvis; pidulikuma osa päevast on koos pika “seelikuga”, kuid õhtul tantsides saab pika ära võtta ning ometigi ilmselgelt imekauniks pruudiks jääda.

  • Avatar
    Vasta kuus kopikat 15. august 2014 at 17:45

    Merineitsi kleit on tõesti ilus seljas. Kleit ise on juba nagu väike kunstiteos ning sinu kehaehitusega joonistuvad kõik ilusad asjad väga hästi välja.
    Ainus, mida ma ei suuda nende valgete helgete kleitide taustal vaadata, on su tätoveering, täissoditud käsi. Sorry, et ma nii ütlen, ei taha kedagi solvata ega kurvastada, aga valge imekauni pruutkleidi juurde on tätoveering nagu… haisev heeringas Veenuse õlal. Pane pulmapäeval pikad kleidivärvi kindad, neid tehakse imeilusaid https://www.google.ee/search?q=wedding+gloves&rls=com.microsoft:et-EE:IE-Address&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=rSruU83yFcT4yQOVkICABg&ved=0CD0QsAQ&biw=1366&bih=622.

    • Avatar
      Vasta Cac Tus 15. august 2014 at 17:59

      Maitsed on erinevad. Minu arust on see näiteks just lahe, selline veits nagu “pin-up girl”i stiil.

    • Avatar
      Vasta Liisa 15. august 2014 at 20:13

      Need kindad on minu meelest palju hullemad 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. august 2014 at 07:15

      Ega ma sinu arvamuse pärast ometi solvu, kammoon, tegu on siiski minu käega, mitte sinu omaga. Pulmadeks saab see olema veel rohkem “täissoditud” ja ma olen sellega väga rahul. Juba salongis vaatasin, et fuck yeah, kui kaunilt mu tätoveeringud kleidiga kokku sobivad 😀

  • Avatar
    Vasta Cac Tus 15. august 2014 at 17:18

    1. ja 2. on fantastiliselt kaunid. Viimane on kena, kui vööd natuke nihutada (vöö võiks ikka alles jääda).

    See lühike kleit teeb sind minu arust keskkohast visuaalselt veidi laiemaks, kuigi tegelikult oled üsna “piibuork”.

  • Avatar
    Vasta Merilin 15. august 2014 at 16:35

    Kõik siin laigivad neid mannavahu kleit:), päh, üldse mitte minu maitse. Kõige kaunim oli eelviimane pitskleit. Lihtne, stiilne, klassikaliselt kaunis. Sobis ka Sulle väga hästi. Kõik need pritsessi ja mannavahukleidid on mööduv nähtus ja ülepaisutatud. Elgants loeb:)! Aga mina olen juba omad pulmad pidnaud :). Seega eks ikka oma tunde järgi tuleb valik teha SUL:))!

    • Avatar
      Vasta Liisa 15. august 2014 at 17:05

      Arvan sama. Aga noh, olengi täiega pitsitüdruk.

  • Avatar
    Vasta Dessa 15. august 2014 at 16:05

    esimene ja viimane on lihtsalt nii ilusad, et toovad pisarad silmi.

  • Avatar
    Vasta ethel 15. august 2014 at 15:48

    Esimene kleit oli parim. Ning arvatavasti lahendus hiinast lemmikleidi sarnane kleit tellida toimib – need suudavad seal absoluutselt kõike järele teha.

    • Avatar
      Vasta Cac Tus 16. august 2014 at 08:35

      http://i.imgur.com/CTlIbQQ.jpg

      Pärast selle pildi nägemist (expectations-reality) ei suudaks ma küll omale kunagi mingit Hiina pulmakleiti tellida.

  • Avatar
    Vasta Keiu 15. august 2014 at 15:09

    Pikk ja alt puhvis on alati ilus 🙂
    Minu oma oli koos alusseelikuga kuhugi 300 kanti ja pulmaeelarve oli 3000 (läks veidi üle 4k siiski)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. august 2014 at 15:33

      Keiu, kirjuta mulle fesaris oma pulmaeelarvest 😀

  • Avatar
    Vasta Piret 15. august 2014 at 14:47

    Ilusad kleidid tõesti ja merineitsikleit vist tõesti sobiks sulle kõige rohkem. Kui jalgu ei saa näidata, siis rõhuta vähemalt oma peenikest figuuri.
    Aga nende roosade juustega… Mulle ka tundub, et oleks kuidagi ilusam, kui pruut ei oleks roosade juustega, et oleks kuidagi loomulikum ja siiram… Ega see pulm mingi palagan ei ole. 😀 Mingil perioodil elus muidugi võivad roosad juuksed olla, aga pulmas minu arust mitte…
    Mulle meenus nende roosade juustega see, et mu onu (abiellus umbes 30 aastat tagasi) lasi endale pulmapäevaks teha keemilised lokid ja värvis pea oranzhiks… :S Suht veider on neid vanu pulmapilte vaadata… Selline tunne, nagu ta poleks pulmi väga tõsiselt võtnud…

    Aga nüüd on sul aega veel pool aastat käia kleite proovimas, sest ma ka ei soovitaks nii vara kleiti valmis osta. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 15. august 2014 at 14:46

    Ära seda igavat juttu küll kuula, et värvi juuksed pruuniks. Roosa on funky ja üliäge! Muidugi sa kannaksid hoopis huvitavama kleidi välja kui neil piltidel. Aga viimane kleit on ka väga ilus.

  • Avatar
    Vasta Tiia 15. august 2014 at 14:45

    Kuna sa oled äärmiselt kaunis naisterahvas, siis minu meelest merineitsi lõikega kleidid rõhutavad veel kuidagi eriti hästi sinu ilu. Teised kleidid on ka kaunid, aga need A-lõikelised ja printsessikleidid kuidagi nagu varjutavad su kaunist sihvakat figuuri.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 15. august 2014 at 14:22

    Eelviimane kleit meeldiks endale kõige rohkem 😉 Lihtsalõikelised, pitsiga ja selle väikese boleroga kleidid on minu arvates üliarmsad 🙂
    Muidugi loeb see, mis tunne sul endal selles kleidis olla on, kui sul selles pitsiga kleidis mingit õiget tunnet ei tekkinud, siis muidugi võta see, milles end kõige paremini tundsid 🙂 sest seda on ka väljastpoolt näha, kui pruut sisemiselt särab 🙂

    See viimane kleit on Sul väga ilus seljas (vbl annab ka see juurde, et loori ei ole, sest need asjandused mulle ei meeldi :D).

  • Avatar
    Vasta Aaloe Vera 15. august 2014 at 14:20

    Mulle selle viimase kleidi alaosa kolmnurk (“rasedakõht”) ei meeldinud. Lemmik konkreetselt sinu seljas on esimene.

    Aga pane enne pulma stiil paika, siis telli kleit 🙂

    Soovitan pruune juukseid pulmapäevaks. Roosad on ülivägevad ja minu lemmikvärv sul peas aga kõigi piltidel olevate kleitidega stiili pärast sobiks pruun.

  • Avatar
    Vasta Neiu 15. august 2014 at 14:14

    Sinu seljas on see viimane(su lemmikkleit) kõige ilusam. Aga muidu meeldib mulle kõige rohkem see “lihtne kleit”, ise laseks hõbeniidi ja pärlitega vöökohale mingi uhke tikandi veel teha sellele.

  • Avatar
    Vasta Grete 15. august 2014 at 13:35

    Eee… Ma kysiks, et kui pilti ei v6inud teha, siis kuidas sul see 6nnestus? 😀 Et nagu erandkorras reklaam salongile?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. august 2014 at 13:36

      Noh, ma kirjutasin neile ja küsisin luba, ning nad olid erandkorras nõus 🙂

  • Avatar
    Vasta Muri 15. august 2014 at 13:33

    Esssa.eelviimane!! ja viimane. Äkki sul mõni lugeja õmbleja ta suudab midagi su enda uniste kleidi moodi teha? 🙂

  • Avatar
    Vasta B. 15. august 2014 at 13:23

    see sama kleit(?) ainult,et odavam.
    http://www.missesdressy.com/dresses/designers/mori-lee/voyage-by-mori-lee/6788_1

    • Avatar
      Vasta meow 15. august 2014 at 15:17

      Ongi! Vot siis.. saab päris palju säästa, tundub, et transport ka tasuta 🙂

  • Avatar
    Vasta Tints 15. august 2014 at 12:52

    Uskumatu, aga see Merineitsi kleit oli su seljas kõige vapustavam. no lihtslat perfect!

  • Avatar
    Vasta Liina 15. august 2014 at 12:26

    Viimane kleit ja see merineitsilõikega kleit sobivad sulle NII hästi!!

  • Avatar
    Vasta Liisu 15. august 2014 at 12:11

    Sina oledki printsess! 🙂 Ja need roosad juuksed!
    Enda kleidi tellisin Hiinast, ei käinud ma kusagil ennem miskit proovimas 😀 lihtsalt vaatasin pilti meeldis, tellisin ära. Kohale jõudis super ilus kleit mis passis selga justkui valatult 😀

  • Avatar
    Vasta Meryl 15. august 2014 at 12:03

    Minu arvates oli see viimane kleit lihtsalt super ilus ja sobis sulle väga hästi 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika 15. august 2014 at 12:01

    Kindlasti teine kleit! Ideaalne sulle.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 15. august 2014 at 11:42

    Minule meeldisid esimene ja teine kleit. Aga teine oli igatahes tagant väga kena. See aga tähendaks ka uhkeid pulmi, mõisas või kuskil sellises kohas… No eesmärk oli teha 3000€ pulmad, aga teen 30 000, null ei ole ju number 😀

  • Avatar
    Vasta Siret 15. august 2014 at 11:41

    Esimene ja viimane on su jaoks loodud! 🙂

  • Avatar
    Vasta Ellu 15. august 2014 at 11:38

    merineitsi kleit on su seljas vapustav! ja see viimane on ka super kena… kas sa ombleja käest pole moelnud tellida? ehk on odavam.. ja kindlasti leidub netist tellides ka kuskil see ideaalne kleit!
    aga kuidas sa pilti tegid kui ei lubatud? 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. august 2014 at 11:52

      Ma ikka enne leppisin nendega kokku ja nad tulid mulle vastu 🙂

  • Avatar
    Vasta m. 15. august 2014 at 11:32

    Pärlis on aasta alguses kleitidel kuni 70% soodustust. Vähemalt sel aastal oli (muidugi Sinu lemmikut ei pruugi selleks ajaks enam alles olla). Leidsin sealt ka imelise merineitsi, mis allahindlusega oli täitsa ok, aga siis käisin Annabellas ja leidsin taolise kleidi, nagu Sinu lemmik, ja tagasiteed enam polnud. See õhuline seelik ja peenike piht lihtsalt tekitasid NII erilise tunde. Ka Annabellas olid jaanuari alguses suured soodustused.

  • Avatar
    Vasta J. 15. august 2014 at 11:30

    Oh minu meelest on kõik su proovitud kleidid kaunid! Agaaaaa…ma siiralt loodan, et sa ei osta endale ühtegi neist (no äärmisel juhul seda booleroga üleni pitsist kleit või lühike kleit aga siis mitte see konkreetne 😉 )…ma lihtsalt niiii tahaks näha sind veidikene ebatraditsioonilises kleidis (võibolla midagi vintage stiilis?!), mis sobiks nii sinu tattoodega kui ka pulmastiiliga 🙂 minu meelest hetkel proovitud kleidid on kõik just lossi / mõisapulma / roosamamma stiili pulma jaoks (puhvis ja südamekujulise ülaosaga) kuna aga sina unistad DIY / maalähedasest pulmast siis see ei läheks nagu kokku 🙁 nii et vutvut järgmisesse salongi! 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 15. august 2014 at 11:20

    Merineitsi kleit oli ülekõige !!

  • Avatar
    Vasta Karin 15. august 2014 at 11:15

    Minule iseenesest meeldib esimene kleit enim,aga Sinu seljas on tõesti see viimane imekaunis. Tõepoolest puhastverd printsess

  • Avatar
    Vasta S. 15. august 2014 at 11:08

    Minu arvates sobib ka see nn lihtne kleit kõige paremini. Otsepildil ei saa hästi aru, aga just peegeldusel on no nii nii super ilus! Kuigi minu arust oleks ideaalne, kui seal poleks mitte boolero, vaid see sama osa olekski pitsist. Väga ilus! Ja merineitsi puhul olen ka mina imestunud, et see võib seljas päris ilus olla, endale ka muidu sellised lõiked ei meeldi.

  • Avatar
    Vasta kool 15. august 2014 at 10:59

    Tere,

    Mulle meeldis ka viimane ja siis 498 maksnud kleit, mis Sulle endale ei meeldinud.

    Aga ma soovitaks vaadata salocentrisse seal väga soodsad hinnad ja teps mitte inetud kleidid, et ilmselt tasuks teha suurem tuur mööda poode ja mitte esimest osta.

  • Avatar
    Vasta Karina 15. august 2014 at 10:56

    Kõige meeldejäävam on too merineitsi kleit, kuidagi haakub sinu välimuse ja olemusega. Oleks minu teha, siis lausa käsiks( 😀 ) proovida ma sul ka neid kleite:

    http://www.sanpatricklatvia.lv/en/catalog/san_patrick_2014/1901/

    http://www.sanpatricklatvia.lv/en/catalog/white_one_2013/1052/#

    http://www.sanpatricklatvia.lv/en/catalog/white_one_2013/1031/#

  • Avatar
    Vasta Karmen 15. august 2014 at 10:54

    Merineitsi lõikega on minu absoluutne lemmik ja sobib sulle kui valatult! Kuid lõppude lõpuks loeb ikka ainult sinu arvamus, millises kleidis sa ennast kõige paremini tundsid 🙂

  • Avatar
    Vasta Maia 15. august 2014 at 10:54

    Mulle meeldib Sinu seljas teine, merineitsikleit (749 eur). Aga pulmadel võiksid Sul olla oma pruunid juuksed.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. august 2014 at 11:15

      Ma muidugi ei tea, mis juuksed mul aasta pärast on, aga roosad minu meelest ka lahedad 🙂

      • Avatar
        Vasta Heili 17. august 2014 at 08:07

        See salong oli ka üks minu lemmikutest niikaua kui sattusin Jõe tn Anna-bella salongi !
        See oli imeline kogemus, südamest soovitan üht poolpikkade juustega blondi peaga müüjat, kes paneb sind tundma kui printsess ja nõustab väga professionaalselt 😉

  • Avatar
    Vasta Riina :) 15. august 2014 at 10:50

    Mulle viimane väga ei meeldinud 🙂
    Mulle meeldis kõige rohkem see merineitsi lõikega. Ning samuti see lace-dress booleroga. Kui tahta lihtsaid pulmi, siis sobiks see ideaalselt 🙂 Samas sulle sobisid kõik kleidid 🙂 Ja kleit tulebki osta nii, et sa tunned end nagu pruut ja kellegi teise arvamus ei lähe korda 🙂
    Ma vaatan palju saadet Say yes to the dress…Oh, kuidas ilastan koguaeg 😀 On super kleidid, “super” hindadega 😀

  • Avatar
    Vasta meow 15. august 2014 at 10:47

    Minu lemmik oli hoopis esimene!

  • Avatar
    Vasta Elle 15. august 2014 at 10:45

    Merineitsi lõikega kleit on lemmik. Sobib sulle nagu valatult 🙂

  • Avatar
    Vasta Brenda 15. august 2014 at 10:41

    Esimene ja teine on väga ilusad. Teine kleit teeb su keha niii naiselikuks 🙂 ! Väga väga ilus !

  • Avatar
    Vasta Katrin 15. august 2014 at 10:31

    Minule meeldib sinu seljas kõige enam see 498€ maksev kleit. Nii naiselikult õrn kleit, see pits ja see kui ideaalselt ta su seljas istub. Kõige lihtsam, aga kõige enam püüab pilku!!! ( kahe sõbrannaga koos vaatame neid pilte ja nende arvamus sama, kuigi tavaliselt meie maitsed ei ühti! 🙂 )

  • Avatar
    Vasta Kätlin 15. august 2014 at 10:28

    Esimene ja teine kleit on küll imelised! Piltide tegemise koha pealt. Kui mina Tartu Veronique salongis proovimas käisin, siis öeldi, et tehke nii palju pilte kui tahate – eks nad siis lootsid, et ma vaatan neid pilte telefonis nii palju, et küll ma ühele lõpuks järgi lähen… 😀

  • Avatar
    Vasta Eleri 15. august 2014 at 10:28

    Esimene on väga ilus!! 😉

  • Avatar
    Vasta laura 15. august 2014 at 10:24

    Kohe kindlasti esimene, see sobib sulle kui valatult!!

  • Avatar
    Vasta Jane 15. august 2014 at 10:23

    Minule meeldib esimene ja viimane. Nagu tõeline printsess oled, tõesti 🙂 . Ja nüüd, kus ma olen mõelnud, et ei taha kunagi abielluda, tuleb endalgi tahtmine abielluda.

  • Avatar
    Vasta Cleer 15. august 2014 at 10:22

    Teine ja viimane istuvad väga hästi, eriti teine 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 15. august 2014 at 10:17

    Mulle meeldis kõige rohkem metineitsistiilis kleit, sobis sulle super hästi. Aga hinnad on seal küll ulmelised.

  • Avatar
    Vasta mari-liis 15. august 2014 at 10:17

    viimanekleit on supper!

  • Avatar
    Vasta Gretss 15. august 2014 at 10:14

    Merineitsi kleit oli supper! 😉
    Sinu suurusele leiab hiinast kergesti mõne kleidikese – http://www.aliexpress.com/category/100003269/wedding-dresses.html

  • Avatar
    Vasta Merit 15. august 2014 at 10:13

    Merineitsi kleit 🙂

  • Avatar
    Vasta Ade 15. august 2014 at 10:12

    Minule meeldib ka esimene kleit köige rohkem 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Ly 15. august 2014 at 10:11

    Mulle meeldib su seljas teine, aga sinu lemmik, viimane, on ka ilus, no tegelikult on kõik ilusad, lühike kuidagi liiga tavaline vaid.
    Kindlasti aga käi veel salongides, võid leida uue lemmiku, mis tunduvalt vähem maksab.
    Pilti ei tohi aga teha selleks, et sa samasugust õmmelda (õmmelda lasta) ei saaks. Enamus kleite on siiski disainerite omad ja copyda ei tohi 🙂

  • Avatar
    Vasta Lemps 15. august 2014 at 10:11

    Esimene ja teine kleit. Aga loomulikult on lõppkokkuvõttes ikkagi ilusaim see, milles ennast kõige ilusama tunned! Muide, kui pilti ei tohtinud teha, siis kuidas ikkagi kokkuleppele saite? Reklaamidiil? (Ei küsi üldse paha pärast, et a la kas kerjasid põlvili, et pilti saaks teha :D) Also, vetsulugu on küll naljakas aga natukene tuli ka film Bridesmaids meelde, võib-olla salongid on filmlike töötajatega ka filmilikult ettevaatlikud 😀

  • Avatar
    Vasta A. 15. august 2014 at 10:11

    Võid veel Liivalaial Tigasmo moeärisse vaadata. Ma sain enda kleidi kõvasti odavamalt, kuna kleidi tellija oli viimasel hetkel ümber mõelnud.

  • Avatar
    Vasta Reet 15. august 2014 at 10:09

    Merineitsi stiil sobib sulle minuarust kõige rohkem!

  • Avatar
    Vasta Kristiina K 15. august 2014 at 10:08

    Ma võtaks raudpolt kindlalt viimase!

  • Avatar
    Vasta Avely 15. august 2014 at 10:06

    Mmm mulle meeldis see pitsikas ,mis sulle endale ei meeldinud. Arvan et praegu on kleidi jaoks veel vara. Äkki kevadel juba jälle uued soovid. Mega kallil kleidil ise ma mõtet ei näe. Korra paned selga ja kõik. Olen vaadanud siin kuidas sõbrannal 500 eurine kleit lihtsalt seisab..teine müüs kalli kleidi alla 100 euriga maha ja kolmandal ei taht tütargi hiljem seda kleiti. On ka odavamaid poode kust leiaksid ka kindlasti midagi meeldivat.

  • Avatar
    Vasta Kristlin 15. august 2014 at 10:06

    Aaaaaawww … Esimene ja Viimane ! 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 15. august 2014 at 10:04

    Viimane kleit on tõesti kõige ilusam 🙂
    Aga soovitan ka teistes salongides ringi vaadata. Ma näiteks leidsin endale kleidi hoopis ühest Pärnu salongist ja samuti osutus see kliiga kallis. Paar nädalat hiljem asusin Tallinna salonge külastama ja leidsin täpselt sama kleidi 200€ soodsamalt. Seda küll proovida ei saanud ja tuli kataloogi järgi tellida, aga ma olin juba Pärnus proovinud ja teadsin täpselt, et just seda ma tahan.
    Salongidest soovitan veel Annabellat, supper teenindus ja seal võib pilti ka teha 😉
    Mulle öeldi pildistamise keelamise põhjenduseks, et siis ma lähen õmbleja juurde ja lasen selle foto järgi endale õmmelda 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. august 2014 at 10:08

      No aga netis on ju kodukal kleitide pildid olemas. Samahästi ma võin lasta selle järgi õmmelda ju 😀

  • Avatar
    Vasta kati007 15. august 2014 at 10:02

    kindlasti esimene. Viimasel kleidil tõesti vöö imeliku koha peal.

  • Avatar
    Vasta Trints 15. august 2014 at 10:01

    Minu arvates on kõige ilusam neist 6.kleit ( oli vist…), see lihtsa langeva lõikega, pealt pitsist.

    Kuna sa oled ilus peenike naine siis sulle sobiks kõige paremini merineitsi lõige, pitsist kangas. Konkreetselt sellist kleiti sa vist ei proovinudki. See lõige lisaks su kehale kuvikust ja sobiks hästi.
    Midagi sellist kujutaks sul seljas, koos nende roosade juustega:
    1) http://www.rainingblossoms.com/5054-14395-thickbox/lace-jewel-neckline-mermaid-wedding-dress-with-beaded-waistband.jpg

    2) http://dresseslux.com/short-back-wedding-dresses-lace-mermaid-style/

  • Avatar
    Vasta Johanna 15. august 2014 at 10:01

    Viimane kleit ja merineitsi kleit jätsid kõige sügavama mulje 🙂

  • Avatar
    Vasta elex86 15. august 2014 at 10:00

    Kusjuures, ma ei ole kunagi arvanud, et merineitsi lõikega kleit ilus saaks olla. Aga, tuleb tunnistada, et see on siin sinu seljas küll ülimalt nunnu! 😉

  • Avatar
    Vasta Liisa 15. august 2014 at 09:58

    Mulle meeldib ka esimene kõige rohkem. Teisena meeldib see nn merineitsi kleit ja alles kolmandal kohal minu jaoks on Sinu lemmik.
    Aga ma olen suht kindel, et ühel või teisel moel Sa saad oma unistuste kleidi 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. august 2014 at 10:00

      ah, nad on ju kõik nii ilusad 😀

  • Avatar
    Vasta Anne 15. august 2014 at 09:58

    Merineitsi kleit sinu seljas minu vaieldamatu lemmik 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 15. august 2014 at 09:58

    Esimene ja viimane absolutely! 😀 Minu kleit tuleb ka lai, ballikleidistiilis, sleppi ma ei taha ja ainuke erinevus Sinu kleitidega on see, et ma tahan õlapaeltega, ehk siis mitte sweetheart kaelalõiget, vaid V-kaelust. Ma ei tea, mulle ei istu need poolpaljaste rindadega kleidid. 😀 Aga superkenad on need kaks. Ainuke, mis ei meeldi, on hind. 😀

  • Avatar
    Vasta Jants 15. august 2014 at 09:57

    Mulle meeldis piltide järgi vaadates Sinu seljas kõige rohkem see esimene kleit 🙂

  • Avatar
    Vasta Riin X 15. august 2014 at 09:57

    Su unelmate kleidil tundub vöö vale koha peal olevat. või see üldse ära võtta?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. august 2014 at 09:58

      Ma ei panekski seda vööd sinna.

  • Avatar
    Vasta Gäthlyn 15. august 2014 at 09:56

    Olen ka pulmi pidanud ja tean kui raske on otsustada. Minu arvates see 669.- ehk viimane siis on kõige ilusam,mugavam ka ilmselt, ei jää kuskile kinni jne.

  • Avatar
    Vasta T 15. august 2014 at 09:55

    Minu arust sobib sulle kõige rohkem merineitsi lõikega kleit 🙂

    • Avatar
      Vasta Katsuke 15. august 2014 at 11:06

      Merineitsi lõikega kleit sobib I-D-E-A-A-L-S-E-L-T

  • Avatar
    Vasta Kaili 15. august 2014 at 09:55

    Minule meeldivad kõige rohkem esimene ja teine kleit. Ilus tõesti, need juuksed panevad muidugi i-le punkti.

  • Avatar
    Vasta Kris 15. august 2014 at 09:54

    See viimane on väga, väga ilus. Ja, ütlen seda , et ma siiski ei ostaks kleiti vaid rendiks või tõesti laseks normaalse hinnaga õmmelda. Sest ausalt mida teed hiljem selle kleidiga ? 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. august 2014 at 09:55

      Pärandaks Marile 🙂 Rentida ei soovi ma kindlasti

      • Avatar
        Vasta meow 15. august 2014 at 10:49

        Mis puutub rentimisse, siis ühe salongi kodukalt vaatasin, et rentimine maksab 70% täishinnast. Pff, sellisel juhul juba ostan endale päriseks.

  • Avatar
    Vasta Signe 15. august 2014 at 09:53

    Nooh see 799 eurine kleit on tõesti ülimalt ilus. Saan aru miks tahtsid plehku panna sellega 😀

    • Avatar
      Vasta Signe 15. august 2014 at 09:54

      parandus see 669 euri 😛

  • Avatar
    Vasta Mai 15. august 2014 at 09:52

    Kõige esimene on kõige ilusam minu arvates, sobib nagu valatult ja on väga peen 🙂

  • Avatar
    Vasta K 15. august 2014 at 09:52

    Mulle meeldib su seljas esimene kõikse rohkem.