0
PULMAD Riided

10 eurine pulmakleit? miks mitte

16. september 2014

Tellisime Leenuga pulli pärast internetist megaodavaid pulmakleite ja esimene jõudis mulle nüüd kohale. Heh, sööge sitta oma 700 euriste kleitidega. Ok, materjal võib olla kvaliteetsem vms, aga minu jaoks see ei loe, sest ma lähen siiski oma pulma, mitte kvaliteedikontrolli.

Okei, selles konkreetses kleidis ma vast ei abiellu, aga no öelge palun, mis tal häda on. Ma teeks uued pildid, aga ma vaevlen kõhugripis (või sünnitan, kes teab) ja seega ma ei suuda voodist püsti tõusta. Eile ajasin kleidi korraks selga, niiet mingi aimu ikka saate. Sorri, et ma mingi padjanäoga, aga elate vast üle mu rääbakuse.

picmonkey-10eur-1101621

Muuseas, ma tegin Facebooki pulmajuttude grupi ka. Jah, ma tean, et Pulmad2014 on olemas, aga minu meelest on imelik seda niimoodi ühe aastaga piirata. Pulmajutte võivad ju kõik rääkida 🙂 Kes tahab liituda, siis saab teha SIIN!

Loe ka neid postitusi!

36 Kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Signe 17. september 2014 at 05:50

  Vau! 10 või ka 20 eest on kleit küll uskumatult ilus, nii odavalt ei teadnudki, et saab, arvasin, et pigem 700 asemel 120-ga. Eks see mõistlik olegi, et tellida neid siis mitu, parim välja valida ja ülejäänud siis hiljem maha müüa. Ei usu, et Eestis ei leidu kedagi, kes sellise pulmakleidiga edasimüügi hinnaga (nt 20-25) rahul poleks.

 • Avatar
  Vasta Blondiin bussipeatusest :D 16. september 2014 at 21:08

  Jaa ülejäanud kommentaar läks kaduma..koos smailidega 😀 ühesõnaga oli printsess, siis üks märk mis sobis sinna jaa siis, et slehv sobib mu arust hästi.. 😀

 • Avatar
  Vasta Blondiin bussipeatusest :D 16. september 2014 at 21:06

  Printsess

 • Avatar
  Vasta Reelika 16. september 2014 at 21:02

  No kõhugrips oled Sa ilus, mus siis veel tervena 😉
  Aga kleit on uskumatult ilus ja hästisobiv.
  Aga no mõni võib kartulikoti ka selga tõmmata, ja ikka on ILUS!

 • Avatar
  Vasta Sandra 16. september 2014 at 17:44

  Et pulmad peaks olema ainult rikaste lõbu või?

 • Avatar
  Vasta joppenpuhh 16. september 2014 at 16:55

  Joppenpuhh ära abiellu kui pappi pole

 • Avatar
  Vasta Heidi 16. september 2014 at 15:59

  Mina ei näe mingit mõtet osta ma ei tea mis sadades eurodes kleiti, mida kannad erilisel, kuid samas ainult ühel õhtul. Ilusaid kleite on meeletul hulgal ja justnimelt palju odavamalt. Selle raha, mis üle jääb, saab pulmas kuskile mujale kulutada. Lisaks ei salli ma ka neid poode, mis metsiku juurdehindluse teevad ja minu raha põhimõtteliselt bossidele taskusse läheb. winwin 😉

 • Avatar
  Vasta merka 16. september 2014 at 15:07

  väga ilus kleit.

 • Avatar
  Vasta Birgit 16. september 2014 at 14:58

  Pruunid juuksed kaunistavad sind isegi kõhugripise näoga!

 • Avatar
  Vasta A. 16. september 2014 at 14:40

  Väga armas kleit ja no ei ütleks küll, et 10 euri, pakuks ikka üle 100. Ainukese asjana vahetaks ehk paela kitsama vastu.

 • Avatar
  Vasta Kätlin 16. september 2014 at 13:54

  Mis nr sa tellisid?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 16. september 2014 at 14:12

   s

 • Avatar
  Vasta Sandra 16. september 2014 at 13:38

  Ma käisin ka laupäeval kleite proovimas ja südame võitis üks 500€-ne kleit, mis Eesti mõistes on ju päris normaalne hind. Tunnistan, et jah, ma mõtlesin selle võimaluse peale, kuidas ometi saaks osta ja endale lubada seda, kuna see sobis mulle niiiiiii hästi ja ma olin niiiiiii kaunis seal. Eriti kuna ma ennast muidu suhteliselt peletiseks, siis seal vaatas küll kaunitar vastu. Aga siis oli mulle vastu kirjutanud õhtul üks dhgate müüja, kelle kleidi pärast ma verepisaraid valasin, sest see oli just see, mida ma tahtsin, aga värv oli beež. Ja kirjutas, et saab teha valget kleiti ka! Juhhuu!!! Viskasin peast 500€-se kleidi ja sain vastu suts üle 100-se, mis on mu eelarves arvestatud ja mõnes aspektis ka ilusam, kui see, ms ma proovisin, kaelalõige sobis paremini ja meeldis rohkem. Siis aga, ma vana loll, võtsin südame rindu ja kirjutasin ühele teisele müüjale, kelle kleit mul isegi enne seda esimest silma jäi kui vapustavalt kena ja unistuste kleit, ainult et kuna ta oli slepiga, siis ma väga ei keskendunud sellele, et kas saab teha ka ilma sabata varianti. Jah saab. Ja nüüd ma ei tea, mida ma teen, sest need kaks kleiti meeldivad mulle võrdselt, need on imekaunid ja ma olen kindel, et ma näeksin neis mõlemas suurepärane välja. Ainult kumba tellida???!!! Kahju, et proovida ei saa, see aitaks otsustada kindlasti ehk, aga see tunne, mis mind valdas, kui poes viimane kleit seljas oli, millest ka pilti tehti, kui ilus ja kui hästi see sobis ja kui super kõik oli, sama tunne on ka neid kahte kleiti pildilt vaadates, nii et ma tõesti ei tea, mida ma teen. Ja üleüldse rakendan ma metsikut enesedistsipliini, et mitte kleit kohe ära tellida, sest aega on 9,5 kuud ja no mis mõttega ma nii vara telliks selle, eks? Pool aastat võiks ikka veel ilma olla, aga nii suur kihk on ära tellida ja vaadata ja imetleda ja enda järgi sobivaks teha, nagunii vajab kohendamist. Aga enne seda tuleb otsustada ja ma ei tea, kuidas see võimalik peaks olema. 🙁 Tõmban loosi? 😀

  • Avatar
   Vasta katu 16. september 2014 at 17:27

   Sandra, ma tellisin dhgatest kleidi, tuli 1 number väiksem kohale ja mitte samasugune kui pildil.

   Malluka kleit on ilus, ma vahetaksin sleifi ära.

   • Avatar
    Vasta Sandra 16. september 2014 at 17:49

    Mul tuttav tellis ka dhagatest pulmaka ja sai väga ilusa ja samasuguse. Kui palju mööda Sul oli? Kas müüjale tagasiside ja kommentaarid olid head? Olen kuulnud, et kui väga odavat osta, siis ei pruugi sarnast saada või on kvaliteet väga halb, et mingit mõnekümneeurost ei riskiks osta, aga nagu näha, siis Mallukal vedas ka 10€-ga. Enda valikud on üle 100€, seega loodan, et sobib ikka. Müüjatega on ka suheldud.

    • Avatar
     Vasta Kats 16. september 2014 at 20:04

     Tegelikult mu tellitud kleit oli pruutneitsi oma, jäin küll rahule muidu , motiveeris mind mõne kilo kaotama. Tagasiside oli seinast seina.

     • Mallukas
      Mallukas 16. september 2014 at 20:10

      Mismõttes tagasiside oli seinast seina? Nagu müüjal või külalistel su kleidi kohta :D? Viimane variant oleks küll kohatu

     • Avatar
      katu 17. september 2014 at 03:40

      Külalised muidugi kiitsid kleiti, tegelikult oli ka kena.
      Müüjale jäetud tagasiside selle kleidi kohta oli seinast seina.

 • Avatar
  Vasta Liisu 16. september 2014 at 13:26

  Ehk viskad siia aadressi ka, kust sa selle 10-eurise kleidi tellisid? 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 16. september 2014 at 13:35

   Ma üritasin seda leida, aga enam nii odavalt ei ole seda, mingi 20 on 🙁

 • Avatar
  Vasta Maarja 16. september 2014 at 13:22

  Mina sooviks ka teada, kust 10 eur eest pulmakleidi saab?

 • Avatar
  Vasta Birgit 16. september 2014 at 13:21

  Minu meelest ka väga ilus kleit ja just see pael on nagu kirss tordi. Jahh ja kus on roosad juuksed, need sobisid nii hästi.

 • Avatar
  Vasta ingel 16. september 2014 at 13:19

  Nüüd mõelge, kui palju sellest 10 eurist sai endale väike hiina tüdruk, kes seda oma uneajast masina külge aheldatuna õmbles. 😀

  • Avatar
   Vasta kuubik 16. september 2014 at 15:07

   “väikesed hiina tüdrukud” kes neid kleite seal teevad on täiskasvanud. Sa ikka oled kursis, et juba ammu on tsainas ka tehastes kontroll peal ja lapstööjõud on ajalugu. Ja mis vahet sel on palju ta sai. Nende maal on nende palgad ja sissetulekud. Sa ei saa võrrelda täiesti erinevaid maailma paiku. Mis sa arvad, palju pappi saavad Eestis töötavad õmblejad kelle tehtud voodiriideid näiteks Antilas müüakse?

 • Avatar
  Vasta tropp 16. september 2014 at 13:19

  Söö sitta

 • Avatar
  Vasta Kaidi 16. september 2014 at 13:00

  Milliselt välismaa lehe pealt sa nad tellisid?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 16. september 2014 at 13:35

   aliexpress

   • Avatar
    Vasta Kaidi 16. september 2014 at 14:35

    miks mina nii odavaid asju sealt ei leia, huvitav?

 • Avatar
  Vasta Margit 16. september 2014 at 12:59

  Miks selles ei abiellu?

 • Avatar
  Vasta Evelin 16. september 2014 at 12:48

  Aa, värvisidki juuksed ära? Ilus kleit, kuigi mulle meeldiks vist paelata rohkem. Aga see on vast eemaldatav? Oh. Mul tekkis geniaalne idee – lased tikkida sellel tikkijal Evelinil, siis ongi nagu natuke etno ka. Ja vööd saad pärast ka mujal kasutada. 🙂

  • Avatar
   Vasta tiktik 16. september 2014 at 13:08

   Või siis, kui etnot ei soovi, siis vöö lasta teha (masin)tikand samas stiilis nagu su tätoveeringud. Noh värviline ja võibolla see sama linnuke või midagi. Siis oleks midagi omapärast ka ja kleit saaks nö “enda omaks”.

 • Avatar
  Vasta Laura 16. september 2014 at 12:48

  Tegelt ka, 10 euri? Haigelt hea ju. Tellisin just Hiinast mingid suvalised saapad ja isegi need olid ~20€ 😀

 • Avatar
  Vasta mannike 16. september 2014 at 12:47

  Mis sai su rooooosatest juustest?!!? Kleit on ka väga kena ja tohutu summa säästetud, nice! See kleit mu keha ümber ja mees mulle sõrmust sõrme toppimas oleks kena vaatepilt.. ma eeldan.. 😉 Vähemalt Sinu seljas näeb see väga kena välja :3

 • Avatar
  Vasta kati007 16. september 2014 at 12:46

  Nii armas kleit,eriti meeldib see paelake 🙂 ja tõesti 10€?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 16. september 2014 at 12:50

   Ma pead praegu ei anna, aga ükski tellitud kleitidest ei olnud üle 20 dollari.

 • Avatar
  Vasta Maarja 16. september 2014 at 12:45

  10 euri eest on kleiti küll ja veel 🙂
  Pildi järgi sobib sulle see superhästi.
  Ja kui ennast selles kleidis ise ka hästi tunned, siis ilmselt ei ole see 700 eurine kleit enam jutukski.

  Ilmselt kui kunagi abielluma hakkan, siis kammin ka kõigepealt ebayd ja muud sellised kohad läbi.