Riided

mõnusad pusad

10. detsember 2017

Tegemist ei ole mingil määral reklaampostitusega, aga kuidagi mulle sadasid ette siin päevade jooksul erinevad ägedad pusad. Ühest tundus imelik postitust teha, kahest veel ka, aga no kui NELI juba olemas on, siis võin soovitada ju küll, äkki kellelegi veel meeldivad. Meil on siin Tenekal ka nüüd õhtuti lausa JAHE ja selline soe pusa oleks nüüd mõnus küll. Mul on ainult üks pikem hilp kaasas ja see on kõik.

Esimene, kassiga on varjupaikade MTÜ poolt müüdav kraam (LINK) ja kogu tulu läheb varjupaigale. Ma juba saatsin selle lingi Kardole ka, et kui juhtumisi kolmesotine sõrmus natukene liig on, siis olen ma täpselt sama rahul selle pusaga. Neid on seal erinevaid jõuluteemalisi ja erivärvides, ägedad no. Maksab 31.95€, aga sooduskoodiga 10XMAS saab 10% alla. Muuseas, saab lapsele ka matchiva osta (alates vist 98/104 suurusest). Sobib hästi kingituseks loomasõbrale, sest see on soe pusa + annetus kaks ühes.

Teine, see sametine pusa on Marati lehelt ja koos nende sametist dressidega tunduvad need seljas nii mõnusad ja mugavad. No vaadake ise:

Pusa maksab 39€ ja püksid lisaks veel 45€ (siit leiate). Muuseas, Kardo otsis endale uusi dresse mingi aeg, huvitav, kas need talle meeldiksid? Ma ei tea, mulle igatahes meeldivad ja esimesena tuli mulle üldse Triinu silme ette, sest tal on ühed sametised dressid, mis on üliii mugavad ja pehmed.

Rebasega pusa on HILP poest ja neil on ka päris palju selliseid suurte ja väikeste ühesuguseid pusasid. Nii armsad, värvilised ja lapsemeelsed. Mul kunagi oli Mariga ühesugune lilla pusa roosa pandaga, aga ma lihtsalt ei tea, kuhu need ühel hetkel kadusid 🙁 Nii nunnud olid! Kuigi kallid, suurte pusa on 52€ euri (siin). Laste oma on odavam, 29€.

Viimasena kargas mu wallile selline värk, nagu #muhoov, kust saab osta oma kodukandi nimega pusasid. Seal on nii Nõmme, Õismäe, Viljandi, Pärnu ja veel igasuguseid kohti, paljusid muidugi pole ka. Imelikul kombel on isegi Barcelona pusa pakkuda 😀 Igatahes, huvitav idee mu meelest. Pusa hind 30€ ja saab siit (link).

Milline teie lemmik on?

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Siilu. 11. detsember 2017 at 20:03

    Sametist pusad ja dressid on niii retro 🙂 80-90dad.

  • Avatar
    Vasta Carry 11. detsember 2017 at 09:35

    Varjupaikade omad on suht kõik ägedad…vaatasin neid kapuutsiga mitte jõuluteemalisi..võik tellida küll).

  • Avatar
    Vasta Jane 10. detsember 2017 at 19:10

    Lumememmega on äge ?

  • Avatar
    Vasta Kristel 10. detsember 2017 at 16:33

    Rebasega on küll mõnus ja selle kodukoha nimega pusa on ka vahva 🙂 Aga sametiga mul mingi kiiks. Pole hullemat asja kui sametist varrukas höördumas vastu sametist pusa külge. Eriti vastukarva, huuhhh, külmajudinad tulevad peale. Sama kui keegi koolis omalajal küüntega üle tahvli tõmbas 😀 ma vist ainuke napakas, kes sellist asja ei salli 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 10. detsember 2017 at 19:21

      see tahvlivärk on vist küll kõigil 😀

  • Avatar
    Vasta Marju 10. detsember 2017 at 13:22

    Rebasega ?