KARDO LAPSED Mari SUHETEST

perejuttu

17. september 2014

img_2572-2082279Vaatan, et inimestele on silma jäänud see, et ma nüüd kuidagi vähem Marist või Kardost kirjutan. Tjaa, eks see nii ole, et alguses oli mul palju Marist kirjutada, sest ta tundus nii uus ja huvitav. Mitte, et ta enam huvitav ei oleks, aga kõik temaga kaasnev tundub nii loomulik, et ma ei teagi, kuidas seda kirja panna.

Naljakaks vahepalaks võin ma rääkida seda, kuidas ma Mari suurde pappkarpi seisma panin. Seisis seal natukene ja siis kössitas põhja kükitama nagu väike konnapoeg. Ma mõtlesin talle nalja teha ja ta pead õrnalt toetades keerasin kasti hästi aeglaselt kummuli, nii et ta sinna seinale(mis enne põhi oli) eriti armetult kössitama jäi ja õnnetult kägisema hakkas, sest ta ei saanud aru, mis gravitatsiooniga just juhtus ja kuidas sealt välja saada, kuigi kast oli lihtsalt pikali maas 😀 Tundun nagu maailma suurim lapsepiinaja ja ehk see teile polegi üldse naljakas, aga ma niii kõvasti naersin, sest ta ei julgenud üldse liigutada, ainult ägises seal kastipõhjas ja vaatas mulle abipaluva pilguga otsa. Eks ma siis tõmbasin ta kättpidi õrnalt välja ja terve aja oli ta kangestunud ja ilmselges segaduses.

Ärge pliis lastekaitset kutsuge, aga no nii naljakas oli lihtsalt.

tumblr_mh5ulvaitk1qb3ns3o1_250-9897954

Kardost…Ausalt ma kirjutaks temast rohkem asju, aga ma lihtsalt ei saa, sest a) enamik asju, mida me teeme on lihtsalt nii imelikud, et ei kannata kirjapilti b) iga kord kui ma juhtun teda siin blogis kiitma, siis tuleb keegi ja möliseb: “Jaaja, we get it, sul on hea mees, MITU KORDA ME SEDA LUGEMA PEAME?!”

20140811_135634-8515016

Näiteks suvel olid meil ükskord külalised ja Kardo tõmbas miskipärast perverdiparuka pähe ja läks paljaste laste kõrvale basseiniveerele poseerima.

Sest et…Seda me teemegi siin oma vabal ajal…

Me vist ei liigitu sinna kategooriasse, et oleme selline filmipere, kus me kokkame koos naerdes ja jookseme käsikäes põldudel. Näiteks ÜKS romantiline hetk, mis meil olla üritas, oli pühapäeval, mil me läksime Mari ja Milviga jalutama – Mari kukil ja siga trippis kaasa, väga armas perekond eks. Ei, Kardo pidi ikka pudeli tumedat õlle kaasa võtma 😀

Ma: Kas sa ei arva, et sa rikud kogu meie “oleme tore perekond” imago ära, kui me siin kuke ja koiduga õlu käes ringi lippame?

Kardo: Miks? Me ju juba jõime hommikukohvi.

Ma: Nojah, seda küll. 

Aga üks õhtu ma tundsin küll väga eredalt seda, kui väga ma Kardoflit armastan. Nimelt on meil selline teema, et mina olen lohakas ja teen asju katki ja ajan asju mustaks ja muud sellist. Kardo seda tüüpi ei ole ja teda väga häirib, kui ma olen midagi järjekordset oma teel hävitanud.

Ühel ilusal päeval ajasin ma MEGASUURE lataka punast juuksevärvi meie värskelt lihvitud ja lakitud puitpõrandale, kust see muidugi maha ei tulnud. Ma ei teinud sellest juttu ja lihtsalt ignosin seda, kuni ükspäev Kardolt küsisin, et kas ta on seda seal maas märganud. Ta küsis vastu, et kas ma juhuslikult arvan, et ta on pimedaks jäänud, et loomulikult ta on seda metsikult suurt, erkpunast laiku maas näinud, aga ta lihtsalt leidis, et mis juba juhtunud, see juhtunud.

Ja mina olin niiiiiiii õnnelik, et ta minuga mölisema ei hakanud selle pärast, sest ma vihkan, kui inimesed minuga mölisevad. Mulle meeldib hoopis kui nalja saab. Ja Kardoga ikka saab. Kes muu leiaks, et perepildi tegemise ajal on väga normaalne mu olematu tagument paljaks kiskuda?

img_2602-1335283

Loe ka neid postitusi!

12 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Gerly 17. september 2014 at 13:30

    Thank god , ma juba kartsin et olen ainus naine kes lõhub kõik mida puutub 🙂 viimaste päevade äpardused : kaks cd plaati korraga automakki , 700 meetrit autosõitu käsipidur peal . Meie perepiltidel seelikusaba ei kergitada aga armastatakse niisama lolle nägusi teha 🙂

  • Avatar
    Vasta Karolin Karbus 17. september 2014 at 12:46

    Olen seda viimast perepilti ktll korduvalt näinud, aga alles nyyd märkasin: aina piilud Mari seeliku alla, Kardo sinu oma alla ja Kardol endal on pyksilukk lahti 😀 perfect match!

  • Avatar
    Vasta Pirje 17. september 2014 at 12:41

    Meil ka umbes selline pere:D Minu mees vigurdab pidevalt, eriti kui pildistatakse:P
    Ja kui aus olla, siis ma ka pidevalt lõhun asju jne.
    Tore lugeda, et me ainsad “normaalsed” pole:D

    näide. poja on meil 2.a. käime ikka vankriga ka jalutamas ning pojal viimasel ajal suur tahtmine sinna vankri alla korvi minna. kuna ta täitsa ilusti sinna mahub, siis ei keela me ta rõõmu. nii me siis jalutame: emme, issi ja pealtnäha tühi vanker. ja siis kui inimesed avastavad, et laps on nö peidus, hakkavad nad ikka muigama küll.

  • Avatar
    Vasta Trn 17. september 2014 at 12:18

    Tead, mulle meeldib, kui sa Mallu räägid asjadest nii nagu nad on. No näiteks see õll näpus perega jalutamine. Nii mõnigi teine vb oleks jätnud mulje, et näe käisime perega romantiliselt jalutamas ja kõik on alati ideaalne, aga sa oled aus. Ja mulle meeldib, kui kõik ei ole ideaalne, sest no kunagi pole.
    Mina tahaks küll lugeda teie lollustest rohkem, igapäeva elust no, Kardo naljadest ja isegi sinu tujutsemisest. Isegi loeksin Ideaalsest Kardost rohkem.

  • Avatar
    Vasta Annaa 17. september 2014 at 11:42

    Hahaaa, igal oma kiiks. Kardol püksilukk lahti. Niiet 100% õnnestunud pilt! 😀

  • Avatar
    Vasta Nella 17. september 2014 at 11:42

    Hakkasin peaaegu piserdama, sest lihtsalt nii tore pereke olete ! 🙂

  • Avatar
    Vasta kix 17. september 2014 at 11:37

    Ega Kardo ise ka puhas poiss viimase pildi peal pole 😉 Vorstipood on avatud 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 17. september 2014 at 11:32

    igati normaalne värk minuarust 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 17. september 2014 at 11:30

    Aga mina arvan, et sellised nagu te olete, kirgastabki teid 🙂
    Vale oleks ka sulanduda halli massi 🙂
    Keep up the good work!

    Ja see, mis Mariga tegid. Anna andeks aga mul on elav kujutlusvõime ja ma kujutasin seda ette ja naersin mis hirmus… üksi.. täitsa üksi toas olles.. 😀

    Phäh, emad ja isad teevadki selliseid pättusi lastega – minagi tegin oma plikaga ( nüüd juba suur aga kiusan sellega, et vahel küsin, et kas sõi kõik ilusti ära? Vastab jaa. Ja siis ütlen, et vaatan jah, et ta on paksuks läinud. SIis ta natuke mossab ja siis ütlen, et nalja tegin 😀 ) Ja poiss saab detsembris kaheseks .. janooo- temaga teen ma lollusi siiani 😀

    Hea on lugeda seda, kui kellelgi ikka NIII HEA MEES ( JAAA, ME SAAME ARU, ET TA SUL NII HEA ON 😀 – iroonia ) on ja need kes sedasi kirjutavad, need on pigem kadedad, et neil sellist meest pole 😉

    • Avatar
      Vasta T. 17. september 2014 at 12:16

      Kõik hästi, aga soovitaks selle paks olemise naljaga igaks juhuks ettevaatlik olla, tänapäeval pole toitumishäired isegi päris väikestel enam haruldased ja pole mõtet komplekse tekitada. Aga jah, üldiselt olgu elu lõbus ja chill :).

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 17. september 2014 at 11:29

    Üli fun:)

  • Avatar
    Vasta Egle 17. september 2014 at 11:27

    Te olete kolmekesi nii super lahedad ja sobite nii 100%