Kassid KODU LOOMAD

shoppingtuur Milvi ja kasside jaoks

18. september 2014

Ega kogu aeg saa inimene ainult endale ka asju osta. Või lapsele. Või mehele. Või ämmale. Teinekord vajavad uut kraami ka pere neljajalgsed. Kuigi kui ma nüüd mõtlen, siis Mari on ka veel pere neljajalgne, aga see selleks. Sain teada, et Bosse e-poes on hinnad 10% odavamad ja alates 50 eurosest tellimusest toovad nad ka kauba tasuta koju, siis otsustasingi sealt tellida kõik raskekaalulised asjad, mida meil siin omajagu kulub.

bosse-2702793

Näiteks tellisin ma kaht sorti liiva. Üks pidi olema roosa ja teine punane, aga tegelikult on nad mõlemad täitsa tavalise kassiliiva värvi. Pean nüüd nentima, et kuna mina kasside liivakastiga ei tegele*, siis ütles mulle Lea, et punane liiv meeldib talle rohkem, mis peaks olema beebipuudri lõhnaga. Ainukeseks miinuseks tõi ta välja selle, et liiv on hirmus väikeste terakestega, nagu mannaterad ja seega jääb seda väga palju kassi varbakarvade vahele, mistõttu on terve tuba liiva täis.

Siis võtsin ma veel kümnekilose koti kassitoitu ProPlanilt, mida meie kassid juba ammu söövad. Jeesus, kui te vaid kujutaks ette, kui kiiresti suudavad neli kassi hävitada 10kg toitu. Kati nimelt sööb oma enda spets toitu (Royal Canin Calmi) ja ProPlani kallale ta ei kipu. St ta ei kippunud teiste toidu kallale, kuni Bosse pani meile pakki veel suure hunniku proovipakke täitsa muidu kaasa. Ma ei ole vast ainuke, sest just eile nägin Facebookis kellegi rõõmuhõiset, et sai nõnda palju proovikaid oma tellimusega kaasa. Meile oli pandud sinna hirmus palju Nutrami krõbinaid ja ma nüüd ei teagi, et kas asi on selles, et uued krõbinad on kassidele tore vaheldus, või maitsevad need neile tõesti nii palju paremini, aga kõik Nutrami proovipakid kadusid väga-väga kiiresti. Ka Katile oli seal väike seenioripakike ja temagi vitsutas seda parema meelega kui oma tavapärast Royal Caninit.

Saime koertekrõbinaid, Nutrami omi, kah. Need läksid kõik Milvile, kes need heaks kiitis. Samas ta kiidab kõik asjad heaks, mis vähegi hamba all ei karju…Aga uued traksid saime ka Milvile, nagu ma siin kuskil enne mainisin. Ma ei saa aru MIKS, aga mitte ühedki traksid ei sobi talle. Mis imelik seakeha tal on?! Ühtlasi meenus mulle sellega, et mul oleks vaja õmblejat, kes Milvile jahedamaks ajaks midagi selga õmbleks, mida oleks VÕIMALIKULT lihtne talle selga saada.

*Enne kui te mulle kaela kargate, et kassid Lea hooleks jätan, ma seletan ära, et kassid käivad tegelikult 90% ajast õues hädal. Kõige rohkem kasutab toa WCd pime Kati ja seetõttu on ka kast praegu ämma toas. Mul on siin üleval ka üks kast, aga siin ei ole veel keegi mitte kordagi käinud, kuigi see on tuttuus ja eriti laheda poollahtitehtava kaanega, mida on kergem puhastada.

Nüüd on mul ainult paar unistust veel. Esiteks üüratu kassimaja kõikidele kassinirakatele (pruun,valge ja sinine ongi just meie elutoa värvid!)

myshop-81505-31-4967169Ja Milvile üks suur mõnus voodi, et ta ei peaks enam nagu vaene orb Kardo vanal jopel magama:

Loe ka neid postitusi!

9 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta anjuuha 18. september 2014 at 11:57

    A mis su täisautomaatsest kassipeldikust sai? Võibolla jäi mingi info kuskilt vahele, aga kas sul mitte ei olnud seda kunagi?

    • Avatar
      Vasta anjuuha 18. september 2014 at 11:58

      hah, jõuti juba ette küsimusega. pimesikk olen

  • Avatar
    Vasta Mia 18. september 2014 at 11:12

    Mis su sellest ultrapeenest kassivetsust sai?

  • Avatar
    Vasta Triinu 18. september 2014 at 10:56

    Need Nutrami toidud maitsevad kõikidele kassidele vist. Minu oma eelistab tihti krõbinaid värskele kanale 😀

  • Avatar
    Vasta maris 18. september 2014 at 09:41

    Ma ka just lappasin ühes lemmiklooma poes. Lõpuks panin lehe ruttu kinni, et enne kui oma beebidele (ehk kutsikatele) liiga palju nänni kokku tellin 😀 😀

  • Avatar
    Vasta mammmu 18. september 2014 at 08:12

    Ma kipun ka vahest kassile liiga palju head söögikraami ostma aga ta peab ju ka korralikult sööma 😀 mis sa teed, laps temagi. 😛

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. september 2014 at 08:17

      Tõsijutt! 😀

  • Avatar
    Vasta Gerly 18. september 2014 at 08:07

    Traksidest võiksid proovida hurtta trakse, koertele on küll väga mugavad ja vastupidavad http://www.bullstar.ee

  • Avatar
    Vasta Liisa 18. september 2014 at 07:56

    Oi kui mõnus see kassimaja on, enda 4 kassile kuluks ka see ära.
    Olen ise ka selline inimene, kes kulutaks loomadele raha ja jätaks ennast milleski ilma selle asemel.