Uncategorized

veel Marikese sünnast

20. oktoober 2014

Mul tuli täna totaalne koogiisu ja ma hakkasin mõtlema Mari sünnakookidele. Ma pean häbiga nentima, et ma ise ei saanud kummastki tordist ampsugi, aga teistele paistsid tordid küll meeldivat. Lausa nii väga, et kõik külalised torti kaasagi võtsid ja meile tühjuse majja jätsid. Õnneks sai Marikene oma ampsu torti kätte ja mis seal ikka. Meil on ju tulemas ka soolaleivapidu, küllap siis torti saan.

Mõlemad tordid valmisid Cafe Rouge Tordid käe all ja kookidele järele minnes selgus, et see tüdruk elab mul põhimõtteliselt kõrvalmajas, eriti lahe ju! Inimesed on vist teinekord natukene kahtleval seisusel selle inimeste käest tellimise pärast, aga mina jäin küll üli rahule. Koogid olid täpselt sellised, nagu ma tahtsin – disainid mõtles koogitegija ise.

kook-8135943

Mari sünnipäev 79 Mari sünnipäev 76

Nagu ma ühes postituses mainisin, siis ma ei jõudnud väga seal kaunistamisega tegeleda, aga õnneks ma tellisin selliseid vidinaid Fiesta poest  et nendest täitsa piisas. Muidugi on Bibi Mängumaa juba ise nii armas ja ilus ja kaunis, et polegi suurt midagi juurde vaja. Lihtsalt imeline. Aga kes lahedat peokaupa või koju mõnusaid asju tahab, siis kiigake poodi.

fiesta-5465249

Olgem ausad, ega mul endal sellist dekoreerimise ja kujundamise pisikut sees ole. Seetõttu tuli mulle appi ka Mari sünna planeerimisega mu pulmadekoraator Grete Väikene-Küünal. Jep, tal PÄRISELT ongi nii armas nimi. Ja ta oskab korraldada ja kujundada maailma ilusamaid pulmasid ja muid üritusi. Igatahes ta aitas mul Fiesta poest kõik vajaliku ja ilusa välja valida, jee!

Jumal tänatud, et mu ümber on inimesi, kes oskavad minu eest asju teha. Kogu mu uue remondi plaani mõtles ju tegelikult Mirjam ise välja. Mina muudkui nõustusin ja õhinaga lasin teha.

Ja muidugi ma ei saa jätta siinkohal tänamata Kristhel Vaht’i, kes tegi kõik Mari sünnipäevapildid. Kõik vanemad jäid väga-väga rahule ja meie muidugi ka. Aitäh kõikidele tulemast!

Mari sünnipäev 114

Loe ka neid postitusi!

7 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta T. 20. oktoober 2014 at 18:24

  Mis see tähendab, et külalised võtsid torti koju kaasa? Sa ikka ütlesid, et võtke koju ka, või nad tõesti võtsid nii palju ise, et sulle ei jäänudki? 😀

 • Avatar
  Vasta Svea 20. oktoober 2014 at 18:01

  Ooo, Eesti on ikka väike. Armas Marie koos oma armsa perega on ka pildil 🙂

 • Avatar
  Vasta Pirru 20. oktoober 2014 at 17:22

  Miks see küljel olev riba, kus kirjas teised blogid, ei uuenda ennast?:( See ainus põhjus miks ma siin käin:(

  • Avatar
   Vasta T. 20. oktoober 2014 at 18:23

   Mul ka Firefoxis ei uuenda, Chromes on kõik korras ja telefonis (vist mini Opera vms) ka korras.

 • Avatar
  Vasta E 20. oktoober 2014 at 16:08

  oi62.tinypic.com/w9y4hg.jpg 😀

 • Avatar
  Vasta k 20. oktoober 2014 at 15:43

  Hihiihi, Mallukal sukapükstel varba juures auk hiihihhhiihihi

 • Avatar
  Vasta kassimutt 20. oktoober 2014 at 15:25

  Cafe Rouge link ei vii õigesse kohta 🙁