Uncategorized

tegus päev

22. oktoober 2014

Täna tundsin ma ennast nagu tegus inimene. Olen mõelnud, et kas see ei ole mingi bipolaarsuse vorm? Et ühel hetkel olen mega paanikas ja mulle tundub, et ma ei oska midagi/ei saa millegagi hakkama ja järgmisel tunnen, et olen võitmatu ja geniaalne. Ei tea, igatahes tekitas mu eile “APPI ME SUREME NÄLGA JA VAESUSESSE” paanika mulle sellise ideelaviini, mida ma täna jõudsasti genereerima asusin.

Päev hakkas varakult sellega, et juba kell 9 olin ma Hairexpressis, kus armas Viktoria võttis korraks mu juuksed panti. See tähendab siis seda, et paari kuuga oli tekkinud mu viletsa kammimisoskuse tulemusena mulle juuste alla paras harakapesa. Nüüd võttis ta need maha ja paneb homme tagasi. Vahelduseks on täitsa mõnna lühikeste juustega olla.

Kümnest ootas mind Valge Klaari Vallo, kes näitas mulle igasugu lahedaid asju, mida ma iMovie’ga teha saan. Oh te oodake vaid, ma sain nii palju motivatsiooni teha megalahedaid videosid ja mul on lausa mitu-mitu ideed, mida te varsti näete. Häbitult kaua on möödas mu viimasest videopostitusest.

Pärast kõike seda oli mul veel eriti lahe ärikohtumine (hehe, vaadake, ma kirjutasin meelega ÄRIkohtumine, nagu ma oleks mingi lahe eluga inimene) Osta.ee’ga ja korraks tuli mul veel mõte täna trennigi minna, aga lähen ikka homme. Ei saa ju liiga usinaks ka minna…

Muuseas – tänase päeva geniaalne idee – ma õpin ise GIFe tegema! Ma tean, et see ei saa tuumateadus olla, aga miks ma enne neid teinud pole?

Loe ka neid postitusi!

8 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta jaanika 23. oktoober 2014 at 21:46

    Tegus päev “kerjamiseks”. Edu sulle! Sinult on nii mõndagi õppida

  • Avatar
    Vasta Mia 22. oktoober 2014 at 18:17

    GIFe on tglt superlihtne teha 😀 Ma kasutan KMPlayerit (tasuta saab tõmmata) ja Photoshoppi (omandasin samuti tasuta) ja netis on palju õpetusi ka kuidas teha 🙂

  • Avatar
    Vasta anu 22. oktoober 2014 at 17:26

    Soovitus juuksepikenduste kohapealt. Kui pikendus on rohkem kui topelt su oma juuksest pikem ei jää tulemus loomulik. Pigem lase panna natuke lühemad ja paar salku rohkem. Tulemus on kindlalt ilusam.

  • Avatar
    Vasta anu 22. oktoober 2014 at 17:22

    Soovitus juuksepikenduste kohapealt. Kui pikendus on üle poole su oma juuksest pikem, ei näe tulemus loomulik välja. Pigem lase panna natuke lühemad ja paar salku rohkem. Tulemus jääb kindlasti ilusam.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. oktoober 2014 at 17:30

      Panengi 🙂