0
Uncategorized

Älly omanik tänab annetajaid!

12. november 2014

Suur suur AITÄH sulle Mariann! Ilma Sinuta poleks see lugu jõudnud nii väikese ajajooksul niipaljudeni. Jah, sa ütlesid mulle, et see polnud Sinu jaoks midagi, kuid minu jaoks oli see midagi VÄGA VÄGA erilist! Sa oled mingil määral Meie EESTIMAA UHKUS, sest tänu Sinule on abi saanud ikka väga paljud. Minu jaoks oled Sa väikese Eesti PÄIKE, kes jõuab ükskõik kuhu Eestimaa otsa ja ulatab sinna oma abistava käe. Kogu südamest AITÄH Sulle!

Kuid Teie kallid Älly abistajad. Täname Teid kõiki, kellel ühel või teisel moel Älly lugu südamesse läks. Suur AITÄH toetamise, jagamise ja rahalise summa annetamise eest. Me poleks iialgi uskunud, et siin Eestimaal on nii suure südamega inimesi, kellel on suur soov aidata. AITÄH absoluutselt iga summa eest.

Kirjutan sellepärast, et teada anda, et Älly operatsiooni rahad on koos. Just, operatsiooni rahad. Täna pärast operatsiooni selgus, et Ällyt ootab ees 6 nädala pärast teine samasugune operatsioon. Usun, et kui ta elas tänase operatsiooni üle, siis koos Teiega elab ta sama vapralt üle teise operatsiooni. Tal on ju lihtsalt NII PALJU TOETAJAID! AITÄH!

Tänane päev on olnud mulle nii raske. Olen nutnud nii rõõmust kui kurvastusest. Lõpuks, kui pangakontot vaatasin rõõmustasin õnnest, et operatsiooni rahad on koos! Vauu! Ma ei suutnud tol hetkel oma rõõmu mitte kuidagi väljendada. Ma lihtsalt ei uskunud seda! Ei uskunud! Elasin Ällyle kaasa ja mõtlesin, et üks suur samm on tehtud ja nüüd vaja vaid teada kuidas Älly operatsioon läks.

Siis aga helistas mulle ema ja andis teada uudise, mis mu taas rivist välja lõi. Nimelt ütles, et Ällyt ootab ees 6 nädala pärast teine operatsioon. (Kuna ühelt poolt nüüd eemaldati Ällyle piimanäärmed, avastasid arstid, et keha teisel pool on ka piimanäärmed olemas ning need juba piisavalt suured. Arst lisas, et kuna Älly tervisliku seisundiga on hetkel võimalik teha teine operatsioon, siis peaks selle tegema ära lähiajal, sest hiljem võib juba hilja olla.)

Järgmine hetk nagu välk selgest taevast võttis kõige ootamatul hetkel minuga ühendust üks väga meeldiv naisterahvas. Uuris Älly kohta ning küsis palju puudu on. Kuna sellel hetkel sain ma alles teada, et tal veel üks operatsioon ees ning nii ma talle ka kirjutasin. Heasüdamlik naine aga kandis kogu ülejäänud vajamineva raha. JEEE! Nüüd olin kindel, et Älly teise operatsiooni rahad on koos! USKUMATU! VÕRRATU! IMELINE! FANTASTILINE! Lihtsalt selline hetk, sellisel ajal väärib erilist märkimist.

Meie aga täname TEID KÕIKI, absoluutselt KÕIKI. KÕIK ANNETUSED ja KÕIK ANNETAJAD on meile kallid. Kuid Sina kes sa annetasid, AITÄH Sulle! Ma kallistan SIND hästi kõvasti! Tänan Sind hästi palju ja olen elulõpuni tänulik. AITÄHHH! AITÄHH! Kuid Sina, kes sa jagasid postitust. AITÄH Sulle, sest tänu Sinule jõudis see mõne annetava inimeseni. AITÄH Sulle, kes sa elasid vaimselt kaasa, see andis palju jõudu. AITÄHH! Oleme kõikide annetajatele ja Ällyle kaasaelajatele VÄGA VÄGa tänulikud ja ei oskagi kohe seda kõike kommenteerida. Raske on panna kirja neid emotsioone ja tundeid mis meie sees toimub.

Annan ka ülevaate, kuidas Ällyl tänane operatsioon läks. Opp algas tal hommikul kell 11:00 ning saime talle järele minna alles kell 16:45. Hetkel on ta veel narkoosiuimas ning ei liiguta end üldse. Haav on esikäppade juurest kuni tagakäppadeni. Peame nüüd Ällyt hoolega jälgima ööpäevaringselt ning hoidma teda soojas. Rohkem infot ei oska öelda kuna ta veel tudub, kuid kindlasti annan edaspidi tema loo kommentaarides märku, kuidas tal läheb.

unnamed-8356421

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta K. 12. november 2014 at 23:59

  Nii tore, et häid inimesi on palju ja loodetavasti saab Älly varsti täiesti terveks, aga lugedes igasuguseid viimase aja abipalveid mina küll ei julgeks enam tõukoera võtta :/ Nii palju igasugu haiguseid ja nii suured summad, samas kui minu krants elas 16 aastat meil ilma et isegi köhinud oleks. Geenide tugevusel on ikka suur vahe.

  • Avatar
   Vasta Katri-Helena 13. november 2014 at 11:12

   Mainin, et mul oli kass kes kannatas täpselt sama asja käes ja lõpuks sellesse ka suri. Ta oli 16-aastane ning operatsioonist taastumine oleks talle piinarikas olnud. Aga ta ei olnud tõukass, see ei ole üleüldse geenidega seotud vaid emaste loomade väga sage probleem.

   Ja aitäh Mallukas. Ükskõik kui palju sa inimeste üle ei vinguks siis loomi oled sa alati aidanud ja minu prioriteetide seas on ka see väga kõrgel, sest nemad unustatakse vähemalt riigi poolt ära. Aitäh muidugi ka kõigile toetajatele!

   Ja Älly omanikule- ole valmis! Taastusaeg võib pikk olla. Samas kui uuringud ütlesid, et võib operatsiooni siis vast ikka tuleb välja. Meie kiisu hakkas näiteks haavu lakkuma (ka pärast selle torbiku eemaldamist). Meie meisterdasime talle ilusa lilla vesti. Ma loodan, et kutsake saab terveks.