Uncategorized

Elion nalja ei mõista

18. november 2014

Mõnikord on meil Kardoga igavavõitu ja siis me oleme paar korda kasutanud Elionil sellist uhket asja nagu “filmiriiul”. Kellel seda ei ole ja ei tea, mis see on – hunnik kategoriseeritud filme, mida sa saad täitsa tasuta vaadata.

Teate, mida mina eeldan näha, kui ma valin komöödia kategooriast filmi? Uskuge või mitte, aga komöödiat tahaks nagu. Selle asemel olen ma pidanud vaatama kaks viimast korda filmi, mille kestel ma vähemalt ühe korra nutta röögin ja enamuse filmi kestusest mõtlen, et kus see nali siis olema peaks.

Näiteks üks film oli sellest, kuidas kaks homo vanglas armusid, siis olid koos mega romatiliselt, siis üks suri aidsi, siis TÜNG, tuli välja, et ta tegelikult teeskles suremist ja eeem…mis siis juhtus? Igatahes mega kurb film oli.

Teine film rääkis mehest, kes oli kõigi vastu räme douche, sest ta arvas, et ta on suremas. Ta kolis uude kohta, kus naabrid arvasid, et ta seinal on jeesuse ikoon, tema oli selle peale mega vihane ja saatis muudkui kõiki perse, samal ajal armus naabrinaisesse. Lõpuks selgus, et ta ei olegi suremas, aga terve film oli igav/diip/masendav. NULL nalja. NULL!

Kuidas see siis komöödia on?

Loe ka neid postitusi!

11 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta K. 18. november 2014 at 22:15

    Ega Elion siis neid žanre ei mõtle välja. Palun mine aadressile http://www.imdb.com. Trüki otsingusse filmi nimi ja saad teada, mis žanri(te) alla kuulub ja näed ära ka, kuidas filmi on hinnatud.
    Soovitan enne eeltööd teha, kui kiruma hakkad. See jätab Sinust rumala mulje.

  • Avatar
    Vasta Maris 18. november 2014 at 21:53

    Tere,
    soovitan sulle kahte komöödiat. Ma ei tea, kas Elioni riiulis neid on, võibolla oskad ise tõmmata. Võibolla oled ka juba näinud. Igatahes mina sain naerda “Death at the funeral” 2007 ja “I Give It a Year” 2013. Muide, äge oli näha, kuidas Mari tegi samme otse-eetris 🙂

  • Avatar
    Vasta Viia 18. november 2014 at 19:52

    Mulle küll see “I love you Philip Morris” meeldis. Selline omapäraselt ajuvabadus väga headelt näitlejatelt.

  • Avatar
    Vasta Agnes 18. november 2014 at 14:40

    Kunagi ka vaatasin seda jeesuseikooni filmi sealt filmiriiulist, ootasin terve filmi, et äkki NÜÜD on nali aga tühjagi. Filmi nimi kahjuks ei meenu…

  • Avatar
    Vasta Ninel 18. november 2014 at 13:44

    Mind pigem häiriks, kui Elion ise hakkaks filmi žanreid muutma..

  • Avatar
    Vasta Laura 18. november 2014 at 12:56

    MIS selle jeesuse ikooni filmi nimi on?! Ma olen näinud seda filmi aga no ei meenu nimi 😀

  • Avatar
    Vasta meow 18. november 2014 at 12:55

    See “I love you, Philip Morris” on ilmselt sellepärast komöödia all, sest Elion OLETAB, et kuna seal mängib Jim Carrey, siis on see automaatselt komöödia 😀

  • Avatar
    Vasta Katri-Helena 18. november 2014 at 12:09

    Võib-olla on see komöödia Elionimeestele? No, et nemad panevad nutufilmi komöödia alla ja siis naeravad kui näevad, et inimesed neid komöödia pähe laenutavad.

    Samas mina “nutsin” siis kui ma sellist filmi nagu Ted vaatasin. See peaks ka komöödia alla minema, pigem midagi porno ja horrori vahepealset.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. november 2014 at 12:10

      Ted mulle meeldis jälle väga ja minu meelest oli naljakas 😀

  • Avatar
    Vasta Viivu 18. november 2014 at 12:07

    Komöödia filmimaailmas ongi nii lai mõiste, et paraku kõik sinna kategooriasse kuuluvad filmid polegi sellised kus väga naerda saab, ntks tragikomöödiates polegi midagi naljakat. Seda teist filmi ma olen näinud ja meeldis, aga kui kõht kõveras naerda tahaks, siis seda ei valiks. Kuigi natke huumorit seal ikka oli.

  • Avatar
    Vasta K 18. november 2014 at 11:59

    Me vaatasime ka mehega seda esimest filmi ja ka nagu nalja ei leidnud sealt… terve filmi vältel oli mingi kuus seitse korda neid hetki, kus me vaatasime üksteisele otsa, et “whatttt, mis film see on :D”