Uncategorized

drastilised võtted

22. november 2014

Lähen esmaspäeval kleidiproovi ja kui juhtub see, et ma leian OMA kleidi, siis ostan ta number väiksema. Lihtsalt selle pärast, et takistada ennast VEEL paksemaks minemast.

Tundub ju adekvaatne?

Loe ka neid postitusi!

15 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta MH 23. november 2014 at 22:50

  Soovitan ära jätta gluteeni. Nagunii ei ole seda kehal vaja. Ma olen ka muidu suur saia, veini ja rämpstoidu sõber, aga kui teha asi enda jaoks “põnevaks eksperimendiks”, siis läheb palju libedamalt. Mõtlesin, et katsetan ühe nädala gluteenivaba toitumist ja tegin seda lõpuks kuu aega, sest nii hea oli olla ja sain oma saleduse kohta komplimente ka. Minu menüüs tähendas see seda, et jätsin ära saia-leiva, pasta, koogid, jahukastmed. See kõik oli nii lihtsalt asendatav. Sõin rohkem tatart, hirssi, riisihelbeid, kartulit. Leiva asemel riisileivakesi ja muud huvitavat. Väga lihte ja üldse mitte ahistav muutus toitumises.

 • Avatar
  Vasta Keiu 23. november 2014 at 16:55

  Jaa kui sa alla võtad, siis sama kleit võib tisside pärast (kaalukaotus pole tisside sõber) hoopis vähem “see õige” olla. Aga samas just selleks leiutatigi silikoontäitega rinnahoidjad 🙂 ja meie vanavanaemad juba teadsid, et paar salvrätti rinnahoidja vahel on naiste puhul sama kaval trikk kui meestel sokirull püksis. I’m not very helpful, am I?

 • Avatar
  Vasta Sandra 22. november 2014 at 22:57

  Väga paljud pruudid võtavad stressiga alla. 😉

 • Avatar
  Vasta Ave 22. november 2014 at 22:46

  Võta endale mingi reaalne eesmärk (oled seda raudselt sada korda kuulnud).. Nt kaks nädalat suhkrut ei söö. Ainult nt puuvilju, aga ei mingeid komme, küpsiseid, magusaid jooke, mahlu jne. Proovi lihtsalt, vaata kas näed mingit erinevust ja tee seda koos Kardoga, sest kahekesi on lihtsam kokkulepetest kinni pidada, sest siis ei vea ainult ennast vaid teda ka alt, kui nõrkusehetk peaks peale tulema 😉

  • Avatar
   Vasta Ma 23. november 2014 at 07:44

   Ei saa nii, et jätab midagi täielikult menyyst välja. Syya tuleb personaalse toiytumiskava järgi, mitte mingi soolapuhuja totrust järgides.

 • Avatar
  Vasta Pisi 22. november 2014 at 15:09

  Mina ei soovita. Sil vaja ju lihaseid kasvatada ja need teevad ju sul mõõdud suuremaks. Enne juba lihases naine, kui näljutatud kont. Ja soovitan osta kleidi, mida saab tagant reguleerida. Mina ostsin endale 6kuud enne pulmi kleidi selles suuruses, mis olin ja enne pulmi 2kuud lasin teha kleidi puusadelt kitsamaks ja lühemaks.

 • Avatar
  Vasta Ty 22. november 2014 at 13:46

  Ma lasin pulmakleidi peale ostmist nõksa suuremaks teha, kuna ei mahtunud hästi ära ja siis kuu enne pulmi proovisin uuesti selga ja pidin laskma mitu-mitu cm kitsamks õmmelda, kuna pulmastress sõi kõik kaalu ära 😀 Ehk siis KAKS korda maksin raha ümbertegemise eest ja see ei olnud odav! Pluss kuna rinnad kadusid ka kaalulangusega seoses ära, siis ei olnud seljas üldse enam nii kena kui enne!

 • Avatar
  Vasta Ave 22. november 2014 at 13:29

  Nüüd sai kaks sama küssat üksteise järgi sest ma arvasin, et esimene ei läinud läbi. Haha sorri.

 • Avatar
  Vasta Ave 22. november 2014 at 13:28

  Mallu mis toit sinu jaoks kõige suurem ahvatlus on?

 • Avatar
  Vasta Ave 22. november 2014 at 13:27

  Mallu mis sinu jaoks kõige suurem ahvatlus on? Mida sa võid tarbida kohe palju palju? Maiustused? Alkohol?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 22. november 2014 at 17:05

   sai, vein, kommid, burks 😀

 • Avatar
  Vasta Jennifer 22. november 2014 at 12:30

  Sa võid ju põhimõtteliselt nii teha, aga kui sa oled siis selleksajaks nii palju alla võtnud, siis see ei pruugi sulle enam sobida 😀

 • Avatar
  Vasta kati007 22. november 2014 at 12:00

  Päris ausalt,mul on üle oole riidekapist UUSI asju täis,mis on mulle 2-3 nr väiksed 😀 ma ostagi teadlikult,et noh siis on nagu motti või nii,aga paar aastat pole mitte midagi muutunud 😀

  • Avatar
   Vasta kati007 22. november 2014 at 12:01

   poole*

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 22. november 2014 at 12:10

   No pulmakleit on natsa teine asi, pole mingi tuunika, et suva, kas läheb selga v mitte 😀 MA LOODAN