Uncategorized

a mis taidlete?

24. november 2014

Mul on võimatu enda blogi teisiti näha, kui ma seda juba teen. Samamoodi on mu sõbrad öelnud, et nad ei ole kindlad, mida nad minust arvaksid, kui loeksid ainult mu blogi ja peaksid ilma mind tundmata, minu postitusi lugema. Loogiline, et paljud asjad on öeldud…no kellelegi näiteks õelalt, aga tegelikult teen ma lihtsalt enda moodi tobedat nalja.

Aga see selleks – igatahes olen ma nõnda saanud endale tõelise armee vihkajaid. Tõsimeeli. Käivad ja vihkavad. Ja siis ma mõtlengi, et krt, mina ei taha blogida, kui kõik nii lollid on ja inimese kombel naljast aru ei saa. Või kõik ootamatult mingid täiuslikud koduperenaised on, kes oma värskelt küüritud kodus õhtumeigi ja ballikleidiga eepost loevad. Sest nad on hoolitsetud ja kultuursed ja naiselikud.

Erinevalt minust, kes ma ilmselgelt olen maailma räpaseim, sest ma kunagi aasta tagasi ütlesin, et ma võisin Mari beebieas vabalt terve päeva Kardo t-särgiga ringi joosta, kuhu peale Mari 26 korda oksendanud oli. Ausalt, ütlen seda ka nüüd vähimatki häbi tundmata, sest:

a) ma olin 10 päeva tagasi enda vagiinast ühe inimese välja pressinud ja ma võisin teha, mida ma tahan! Kui ma oleks tahtnud, oleks ma võinud ka põdrakostüümis ringi joosta.

b) kui keegi su peale 26x päevas oksendab, siis sa annad lõpuks alla. Päriselt. Nii kaua kuni sa seda proovinud ei ole, siis sa ei tea. Okei, kui mingi joodik mulle 26x peale oksendaks, siis peale lõputu pettumuse vahetaks ma ka muidugi 26x pluusi. Aga kui mu oma imik ajab välja minu enda rinnapiima, mida NAGUNII igalt poolt voolab ja lekib, siis pekske mind mingi planguga kasvõi vigaseks, aga MINA OLEN OMA RÄKASE PLUUSIGA KUI MA SEDA TAHAN!

c) mis värk on üldse halvustada seda, mismoodi keegi kodus riides käib (veel vähem just sünnitanud naise puhul)? Ma ei kujuta ette, et ma ütleks kellelegi, et kuule iu, päris räme, et sul kodus dressid/kleit/kalipso/trussikud/õhtukleit või rebasekostüüm seljas on. Mis vahet seal on? Kõigile meeldib hullult mõelda, et nemad on väga viisakad ja toredad inimesed, aga ometi tuleb maha teha neid, kes ei tee nii, nagu NEMAD tahavad ja õigeks peavad 😀 Mina õnneks ei kavatse väitagi, et ma nii üdini täiuslik oleks. Ja muidugi on ilgelt tore, kui kellegi ema kasvatas kodus 15 last, ise samal ajal täiuslike lokkidega kooki küpsetades ja kleiti triikides. See on tore. Minu lapsepõlv ei olnud selline ja minu ema ei olnud selline ja paraku ei ole mina ka selline. Aga ma ei pea ennast selle pärast halvemaks inimeseks. Ma olen lihtsalt teistsugune inimene 🙂

Ma vist olen ka inimestele jätnud ilgelt õela mulje endast, aga ma omast arust üldse ei ole nii negatiivne ja kuri 😀 Alles hiljaaegu kirjutasin näiteks taksofirmale ja kiitsin nende imetoredat taksojuhti. Lihtsalt kui mulle midagi vastu käib, siis ma kirjutan sellest ka. Ei tea ka, et kumba siis rohkem on. Ja kui see tõesti nii vastukarva on, et ma ka negatiivsetest asjadest räägin, siis ma võin selle teie soovi korral kenasti ka parooli alla kirjutada, sest seda teavad vaid …u 10 inimest ja mina saan oma virisemised ära virisetud.

Ma tean, et kõigile meeldida ei saa, aga no kammoon simmo, mis tõmblete mu kallal kogu aeg 😀 MA OLEN KA INIMENE (loe mega hüsteeriliselt).

Nagu näha, istusin magamistoa põrandale maha, jätsin riidemäed teisele poole kaamerat ja puhusin sellel teemal natuke juttu ka. Ärge nüüd pahandage eks, aga jäägem ikka normaalseks inimeseks. Kui negatiivseid asju öeldakse nn naljaga või aitamise eesmärgil, siis andke takka, aga reaalselt iga päev lugeda, kui kammimata ja negatiivne ma olen, viskab kopa ette küll.

Loe ka neid postitusi!

42 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Monika 28. november 2014 at 17:47

    Ka minul on selline juuksetutt, kui ma olen juuksed kinni pannud ja ega selle vastu midagi teha ei saa, patsi see ju ei ulatu. 😀 Ma ei näe küll siin põhjust, et miks peaks keegi sellise asja kallal näägutama? 😀 Inimestel on oma eelarvamus juba selle kohta, mis sa siin blogis kirjutad, kuid kindlasti on ka palju asju, mida sa ei kirjuta ning mis jääb nendele inimestele teadmatuks.
    On endalgi olnud selliseid päevi, kus ma ärkan hommikul üles ja mul on selline “Sae pekki, mina küll täna midagi ei tee” tunne. 😀 Ja tõesti, kui beebi oksendab sinu peale, siis ma ei näe põhjust, miks sa peaksid vahetama pluusi, kui sa tead, et beebi oksendab nii kui nii ju sinu peale uuesti.
    Mis mind imestama paneb on see, et kui inimene on aru saanud, et talle ei meeldi postitus, siis miks ta seda edasi loeb ja üldse vaevub sinna alla midagi kommenteerima?

  • Avatar
    Vasta Leevi 26. november 2014 at 18:04

    2.5-kuune kodus ja täis ropsitud pluus pole mingi haruldus. 😛 Kel endal imikud kodus, saavad ilmselt aru ka, miks. 😉

  • Avatar
    Vasta Laura 26. november 2014 at 08:32

    Aga kas sa mudu tunned elust rõõmu? J Noh saan aru et Marist ja Kardost ja loomadest tunned, aga ma mõtlen elust endast. Enda kohast selles maailmas jne?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. november 2014 at 09:14

      Kas jääb kuidagi mulje, et ei tunne või 😀

  • Avatar
    Vasta Neiu 25. november 2014 at 17:30

    Eks ma olen ka su pihta vahel halvasti öelnud (võinoh, mitte sinu, vaid pigem arvamust kritiseerinud), a samas olen ma mitu korda rohkem sulle midagi ilusat öelnud. See padusõim (“no siuke iniseva häälega värdjas oled, väkk, süda läheb pahaks.. üldse ei imesta, et su mees teisi vaatab!!!”) on muidugi puhtalt inimeste madalast enesehinnangust ja vaimsetest häiretest tingitud. Võiks muidugi öelda, et ära tee välja, a kuna ma olen ise samamoodi vihatud inimene (sest mis meelel, see keelel.. a see, mis on keelel, pole alati meelel ja..), nii et ma saan ikka päris tihti samasuguses stiilis solvanguid nagu sina ning pika peale hakkadki ju endalt küsima, et issand, kas ma tõesti olen siis selline ora perses või

  • Avatar
    Vasta Merje 25. november 2014 at 12:21

    Ma arvan, et mitmete solvamiste ja sitasti ütlemiste taga võib ka mingine kadedus olla. Kõike mis õeldakse, ei saa kindlasti konstruktiivse kriitika pähe võtta. Ok, kui õeldakse, et sulle ei sobi see või too värv või lõige. Või õeldakse oma arvamust välja, et mulle ei meeldi kammimata inimesed, või mina küll nii ei oleks. Ok, ära ole, aga vähemalt on seda õeldes mingine viisakus säilinud. Aga et õelda, et inimene on rõve ja ma ei tea misasja veel, siis on tegu otsese solvamisega.

    Mul üks tuttav on eriti õel. Siinkohal pole isegi solvamine õige sõna, see on pigem midagi muud. Ma mäletan, kui oma esimest last ootasin, siis ta ultraheli pilti vaadates ütles, et sinu lapsel polegi jalgu. /Ma tean jahh, et arst oleks õelnud, kui lapsel midagi puudu oleks, aga milleks on vaja midagi sellist teisel emal(kes on veel ise rase) õelda? Mul oli tükk aega sellepärast paha tunne./
    Teine meeldejäävam oli see, kui mul oli suunurgas üks kärn või mingi selline kuivuse laik. Tema ütles, et see on kindlasti kassihaigus ja mu laps võib vääraernguga sündida, tema pidavat täpselt teadma milline kassihaigus on. /Ise ma muidugi teadsin, et see on mul liigsest naha kuivusest ja hoolsamal kreemitamisel kadus ära/
    Ma periooditi lausa vältisin teda.

    Eks neid ütlemisi on palju olnud, aga need on kõige rängemad(viimastel aastatel on ta muidugi viisakamaks jäänud). Samas neid eelnevaid ütlesmisi ai tahaks ka tema rasedushormoonide arvele panna, sest milline normaalne rase naine hakkab teisele õuduseid ütlema! . Eks ma võibolla ise ole ka õelusest tema kohta midagi õelnud, aga olgem ausad, kes ikka jõuaks kõik halvasti ütlesmised välja kannatada ilma vastu ütlemata. /Tean jahh, et targem annab järele – aga alati ei suuda!/
    Üldiselt ma ei poolda netis musta pesu pesemist ja tükk aega mõtlesin, kas lasen kommentaari läbi või mitte aga noh, eks ma teen siis erandi 😀

    • Avatar
      Vasta Merje 25. november 2014 at 12:30

      Seda tahtsin ka veel õelda, et üldiselt ta on väga sõbralik ja tore inimene. Kui tal just aeg-ajalt mingeid hoogusid peale ei käi.
      Viimaste aastatega olen ma teda võtma hakanud sellisena nagu ta on, nende omade kiiksudega. Lõppude lõpuks olen ma ise ka edasi arenenud ja ei arva, et kõik inimesed peaksid ühesugused olema, inglivõrud ümber pea 😀

  • Avatar
    Vasta Liana 25. november 2014 at 12:15

    Ahvikostüüm on jama, võta see :Dhttp://www.halens.fi/naiset-yo-ja-oloasut-jumpsuits-8132/jumpsuit-523145

  • Avatar
    Vasta Krista 25. november 2014 at 12:08

    Aga mul on tulle, et ma olen just ja ainult läbi blogi sinust just nii aru saanud, nagu sa päris elus oled. Ja mind ei ole su nn negatiivsus ka kunagi ärritanud, sest ma nagu saan aru, mis selle taga on ja kas ning kui tõsiseselt sa midagi mõtled või ütled. Ilmselt ma olen oma olemuselt lihtsalt natuke sinna kanti.
    Nii, et ära väga kurvasta, neid õiendajaid jääb alati, see on nende üks väheseid võimalusi ennast välja elada 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 25. november 2014 at 09:10

    Tõsiselt ARMAS video. Ma ei tea, mis selles nii armsat on, aga see on lihtsalt kuidgai nii lihtne ja loogiline ja… Ise tahaks ka vahel küsida teatud asjasde kohta MIKS?! No mille kurdadi pärast, ah? Nii kena lihtsalt, nii lihtne ja ilus. Kena päeva! 🙂

  • Avatar
    Vasta Simmolover 25. november 2014 at 01:30

    SIMMO KAMMOOOON!!! JEEE, KEEGI KASUTAB SEDA VEEL IGAPÄEVASE VÄLJENDINA!
    btw, ma olen täpselt nagu Sina. Mul on mugav ja hea olla, pohhui, mis teised arvavad.

  • Avatar
    Vasta hally 24. november 2014 at 22:02

    Ma soovitan neid negatiivseid kommentaare huumoriga võtta. Lihtsalt on teatud tüüp naisi, kelle kohta teine tüüp naisi peab alati midagi halvustavat ütlema. Tundub, et see on mingi alateadlik kadedus, et nemad ei ole nii lahedad 😀 Ja eksole, mida rohkem tuntud sa oled ja mida rohkem inimesi su blogi loevad, seda rohkem halvustavaid kommentaare, see on paratamatus. See on see keiss, et kui sa meeldid ja oled lahe, siis vähesed hakkavad seda ütlema. Loetakse ja noogutatakse ja ei hakata iga su postituse alla ju kirjutama, et jaaaaa, jubelahe oled, ma olen täitsa nõus sinuga. No minule endale tunduks see küll veits imelik:D A vaat, kui tahad midagi halba ütelda ja millegagi nõus ei ole ja miski sulle p…sse torgib, siis kohe PEAD ütlema 😀 Tean nii mõndagi, kes su blogi järjepidevalt jälgivad ja sinust suures vaimustuses on, kuigi nad never ei kommenteeri siin: D Muide, ma vestlesin mõni aeg tagasi oma üle 70-aastase emaga, ta oli näinud saadet Telerahvas ning rääkis, et ka sina osaled seal. Mina tahtsin siis ema harida ja hakkasin õpetliku häälega seletama, et Mallukas on üks eesti lahedamaid blogijaid. Ema katkestas mind poole lause pealt: “Jajah, ma tean, ma juba ammu loen seda.” 😀
    PS. Ja omas kodus võib inimene käia täisoksendatud särgiga,kelle kuradi asi see peaks olema 😀

  • Avatar
    Vasta kadi 24. november 2014 at 20:30

    Nii lugupeetud Mallukas , ka mina (esimest korda) kommenteerin sinu postitust . Ma olen tavaliselt selline inimene kes kohe peab halvasti ütlema , täna siis istus sõbranna peale trenni minu juures ja jälle me klatšisime just kedagi räigelt kui sõbranna muuseas küsisis ,et kuule kas sa seda Malluka blogi loed , millele ma vastasin jaa ning kohe tundsin ,et PEAN midagi halvasti ütlema kuid siis märkasin ,et nagu polegi midagi öelda ?!!! seega respekt sulle , oled minu austuse 100ga ära teeninud!ma ei ütle ,et sa meeldid mulle aga lihtsalt sa oledki selline ja minu arust kõige olulisem on see ,et sa ei mängi kedagi teist ja pole VÕLTS , nagu praegu kahjuks paljud ajupestud inimesed on .

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. november 2014 at 21:57

      No vot siis kus joppas mul täna :D! A misjaoks sa kõikide kohta miskit halvasti öelda tahad alati?

  • Avatar
    Vasta milkymilkycocoacream 24. november 2014 at 20:17

    Mina ei saa nt üldse aru, kuidas inimesed nii leili lähevad, kui Sa mõne asja puhul nalja teed. Et noh, mõni inimene ei saanud naljast aru, okei, mine oma eluga edasi, aga hakata taidlema selle kallal..
    Sa oled ilmselt selline inimene, kes inimestele kas meeldib või inimestele üldse ei meeldi! Minule Sa aga meeldid, Neid kordi, kui Sa oled mind naerma pannud, on olnud juba lugematu kordi.. ja mina tänan Sind selle eest, you are a true entertainer 😀 ja video oli ka väga vaimukas! Noh, ütleme nii, et Sa võiksid pesumasina kasutusjuhendit ka maha lugeda ja ma oleksin ikkagi täiesti hooked, midagi on Su hääles ja olekus, mis mind lummab.

  • Avatar
    Vasta ann 24. november 2014 at 20:16

    Huvitav,kas need ussisõnadega kommijad on ise mingid Jumalused.Mina tean,et täiuslikku inimest ei ole olemas,aga tundub et sinu nn suurfännide seas neid nende endi arvates ikka leidub :D.
    Koomikud ju!
    Aga sina oled ikka üks armas ja inimlik inimene küll,las ussikari sisiseb ja kõristab sabaotsi…:D

  • Avatar
    Vasta L 24. november 2014 at 20:04

    Hahahaa, mul ka selline juuksetutt 😀 Kas need ei kasvagi kunagi normaalselt pikaks?
    Esiti arvasin, et juuksed lihtsalt kasvavad äkitselt tihedamaks, aga kurat küll, need tutikarvad (issand kui valesti see kõlab 😀 ) ei kasva lihtsalt, ainult turritavad muidu ilusa soengu kõrvalt.
    Sina, Mallu, oled aga fierce naine ja nendest perekooli Kägudest ja muudest “ideaalsetest koduperenaistest” küll ära välja tee.

    • Avatar
      Vasta Karmen 25. november 2014 at 00:04

      Mul ka tutikarvad muud ei tee, kui ainult turritavad 😀

  • Avatar
    Vasta Keity 24. november 2014 at 19:42

    Lahe tutt, tahaks ka sellist tutti ! Kust ma selle saaks ?

    • Avatar
      Vasta Marie 24. november 2014 at 19:44

      seda saab siis, kui su ligi aastane laps pidevalt juukseid peast kisub (been there)

  • Avatar
    Vasta elu 24. november 2014 at 19:29

    Järgmine kord proovi palun kaamerasse vaadata, natukene häirib 😀

  • Avatar
    Vasta Marie 24. november 2014 at 19:23

    Sa oled nii kena siin videos.

  • Avatar
    Vasta B 24. november 2014 at 19:10

    Kõigepealt mainiks, et pikk naer tuli selle video peale 😀

    Ja siis ütleks veel, et ma olen ka negatiivselt vist natukene kommenteerinud. AGA mulel ausalt väga meeldib su blogi ja samas olen ka sõbralikke kommentaare kirjutanud.
    Aga. Sellega, kuidas sa neid kommentaatoreid järgi tegid tuli ette kohe mu üks tuttav, kes su blogi FB lehel ALATI like-b negatiivseid kommentaare sinu pihta. ALATI. Kunagi midagi ilusat ei kirjuta ja sõbralikele/sind pooldavatele kommentaaridele ka like ei vajuta, aga näe lugemas käib ikka.

    Ja siis. Tuli mulle veel ette Britt (lifeaccording…) kes üks hommik kommenteeris su Fb lehel, et loodab, et sa teda oma blogrollist ära ei kustuta ja siis läks kommenteeris mingi puberteedi blogis (kes kirjutas pmst, et sa oled ta lemmik blogija) et umbes sa oskad blogiga raha teha küll, aga see puberteet on ikka eriline tropp, et sa talle nii väga meeldid ja et samas poel imestada, sest su lugejad ongi veits uhhuu-metsa poole noh. Ja olen veel näinud, kuidas ta sind tulihingeliselt maha teeb. Vot sllistel juhtudel tekib küll tunne, et jumal hoidku-kesse sunnib inimest relvaähvardusel nii pingsalt lugema teise inimese elust, kes talle üldse ei meeldigi. Aga veel hullem-kesse sunnib sind selle inimese ees veel head nägu tegema? 😀

  • Avatar
    Vasta Jennifer 24. november 2014 at 19:01

    Hahhaha, see video! 😀 Suutsid ühe inimese päeva ilusamaks teha 😀 Kuidas saab keegi nii humoorikas olla 😀

  • Avatar
    Vasta Gerly 24. november 2014 at 18:51

    3 minutit ja 27 sekundit su rõvedat häält ja lõusta , nii armas 🙂
    Mu pisikutile läks küll väga peale , lase Maril ka video teha 😉
    Ps ! ( kui te telkus olite siis Gevor pööras ära ja käis Milvit ja Marit musitamas läbi ekraani )

    • Avatar
      Vasta meow 24. november 2014 at 19:24

      Off topic, aga Gevor? Riiiiili? 😀

  • Avatar
    Vasta B. 24. november 2014 at 18:30

    Ausalt ka, sa oled kõige ägedam inimene keda ma tean. Sa oleksid kõige ägedam sõbranna, kes kellelgi olla saaks 😀
    Edu,
    ja tee veel videoid 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. november 2014 at 18:32

      Eeeh, kus nüüd kiidad 😀 Ma usun, et ma pole nii äge sõbranna midagi, sest ma pahatihti unustan inimestele helistada ja nendega juttu puhuda 😀 Kergem on kokku saada.Mul see imelik värk, et ma vist blogides kirjutan nii palju, et ma ei viitsi netis eriti suhelda inimestega 😀

  • Avatar
    Vasta T 24. november 2014 at 18:11

    Sa meenutad selle iniseva häälega seda Padjaklubi Kristinat, keda ma kord kogemata telekas nägema juhtusin :D::D

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. november 2014 at 18:22

      Haha 😀 See olevat mu tavaline hääl kui ma midagi tuua palun 😀

  • Avatar
    Vasta Eveliis 24. november 2014 at 18:06

    Mina jään arvamusele, et lapse sünd ei ole vabandus “rääbakaks” hakkamiseks. Loomulikult ei tähenda see, et kodus tuleks õhtumeigis või laitmatus riietuses olla, aga mingi respekt enda suhtes olla. Nt minu ema ütles mulle mu pekise kõhu kohta, et aga sa oled ju sünnitanud naine ka. Jah, tal on õigus, aga kas see on vabandus? Kas see peaks olema vabandus?
    Nüüd on muidugi küsitav, et kes olen mina sõna võtma. Ülekaaluline, pekine ja tselliidine rääbakas, kel juuksed alati kammimata. Või et ehk ma olen ebakindel või madala enesehinnanguga. Eip, ma lihtsalt vbla olengi selline “ora perses” tsips vanamoeline naine, kes leiab et lapse sünd pole vabandus olla täisoksendatud diivanil täisoksendatud olekus.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. november 2014 at 18:22

      No loomulikult sa ei või nii aastaid vedeleda, aga esimesed kuud on see minu meelest täitsa aktsepteeritav. Ja üldse, mis vabandus peab kellelgi olema selleks, milline ta kodus on? Kelle ees ta vabandama peab?

      • Avatar
        Vasta Eveliis 24. november 2014 at 20:03

        Jaa, loomulikult ei ole vaja viimse juuksekarvani/laitmatu meigiga kodus olla kui oled just lapse sünnitanud. Küll aga tean ma naisi, kes ütlevad, et mo kelle jaoks ma end nüüd enam sätin, mul on nüüd ju laps. Mis jutt see on? Ja siis kiruvad ja vihakavad teisi naisi, lõpuks hakkavad karvaste jalgadga feministideks ja køige lõpuks nutavad, et mees maha jättis.
        Jah, maailm ei ole must ja valge ning on igasugu erandeid, aga nii üldjoontes rääkides.

        • Avatar
          Vasta Eveliis 24. november 2014 at 20:06

          Aa, ja ma mitte mingil moel ei tahtnud oma kommentaarideganöelds, et sa rääbakas oled. Igaks juhuks mainin:D
          Kui Sheinside kõrvale jätta, siis sa ise oled äärmiselt kena naisterahvas:)

    • Avatar
      Vasta Katre 24. november 2014 at 21:33

      Ma arvan, et jumala suva on olla nii rääbakas kui sa olla tahad, aga lihtsalt kui sa lähed inimeste/kaamera ette, siis võiks end natukene end korda teha ehk siis juuksetuti ära peita ja okselapi selja taha panna. 😀
      Tegelikult teab ju igaüks, kui rääbakas ta oma koduseinte vahel on, aga miskipärast inimestele ei meeldi näha, et keegi seda avalikult ka olla julgeb (nagu Mallu siin piltidelt on olnud vahel:D). Mõnes mõttes kummaline küll. Tavaliselt just inimestele meeldib end nagu samastada, aga sellise koha pealt miskipärast peetakse avalikustamist ikkagi tabuks. Noh, umbes nagu porr, mis lekkida ei tohi, aga mida me kõik magamistoas teeme. 😉

  • Avatar
    Vasta Heidi 24. november 2014 at 17:51

    Mariann, sa võiksid rohkem videoid teha, sul tuleb see päris hästi välja ja vaheldus tekstidele JA lisaks põnev vaadata, milline sa liikuval pildil oled.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. november 2014 at 17:57

      Mulle meeldib ka tegelikult videosid teha, aga mulle tundub, et ma videos jooksen nagu teinekord kokkku ja ei oska essugi öelda 😀 Aga aitäääh 🙂

      • Avatar
        Vasta Mari-Liis 24. november 2014 at 18:36

        Aga kui sa kirjutaksid endale “punktid” ette millest rääkima hakkad? 😀 Mulle ka väga meeldis juurde lisatud video 🙂 ma ausalt ei mõtle seda pahasti, et kirjapildis sinu tavapäraseid väljendid jätavad ükskõikse või üleoleva mulje ja räägid läbi huumori (ma jään uskuma seda, et sind see ei kõiguta ja las jäägu neile heiteritele oma arvamus. Mulle väga meeldib sinu arvamusavaldusi lugeda, sest need on humoorikad ja tabavad :D). Aga kui ma videot vaatasin siis ühe koha peal hakkas mul täitsa kahju, et mida need inimesed endale lubavad kui selliselt sõimama kukuvad 🙁 😀 enne seda kui ütlesid, et video kõlab nagu “leave britney alone” 😀

        • Avatar
          Vasta Mari-Liis 24. november 2014 at 18:38

          jah ma muutsin mitu korda lausete ülesehitust/sõnade järjekorda ja mõni koht kõlab vägaa veidralt :’D

  • Avatar
    Vasta Maris 24. november 2014 at 17:36

    Tead, mul on ka üks inimene (reaalselt tunnen ka teda), kes teeb mind igas võimalikus olukorras maha ja mõtleb minu ja mu töö/eraelu kohta igasugu jama välja. Alguses olin selle peale solvunud, siis vihane. Nüüdseks võtan asja juba huumoriga, sest kõik on teadlikud, et ta väheke on kahtlane, kui asi puudutab mind 😀

    Peamine asi, mida mina alati rõhutan- kui inimene saab sellest mingi rahulduse või ta on minu kritiseerimisest rõõmsam ülejäänud päeva, siis lasku aga käia. MInd tõesti enam need kommentaarid suuremalt jaolt ei koti, aga tundub, et tema jaoks on need nii olulised päevaosad, et ilma kohe mitte ei saa.