Uncategorized

katkine blogroll

24. november 2014

Jah, ma tean, et mu blogroll on katki. Seda on üritanud parandada üks ja teine, aga paraku on seda üsna raske teha. Loodame, et ühel kaunil päeval saab see korda, aga kuna nii paljud kurtsid, et kasutasid minu blogi blogrolli, siis ma mõtlesin teile veel parema lahenduse välja pakkuda. Nimelt BLOGLOVIN!

Saad FBi kaudu ennast regada ja otsinguga leida kõik blogid, mida sa loed. See blogroll katki ei lähe ja on jube mugav kasutada.

Minu blogil on seal lausa üle 500 sõbra, tule sina ka 🙂

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Sirli Lump 24. november 2014 at 13:40

  Nii veider, et paljudel selline probleem ja ma ka just lisasin endale blogrolli inimesi juurde ja täitsa toimib. Meil peaks ju sama plugin olema.

  Kas WP Social Blogroll — javascript — rebuild file ei toiminud üldse? 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 24. november 2014 at 15:33

   Ei, see plugin on katkine ja uuendust sellele tehtud ei ole. See, et sul ta veel töötab – ole õnnelik, enamustel mitte 😀

 • Avatar
  Vasta Pia 24. november 2014 at 13:29

  Lõpetasin arvutist sinu blogi lugeimise, kuna nii IE kui Chrome (testitud 3 erinevas arvutis) selle näitamisega hakkama ei saa. Viimased postitused on lihtsalt puudu, mõnikord näeb neid arhiivi alt, mõnikord ei leia siis ka, kuni lihtsalt mitu päeva hiljem järsku ilmnevad.
  Kuna FBd ei kasuta, siis ainus töötav lugemise viis on readeri kaudu telefonist.

  Äkki keegi su paljudest tuttavatest jagab veidi seda asja? Loen juba aastaid ja tõesti paljusid blogisid, momendil ainult sinu oma tõrgub.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 24. november 2014 at 15:57

   Tead, midagi on jamasti jah, aga mitu IT venda üritavad seda probleemi lahedada. Sorri! 🙁

 • Avatar
  Vasta T. 24. november 2014 at 12:48

  Ma olen üks neist, kes siin juba ammu selle blogrolli üle kurtis ja bloglovinit juba ka kasutan, aga viimasel ajal olen tähele pannud, et sama asi nagu blogrolliga, on ka su viimaste postitustega. Telefonis (taas kord see opera mini) näen ilusti, bloglovinis ka, aga ei internet exlplorer, chrome ega firefox näita vahel viimast postitust. Hetkel seda näitas. Ma polegi nüüd kindel, kas mitut viimast, või ainult ühte, ja ühe postituse puhul mu meelest ei hakanudki ka hiljem näitama, lihtsalt ei näe seda blogis, kuigi ühes grupis pandi selle link ja sealt on vägagi kättesaadav. Väga imelik lugu su blogiga! 😀

  • Avatar
   Vasta M-L 24. november 2014 at 13:22

   Mul täpselt sama jama. 😀 Telefoniga ja arvutiga. Mõtlesin,et ehk asi mu arvutis või internetis.