Uncategorized

everybody blames the dog…

27. november 2014

Sõitsin täna taksoga linna, kui äkki täitus terve auto kohutava haisuga. Nagu normaalne inimene ikka, nuusutasin kohe Mari seeliku alla, et kas meie peenike preili on salasitta sahistanud, aga ei olnud. Lõhnas nagu pesupulber. Kuna ma teadsin, et mina see ei olnud, siis jäi ainukeseks kahtlusaluseks taksojuht. Kes köhatas ja siis akna natukene avas.

“Hehe, beebil on vist häda püksi tulnud,” ütles ta kohmetult.

“Eeei…Tegelikult mitte,” kostsin ma vastu.

Nõnda sõitsime me vaikides sihtpunkti.

See oli ausalt nii rõve, et kui ma oleks üksi olnud, siis ma oleks oma elu ohverdanud ja liikuvast autost välja karanud. Kahjuks ma seda teha ei saanud, aga lapsest oli kahju, hakkas teine lausa tihkuma. Ma ise olin ka sellele lähedal. Vaene laps, peab mingi suvalise taksojuhi pussu sisse hingama.

giphy-2281676

Tavaliselt filmides alati kõik süüdistavad muidu koera, aga beebit oma tuultes süüdistada on küll üsna niru tegu. Mina selles koera süüdistamise asjast pole kunagi saanud osa võtta, sest mul pole kunagi koera olnud. Meie majas saab Milvit süüdistada, aga olgem ausad, see siga haiseb teinekord nii, nagu ma kujutan ette seda lebra, mis pidi laipadel mingil hetkel gaasina väljuma.

Sellised lood siis meie glamuursetest taksosõitudest ja glamuursest kodu elust! Homseni!

emma-stone-bye-bye-gif-4076842

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Laura 28. november 2014 at 13:54

    Vaene taksojuht, äkki ta oli midagi halba söönud vms 😀 Aga mul juhtus ka kunagi üks naljakas peerusituatsioon. Töötasin paar aastat tagasi Soomes ja sõitsin tihti Soome-Eesti vahet. Mulle meeldis sinna väljapääsu juurde põrandale istuma jääda ja raamatut lugeda või läpakaga netis olla. Ühel korral juhtus nii, et laev hakkas juba sadamasse jõudma ja inimesed hakkasid väljapääsu juurde kogunema, aga ma ei viitsinud ikka ennast püsti ajada. Minu ette seisis üks mees, kes vist ei märganud, et ma tema taga istun ja tema tagumik oli suht minu näo ees. Nii, otsustasin ennast selle peale püsti ajada, aga enne, kui ma seda teha jõudsin, jõudis tema pussu lasta ja loomulikult hüppasin ma selle peale kiiremini üles. Siis märkas mees, et ma tema taga olin istunud ja ilmselgelt sai ta aru, et ma olin ta teolt tabanud! Oleksite te tema nägu näinud, oeh 😀 Kahjuks ma seda kaua ei saanud nautida, sest tal hakkas järsku väga kiire ja ta kadus rahva sisse ära 😀

  • Avatar
    Vasta Reelika 28. november 2014 at 08:23

    Sa oled ikka igavene SITAMAGNET!!! 😀

  • Avatar
    Vasta katss 28. november 2014 at 06:44

    haha@salasitta sahistanud jne

  • Avatar
    Vasta Gerli 27. november 2014 at 23:58

    Hahahahahaha mis naeru ma maha panin. 😀 tänks!